Új privát üzeneted érkezett!

Hali,

mozi babócával??? :shock: hmmm, erre még nem is gondoltam, lenne egy pár film, amit szívesen megnéznék! :) De szerintem Krisz max 10 percig tartaná érdekesnek a dolgot és hisztizne, hogy menjünk tovább!

Tegnap megint vendégsében jártunk, Krisz eleinte jó kis bulinak tartott, hogy sok ember megcsodálja (most már csak tisztes távolságból, nem engedtem fogdosni), vigyorgott mindenkire. Két kis unokatesójával is találkozhatott (2,4 évesek), a gyerek hangokra külön felfigyelt. De hamar elfáradt és bealudt. :lol:

Velencei tónál is jártunk, persze babócát a kertesházban hagytam az apjával, amíg én úszkálgattam, egy kicsit nyaralgatni próbáltam, de már nem ugyanaz. 8) Végig Kriszre gondoltam, vajon jól van-e? :roll:

KépKép
charlott
 
 


Latom a mozi felborzolta a kedélyeket. végulis nem jott Elisa (és igy apa sem), mert nem voltam biztos, hogy alszik majd, mivel déltol fél4ig aludt, aztan szopi, és a film fél5kor kezdodott, 1 ora 20 perc, szoval nem voltam biztos, hogy ujra alszik masfél orat. de én mindenképp menni akartam, igy életemben eloszor egyedul mentem moziba.

egyébként ha jol jon ki a lépés, johetett volna a pici, mert jol sejtettem, a teremben kb 30 voltak és ez egy dokumentimfilm, nem beszélnek benne, csak zene van.

Feltétlenul nézzétek meg, ha van ra modotok. Osszefoglalva: elgondolkodtato, meghato, megdobbento, nagyon érdekes, sokszor mulatsagos. és mivel szoveg nincs benne, hanem csak a csaladok anyanyelvi szovege, az ember egész végig gondolkodik, amit lat, nekem nagyon nagyon nagyon tetszett és mivel van egy pici babam, igy valszinu még jobban. azt hiszem a legkiegyensulyozottabb baba a namibiai volt, pedig, ha latnatok milyen korulmények kozott no fel, a la nature, és mégis mindenki olyan boldognak latszik.

bemasolom nektek a film bemutatojat, ha nem mukodik keressetek ra a Bébés szora, videot. elsore kijon:

http://www.youtube.com/watch?v=UrPWtPPp954
s.orsi
 
 


ja és beszéltunk a tejben vajban furosztésrol. nalunk mostanaban a kakival torténik ez. ma ejjel, mint egy festékpisztoly, olyat produkalt a sotétben az én kislanyom, tisztabatevés kozben. csupa kaki lettem én is, a pelenkazo, a fold 1 méterre. és akkor eszembe jutott, hogy Namibiaban a baban persze nincs pelenka és az anyukaja a sajat combjaba torolta a gyerek fenekét, amit aztan egy poros kukoricacsutkaval torolt le magarol.
s.orsi
 
 

 
 

Visszaolvastam!
Nagyon ugyes Balu! hat ugy latszik a fiuk szorgalmasabbak. Nalunk nincs is nagyon ideje probalkozni, mert olyan sokat alszik, még mindig. de a hordozkendoben is erosodik a nyaka egyébként, mert néha mar ugy kotom meg, hogy a fejét én fogom és el is engedem rovid idore.

Mucus, jo nyaralast. mi vidéken élunk és hat kisbabaval egy aldas a kert meg a terasz, meg mindan. biztos neked / nektek is jot fog tenni! Koli nagyokat alszik majd a friss levegon.
s.orsi
 
 


haho, sehol senki! mindenki nyaral?!?
s.orsi
 
 


Sziasztok!

Sajna mi nem nyaralunk! Úgyhogy nagyon irigylem a nyaralókat most! 8) 8) 8) Itt még egy medence sincs a közelemben :( És mi max. augusztus végére/szept. elejére tervezünk egy kis balatoni leugrást. Mást nem merünk idén egyenlőre, de még ez is kétséges.

Orsi, nálunk is volt már ilyen kakilás, durva milyen messzire el tudnak lőni vele :lol: Tök jó, hogy elmentél egyedül moziba! A film engem is érdekelne, kiderítem vetítik-e itt.

Charlott, téged is irigyellek a velencézés miatt. Akkor ezek szerint jól viselte a pici fiad, gondolom azért jót tudtatok ti is pihenni.
Mucus, akkor ezek szerint simán van tök sok tejed! No para! Nem is tudom miért aggódsz! :)

Jövök még, csak sírás van.

KépKép

KépKép
nadina01
 
 


Sziasztok!

Régen jártam erre :oops:

Az elmúlt hetek elég zsúfoltak voltak számunkra, de örömmel jelentem, hogy jól vagyunk.

Anna jelenleg 3500 gr és 52 cm (születés: 1150 gr és 38 cm), úgyhogy igencsak belehúzott :D

Túl vagyunk a sérvműtéten, rengeteg vizsgálaton és szerencsére minden rendben van. Még vannak apróbb dolgok, de reméljük már semmi komoly nem jön elő.

A csípője már nagyon rossz állapotban volt (kötöttség miatt), úgy fájt, húzódott neki, hogy már nem tudott hason feküdni, pedig régen sokat aludt úgy. Ha hasra tettük vagy átfordult hátra vagy ha nem sikerült, akkor úgy behisztizett, hogy inkább megfordítottuk.

Végre elkezdtük a Dévény tornát és már egy kezelés után láttuk a javulást, remélem ez így lesz továbbra is.

Próbáltam kicsit visszaolvasni, de annyi mindent írtatok, hogy képtelen voltam követni. Látom többen eltűntek, többen felbukkantak. Igyekszem felvenni a tempót újra.

Ja és tettem fel friss képeket a gmail-re.

KépKép
csigaby
Budapest XVI. kerület
 
 


Csigaby,
nagyon kis tündér kislanyod van! Gratula a szép gyarapodashoz. ne haragudj, én akkoriban nem voltam, hany hétre szuletett?

