Annácska!
Én II.-re járok Paulin prof.-hoz, szerintem jó, csak nagyon elfoglalt, sokat utazik, úgy-hogy szülni nem hiszem hogy nála fogok meg szerintem már nem is vállalná.
De ő műtött 13 éves koromban azzal az óriási cisztámmal (újszülött fejnyi!) és utána a punkciót is ő csinálta meg egyszer az abortuszt
Hát akkor az nem viselt meg 18 évesen, de most rossz visszagodolni rá, hogy ott volt a kis babó a hasimban.
Remélem nem itéltek el miatta?!?
De nem volt megfelelő a kpcsolat sem, meg fiatal voltam meg hihetetlen hogy terhes lettem
Az úgy történt hogy szedtem több éve már a gyógyit és abba akartam hagyni pár hónapra mert valakitől hallottam hogy néha szünetet kell tartani(erre mondta utána a dokim hogy baromság!) és még meg is volt a mensim picit utolsó napon és akkor akcióztunk és hát megtörtént a baj.....
Így hogy nem is voltam közepén!!!
Hihetetlen.
És ráadásul ugye 4 hetes voltam amikor meg kellett volna jönnie és fogalmam sem volt még, hogy az lehetek nem is gondoltam rá, erre nem jött meg, gondoltam megint ciszta vagy v.mi ezért vártam 1 hetet, semmi.
Elmentem és mondták hogy 6 hetes terhes vagyok.
És én már 5 hét után émelyegtem, nőtt a cicim...fura érzésem volt de nem gondoltam volna...
Jólestt most elmondani, remélem nem baj, hogy megírtam.