Új privát üzeneted érkezett!

tök durva hogy már az afpről beszélünk,nem rég kezdtük a terhességet :shock: :D és már sokan túl vannak az afpn is.

syl

szép eredmények :)

KépKép
bettike83

Krisz de szuper neked :D én is várom már a szülőszobás látogatást :D persze kicsit parás hely, de nagyon izgi is :wink:
Syl végre megint látunk :D gratula a szép eredményekhez, nagyon jól sikerültek :D :wink: Azt hiszem lehet terhesen is kérni injekciót, csak nem szokták nagyon ajánlgatni :(

Ti hol csináltattátok a kombináltat? nekem azt mondták, hogy 1,5 óra a vizsgálatok és az eredményt már akkor megkapom, de lehet behaluztam :lol: és ott is kapunk képet? A védőnőhöz készüljek 1 óra beszélgetésre?

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1

Monka:Nekem 1 hét alatt lett meg a kombinált szűrés eredménye!
Én szóltam előre,hogy szeretnék képet az uh-ról ,és bekellett fizetnem 1.000.-ft-t!
Védőnő szerintem kb:fél óra!

Kép

Kép
syl100

most olvasom:

de aranyosak vagytok lányok hogy aggódtok :) ,jól esik :)

jól vagyok,köszönöm :) ugye ma vagyok 15 hetes és gondolom terjeszkedik tovább a pici,ezért görcsölhettem.gondolom én,meg a front,ma már sokkal jobb.ma inkább az van ha hirtelen leülök akkor feszül ott lent,ennyi,az néha kicsit ilyesztő,de elmúllik.de ilyesmit másnál is olvastam.azért csak új dolgok történnek odabent és megterheli a szervezetet is,a méhnek sem ez a megszokott..valahogy pedig jelezni kell :D

a dokiom 1 hónapig szabin volt,ma ment dolgozni elöször,azért nem is mentem a tanácsadásra mert a sogornőm is mondta h nagyon el volt havazva,igy tuti nem juott ki tanácsadásra.ezért szerdán délelőtt elmegyek,kérek beutalót afpre,meg akkor egyuttal az ekg-t is megcsináltatom.egy helyen van.és akkor hétfőn leszek 16 hetes,gondolom akkor kell menni vérvételre.

KépKép
bettike83

én sem intéztem el még semmilyen kötelező dokit, csak a nődokimmal tartom a kapcsolatot szorosan…ekg, fogorvos körzeti….áááááá egyenlőre esélyem sincs.

krisz: mikor a fiamat vártam kb a 36 héten voltam már igazi hatalmas hassal (pláne h alapvetően vékony vagyok) a fiam meg akkor már 3700gr volt….4200 lett a végére na de nem is ez a lényeg, gondolhatod akkora volt a hasam mint egy bálna és sorba álltam. De iszonyat fájt a derekam meg a hasam is keményedett és leguggoltam a pénztár sorban úgy vártam h én következzek. szted hányan kérdezték meg h mivan szülni fog? rosszul van? néztek mint a helyi tesco olcsó reklámot. Végül egy iszonyat öreg papi leszúrta az elöttem engem bámuló nőt h talán előre kéne engedni. szted előre engedett??? Ááááá, megfordult mintha nem hallotta volna. Szval ha te nem harcolsz magadért senki nem fog……bár bevallom egy két olyan fazon állt elöttem h nem mertem volna megkérni engedjenek előre…..ez van…nem is tom melyik országban van h ha egy nőt előre enged egy pasi akkor be is perelhetik mert ott olyan egyenjogúság van….na azért ott nem akarnék lakni az tuti. Ez a női emanci izé nekem egy kicsit sokk. Szeretem ha udvariasak meg persze azt is he nem kezelnek le mert nő vagyok de mindent nem lehet egyszerre ugye. Sajnos.

dalmicsek: sajnálom a rókákat. illetve téged h üldöznek. Sajnos tudom milyen mikor épp kiszállok a kocsiból és elkap…ha tetszik ha nem…..és ha még a hasad sem látszik..simán rádsütik h alkesz vagy….én a lányommal voltam így. 9 ker, vizsgálat magándoki de csak az első fáig jutottam. első 12 hét még semmi nem látszik a terhességből….róka elkap, kidobtam a taccsot. Erre egy vén p*csa, már elnézést, odajön h fiatal vagyok még h ennyire bepiáljak és ide rókázzak. Mondom neki két róka között h terhes vagyok, erre h a helyemben én is ezt mondaná mert szégyenletes h egy ilyen fiatal lány iderókázik…ez tuti csak a szesz lehet…..hát nem reagáltam, örültem h túléltem….de nagyon gáz volt…és sajna nem egyszeri eset…de hát nem ezen múlik ugye.

syl: régen levették napközben is az afp-t tehát nem kellett éhgyomor de ma már kérik a kismamákat h ne egyenek/igyanak csak vizet. Sztem a legnagyobb kínzás egy kismamával h éhgyomorra kell elmennie bárhova…és még meg is döfik…..