Nadina,
ha esetleg (még) nem vetitik a filmet, akkor par hét-honap mulva par euroért le tudod tolteni a netrol... azota is olyan sokat gonsolok erre a filmre. nem biztos, hogy az un. primitiv tarsadalmak tényleg annyira primitivek!
s.orsi
 
 


Mucus: Hát mi már csak ilyen tartogatósak vagyunk... :( A szélcsőt patikában vettük, 1200 huf volt, kemény, egy darab gumi... :? A glicerines kúp azért nem ért semmit, mert az kicsusszintja a már ott lévő kaksit, nálunk viszont se híre se hamva ott a kakinak... Ezért nem működött a szélcső sem... Bedugtuk, de tök szárazon jött ki, nem várakozott ott kijövő cuccos... Már bocs a témáért... Lehet tényleg mindent feldolgoz... Mikor jön vmi az általában normális, nem kemény... Eh...
Amúgy Mazdat vettünk. :)
Vidék óóóó, de irigyellek. Meddig? 2 hét?

Csöpplány: Doki szerint adjunk glicerin kúpot... Jó, hogy Balu szereti a Komfortot, talán az is segít neki... :) A forduláshoz gratula, tényleg sportoló lesz ez a fiú. :) :) Peti nálunk most a beszédben jeleskedik, tökre próbál utánozni, durva. :shock: Tegnap kimondta, hogy hahó meg öröm ma meg az igen volt nagyon hasonló... :lol:

Kaját illetően mi most napi 5 x eszünk 150 milit. Az pont 750 és ugye 5 kg kb, tehát ez így okés. Néha nyüsszög többért, de megvigasztalható. :lol:

Barbazsó mi ilyen kis kényelmesek vagyunk... :) 40 évesen én már tuti nem szeretnék pelust cserélni. Persze mindenki más, de ismerem magam, Peti a most vagy soha gyermeke... :lol: Huszonévesen még világot akartam látni, 35 felett meg kényelmet szeretnék. Önző disznó én. :lol:
Nem értem ezt a kagylós dolgot viszont. Hol gyűjtitek a tejet? Hogyan???

Orsi a trailer nagyon jó... tuti megnézem majd én is, imádom az ilyen jellegű filmeket. :) Nálatok mennyit alszik a babó? Ja és én örülnék a kakiban fürdésnek... :) Bár mondom lehet szegénykém tényleg mindent feldolgoz... :shock: Mostanság 750-et eszik / nap ebből 150 a táp kb...

Nadina, hasfájás hogy áll?

Csibaby, de jó, hogy jöttél, gratula Anna növekedéséhez! Dévény Annáról mi a véleményed?

Hú képzeljétek ma vettem hálózsákot Petinek, de csak rózsaszín volt, elég cink. :shock: Sehol sem volt kék, a takaró meg hűvös neki. Na mindegy. Mondom én, hogy metroszexuális lesz... :lol: Szereztem még rugikat neki meg apróságokat, 2 Euro volt egy rugi, tök örültem. :)

hibernia
 
 
 


Ja és még akartam vmit, képzeljétek, itt kb senki sem szoptat. :shock: Minden fórumon a cumisüveges kérdések körül forog a téma, olyan fura. :)

hibernia
 
 
 


Sziasztok

A 2010 szeptemberi topicból vagyok . Most lett kész a babaszobánk, amit Iparművész sógornőm festett. Ha van kedvetek kukkantsátok meg! Szívesen vállal akár egész szoba, akár csak egy falkép festést is, fantáziája határtalan, legyen szó előre kitalált motívumról, vagy elég számára egy ötlet is , aminn elindulhat Ha érdekel valakit a dolog, privátban tudok további infókat adni. Bocsánat ha zavartam! Szép napot mindenkinek

http://indafoto.hu/balintka/meseszoba

Kép
epike
 
 


Orsi - 31. hétre született sürgősségi császárral, mert toxémiám volt, de nagyon szerencsésen jöttünk ki ebből a helyzetből.

Hibernia - találkoztam Dévény Annával személyesen is, nagyon kedves volt, be akarta vállalni Annát, mint a druszáját, de annyi páciensük van, hogy ahhoz egy másik gyereket tovább kellett passzolnia és senkinek nem fért be a tanítványok közül.
Minden kerületben van legalább egy valaki, aki ezzel foglalkozik, mi is most a kerületihez járunk.
Anna végigsírta a kezelést, bár a nyakánál, vállánál a cumi vigasztalta valamennyire, de a csípőnél nagyon zokogott. Azt mondják mindig egyre kevésbé fáj majd neki.
A javulás viszont már másnap látszott a fejtartásán és a mozgásán is.

KépKép
csigaby
Budapest XVI. kerület
 
 


Hibernia:párom nővére 34 évesen szülte az első és 38 évesen a másodikat.Én is mindig fiatalon szerettem volna anyuka lenni.Anyukám engem 18 évesen szült,hugomat meg 22 évesen.Mindketten tervezett gyerekek voltunk.Anyukám idén volt 41 éves,és van két felnőtt gyereke(már hugom is aug végén tölti a 19et),sőt már egy unokája is :D
Peti most mekkora rucikat hord?

Baba:jó dolog is ez a tejgyűjtő kagyló!

Mucus:naaaa,van ott tejcsi!!Akkor most már nem kel tápis pótlás Kolinak?

Orsi:örülök hogy eljutottál azért moziba,biztos jó lehetett!Majd Elisa is rájön a dolgokra,ami késik nem múlik :wink:

Nadina:jó hogy te is jelentkeztél!

Csigaby:de jó rólatok is hallani!Örülök hogy jól vagytok.Néztem a képeket és hihetetlen hogy kipofisodott Anna :shock: Nagyon szép kislány,és milyen formás!Jó hogy már így összeszedte magát!Mesélj milyenek a napjaitok?Meleg titeket is megvisel?Már Anna is forgolódik????Örülök hogy jól ment a sérvműtét is,és hogy a Dévény torna is meghozza a gyümölcsét.Nem semmi mi mindenen mentek keresztül.
Pontosan miért van szüksége erre a tornára?Bocsika de nem vagyok otthon ilyen téren :oops:

Mi ma jól kiruccantunk.Voltunk reggel dokinál,irattam tápit mert a doki elmegy egy hónapra,meg kérdeztem pár dolgot.Teát azt mondta nem javasol még ilyen kis picinek,ha a vizet is elfogadja inkább csak azt.Azt mondta ne rontsuk még az ízlelését,majd a hozzátápinál elég lesz neki az újabb ízek.Apropó hozzátápi,azt mondta augusztus közepén kezdhetem a hozzátápit egy kis barackkal vagy almával.Azt mondta simán kezdhetem,nem kell félni,csak figyeljem a reakcióit,és ne erőltessem ha nem akarja.Először csak pár kanállal,ha nincs tőle baja,akkor adhatok annyit amennyit szeretne.Van egy kis koszmónk,Babe koszmó elleni sampont javasolta,már ezelőtt is vettem,használjuk egy hete és lényegesen kevesebb neki.Aug.4.-én mehetünk a 3 hónapos oltásra.Aug. 3-án meg vissza a dél pestibe kontrollra.Aztán mentünk párom nővéréhez,onnan Tesco,Auchan,Brendon,Cba,majd haza.Balu kipurcant,húzza a lóbőrt
Holnap megyünk strandra,vettem uv szűrős strandsátrat,meg naptejet magunknak meg babónak is.
Köszönöm a dicséreteket Balu nevében is,Azóta nem csinálta,de elég erősen rugdossa most már fel magát,szerintem hamarosan meg fogja ismételni.

