Eszter, én már ráizgultam, hogy ha egyszer engem bárki bármiért lecsesz itt benn, akkor megmondom neki, hogy egyátalán örüljön neki, hogy benn vagyok, és dolgozok, és ne bízzon rám felelős munkát, mert az állapotom miatt ez nem... És vissza is utasítok már feladatokat. Sőt, addig elmentünk tegnap a kisfőnökömmel, hogy csináltunk egy közös hibát, szal neki ellnőrizni kellett volna engem, de nem tette, és emiatt probléma lett. És ártatlanul bejelentettem a nagyfőnöknek (aki japán, és egy ilyen bakiért az ujjadat vágatná le saját magaddal ugye
), hogy ezt a hibát csináltam, én vagyok a felelős, nagyon sajnálom, megpróbálom így megoldani. Igaz nem mosolygott, de mondta, hogy jóvan.
Szóval ne hagyd magad, már nem vagy ott sokáig. És igenis legyenek rád tekintettel. Mert feledékenyebbek, fáradékonyabbak, érzékenyebbek vagyunk. Főleg igazságtalanul ne csesszenek le. Főleg meg ne vedd fel
mondjuk tudom, hogy nehéz. Múltkor az egyik ügyfél elkezdett velem kiabálni a telefonban, pontosan tudtam, mit kellett volna válaszolnom neki, ugyanis egyrészt csak helyettesítettem valakit, másrészt nem voltam hibás, és ezt ő is tudta, és nem tudtam megszólalni. Egyszerűen hallgattam, még akkor is, mikor befejezte az üvöltést. És nem szólaltunk meg egy darabig. Aztán bocsánatot kért. Utólag vicces volt, de aztán mikor letettem a telefont, elkezdtem bőgni, sőt, még két napig mindig, mikor eszembe jutott...
Szóval teljesen megértelek, de ne hagyd magad!
Esztyx, a gondolat reális, meg az ember alá tudja támasztani, de asszem az esetek 99%-ában nem ez a helyzet... Néha én is azt gondolom, hogy már unja a babatémát az én Gergőm, de mindig mondja, hogy nem. Az van, hogy mikor mesél valamit, mindig meghallgatom, azt jól megerőltetem magam, hogy valamit hozzászóljak, és észrevétlenül átterelem a témát a babára
Egyébként asszem, hogy elhiszem, hogy tényleg nem unja, elvégre ugyanúgy a fele az övé annak a gyereknek. Asszem a fiúknak még nagyobb büszkeség, hogy reprodukálják magukat. Nekünk ez természetes. Na, befejezem. Egy csomó elméletet gyártottam már annak alátámasztására, hogy miért hihetem el, hogy egyformán várjuk a babát, annak ellenére, hogy tartózkodóbb a párom a témával kapcsolatban...
Taliügyben mit szóltok a jövő héthez? Nekem a szerda nem jó.