Új privát üzeneted érkezett!

Azert nem semmi, de nem sok. Igazabol nem tudom hogy otthon hogy megy, de itt tuti UH csak a 12. het kornyeken van. Addig talan vizelet es ver? - de jovo het szerdan igerem beszamolok a dolgokrol...
Kasztralas... jol hangzik, nem? Kép Szegenyeknek eltavolitom a porzoit es a viragszirmokat (kb. 3-4 mm-es ilyenkor a bimbo). Szoval ez is a munkam resze, mestersegesem megtermekenyitem szegeny viragokat... Kép Nem mintha ok annyira akarnak. Kép

bgy

Gyöngyi Kép
Nem csoda hogy ilyen "szexuális" munka mellett össze tudtál csiszolódni a pároddal Kép Egyébként miért van szükség erre a megerőszakolásra a virágokkal? Kép Talán valami nemesítés? Védett fajok?

Tündi
Vendég

Tundi,

Sajnos penteken ujra megyek ultrahangra, mert azt mondta a doki bacsim, hogy amig nem latjuk ultrahangon, hogy hol van ez a kis babakezdemeny, addig minden heten bekukkant. Nagyon jo lenne, ha most mar latna a manot, mert megnyugodnek tole en is. Ugyhogy pentek reggel munka elott meglatogatom ismet a korhazban...

Lanyok, annyit eszembe jut ez a Nicol lany!!!
Lassan mehetnek haza, de huzom az idot, hatha betoppan es meg ma megtudom, hogy mi ez az egesz cirkusz?

Vanda
vanda72

Tündi

Ahhh, semmi nemes cel... csak onzo doktorit celzo munka. Egyebkent fejlodesgenetikaval foglalkozom... szigoruan novenyivel. Kép
A celzott megtermekenyitesre meg azert van szukseg, hogy ne paraznalkodjanak ossze vissza Kép tudjam ki az apuka... Kép es mikor tortent a jeles esemeny.

Gyöngyi

bgy

Vanda,

Szerintem Nicol ma mar nem fog jonni... Remelem azert jol van!

Gyöngyi

bgy

Akkor azt hiszem lelepek, ha szerintetek ma mar nem jon!
De ha visszaolvasod Nicol, rengeteget gondoltunk Rad!!!

Szia mindenkinek holnapig!

Vanda
vanda72

Vanda Kép
De jó, akkor pénteken amikor jössz már tudsz mondani nekünk jó hírt Kép Tuti jól indul a péntekünk Kép

Én is egyfolytában Nikire gondolok Kép Nagyon aggódok érte.

Gyöngyi Kép
növények fejlődésgenetikája.... ez jól hangzik Kép Érdekes lehet Kép Szegény virágok, azért sajnálom őket, megfosztod egy jó élménytől őket: sosem ismerhetik meg a méhecskét Kép Akár többet is egyszerre Kép

Jajj de mennék már haza, a csudába....

Tündi
Vendég

Annácska,
nem tudom, írta-e már valaki, de a gyerekeket manapság már beoltják rubeola ellen (15 hós MMR oltás egyik összetevője), úgyhogy nem hozhatja haza a lányod az oviból. A fertőzést nagyon sajnálom, szerintem gyorsan menj el a dokidhoz, hátha fel tud írni valami olyan antibogyót, ami nem árt a babának. Egyébként a beágyazódásig még pár napnak el kell telnie, és addig nincsen hatással a babára az, hogy mit szedsz. Jaj, most olvasom, amit a dokid mondott.Kép Remélem, nem lesz igaza, és a férjed kiskatonái legyőzik az akadályt! Az orvosod viszont nem tűnik túl jónak (bocsi). Mi az, hogy nem tud mit kezdeni a fertőzéssel?! Az én volt dokim szerintem jó, de ő is magánrendel, és nem olcsó.Kép

Nicol,
ez borzasztó!Kép Én biztosan meggyőződnék róla, hogy igaz-e, jobb biztosat tudni, mint őrlődni, hogy mi a helyzet. Azóta már túl is vagy rajta, írd meg, mi volt, nagyon izgulok, és drukkolok, hogy csak félreértés legyen!

Kinga,
üdv közöttünk (mondom én, aki alig járok ideKép)!