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono

Köszi Syl akkor majd én is figyelek a képnél :D A védőnőhöz reggel 8-ra megyek, úgyhogy azért viszek reggelit is :lol:
Bettike látod ebben igazad lehet, hogy ezért húzodik, de ha úgy érzed, hogy megnyugtat, nyugodtan hívd a dokidat :D de jó neked, már 15 hetes vagy :D :wink: akkor most neked is lesz megint néhány vizsgálat :wink:

Kép
monka1

bettike örülök, hogy minden rendben van

krisz a vérvétel nekem is óriási mumus, állandóan rosszul vagyok utána, ilyen elájuláshatár.

syl gratula a kombinált eredményedhez! Nekem három fogamat csinálták most, mindháromnál kaptam szurit. A szuri csak helyileg hat, nem kerül be a véráramba, meg már olyan modern érzéstelenítők vannak.

dr_nono hát ez nagyon durva, hogy azt hitték, piás vagy. Én sajna még a kocsiból sem tudtam kiszállni, apa megállt én meg kocsiajtón ki. Fel sem mertem nézni, hányan láttak, annyira szégyelltem magam. Na de mindegy.
Micsoda parasztok vannak! Amúgy az élet visszaadja az ilyeneknek, mint a nő a boltban.

Utálom ezt a napot, nagyon szarul vagyok, a vérnyomásom a béka segge alatt (bocs).

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő

Nono mondhatom szépek az emberek. Akkor én még csak a szoftosabb verziót kaptam.

Egyszer egy gyönge vénájú kismama ismerősömnek szét...szták a vénáját szipolyozáson, erre elküldték drogtesztre, mert biztos azért van szanaszét szúrva. Nem kicsit megalázó...

Ez a vérvétel dolog nagyon gáz. Azt mondta a dokim, hogy nyugodtan vegyek be egy Seduxent, semmi bajunk nem lehet tőle, csak nehogy elaludjak. Mondtam neki, bár alva vinne be e a párom és nem tudnék az egészről.

Én is rosszul vagyok. A baba valamiért nyugtalan, tök kemény a hasam, már bevettem két MagneB6-ot. Biztos a hidegfront az oka.

Kép
krisz0923

krisz az mit jelent, hiogy valamiért nyugtalan, te már érzed?

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő

bettike, én is túlvagyok raja, csak még nem tudom az eredményt, mert ez így egybe volt az integrálttal.

syl, se Lexinél, se most nem mentem éhgyomorra, a védőnő se mondta, hogy kell, csak a cukrosnál.

Nono, ez durva, hogy milyen paraszt emberek vannak!!!!! :evil:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

bettike, késhet egy napot a vonalzód?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok

A 2010 szeptemberi topicból vagyok . Most lett kész a babaszobánk, amit Iparművész sógornőm festett. Ha van kedvetek kukkantsátok meg! Szívesen vállal akár egész szoba, akár csak egy falkép festést is, fantáziája határtalan, legyen szó előre kitalált motívumról, vagy elég számára egy ötlet is , aminn elindulhat Ha érdekel valakit a dolog, privátban tudok további infókat adni. Bocsánat ha zavartam! Szép napot mindenkinek

http://indafoto.hu/balintka/meseszoba

Kép
epike

epike ez gyönyörű!

Kép
spumilla

Epike, gyönyörű tényleg!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

beze

nem késik,jól van beállitva.de ugye a 12 hetes uh szerint ma már 15 hetes vagyok.csak 1 nap,de azt már nem akartam átállitani.

sztem is kinzás ez az éhgyori vérvétel,én is képes vagyok összeesni,ami nem jó.legalább 1 falat valamit,meg a viz,hát viz nélkül...druva..és felébredek állandóan szomjas vagyok,az kell.