Kép Kép Kép Kép
A kis erőművészem! :D

Na megyek,burkolok valami kaját :lol:

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


Halihó!

Eh megvolt a hétvége és az esküvő..na az esküvő csodaszép volt sógorom kitett magáért rendesen..Gabi meg valami remekül bírta!!! Engem viselt meg a legjobban ez a kiruccanás... de a lényeg, hogy a gyerek ügyes volt :)
Viszont péntek óta "rettegésben élünk" Péntek este egy kellemes fürdés után lefekvés előtt egyszercsak Gabi elkezdett torka szakadtából üvölteni és semmi, de semmi nem nyugtatta meg, nem fogadta el a cicit sem.. 40 percig tartott aztán nagy nehezen sikerült megnyugtatni, és ezt sajna vasárnap is eljátszotta.... szóval most minden este lessük minden mozdulatát, hogy lereagáljuk azonnal ha baj van mert valami borzalom mikor rákezd..belehasad a szívem.
És anyós sztori: pénteken férjem rávett, hogy hívjukfel az anyját tanácsért..persze fel is jött és a tanács: adjam oda majd ő énekel neki...mondtuk nem kell, azt mondja meg mit csináljunk mert ezeket próbáltunk..még kb 15x nekifutott, hogy majd ő....nekem sem kellett több közöltem vele, hoyg a gyerek nem azért sír, mert nálam van, és ha az anyjánál nem nyugszik meg nála sem fog..persze még mindíg mondta..Gabi 20x kérte, hogy menjen már vissza és úgy tudtuk lerázni, hogy én bezárkóztam a síró gyerekkel a gyerekszobába, Gabi meg elment a fürdőbe..pár percet ácsorgott egyedül az előszobában és végre leesett neki..elment... szóval áááááááááááááááááá
Na de ez van..egyszer mi is leszünk anyósok :oops:

Csigaby: nagyon-nagyon örülök nektek és a jó híreknek..bevallom g-mailen még nem jártam, de ami késik...:)

Ja ma búcsút mondtunk a mérlegnek, előtte vasárnap meztelen mérés: 5570 gramm... nem gyenge :D
Persze azóta parázok vajon eszik-e de csak szólna ha éhes :D

Na bocsika most ennyi, mert hiába olvastam vissza kiürült az agyam :oops:

Kép
Kép
zsu84
Üröm
 
 


Zsu,
nekunk is volt ilyen megmagyarazhatatlan siras, 3 este egymas utan, szopni nem akart. szerinyem a faradsagtol volt. most két napja nincs cirkusz. engem is nagyon megviselt, mert torkaszakadtabol sirt és vigasztalhatatlan volt. és Gani kb egyidos Elisaval.
s.orsi
 
 


Küldtem képeket g-mailre és megnéztelek titeket

Orsi lányod cukor falat..meg aza rózsaszín ruci :D
Fiúk meg nagyon ügyesek, látom Samu is kitolja magát..mi még itt nem tartunk.. remélem azért egyszercsak megtörténik :D

Anna tényleg hogy meghusisodott gyönyörű :D

Ja és persze a többiek is mind-mind csodaszépek...azt néztem, hogy lassan elkezdenek karakteresednia babák arca... olyan izgi, hogy szinte minden nappal másabbak :)
Ez most jó magyarora sikerült :oops:

Kép
Kép
zsu84
Üröm
 
 


Hali!

Zsu:én ma kérdeztem a dokit hogy mitől lehetett hogy Balu másfél hétig minden esti lefekvés előtt sírt és vigasztalhatatlan volt,hiába hoztam le még a csillagokat is az égről.Azt mondta hogy a fejlődési ugrás kicsit megviseli a babákat.Ezzel nem lehet mit kezdeni.Gabi is nemrég múlt 6 hetes,lehet nála most érkezett el ez a fejlődési ugrás.

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


Orsi, most olvastalak...hát szomorú, de megnyugtató, hogy nem egyedi eset..bízzunk benne, hogy nem kell sokat átélni :wink:

Na most már megyek..elteszem magam

Kép
Kép
zsu84
Üröm
 
 


:D
Mindíg lemaradok valakiről :oops: Köszi csöpplány..remélem ez van.. de úgy érzem vagy az időre vagy a fejlődésre fogunk mindent... de én is inkább erre gondoltam.és ebben bízom :D

Kép
Kép
zsu84
Üröm
 
 


Hibernia,
nalunk még mindig tartja a napi 15-16 ora alvast.

Zsu,
igen, szerintem is oriasit valtoztak a babak. tegnap este is isrt Gabi? Nalunk mar 7kor lefekudt, igy ma negyed8kor mar ébreszto volt!
a ruhakat illetoen, igen, bevallom, szabalyosan élvezem, hogy a fiuk utan, egy kislanyom van és lehet majd oltoztetni!! a fiuknak is nagyon cuki ruhakat lehet venni, de egy kis fodros vallpantos ruhacska azért mégis mas! :)
s.orsi
 
 


par uj kép

Kép Kép
s.orsi
 
 


csigaby az tök jó, hogy szmpi volt az orvos, anna nagyon belehúzott, láttam képeket!

csöpplány anyukám nálunk is 19 évesen szülte a tesóm elég brutális... :shock: nem tudom, hogy bírta... a rucik 0-3 hónaposak többnyire, itt nincs olyan, hogy 58-62 pl... eszerint mi early baby-vel kezdtünk (50 kb), aztán newborn (56 kb) és most ez a 0-3 hónapig jó, bár éppen csak. én most 3-6 hósokat vettem. :) Balu továbbra is teázik? mi most próbálunk itatni a tápi mellé, mérsékelt a siker...