Jaj, úgy izgulok Nicolért, nem tudok most másnak írni, bocsi!

Kóbor
kóbor

Sziasztok!
Nekem 2 lányom van és szeretnénk még babát.csak gyógyszeres segítség mellett sikerült a két kis hölgy.
A szexről. MIvel én mindkétszer véreztem az 5-6. héten, veszélyeztetett voltam így nem volt semmi akciózás. A férjem nagyon türelmes volt és kivárta a sorát. Most az eddigieknél sokkal jobb a szex. Már én is el tudok feledkezni arról, hogy mi a legfőbb cél, tudok az örömre koncentrálni és igyekszem, hogy a férjem ne érezze, hogy most "kell" akciózni. Ez biztos a rutinnak Kép) köszönhető. A fontos napokon csábítok és többnyire nagyon jó együttlét kerekedik belőle.
Nicolt nagyon sajnálom, borzasztó érzés a bizonytalanság, az eddig szilárd bizalom megingása. Szurkolok hogy ne valami nagyon rossz jöjjön ki ebből.
Sziasztok
Danaaia

Kép
danaaia

Sziasztok!

Most kerültem csak gép közelbe. Nem is tudom honnan kezdjem. Elmentem vártam egy kicsit. Majd odamentem. Nagy volt a meglepetés, hogy megjelentem. Az első mondat "Hú bazd meg" csak hallkan. Majd jött a mentegetőzés, amit már meg se akartam hallgatni, így otthagytam őket. majd utánam jött és folytatta vagy egy fél órán át. Azt mondta, hogy azért találkozott a lánnyal, hogy közös barátokat szerezzen, mert azokból szűkében vagyunk. Kicsit kusza ez a dolog, még magam se tudom mit gondoljak. Esküdözött orba-szájba, hogy többször ilyet nem csinál, és hogy mennyire szeret engem és a babucit is, és esze ágában sem volt megcsalni, de ez majd csak a jővőben derül ki. Ígyhát jobb híján várok és nagyon figyelek.

Nicol

Kép
nicol

Jaj, majdnem elfelejtettem, köszönöm mindenkinek az együttérzést és a szurkolást. Nagyon aranyosak vagytok, nagyon jó. hogy vagytok.

Nicol

Kép
nicol

Nicol

De mit csinált a Tomi a lánnyal? Gyanúsan viselkedtek? Volt puszi vagy ilyesmi? És a csaj hogyan reagált? Mit szűrtél ki a látottakból?

De tényleg elég hülye volt ez a duma a részéről. Nagyon legyél résen!

Babus

Kép
babus2005

Szia Nicol!

Én most olvastam el mi történt veled,hát elég nagy káosz van most körülötted.
Teljesen együttérzek veled,csak kérlek próbálj meg ne idegeskedni,mert az árthat a babának.
Tudom hogy ez nem könnyű,de én veled vagyok!Kép

Sysy
sysy77

Nicol,
csatlakozom Babus kérdéseihez, gyanúsan viselkedtek, mielőtt odamentél? Szerintem is figyelj nagyon, mindenképpen érdemes a végére járni a dolognak. Tomi dumája nekem is furcsa, mert ugyan miért a hátad mögött akar közös barátokat szerezni... Vigyázz magadra, ne idegeskedj (gondolj a babóra), és figyelj! Lélekben veled vagyok.

Kóbor
kóbor

Nicol,
Bocsi, de ezt a közös barát dolgot nem teljesen értem. Nekem a közös barát az aki mindkettőnk barátja, de hát te nem is ismerted a csajt, vagy igen? Én biztos kérnék valami hihetőbb magyarázatot. De ne idegeskedj és holnap várjuk az uh képet.

Móni

Kép
móni23

Sziasztok!
Nicol, nagyon izgultam érted tegnap!Őszintén szólva nem valami meggyőző Tomi válasza, de ezt szerintem csak Te tudod eldönteni, hiszen Te ismered Őt a legjobban. Ha Te úgy érzed, adj neki esélyt, de tényleg nagyon figyelj!Szerintem Tominak annyira váratlanul jött, hogy megláttad őket, hogy azóta is gondolkozik és remélem már százszor megbánta az egészet!!!

