Sziasztok!
Megjöttünk a ctg-ről, mutatott fájásokat, tetszett is a dokinak, de nem tudott semmi újat mondani. Ha addig nem történik semmi, akkor csütörtökön újabb kör. Szegény, nagyon szét volt csúszva, éppen szülésről jött (ma ez volt neki a második). Babások, nem volt olyan érzésetek a vége felé, hogy mindenki megszül körülöttetek? Én folyton ezt tapasztalom, ráadásul olyanoktól kapom az örömhírt, akik későbbre voltak kiírva, mint mi. De ez lehet hogy olyan, mint amikor pozitív lesz a teszt és hirtelen mindenhol kismamákat látni
A teljesség igénye nélkül és mindenféle sorrendiséget nélkülözve:
Judit, örülök, hogy jól van a pici! Igen, a kórházba kellett mennem a dokihoz (Honvéd, ma ott rendelt). Nekem nincs túl jó tapasztalatom a Mária bababoltról, már ami a ruhákat illeti. A többi dolog viszonylag jó áron van, amiket Babaimado is írt (kád stb.) reális áron beszerezhető, jó minőségben. De a legtöbb ruha török és nekem volt olyan kabátka, amit egy hónapja vittünk vissza, mert egy mosás után (gyereket még sosem látott!) tönkrement. Azóta sem jeleztek vissza...
Babaimado, remélem a lábad csak időszakosan dagad ekkorára, illetve már ez is csak múlt idő! Jó hallani, hogy a kislányod ilyen jól viselte a ctg-t! Drukkolok, hogy a pénteki eredmények is rendben legyenek! Nem ígérem, hogy a reggeli pisi előtt ide tudok ülni, vagy rendszeresítenem kell valami pelenkafélét, mert ahogy kipattan a szemem, már rohanok is a mosdóba. Utána meg nekem is el kell indítanom Apát a dolgozóba (keltegetés, kv főzés, uzsonnakészítés - nálunk ez már kiírthatatlan rutin). De utána a tiétek vagyok!!!
Timi, érezzétek nagyon jól magatokat! Én max. egy sms erejéig foglak zaklatni, ha nem gond. Zsoltinak pedig jobbulást kívánok.
Ripley, azóta hogy van Zalán? Volt lent olyan doki, akihez el tudtatok menni? Az alváshiányodat abszolút átérzem, vagyis csak azt hiszem. Mert a már babázó barátnőim azt mondják, hogy ez még csak a jéghegy csúcsa...
Judyt, teljesen igazad van a védőnővel kapcsolatban és azzal a kijelentéssel, hogy inkább mondanak valami baromságot, ahelyett, hogy bevallanák, hogy lövésük nincs a dologról. Kéretlenül, de meg kell osztanom veled, hogy nekem a hercegnős ágyikó tetszik a legjobban
De persze Vivi szava dönt!
Kia pedig már elment a kismanóval, de remélem nagyon jól fogják érezni magukat és hamarosan hallhatjuk az élménybeszámolót!
Beszéltem Blankával, ma/holnap/csütörtökön szeretnék szülni. Max. pénteken, de egy perccel sem később
Drukkoljatok