strandoltok?? de vagány, irigyellek, nálunk semmi ilyen opció nincs, Peti mellett semmi program nem nyerő. itt még sétálni is utál. fél órát kb bírja, aztán üvölt.... tegnap az ment, hogy fél óra kaja, fél óra játék, fél óra sírás, fél óra ringatás, fél óra szundi, fél óra éhségsírás és előlről, kaja, játék stb... :? próbálunk 3 óránként enni, hátha úgy enyhül a hasfájás... nappal 3xfél óra alvás volt összesen, majd éjjel is szarul aludt, fél 11kor letettük, 4-5-ig sírt majd 5-8-ig aludt csak újra. 10 óra alvás 24 óra alatt gááááááz... :(
de jó, hogy már hozzátápiról van szó nálatok!!!

zsu örülök, hogy jól bírtátok a lagzit! az anyós nem gyengus... :? mi kezdünk összeszokni.... :)

orsi 15 óra alvás? áááá, irigyellek. :) ez olyan király lehet... :) annyira rühellem már ezt a szar hasfájást.... csomószor amiatt ébred.... jajj és nagyon édes a kislányod. :D

na jón a másik mell, megyek is... :lol:

ja, mi is elkezdtünk nyáladzani... :?

hibernia
 
 
 


Halihó megjöttünk a strandról,mielőtt mesélek,kérdeznék egyet Hiberniától!Anyatanyáról kérdezi Esilva(ő is volt itt babaneten régebben),hogy a repülőgépen szoptattad Petit?És ha igen akkor hogy sikerült diszkréten megoldanod?

Megfürdetem Balut aztán írom az élménybeszámolót! :lol:

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


Na szóval,nagyon jó volt.Balu jól viselte!Aludt egy kicsit,meg kajált,aztán nagyban nézelődött.Cukker volt.Jaj és képzeljétek,majdnem benne voltam az rtl klub híradóban :D Pont forgattak és odajöttek megkérdezni hogy nem-e adnék interjút,hogy hogy ebben a hőségriadóban hogyan védem a babát :D De aztán mondtam hogy nem szeretnék szerepelni a tv-ben és így arrébb álltak :D Egyébként a Gyömrői tavon voltunk.Ettünk gyrost,palacsintát,meg ittunk jégkását,ami ilyenkor dukál :D Volt ott egy vízenjáró labda.Bele lehet menni,felfújják és a víz tetején lehet sétálni benne.Persze ez nem olyan egyszerű mint amilyennek hangzik.Párom kipróbálta.Jókat zakózott benne,mi meg Baluval a partról röhögtünk rajta :D kb 3 órát voltunk kint,olyan 3ra értünk oda,és 6kor indultunk haza.Nagyon élveztem,igaz hogy a vízbe csak 3 percre tudtam bemenni Balutól,mert aludt ,és mondtam apunak hogy figyeljen rá addig,mert ha véletlenül kiesik a szájából a cumi akkor felébred és vissza kell neki adni.De Balu felébredt és nem akart aludni,láttam hogy kalimpál,így kimentem hozzá vissza.Persze jól megnézett aztán 2 perc se telt bele és megint aludt :lol: De már nem mentem vissza a vízbe,elég volt ennyi is :lol:
Na szal ennyi volt.

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


Zsu:tényleg mindig ezekre fogjuk,de a ezt a doki mondta,gondolom mivel jó pár gyerekkel volt már dolga(nyugdíjkorhatárt súrolja),és már most 30 éves felnőtteknek is ő volt a dokija,így szerintem ő már valamilyen szinten kiismerte hogy mikor mi bajuk lehet.Egyébként ő mondta hogy ne vegyük ki a kiságyból ha csak "hisztizik",tehát amikor se éhes se szomjas,meglett babusgatva kicsit,na meg alvásidő is van.Mert így tanulja meg hogy ilyenkor alvás van.Balunál is ez volt,kivettem semmi baj,letettem sírt,aztán pár nap múlva elmaradt ez a dolog,betartottam amit a doki mondott.

Orsi:manapság már fiúkra is olyan iszonyat jó dolgokat lehet kapni,hogy ihajjj...Én is azt hittem hogy fiukat tényleg nem lehet olyan jól öltöztetni,de tévedtem.Sőt frizkót is lehet nekik csinálni.Balunak pont most már olyan hosszú a haja a feje tetején hogy tudok belőle csinálni neki kis taréjt! :lol: Nagyon édesen áll neki :lol:
Elisa nagyon aranyos!Az a tűzfolt mitől jön elő?És hogy múlik el?Balunak a tarkóján van jó pár piros folt születése óta.Először azt mondták hogy melegkiütés,de mivel születése óta ott van,nem hinném.

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


Nem,nem teázik Balu,csak vettem neki a legelején mecsek baby teát,és szerettem volna azt itatni vele,ezért kérdeztem meg a dokit.Erre mondta hogy ha megissza a vizet akkor inkább azt adjam neki,és a széklete miatt néha kamilla tea.
Mi 50esekkel indultunk,aztán volt pár 54-es és most végre jók rá az 56-osak.
Hasfájásra már nem jó nálatok az angolvíz?

Mindjárt teszek képet az első strandolásunkról!Egyébként Balu a hazafelé utat végigaludta,úgy kistrandolta magát!
Most visont sír,mert annyira fáradt hogy nem tud el aludni

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


Kép Balu strandol Kép

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


Kép Nesze nektek rock & roll:DDDDDD

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


Hibernia,
ma atéreztem a helyzetedet. délutan elég szar napom volt, meg latogatonk is volt. keveset aludt Elisa és sokat akart kézben lenni. ma mar 9x szoptattam, rekord. azt hittem 7kor elalszik, el is aludt szopi kozben, de ahogy betettem az agyaba felébredt és nem aludt el magatol, ahogy szokott...

Csopplany,
a tuzfolt szuletése ota van, és ha szerencsénk van par év alatt elmulik. csak bizni tudok benne!

Mi is voltunk strandolni vagy két hete, a kicsi végigaludta az egészet! Jo, h tudtal egy kicsit lazitani!