KépKép
bettike83

sziasztok
ma voltam Afp -n és éhgyomorra kellett mennem....csakhogy nálunk 8 után veszik le a vért és már erősen úgy voltam vele ha nem kapok cukrot és koffeint odaájulok...így is mázlim volt mert a sima vérvételesek levették amit a terhesgondozóba kellett volna de oda kb 10kor jutottam be......nagyon gááááz volt, ráadásul ami a legjobban idegesített hogy a mekibe nincs fél 11ig sajtburger!!!!!!!!!!ez meg milyen világ már?????

most is éhes vagyok de nem tudom mit ennék, ami itthon van nem kell:((((

KépKép

KépKép
msi22

msi

azért ez nem jó mikor nem tudja a kismama hogy mit egyen.velem is előfordul hogy piszokul megéhezem és egyszerűen nem tudom hogy mit egyek,mert semmi nem jó :D

KépKép
bettike83

Jó reggelt :D

Bettike, Msi
át tudom érezni ezt a problémát, én is állandóan éhes vagyok, de semmi se esik jól :cry: Meg még mindig nagyon keveset eszek emiatt :( Bezzeg a vérvétel előtt fel tudnám falni a konyhát :lol:

Kép
monka1

monka

persze,mert akkor agyban tudja az ember h nem ehet :D és akkor tuti kell :D

krisz

remélem jobban vagy te is,ezek a frontok kinozzák a kismamikat :?

KépKép
bettike83

jó reggelt

msi: akkor túlélted a vérvételt? én nem bírom egyáltalán, mindig mondom hogy lefekszem és úgy vegyék le mert különben elájulok :) drukkolok hogy jó eredményed legyen

msi, bettike, monka: hát nem könnyű a kaja kiválasztása valóban. én is mindig csak azt enném ami pont nincs otthon. persze ha megveszem egy óra múlva már nem kívánom :D szörnyű, de majd csak elmúlik. 9 hónap múlva biztosan :lol:
most épp a krémtúrót kívántam meg, gyorsan veszek is egyet...

ma olyan nehezen keltem. alig bírtam kinyitni a szemem és sajnos ez egyre gyakrabban előfordul, tiszta kómás vagyok napok óta

szép napot mindenkinek

KépKép
Kép
rebeka85

rebeka

ne is mond,én is alig tudok felkelni :? :D egész nap feküdnék,de hát muszáj takaritani,főzni is,mert ha nincs kaja akkor hiányérzetem van.2 napja nem főztem levest és annyira hiányzik.összedobobok valamilyent :)

KépKép
bettike83

Bettike, Rebeka na igen, az álmosság is ilyen dolog, ami kínoz....én állva el tudnék aludni bárhol bármikor :lol: rettenetes, hogy semmihez sincs erőm :( amúgy kaja ügyben az a gáz, hogy csak olyanokat kívánok, mint pl az édesség, krémtúró meg ilyenek, és egyáltalán nem a főtt és egészséges kaját :shock:

Kép
monka1

Drukkolok a mai uh- és vérvételeseknek, többre nincs időm, bocsi csajok!!!

Kép
nlzs

Jelentsetek utána, képeket is rakjatok fel.

Kép
nlzs

Timi megy a drukk ma és jelentkezz, amint lehet :D
Nlzs neked is nagyon megy a drukk a holnapi UH-ra :D

Kép
monka1

én is drukkolok mindenkinek :)

KépKép
bettike83

Tegnap reggel voltam afp-n,éhgyomorra kellett menni,és jővő szerdán mehetek eredményért és a genetikai uh-ra,azt hittem,majd sokára láthatom megint babát, de így 1hét múlva :D

T.Timi:drukk mára az uh-hoz,gyorsan repül az idő,és megint láthatod babádat :D

Nlzs:Neked is drukk holnapra,ez most csak egy dokilátogatásos uh,vagy genetikai,vagy 4d?

Másoknak is van 16hetes uh,12hetes után,18-20hetes szokott lenni, vagy ez doki,kórház függő?