Szép napot kívánok mindenkinek (a csúnya eső ellenére)!!
Kinga79

Nicol!
Hát ez nem semmi.
Nem is tudom, hogy mit érezhetsz most.
Biztosan jól össze vagy kavarodva.Kép
Pedig ma mész UH-ra, és már nagyon vártad.
Remélem majd egy kicsit felvidít, ha látod a babucidat.Kép

Judyt
KépKép
judyt

Szia Nicol!

De mit láttál mielőtt odamentél vagy nem vártál egy kicsit???

És a csaj hogyan viselkesett???

Én nem hinnék a barátomnak el ilyen dumát, túlságosan fura....

Próbálj nyugodt maradni és vigyázz magatokra!Kép

Mea
mea

Szia Nicol!

Szerintem is fura ez a duma, hogy közös barát....

Hááááát, én nem hinném el a páromnak, ha ilyenekezt mondana.....

De ha tényleg igaz, hogy be akart nőzni, akkor ennyit ér az egész.....

Ez szörnyű, miért tudnak így viselkedni a pasik???

De azért drukkolok, hátha nem is akart semmit!!!

Próbálj azért nyugodt maradni és vigyázz magatokra!

Mea
mea

Lányok!Kép

Nekem meg ma 36.4 volt a hőm, pedig fent kellene lennie tüszőrepi után.Kép

Nem értem, ráadásul csináltam egy LH tesztet poénból és most két egyforma, sőt a 2. csík erősebb, elvileg ez azt jelenti, hogy most termelődik a hormon, ami meghozza a tüszőrepit.

Azt hiszem nem ártana elmennem dokihoz.

Szerintetek???

Segítsetek.Kép

Mea
mea

Babus! és többiek!
Nem csináltak együtt semmitt, álltak egy két percig majd elindultak a don pepe felé. Még a kezét se fogta meg. A lány csak nézett, szóhoz sem jutott. Egy perc alatt, szó nélkül otthagyta a Tomi és futott utánam. Este elmesélte, hogy leveleztek, de a lány többet akart a barátságnál, ez derült ki a levelekből. Azért akart vele előszőr egyedül találkozni, hogy megbeszélje vele, hogy mi a helyzet, hogy én vagyok neki és igazából barátokat szeretnénk. Azért hívott oda engem későbbre, mert bemutatta volna ha minden jól megy. Én szeretnék hinni neki, de jelentősen megingott a bizalmam felé. Úgy érzem tényleg megbánta, nagyon megijedt,hogy elveszit minket. Ha hétvégén lesz egy kis időm megcsinálom az otthoni gépünket úgy, hogy mindent lássak én is itt bent a munkahelyen amit ő otthon csinál. Na de ma csak az UH érdekel, már alig várom a 3 órát.
Tudjátok nagyon nagy lelki erőt adott, hogy nem vagyok egyedül, hogyha szét is mennénk lesz nekem egy kicsi akit nagyon szerethetek.

Nicol

Kép
nicol

Mea!
Úgy sajnálom.Kép
Biztosan most már teljesen kész vagy a hőd miatt.
Figyi már a múltkor is két csíkos volt az LH teszted.
Biztos, hogy jó ötlet ez a teszt használata?
Hát lehet, hogy jó ötlet elmenned dokihoz, és egy UH-gal megnézni, hogy mi a helyzet.

Judyt
KépKép
judyt

Szia Nicol!

Örülök neki, hogy higgadtan viselkedtél (ezt a leírtakból gondolom). Ez igen, így tesz egy igazi NŐ!
Én is nagyon izgultam érted, és kívánom, hogy minden a legjobbak szerint alakuljon!
Puszi: Lara

Kép
lara26

Judyt!

Hát nem tudom, hogy jó ötlet volt -e , de lehet, hogy nem megbízhatóak.

De múltkor (pénteken) majdnem egy hete! két csík volt, de halványabb volt a második és vékonyabb és elvileg azt írja, hogy ugyanolyannak vagy vastagabbnak kell lennie az jelenti az LH csúcsot.

Lehet, hogy nem is volt még tüszőrepim?!?

Szerintem bejelentkezem dokihoz ma.

Mea
mea

Most beszéletm is vele, de csak jövő héten tudok menni hozzá.