Mi 50es ruhakkal kezdtunk, most mar 60asokat hordunk, de a francia méretezés kisebb, mint a magyar.
s.orsi
 
 


Sziasztok!
Gyorsba bejelentkezem! Jelentem élünk, és jól vagyunk! Bocsi, hogy már jó pár napja nem írtam, de folyton volt valami! Tesóméknál strandoltunk, aztán meg bedöglött a klímánk, és persze áramszünet is volt ebben a pár napban! :( Anyósnak most a 7végén lesz a szülinapja és fényképalbumot készítünk neki, természetesen Kendráról. Már elküldtem a képeket, csak most gyorsba valami klassz albumra kéne szert tennem! :D
Amúgy jól vagyunk! Kendra nagyon jó kislány! Egyre többet van fent, és a fejét már olyan kis édesen tartja, annyira aranyos, és ügyes! :D Egyre több minden érdekli és nagyon figyeli már a dolgokat! Holnap is megyünk strandolni :) már alig várom! Bár Kendra ebből mit sem érez, maximum azt, hogy egész nap a jó levegőn van! Ilyenkor képes 5-6 órát is egyhuzamban aludni! Ma megmértük fürdés előtt, 4320 gr! :D Annyira jó! Nagyon örültem amikor Laci mondta a súlyát! Mondjuk látszik is rajta, hogy szépen kezd már hurkásodni! :D

Csöpplány!
Gratula a strandhoz! Fürdött is a nagyfiú, vagy csak "nézelődő" üzemmódban volt? Szuper lehetett, hogy egy kicsit lazulhattál te is! Bár én is úgy vagyok, mint Te, ahogy látom, hogy mozog a babakocsi, már megyek is ki a vízből, és már nézek is be Kendrához, hogy mi van vele!

Zsófesz!
Neked még tartozom egy válasszal! A kérdésed az volt, ha esetleg nem emlékeznél, hogy miért és mióta kezdtem újra cicből etetni Kendrát! Hát az úgy volt...., hogy egyik este alig volt már tejci, pont annyi amennyi Kendrának elég volt, aztán reggel is pont annyi volt, mondtam tesómnak, hogy ilyenkor mi van, mondta, hogy inkább szoptassam Kendrát, és beindul a tejcsi is, mert a gyerkőc máshogyan szívja, mint a gép! Na hát úgy tűnik, két gyerek után a rutinnak igaza volt! :D Egyébként iszom még tejserkentő teát is, és úgy érzem az is használ! Nem túl jó az íze, de kis cukorral már elviselhetőbb!

Csigaby!
Annyira örülök, hogy jöttél, ha csak egy pár mondatra is! Anna nagyon szépen fejlődik, és nagyon szép kislány! A csípőjére a torna jót fog tenni, majd meglátod! Én is szoktam Kendrának tornáztatni, és közben jó kis mondókákat mondok neki, amin ő persze teli szájjal nevet! :D Nem lesz baj, majd meglátod! Anna nagyon stram kiscsajszi! És nagyon-nagyon szép! :D

Voltam g-mail-en és megállapítottam, hogy csodaszépek a topikunk babái! :D Küldök egy linket majd én is, vannak fent friss képek. De ha esetleg nem tudnátok megnyitni szóljatok! :D

Kép

KépKép
ercsikati
 
 


Sziasztok!

Jöttem gyorsan ma is, nehogy megint jól elmaradjak :oops:

Csöpplány - azért kell a torna, mert koraszülötteknél gyakran előfordul az izmok letapadása feszessége vagy pont az ellenkezője a túl laza izomzat. Nincs ideje fellazulni, illetve megerősödni.
Anna nyaka túl laza, ezért okoz gondot a fejtartás még mindig, a csípője viszont annyira feszes, hogy nem tudja rendesen kinyújtani a lábát. Azt mondják minden javítható 100%-ban, de kezelés nélkül később gondok lehetnek a járásával is.
Egyébként máshol is elég feszes, csak ott nem annyira gázos a helyzet.

Ugye milyen kis dagi lett Anna ahhoz képest ahogy kinézett anno :D
Szinte el sem hiszem, már olyan távolinak tűnik...

KépKép
csigaby
Budapest XVI. kerület
 
 


A napjaink elég változóak. Anna sem alszik túl sokat napközben. Általában reggel 9-től du. 4-5-ig vagy semmit vagy max. 15 perceket alszik. Szinte semmit nem tudok mellette csinálni, igényli az állandó figyelmet.

Vannak napok, amikor sokat rohangálunk orvoshoz, olyankor jobban elfárad és többet alszik, de imád menni. Ha berakjuk az ülésbe már vigyorog.

Evés - még félig szopi, félig tápszer helyzet van, mert nagyon leapadt a tejem. A mennyiség nagyon változó, most kezd növekedni az igénye, eddig el volt 80 ml/étkezéssel.
Éjszaka változó, de ha ilyentájt etetem, akkor kibírja reggel 4-5-ig.
Ebben a melegben vizet iszik nagyon sokat, de már adtam neki a Mecsek baby teát is többször.

KépKép
csigaby
Budapest XVI. kerület
 
 


Balázs hihetetlenül ügyes, Anna még egyáltalán nem tudja úgy kinyomni magát. És a strandos képek... nagyon vagány a srác
:D

Kendra is hihetetlenül cuki a képeket, igazi kiscsaj :D

Orsi a te lányod is nagyon édes ezeken a képeken.

Ja és örömmel tudatom, hogy mi is kinőttük a mini ruhákat (44-46), amik az elején még nagyok is voltak :lol:

KépKép
csigaby
Budapest XVI. kerület
 
 


Dagi Anna...! :lol: Azért az túlzás, de tényleg nagyon belehúzott! Annyira örülök, hogy minden rendben van! Rengeteget gondoltam rátok! Én a jövő heti szuritól rettegek már hetek óta, ti meg állandóan dokihoz jártok, és már műtéten is túl vagytok! Gabi, hihetetlen, amit eddig kibírtál/kibírtatok! Kívánom, hogy a következő legalább 5 évben ne legyen ennyi izgalom az életetekben, mint az elmúlt fél évben!
Anna olyan édes! Hogy eltűnik a "hatalmas" adamo hintában! :D

Hibernia, a tejgyűjtő kagyló ilyen:
http://www.brendon.hu/Products/List/tej ... interval=2
Ezt kell a másik mellre tenni a melltartó alá, miközben szoptatsz, és akkor abba folyik a tejcsi. Nekem egy szoptatásnál van, hogy akár 30 ml is belefolyik (hajnalban), de este már előfordul, hogy csak pár csöpp. Ha nem otthon vagyok, ezt az összegyűlt tejet megitatom a babával egyenesen a kagylóból, ha pedig otthon vagyok, egy cumisüvegbe gyűjtöm egész nap a hűtőszekrényben, és estére összegyűlik valamennyi. Mondjuk mivel ez előtej, inkább szomjoltásra jó... Szóval ebből 100ml nem ugyanaz, mint 100ml lefejt tej.