Syl:gratula jó eredményekhez,érzéstelenítőt én is kaptam,direkt el akartam halasztani,12hét utánra,bementem 2gyerekkel időpontért,pont ráért doki,így megcsinálta(igaz Noémi kicsit sírt,Levi szépen szórakoztatta :D ),1lyukas fogam volt...
lenojo

sziasztok, én is reggel voltam afp-n, pénteken (vagy kedden) meglesz az eredmény. nem kérdezték h éhgyomorra vagyok-e.

most mintha pocaknövekedésbe kezdtünk volna, mert már reggel is aranyosan pocak van, nem kell bekajálnom, hogy látszódjon :lol:
EKG-ra, fogászatra csütörtökön megyek, és még elő kell keritenem néhány eredményem a multkori vérképből, mert azok valahogy nem jutottak el hozzám :? ilyen a wassermann, a vércsoport-ellenanyag és a hepa. a többi sok meglett és jók lettek.

lányok én bazi érzékeny vagyok, annyira mélyen rosszul tudnak esni dolgok, ez nem annyira jó :D de amúgy minden nagoyn oké. ja, a hajam hullik :? , irtátok a patikat, nekem szerencsére nagyon nincs, sőt egészen szebb a bőröm, mint valaha :D

viszont hogy a közelben nincs kismamajóga, se aguanatal az bosszantó. persze van nekem saját bejáratú tavam, amiben uszhatok, de azért jo lenne pocakosokkal szocializálódni. megjött az az ingyenes dvd, amit multkor belinkeltem nektek. még nem tudtam megnézni de jónak tűnik első ránézésre.

Kép
spumilla

sziasztok!

drukkolok a vérvételeseknek és UH-soknak.

Spumilla én is érzékeny vagyok plusz a munkámban alulmotivált, már alig várom, hogy otthon lehessek és teljesen a kis pocakomban tanyázóra koncentrálhassak. Amúgy az én hasam már egyenesen egy hordó.

Tök jó, egy barátnőm is babás, de még csak 10 hetes :)

lenojo én a magánhoz megyek 16 hetesre, aztán meg a klinikákra a 18 hetes genetikaira.

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő

Köszi Monka, Lenojo a drukkot én is, sima uh lesz holnap, igazából az integrált eredménye miatt megyek hivatalosan, ugyan én a netről már tudom, az eredményt. A genetikai uh majd kb. 2 hét múlva lesz, most még csak a 17 héten vagyok én is, meg én szeretném megkérdezni a dokit normális-é az én Alian pocakjelenségem, ma reggel is a köldököm mellett dudorodott bal oldalon, jobb felemen meg gödör, fura ez a jelenség, tegnap mutattam a védőnőnek, azt mondta mé sosem látott ilyet, kérdezzem meg a dokit.
Egyébként minek kell a védőnőhöz járni szerintetek, az enyém csak vérnyomást és súlyt mért ( én is megtehettem volna), firkált két szót a kiskönyvbe és semmire nem tudta a választ, beutalókat sem tud adni, miért tartjuk őket? Tök időpazarlás, és pénzkidobás az államtól. Saját priv. vélemény, remélem valakinek segítség.
Spumilla, az én hasam is a múlt héten reggel mé semmi nem volt, de pont ma mondtam apának, hogy most már konkrét dudor van reggel is, estére meg ha ettem feljebb is dudorodik, de még mindig nem látszik (szerintem hála istennek, a végére úgyis mindenképp hordók leszünk) terhes hasnak aki nem tudja , hogy kismamik vagyunk.
Az én hajam is nagyon hullik, de persze a többi szőröm erősödik.
Én is megrendeltem azt a CD-t amit ajánlottál, és én pont tegnap beszéltem egy csajjal sajnos itt nálunk is szünet van a kismami jógán, csak augusztusban lesz megint, kiváncsi leszek milyen lesz, de sajna csak heti 1szer lesz, mert Győrből jön a csaj aki tartja.

Ti tornáztok egyébként, mit, mire, hányszor 1 héten?

Kép
nlzs

lenojo

nálunk is ezek a kötelező vizsgálatok vannak :)

nlzs

nálunk a védőnő adja az összes beutalót.ennyiből hasznos.

KépKép
bettike83

sziasztok

én is szurkolok minden uh-s nak meg aki vérvételre meg!!!!

nlzs
kíváncsi vagyok mit mond az alienkédre a doki:)))) én is kérdezgetem magamtól hogy minek megyek védőnőhöz???mert nálam is csak arról tud infót adni hogy mi van a lányaival amerikába:S és ezért kusszak be hozzá és szervezzem meg hogy vigyázzon valaki a gyerekemre?? nekem alapból nincs hajam szóval nem nagyon van mi kihuljon...mondtam ha elkezdi egyen kopaszok leszünk a fiammal:) meg apával:) én nem tornázok csak Baló után futkosok és a tv távirányítot nyomkodom...:D

spumilla , dalmicsek
fentebb bár írtam én mennyire érzékeny vagyok...igazából ez a meleg is kikészít + a hormonok...apát próbálom kímélni és ha a lila ködön át kicsit is érzékelem hogy talán igazságtalan vagyok vele akkor inkább számolok 1000ig ha kell....