De holnap már itthon lesz párom végre......
és akkor még akciózunk, hátha......

Mindenkinek sok sikert ebben a hónapban!!!

Mea
mea

Mea!
Már nem emlészem rá, hogy a múlt héten mennyire esett le a hőd.
Tudod a tüszőrepinél leesik 3-4 fokot a hőd, és a következő napon, pedig emelkedik 3-5 fokot.
Nézdd már meg a múlt heti hődet.

Judyt
KépKép
judyt

Szia Nikol!

Nagyon együtt tudok érezni Veled. Nekem a lányom apja így léett le, bár ő már az elején közölte (kb. 5-6 hónapos lehettem), hogy neki kevés vagyok...
Csak annyit tudnék tanácsolni, hogy várj egy kicsit türelemmel, de azért légy résen!
Tényleg rengeteget tud segíteni a babuci jelenléte Kép Nekem is ez adott erőt.

Mea!
Szerintem tényleg keress fel egy orvost, elég zűrzavaros a hőd Kép

Kóbor!
Tudom, hogy olták a gyerekeket, de a bárányhimlőről is azt tartják, hogy aki egyszer már megkapta az nem kapja meg többszőr, de a dokinénink szerint a mostani fajtáját még 3-4 alkalommal is el lehet kapni.
Már keresem az új nőgyógyászt, mindenesetre elég lesúlytó véleményem van így első benyomásra erről az orvosról Kép

Annácska
Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Mea!
Na ez nagyon jó hír, hogy hazajön a párod.Kép
Jó akciózást.Kép

Judyt
KépKép
judyt

Sziasztok Lányok! Kép
Pár napja nem jelentkeztem, de azért folyamatosan olvaslak Titeket.
Nicol Kép Nekem is van egy hasonló történetem, ha érdekel szívesen megosztom Veled!
Tarts ki!
Judyt Kép az én ciklusaim 29-30 naposak
Mea Kép lehet, hogy tényleg ez a legjobb ötlet, hogy megnézeted egy dokival.
Annácska Kép Sajnálom ezt az orvos mizériádat... Kép

Kép
zsuzsci

Zsuzsci!

Persze, hogy érdekel. Ha nem akarod itt leírni, küld e-mailben. A profilomban van e-mail cím.

Mea!
A doki talán tényleg többet fog mondani, és kiderül mi ez a kuszaság.

Nicol

Kép
nicol

Zsuzsci, Mea Kép
Találtatok normális dokit a II. nőin?

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Nikol Kép
Látod sajnos nem vagy egyedül ezzel az esettel Kép

Annácska

annácska

Holnap leírom a hőimet majd Nektek, hátha okosabbak elszünk.Kép
Az a baj, hogy csak most kezdtem el mérni ebben a hónapban és már május óta próbálkozunk, mert ha tényleg nincs repim, akkor nem is fog ám összejönni csak gyógyszerrel.
De örülnék is neki, ha csak ez lenne a baj, komolyan.

Ki szed közületek tüszőrepi elősegítő gyógyit???
És akkor könnyen összejön utána, ha más baj nincs?

Olyan jó megírni Nektek a bajom, remélem nem gond, hogy itt panaszkodom ki magam.

Mea
mea

Nicol Kép küldök majd mail-t, ha lesz egy kis időm...
Annácska Kép én a I. női klinikára járok.

Kép
zsuzsci

Mea Kép
Én most szedek peteérés serkentő tabit, remélem a ciklus végén öröm hírrel tudok szolgálni.
Nagyon reménykedem benne....

Kép
zsuzsci

Annácska!

Elég szomorú, hogy ennyien találjuk szembe magunkat ezzel az esettel, mindig is mondtam a pasikon nem lehet kiigazodni.

Zsuzsci!
Várom a mail-t.

Nicol

Kép
nicol

Annácska!

Én II.-re járok Paulin prof.-hoz, szerintem jó, csak nagyon elfoglalt, sokat utazik, úgy-hogy szülni nem hiszem hogy nála fogok meg szerintem már nem is vállalná.

De ő műtött 13 éves koromban azzal az óriási cisztámmal (újszülött fejnyi!) és utána a punkciót is ő csinálta meg egyszer az abortusztKép

Hát akkor az nem viselt meg 18 évesen, de most rossz visszagodolni rá, hogy ott volt a kis babó a hasimban.