Orsi, a film nagyon jó lehetett, én is meg szeretném majd nézni. Remélem, játszani fogják itthon! Ha nem, légyszi szóljon, aki megtalálja a neten! Elisa nagyon cuki! Az a rózsaszín napozó, és a zokni hozzá...!

Zsu, már akkor nevettem, amikor olvastam, hogy anyós sztori következik, a végére érve pedig már hangosan röhögtem... :lol: Nem semmi! Nem féltél, hogy megsértődik? Én nem mertem volna elvonulni. Gabi is mennyit változott születése óta! A második kép valami szenzációs!

Kati, örülök a szoptatás sikerének. :) Én most kicsit bajban vagyok ezzel kapcsolatban. Majd holnap felhívom a gyerekdokit. Emlékeztek, hogy problémáztam azon, hogy fáj a mellem? A papír melltartóbetét eldobása után egy fokkal jobb lett, szóval annyira már nem foglalkoztatott a dolog, de azért megemlítettem a 6 hetes kontrollon. A doki mondta, hogy a háziorvossal írassak beutalót anyatej-tenyésztésre. El kellett mennem az ÁNTSZ központi laborjába steril kémcsőbe fejni, és most este 8-kor hívott a dokim, hogy megvan az eredmény (majdnem másfél hét után), és staphylococcus aureus fertőzés van a tejemben. Baszki, ez most akkor azt jelenti, hogy laza két hónapja fertőzöm a gyerekem?!? A háziorvos azt mondta, hogy a gyerekorvostól kérjek tanácsot, hogy hogyan tovább, mert ő nem ért ehhez a részéhez. Szóval ma éjjel fejek, és tápszert kap Samu, mert ki tudja, lehet, hogy minden csepp számít?!?! Kissé kiborított ez az eredmény. Remélem, nem lesz baj!
A képekre nekem a saját hasam jött be Samusan és a tündérkeresztapa. Remélem, nektek nem! Csak nem töltöttem már fel ezt a két képet a g-mail-es közös címről?! Nem akartam, az biztos. Ha rámész, hogy saját nyilvános galériám megtekintése (valami ilyesmi), akkor jön ki a jó link.

Csöpplány, kár, hogy nem vállaltad a szereplést! Úgy megörültem volna neked a híradóban! :D Szupik a képek! Nagyon vagány Balu a strandolós ruhájában!

Mucus, örülök a sörös sikernek! Szerintem a radlert is nyugodtan bevállalhatod! :wink:

Nem is tudom, ki, mit írt még...

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Most nézem, hogy Csigaby meg tudta nézni Kendra képeit. Akkor bennem van a hiba... :oops:

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Sziasztok!

Ercsi:csak nézelődött.Nagyon pici még ő ahhoz hogy szabad vízbe vigyük.Még ha otthon lenne medencénk az oké lenne,de tóba,meg rendes strandhoz még picike.
Örülök hogy jól vagytok!
Én nem tudom megnyitni a linket,mármint meg tudom,de csak a picasa főoldala jön ki.

Csigaby:köszi a képdicséretet!Azt azért ne felejtsük el hogy Balu majdnem 37 hétre született,na meg fiú is,úgyhogy ez is közrejátszik hogy így ki tudja már magát nyomni.
Most már értem a tornát.Gondolom ogy fájhat szegény Annának,de csak a javára fog válni.Tudom hogy ezt most még ő nem érti.Nektek meg hatalmas respect hogy ilyen jól viseltétek az elmúlt 4 hónapot!Tényleg minden tiszteletem!

Barba:huuuuuuu...ez durva :? Remélem semmi komoly nincsen,illetve nem lesz!Majd gyere hogy mit mondott a doki!Most izgulok érte hogy minden ok legyen.
Nekem ha benne maradok a gmail-be és megnyitom a google-t akkor háttérképnek a "tündérkeresztapa" jeleni meg :D Arra gondoltál?Az csak a gmail miatt van :) Engem nem zavar :D

Balu tegnap úgy kistrandolta magát hogy 3/4 8kor bevágta a szunyát és fél 4kor kelt enni!Az már 8 óra alvás egyben!Ha ezt tudom akkor többször viszem strandra :lol: Na jó,elvagyok én a 6 órás alvásaival is,egy szavam nem lehet,de jó lenne egyszer már 6-8 között ébredni reggel :lol: Fél5kor aludt vissza,addig nyöszizett,meg forgatta a fejét,meg sírt ha kiesett a cumija,aztán végül rájött hogy itt még mindenki alszik és ő is visszaaludt! :lol: És még most is alszik :shock:
Egyébként megnéztem tegnap a híradót,benne volt a Gyömrői tó,de még csak háttérbe se kerültünk.Ott azért szivesen virultam volna :lol: Vagy ha közelről vették volna Balut.Mama,meg a dédike is biztos odáig lett volna meg vissza! :D De a lámpalázammal nem tudtam volna mit kezdeni,ez van :lol: Nyámnyila vok ilyen téren :lol:

Zsu:Gabi nagyon cuki,és milyen arcokat vág!Hihetetlen :lol: Az első kép az a csodálkozás! :lol: De nekem az utolsó kép a kedvenc!Mintha azt mondaná héé,te meg mit csinálsz?mit akarsz? :lol:

Hibernia:nagyon édes Peti a második képen,nagyon vagány! :D Még annyit szeretnék még tőled kérdezni,hogy fel és leszállásnál szoptattál,vagy hogy viselte Peti?Magán a gépen útközben szoptattál?

Jajj Barba!Büfipadot hol lehet kapni?Anyatanyán érdekelne egy anyukát,de én nem találtam sehol se olyan linket ahonnan lehetne venni.Tudsz esetleg segélni?