monka
én 3 év fősuli alatt teljesen kiírtottam magmaból a főt kaja utáni vágyat, nem is szeretem a főt kajákat, inkább egy szenvics mint akármi (kivéve, túrógombóc, palacsinta, núdli fogamhoz való fincsiségek:)) na most még annyira se, úgy kell kényszerítsem magam hogy egyek valami főttet is:(((

KépKép

KépKép
msi22

Nlzs de legalább látod megint a picikédet :D ez mindig olyan jó :D én is kíváncsi vagyok, mit mond majd a doki!!!
Msi gondolom Baló mellett még kevesebb időd van rendesen enni :shock: hát én azért igyekszem eszegetni, nehogy nagyon elfogyjak :lol: (bár ettől nem félek)

Kép
monka1

msi

akkor te is szenvicses vagy,én is mostanában,jó sok zöldésggel :D

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Ma voltam a védőnőnél, holnap vérvételre megyek. Azt mondta vizet ihatok reggel, mert a sok egyéb mellett cukrot is néznek. Szerencsére nekem várnom nem kell, időpontra megyek, de így is jó, ha nem ájulok el, annyira félek.

Védőnő után a körzeti doki megnézte a baba szívhangját, meg kértem, hogy mérje le. a CRL-je ma 10,7 cm. Nagyon büszke vagyok rá :) MOndjuk amikor 17mm-es volt, akkor is dagadt a mellem.

Néha érzek valami mozgásfélét a köldököm körül. Lehet, hogy csak beképzelem??? Holnap töltjük a 16 hetet.

Kép
krisz0923

Sziasztok!

Nekem nagyon jó védőnőm van, bár tény, hogy azon kívül, hogy sok mindent megkérdezhetek tőle, és súlyt, vérnyomást mér, valamint vizeletet néz, sok értelme tényleg nincs. :roll:

Nlzs, nekem tökéletesen elég, hogy Lexi után futkározok, másra nem lenne energiám. :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Nekem nagyon hiányzik a mozgás. Már jó ideje nem csinálok semmit. 8 hetes terhes koromig spinninget és aerobicot oktattam, saját kedvemért futottam és tapostam.

Múlt héten kérdeztem a dokim, hogy mit lehet, azt mondta sétálni és ésszel kerékpározni. Nagy választék...

Kép
krisz0923

Sziasztok!

Na megjöttem a vizsgálatokról...
Fehérváron elég hamar sorra kerültem, és nagyon aranyos volt a doki, elmondta a méreteket, meg levette a vért a tényleges eredmény 2 hét múlva lesz meg küldik a kódot, de ha kell a rendes lelet akkor el mehetek érte. Azt mondta minden oké, szerinte tuti nem lesz eltérés.
Leírom mit mondott: BPD: 22 mm CRL: 59 mm Nyaki redő: 1,6
Magzatvíz mennyisége megfelelő. Jó magzati szívműködés. :lol:
Annyit mondott még, hogy sokat feküdjek hason, mert hátra hajló a méhszájam és a hason fekvés segíthet, hogy előrébb jöjjön, de ez nem baj, minden rendben van :lol:

Aztán voltam Kisbéren az én dokimnál, de ma megint felidegesített a hülye heteivel, mert ő is mondta, hogy minden oké, de az ő UH gépe azt írta ki, hogy még kisebb hetes a baba, mint amekkora lenne, holott Fehérváron minden oké volt. Úgyhogy azt hiszem átmegyek ahhoz a dokihoz akihez barátnőm járt, mert ez már
idegesítő.. De egyébként a babával minden rendben van :lol: :lol:

Csak ezek a hetek készítenek ki mert hol ezt mondja, hol azt. Már közben meg találkoztam Fehérváron egy volt osztálytársammal és tök egyszerre volt meg a menszink utoljára meg úgyan akkor van kiírva, és ő 14 hetes, szóval szerintem ez bolond ez a doki... váltani fogok, csak az meg olyan kellemetlen..

KépKép

KépKép
t.timi

Timi!