Remélem nem itéltek el miatta?!?Kép

De nem volt megfelelő a kpcsolat sem, meg fiatal voltam meg hihetetlen hogy terhes lettem

Az úgy történt hogy szedtem több éve már a gyógyit és abba akartam hagyni pár hónapra mert valakitől hallottam hogy néha szünetet kell tartani(erre mondta utána a dokim hogy baromság!) és még meg is volt a mensim picit utolsó napon és akkor akcióztunk és hát megtörtént a baj.....

Így hogy nem is voltam közepén!!!

Hihetetlen.

És ráadásul ugye 4 hetes voltam amikor meg kellett volna jönnie és fogalmam sem volt még, hogy az lehetek nem is gondoltam rá, erre nem jött meg, gondoltam megint ciszta vagy v.mi ezért vártam 1 hetet, semmi.

Elmentem és mondták hogy 6 hetes terhes vagyok.

És én már 5 hét után émelyegtem, nőtt a cicim...fura érzésem volt de nem gondoltam volna...

Jólestt most elmondani, remélem nem baj, hogy megírtam.

Mea
mea

Zsuzsci!

Te kihez jársz az I-sen? Jó doki?

Mea
mea

Jár itt valaki MÁV-ba és estleg ismeri a Kardost?

Őt ajánlják nagyon nekem, hogy hozzá menjek szülni majd.

Mea
mea

NicolKép
nagyon drukkoltam neked, tegnap!
Nem is tudom mit mondjak, én tutira elhinném az én férjemnek, ha ez velünk történik. De Tomit Te ismered és neked kell tudnod, mi lehet igaz a történetéből.
Remélem idővel tényleg minden tisztázódik és pár év múlva csak nevettek rajta!
Szívből kívánom, hogy így legyen!
Ha valaki ilyen nagy ajándékot kap az élettől mint ti, azt biza nagyon meg kell becsülni!
Ha Tomi barátokra vágyik akkor tényleg ideje összehoznunk egy topikos talit!
Majd írd meg mi volt az uh-n, gondolok rátok!
Stella

Kép
stella9

MeaKép
nem ítéllek el. Ehhez senkinek sincs joga, szerintem. Szemrehányást nem tehet neked senki, csak Te saját magadnak, de remélem sikerült feldolgoznod azóta!
Azért viszont nagyon szorítok, hogy most sikerüljön és minden rendben legyen.
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!

Nicol
Nagyon aggódtam érted tegnap! Nekem még mindig sántit a történet, bár a magyarázat meggyőző. Azt a levelezésben is megírhatta volna a lánynak, hogy vagy neki TE és a BABUCI! Ha pedig közös barátot akarnék "gyűjteni", akkor minimum felvetem a kérdést egy békés estén, vagy elviszlek téged is, akkor és nem 1 órával később, vagy ha tudom, hoyg a csaj mást akar akkor nem találkozok vele.
Tomi meg sem kérdezte, hogy honnét tudtad? Az a baj, hogy a bizalom egy ilyen után már SOHA nem lesz olyan, mint előtte Kép Nagyon sajnálom, hogy ez történt veled, és tiszta szívemből kívánom, hogy mielőbb rendbehozzátok a kapcsolatotokat! Mert annak a pici babucinak kell az apuci is, neked is kell az apuci, és apuci is ráébredhetne végleg, hogy szüksége van rátok! Remélem, hogy a mai UH után kicsit jobban leszel!

Mea
Nem tudnád felrakni a hőgörbédet, hogy lássuk egybe? Így tényleg kuszának tűnik, de szerintem az első hőgörbe után nem kell még kétségbe esni. A doki számára 3 havi hőgörbe ad értékelhető eredményt. Bízom benne, hogy nincs baj!

Annácska
Hát ezek a dokik jól megváratnak téged Kép Jó nyomon haladsz egyébként? Kép

Zsuzsci Kép
Tényleg de rég írtál Kép Hogy vagy?

Stella Kép
Megkérdezhetem hogy sikerült a tegnapi látogatás a barátnődnél? Ugye nem viselt meg nagyon, jól vagy?