Na megyek reggelizek míg fel nem ébred Mütyürke :lol:

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


Csöpplány, aha a felszálláskor + leszálláskor "kellett" szoptatni, mi ezt úgy oldottuk meg, hogy alapból ugye az ablak mellett ültem, mert ott kell és a férjem ült mellettem, a középső széken, és egy tetrapelust befogtunk a fejvédő alá, a másik végét meg a férjem tartotta és lett egy paraván. :lol: Nem tudom, érthető-e így. :) Bal mellből tök jól lehet így etetni, mert ott van kartámasz és Peti az apját rugdosta, de a jobbal voltak gondok, mert nem fért el Peti lába tökéletesen és ugye kartámasz sem volt... Mindenesetre kibírtuk, de iszonyú kicsi a hely, pedig nem vagyok nagy darab... :? :?
kár, hogy nem voltál a tv-ben!!! :) :)
"Tűzfolt" amúgy nálunk is van, igen, pont a tarkón, mint Balunak, hátul. :)

Barbazsó, hát asszem nálam nem nyerő ez a kagyló, sosem folyt még a másik cicimből semmi... :?
Sajnálom a fertőzést, csak nem lesz gond!!!! :)

Lépek, nyöszörgés van... :? (15 perce tettem le...)

hibernia
 
 
 


Barbazso,
nagyon sajnalom, hogy fertozést kaptal. de ezekszerint Samu nem kapott belole, vagy most tole is vért vesznek majd? vagy hogy allapitjak meg?

Voltam ma nodokinal, minden ok, de itt mindenkinek ajanljak a gattornat, igy én is fogok menni.

Ja és tegnap este 9tol, reggel fél 6ig aludt Elisa, egy szal bodyban, basszus, két napja mult el az orrfolyas, tuti megint megfazott. Megfigyeltem, akkor alszik ilyen hosszut, ha este nehezen alszik el, esetleg kacsara leizzadja magat a sirastol, igy nem adom ra a halozsakot... de reggel jéghideg volt keze laba, nyitott ablak, stb...

majd még jovok, de felébredt épp most!
s.orsi
 
 


Tuzfolt:
a tarkon, azt hivjak itt "golyacsipésnek", akkor a ti fiaitokat a golya hozta?
egyébként a fiaimon is volt ilyen és elmult, nem tudom mennyi ido utan.

Furdozés,
nekem azt mondta a doki, amig a gyerek nincs beoltva tilos a tengerpartra vinni. de aug végén megyunk, akkorra mar az elso oltast o is megkapja, a labat bele fogom logatni! :)
a tavak vizénél szerintem még jobban kell vigyazni, foleg ebben a kanikulaban Mo-on gondolom minden to min 30 fokos, na abban jol szaporodnak a bacik.

Kérdés:
van-e vkinek spirallal tapasztalata? beszélgettunk a dokimmal, mondtam neki, nem akarok tablettat, mert mindig elfelejtem bevenni, azt mondta van vmi szuper spiral, ami még biztonsagosabb mint a tabletta (?!), 5 évig hat. Tél elején beteszi, megprobalom. sokan allitolag nem is menstrualnak vele, vagy ha igen, nagyon gyengén.

Zsofi,
feltétlen ird meg mi van Samiuval. szerintem te antibogyot fogsz kapni, de vannak olyanok is amivel lehet a szoptatast folytatni.
s.orsi
 
 


Zsófi - tényleg írd meg, h mi van Samuval. Hihetetlen, hogy csak most vették észre, h fertőzött a tejed :shock:

KépKép
csigaby
Budapest XVI. kerület
 
 


Hát csajok, kb hogy én harcoltam ki a vizsgálatot, mert a doki széttárta a kezét, hogy ilyenről még nem hallott. :( De a lényeg, hogy kiderült. Ma este kezdtem az augmentin kúrát. 14 napig szednem kell. Valószínűleg a kezdetektől benne van a tejemben a baci, és ez okozhatta a második héten a mellgyulladást, amire kaptam augmentint, de csak 7 naposat (14 darab volt a dobozban, napi kettő volt az adag), és min 10 napig kellett volna szedni (ezt a neten olvastam tegnap). Így valószínűleg az erősebb, harcosabb példányok megmaradtak, és a kúra után szépen újra elszaporodtak. Ma beszéltem a gyerekorvossal, a védőnővel, a nőgyógyásszal, a házi orvossal, és azt mondták, hogy Samunak nem lehet baja tőle. Sem a tejemtől, sem a bogyóktól. Úgyhogy ebédre már újra tejcsit kapott. Hú, olyan lelkifurim volt, hogy egyik pillanatról a másikra megvontam tőle magamat! Tudom, hogy őt nem zaklatta fel, de akkor is. :)
Ja, és a gyerekdoki azt mondta, hogy Samut egyáltalán nem is kell emiatt kivizsgálni, mert ha baj lenne, nem fejlődne, vagy belázasodna.
Kösz, hogy gondoltatok ránk, és izgultatok értünk! Olyan aranyosak vagytok! Tegnap eléggé megijedtem, de ma teljesen megnyugtattak a dokik.

Spirálról semmi tapasztalat. Én még gyógyszert sem mertem soha szedni. Szerencsére egyikünket sem zavar a gumi. :)

Csöpplány, ez tiszta ciki! Lökött öcsém mutatta múltkor, hogy tudtuk-e, hogy a google kezdőlapot már saját magunknak lehet formálni, és poénból kiválasztotta a lehető leggázabb képet, amit a gépünkön talált Ádiról. Ezek szerint épp be voltam lépve g-mail-re... :lol: Kb 10 percet röhögött a saját viccén, hogy milyen jó kezdőlapot állított be nekünk. Ezek szerint másnak is... :oops: :lol: Bocsi!

Ma nagyon kevesen írtak. Minden rendben?

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Ja, a büfipadot már én sem találtam a neten. Azt nem tudom, hogy ők eladták-e már. A vaterára 4000-ért akarta föltenni, azt tudom. Majd rákérdezek, ha kell a lánynak.

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Hibernia:köszi az infót esilva nevében is! :D

Orsi:ilyen nekünk is volt hogy teljesen leizzadt a sírástól!Én miután elaludt megtörölgettem a kis homlokát meg ahol tudtam egy pzs-vel és betakartam egy textilpelussal.Az nem túl vastag de mégis van rajta valami.
Spirálról nincs tapasztalatom.Én gyógyszert szedek.4 évig szedtem,néha elfelejtettem bevenni de akkor óvatosak voltunk párommal és nem is lett soha baj.

Barba:jajjj de jó hogy minden rendben van!Örülök hogy jó híreket kaptál.Remélem ez a cucc elmúlik hamar neked.

