Sziasztok!
Beatron!
Köszi!
Neva!
Köszi!
Betti!
Neked is köszi!
Gyöngyöske!
Köszi!
Kíváncsi vagyok kaptok-e egeret. Ez akkor volt akciós amikor én vettem.
Koda!
Köszi!
Az oldalamon is van pár új, nézd meg! Van egycsillámos rózsás is.
http://gportal.hu/portal/kata007/ Marcinak melegen ajánlanám az Azulenol orrkenőcsöt. Én Dórinak a Nasivin orrcseppet használtam, aztán egyszer amikor Dancsira vártam a suli előtt és egy anyukával beszélgettünk épp a taknyosodásról, hozzánk lépett egy hölgy. Elnézést kért amiért megszólít minket, de akaratlanul is hallotta miről beszélgetünk. Ő orr- fülgégész és ha rá hallgatunk ezt a kenőcsöt is használjuk. A csepp ugye 3-4-szer alkalmazható, ha egy kicsit sír a gyerek már nem is ér semmit mert újra tele van az orra, de ezzel annyiszor kenem be, ahányszor akarom.
Nincs rajta, hogy orrkenőcs, de nekünk tutira bevált, ráadásul Dóri szereti is, mert így kap levegőt.
Ditta!
Azt azért nem mondanám, mert az illetővel még nem találkoztam, bár ha minden igaz kép már nincs.
Sajnos az ilyen bedolgozós pénzügyben egyszer volt részem, de akkor nem én jöttem ki jól a dologból.
Remélem most megkapom ami jár.
Nyomtatás szerencsére nálunk nincs. Nyomtató csak a nagygépnél van, és a kicsinek nincs engedélyezve, hogy nyomtasson oda. Szerencsére Dóri ezt nem tudja, ő csak azt látja, hogy ott nincs nyomtató.
Emese!
Köszi!
A talival kapcsolatban én is azt éreztem amit Te. Jó lett volna talizni egyet.
Ági!
Tüneményes a kislányod!
A különalvással kapcsolatban nincs ötletem. Az én párom sem vonult soha másik szobába. Az igaz, hogy Dóri az első naptól végigalussza az éjszakát, de azért nekem rosszul esett volna ha ő különvonul. Ezt a gyereket ő is akarta, ha már napközben dolgozik, nem foglalkozik a gyerekkel, akkor legalább délután és éjszaka legyen velem, mellettem, hiszen én éjjel nappal a gyerekkel vagyok. Persze azt azért ne felejtsük el, hogy ha egy gyerek nem alszik rendesen éjszaka, attól neki még másnap dolgozni kell, ébren, tiszta fejjel gondolkodni. Viszont akkor itt van egy kérdés: ha másnap nem kell dolgoznia akkor is külön alszik? Ha igen, akkor sürgősen beszéld meg vele a dolgot.
És kicsit furcsa is, hogy nem tetszel neki. Ma az, hogy nem tetszel? Szültél egy gyereket, nem? Nem mindenki olyan szerencsés, hogy szülés után úgy néz ki mint lánykorában.
Én sem ez a tipus vagyok sajnos, de a párom soha nem tette szóvá. Soha mégcsak nem is célzott rá. Sőt inkább ő nyugtat engem ha az alakomra panaszkodom, hogy a két lány után amikor megismert milyen csini voltam. Mindig vígasztal, hogy majd leszek még olyan Dóri után is ha visszamegyek dolgozni. Akkor nem lesz napközben egy kis nasi, nem fogok kötelezően enni naponta többször mert a gyerek is eszik, nem fogom megenni mindig a gyerek maradékát
, stb.
Szóval szerintem ezt is meg kellene vele beszélned, mert előbb-utóbb belehülyülsz, az érzésbe, hogy nem kellesz neki.
Aztán meg gyere gyakrabban hozzánk, és nyugodtan beszéld ki magad.
Beszélj ám vidám dolgokról is!
K.