Dagi Anna...!
Azért az túlzás, de tényleg nagyon belehúzott! Annyira örülök, hogy minden rendben van! Rengeteget gondoltam rátok! Én a jövő heti szuritól rettegek már hetek óta, ti meg állandóan dokihoz jártok, és már műtéten is túl vagytok! Gabi, hihetetlen, amit eddig kibírtál/kibírtatok! Kívánom, hogy a következő legalább 5 évben ne legyen ennyi izgalom az életetekben, mint az elmúlt fél évben!
Anna olyan édes! Hogy eltűnik a "hatalmas" adamo hintában!
Hibernia, a tejgyűjtő kagyló ilyen:
http://www.brendon.hu/Products/List/tej ... interval=2
Ezt kell a másik mellre tenni a melltartó alá, miközben szoptatsz, és akkor abba folyik a tejcsi. Nekem egy szoptatásnál van, hogy akár 30 ml is belefolyik (hajnalban), de este már előfordul, hogy csak pár csöpp. Ha nem otthon vagyok, ezt az összegyűlt tejet megitatom a babával egyenesen a kagylóból, ha pedig otthon vagyok, egy cumisüvegbe gyűjtöm egész nap a hűtőszekrényben, és estére összegyűlik valamennyi. Mondjuk mivel ez előtej, inkább szomjoltásra jó... Szóval ebből 100ml nem ugyanaz, mint 100ml lefejt tej.
Orsi, a film nagyon jó lehetett, én is meg szeretném majd nézni. Remélem, játszani fogják itthon! Ha nem, légyszi szóljon, aki megtalálja a neten! Elisa nagyon cuki! Az a rózsaszín napozó, és a zokni hozzá...!
Zsu, már akkor nevettem, amikor olvastam, hogy anyós sztori következik, a végére érve pedig már hangosan röhögtem...
Nem semmi! Nem féltél, hogy megsértődik? Én nem mertem volna elvonulni. Gabi is mennyit változott születése óta! A második kép valami szenzációs!
Kati, örülök a szoptatás sikerének.
Én most kicsit bajban vagyok ezzel kapcsolatban. Majd holnap felhívom a gyerekdokit. Emlékeztek, hogy problémáztam azon, hogy fáj a mellem? A papír melltartóbetét eldobása után egy fokkal jobb lett, szóval annyira már nem foglalkoztatott a dolog, de azért megemlítettem a 6 hetes kontrollon. A doki mondta, hogy a háziorvossal írassak beutalót anyatej-tenyésztésre. El kellett mennem az ÁNTSZ központi laborjába steril kémcsőbe fejni, és most este 8-kor hívott a dokim, hogy megvan az eredmény (majdnem másfél hét után), és staphylococcus aureus fertőzés van a tejemben. Baszki, ez most akkor azt jelenti, hogy laza két hónapja fertőzöm a gyerekem?!? A háziorvos azt mondta, hogy a gyerekorvostól kérjek tanácsot, hogy hogyan tovább, mert ő nem ért ehhez a részéhez. Szóval ma éjjel fejek, és tápszert kap Samu, mert ki tudja, lehet, hogy minden csepp számít?!?! Kissé kiborított ez az eredmény. Remélem, nem lesz baj!
A képekre nekem a saját hasam jött be Samusan és a tündérkeresztapa. Remélem, nektek nem! Csak nem töltöttem már fel ezt a két képet a g-mail-es közös címről?! Nem akartam, az biztos. Ha rámész, hogy saját nyilvános galériám megtekintése (valami ilyesmi), akkor jön ki a jó link.
Csöpplány, kár, hogy nem vállaltad a szereplést! Úgy megörültem volna neked a híradóban!
Szupik a képek! Nagyon vagány Balu a strandolós ruhájában!
Mucus, örülök a sörös sikernek! Szerintem a radlert is nyugodtan bevállalhatod!
Nem is tudom, ki, mit írt még...