Balu ma egész nap alszik.Leírom mettől meddig aludt.tegnap este:19:45-3:30,4:30-9:30,11:15-13:35,14:55-15:20,15:45-17:30,17:40-18:05,és most alszik kb 20:30 óta.Kaja 3:35,9:35,13:40,17:35,19:30.Egész nap 500at evett összesen.Lehet hogy az idő nyomta el ennyire egész nap?Ma nem volt semmi különös,elvoltunk,apa dolgozik.

Na én is megyek alszom egyet..

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


Csöpplány: micsoda mérések! és tényleg mennyit aludt Balu!!! :shock: Krisz a tegnap éjszakát aludta végig, 21 órakor letettem és 6-kor ébresztettem, mert kezdtem aggódni, hogy mi van vele? :roll:
Jó lenne előre tudni, mikor alszik egyszerre sokat a baba, mert ilyenkor lehetne magunkkal és a háztartással foglalkozni!

Barbazso: sajnálom, hogy kialakult nálad ez a betegség! Mielőbbi javulást kívánok! Még most fáj a melled, tudsz szoptatni?

S.Orsi: spirált ajánlott nekem is a dokim, ha a fogit nem szeretném szedni. De a mi családunkban történt probléma, nőgyógyászati betegség a spirál használata miatt. Így emiatt nem kértem spirált.

KépKép
charlott
 
 


Húúúúú, de irigykedem én a sokat alvókra... :roll:

Nálunk megint visszaesett az alvás, otthon a melegben volt egy nap, hogy 15 óra is összejött, most megint 11 körül járunk... :? Talán a helyváltoztatás viselte meg szegényt, de elég szarul alszik megint... :( Eh...

Barbazsó, örülök, hogy minden oké a szoptatással tuti segít a kúra!!

Spirál passz.

Képzeljétek éjjel sípolt a légzésfigyunk, de csak mert Peti rámászott a rácsvédőre és valahogy azon át nem érezte a figyelő... :roll: vagy nem tudom. Mindenesetre azonnal pattantam és épp a fejét forgatta...

Mennyit eszik nálatok mostanság a baba? Mi most 3 óránként próbálunk etetni, akkor kap 150-et, ha elég neki, ha nem.... Napi 5x eszik, pont 750 mg jön ki, ebből olyan 600 tejci, a maradék táp.

És mennyit is kell hízni optimálisan / hét? Nálunk egy hét alatt most 160 gramm lett... 5,21 kg most.

hibernia
 
 
 


Zsofi,
augmentint nekem is kellett szednem a terhesség alatt és az életére eskudott a doki, h semmi baja nem lesz a gyereknek (én nagyon antibogyo ellenes vagyok - de elkerulhetetlen volt...) Tok jo, h Samunak semmi baja!

Hibernia,
ilyen kortol a hizas mar inkabb havonta mérvado, mert lesz olyan hét hogy csak 50 gr-t hizik, aztan meg 150-t. nektek is menni kell ott havointa dokihoz? nalunk a doki fogja mérni havonta meg megnézi rendesen fejlodik-e? és az 5210 gr az nagyon szép suly egy 2 honaposnak!!

Alvas,
tegnap vacsora nélkul fekudt le megint, fél 7kor evett, fél 9kor aludt el, sirva a kezemben és 3kor ébresztett. Cici legyen a talpan, aki ehhez hozza tud idomulni. délutan meg mar 2 oranként szopik, lehet, hogy éjszakara raktaroz belole...

Jovo héten telt haz lesz nalnu, visszajonnek a gyerekeim vasarnap + batyamék 5en + egy éjjel a férjem huga 3an. nem tudom mil esz itt? remélem a sogornoim elintézik a fozést és az ezzel jarokat...
s.orsi
 
 


Sziasztok!
Ezt el kell mondanom! Kedden voltunk dokinál, az én kis husikám 18 nap alatt 1kg-t hízott, most 6,3 kg!!! Nem mondott a doki semmit, csak hogy -ez már igen!, de olyasmit nem, hogy esetleg kevesebbet adjak neki. Bár nem tudom, mennyit eszik, de mindig kéri mind a 2 cicit. Meg egyszer kap tápot, de akkor csak azt, 120ml-t, de gyengébbet, mint az előirt. És 59cm. Tokás, meg hurkás, de nem kövér, olyan kis formás.

Hát Orsi nem irigyellek a vendégséget illetően, én biztos nem birnám! Hétvégére megyünk rokonokhoz falura, remélem Petinek majd bejön:)

Kép
dixus80
 
 


Dixus,
és még Te izgultal, hogy kevés a tej! :) Bravo! (tapot miért kap?)
s.orsi
 
 


Délután már sűrűbben kérte a cicit, sőt a fürdés előtti szopi az már kész kinok között zajlott, vagdalózott szopi közben, volt hogy sirt, aztán nyűgösködött,sirdogált fürdésig, vagyis a következő szopiig. Ez pár napig igy ment, és akkor döntöttem, azóta tápot kap, és minden oké. Próbáltam elhagyni, 2-3 napig nem adtam neki, csak cicit, de ugyanazokat a tüneteket produkálta, mint korábban, igyhát marad a táp! Hát igy :)

Kép
dixus80
 
 


Charlott:tényleg jó lenne tudni mikor mennyit alszanak.Én jártam úgy hogy este már csak fél óra kellett volna hogy éhes legyen(akkor járt le a 3 óra),és direkt nem feküdtem le aludni,hogy most már megvárom.Errefel,majdnem két órát voltam fent még,mire felébredt.De tegnap pl lefeküdtem aludni,mert este most már 6 órát simán alszik -Balu,kb 3-4 körül "kellett" volna kelnie,erre már 1 órakor fent volt.Éjfélkor feküdtem le.

Hibernia:mi már másfél hónapja stagnálunk 100on,ritkán 120.Elvileg 100-200 között.De nem tudom hogy most is kell-e nekik ennyit hízni.Már "nagyok"a babáink.Nekem azt mondták most már elég hetente mérni őket,és lényeg hogy hízzanak.Balu tegnap 4710gramm volt :shock: 2 nap alatt 200at hízott :shock:

Orsi,huu,jó kis heted lesz akkor ennyi rokonnal.Előre is kitartást neked.

Dixus:gratula a súlyhoz!Vigyázz a tápival,nehogy emiatt még jobban megcsappanjon a tejcsi mennyisége!

Lányok merre jártok?Mayday,kovmarti,anita,kismami,torpi,kriszta?
Nadi,csigaby,charlott:tessék több életjelet adni!! :lol:

KépKép
Kép
csöpplány
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?