Tündi
Vendég

Mea Kép
Miért lenne baj? Én sem vagyok büszke arra, hogy 17 évesen estem teherbe, de megtörtént.
Igaz én annyira féltem, hogy nem mertem elvetetni.

Annácska

annácska

Mea
Ha akkor a ciklus tök elején estél teherbe, nem lehet hogy most is akkor van tüszőrepid? Elméletileg nem lehet, de gyakorlatban már sok már esetről hallottunk. Talán ez is oka lehet a kusza hőidnek, nem?
Elítélni nem lehet ezért téged, nem is tenném! Legalább tudod, hogy milyen tüneteket produkálsz ha babás vagy Kép Persze a babócát sajnálom, de bízom benne, hogy a műtét következménye nem lesz negatív hatással a mostani próbálkozásokra!
EGyik barátnőmnek is volt abortusza pár éve, de ha megtartotta volna most bizony 100-szor nehezebb lenne az élete. Ezt biztos te is jól átgondoltad akkor. Köszi az őszinteséged!

Tündi
Vendég

Mea!
Én is most kezdtem el szedni a closty-t.
Remélem bejön, mert a dokim azt mondta, hogy ebből terhességnek kell lennie, mert akkorák voltak a tüszőim.Kép
De ha mégsem sikerülKép, akkor újabb closty-s hónap követketik.Kép
Én sem ítéllek el.
Abban a terhességedben egyedül az lehet a jó, hogy Te legalább már tudod, hogy teherbe eshetsz.
Én meg nem tudomKép, csak bízom benne.Kép

Stella!
Csak nem azért sírtál reggel, mert nagyon megviselt a tegnapi találkozód a barátnőddel?
Jajj annyira sajnálak.
Itt van egy kis buksi simi a kicsi StellánakKép

Judyt
KépKép
judyt

Mea Kép én a Csaba doktorhoz járok. Fiatal, szimpatikus. Bár a bizalmam kicsit megingott, hogy a closty-t hormonvizsgálat nélkül írta fel, és UH kontrollra sem hívott be.
Tündi Kép köszi az érdeklődésedet. Nyomom a ciklus első felét. Szedem a closty-t, jövő héten megyek UH-ra. A párom andrológiai eredménye tökéletes, úgyhogy most nagyon reménykedünk.
Nálatok? Türelemmel hogy állsz?
Nicol Kép levél ment

Kép
zsuzsci

<font size="+1">Lányok!
Itt van a táblázat:</font>

Kép

Judyt
KépKép
judyt

Tündi!
Megkérdezte, mivel a billiárd teremnél volt a találka, azt mondtam neki, hogy megakartam lepni a születésnapjára egy új billiárd dákóval és gondoltam a játék előtt megveszem. Teljesen hihető nem?
Lányok, hogy ez az informatika mire nem képes? Találtam egy programot, mely az összes billentyűleütést logolja egy txt file-ba. Így bármikor visszaolvashatom mit írt levélben interneten. Kár, hogy ilyen módszerekhez kell nyúlnom, de tudni akarom mit csinál.

Mea!
Semmi baj az abortusszal, néha szükség van rá. Biztos megtudtad itélni helyesen az akkori helyzetedet és ez volt a jó döntés.

Stella!
Annyira aranyos vagy hogy így bíztatsz. nagyon jól esik. Kép

Nicol

Kép
nicol

Lányok Kép
Hoztam nektek képeket a kereszt-kutyagyerekről Kép Remélem, nem baj, olyan édi Kép Ha feláll, szembenéz velem, akkora Kép Imádnivaló egy dög Kép

Kép
Kép
Vendég

Nicol!
Jól kivágtad magad.Kép
Hát sajnos néha ilyen eszközöket kell bevetnünk nekünk nőknek, ha a bizalom megingott.Kép
Igazad van, kövesdd nyomon amit csinál, de lehet, hogy a tegnapi eset után már nem fog levelezni a lánnyal.
De ki tudja, az ördög sohasem alszik.Kép

Zsuzsci!
Nagyon egy cipőben járunk.Kép
Mármint abban, hogy a párjaink rendben vannak, és mind a kettőnknek az az első closty-s hónapja.

Judyt
KépKép
judyt

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?