Gratulálok a jó eredményekhez, meg, hogy túl vagy rajta.
Van egy jó kis irányadó a méretekhez:

www.mamanet.hu

itt az alsó részen találod magzati méretek cím alatt a szokásos átalg méreteket.

Én pont 12 hetes voltam, amikor csinálta a doki az uh-t. 66mm volt akkor a fiam és azt mondta kb 5 nappal nagyobb lehet a méretei alapján.

Kép
krisz0923

krisz

ne izgulj a holnap miatt,nem lesz gond,hamar túl leszel rajta :)

timi

nem értem a dokidat hogy is számolja a heteket,de ezen ne aggódj.ha pedig úgy érzed váltani szeretnél akkor tedd meg mielőbb.igaz h bármikor válthat az ember,de lassan kell egy olyan doki akiben megbizunk és mindig fordulhatunk hozzá bármilyen problémával.

örülök a szép eredményeidnek,hatalmas a bébid :D nekem 1mm volt a tarkóredő.

KépKép
bettike83

bettike: köszi aranyos vagy, szerintem is jó nagy lett 3 hete még csak 24 mm volt most meg 59 mm :) :)
Igen mindenképp váltok, mert ez nekem így nem tetszik..
Barátnőm is hozzá járt és elégedett volt vele, és ez legalább helyben lesz.

KépKép

KépKép
t.timi

Köszi Bettike! Én is abban bízom, hogy odamegyünk, fölfekszem és egy perc múlva készen lesz. Ez egy magánizé, nyugodtan kínlódhatok, nem dobnak ki :D

Kép
krisz0923

timi, gratula az eredményekhez! :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

beze: köszi, aranyos vagy :)

KépKép

KépKép
t.timi

timi

és lesz még ő nagyobb is :wink: :D

én nem félek a vérvételtől,max attól h nem jön a vérem.kombinált tesztnél is meg kellett szurni mindkét karomat mert nem jött a vér,kellemes volt :?

de érdekes mert előtte is sok vizsgálatra jártam és soha nem volt ilyen szinten gondom.már az utolsó babás vérvétel előtt sem jött..

KépKép
bettike83

timi: gratula az eredményekhez!

betike: inni kell sok vizet mielőtt leveszik a vért. ez a titka!

Kép
spumilla

Sziasztok!

Ma is milyen marha meleg volt! Ma voltam én is az integrált második vérvételen, két nap múlva eredmény, kíváncsi vagyok. Vettünk olyan zsenge és édes csemegekukoricát, nyami-nyami, két csővel is betúrtam. Nekem már vagy három hete elég erősen fáj a mellem, alig lehet hozzáérni és nagyon meg is nőtt. Regivel az elején fájt, de aztán nem. Most meg olyan furi. Van más is így? Olyan jó ez a Vatera, két hét alatt eladtam mindkét babakocsit, úgyhogy most már csak az új járgány maradt. Mindenkinek köszi repülő Regi dícséretét :lol:

Bettike sajnálom hogy ennyire görcsölsz. Szedsz magnéziumot? Kérdezted már a dokidat?

Krisz nekem is apa nagyon szereti kukucskálni a babát UH-n, meg a jó képnek is örül, elhiszem hogy csalódott volt szegény párod. A melegtől teljesen meg vagyok hallva én is, fáj a fejem, szédelgek, nem bírok megmaradni a szabadban csak rövid időkre. De vasárnapra állítólag jön a 23-28 fok, az bőven elég nekem :D A drogtesztes sztorid nem semmi :twisted: Szép nagy már a babód! Biztos akkor jó vékony vagy ha már érzed a babót ilyen korán, első babót még ritkán érzik ilyenkor. De ha írod hogy ilyen sportos vagy, meg edzőként is voltál, hát biztos azért! Elhiszem akkor hogy hiányzik a mozgás.

Spumilla nem semmi hogy meg se mutatta a dokinő a monitort :shock: Ilyennel még nem is találkoztam! Mondjuk én az ingegráltat is pénzért csináltattam, de ott a doki még 4D-re is átkapcsolt, ami nagy meglepi volt. Jól látod, Regi még bátor, nincs benne félelem, ő még hátra mer dőlni bárhol azzal a tudattal hogy úgyis elkapod :lol: Klassz hétvégétek volt ahogy írod! A vizibicikli és a szalonnasütés is jó kis program. A hajam nekem is nagyon hullott Regivel, most nem annyira.

T.timi még mindig élvezed az új helyet? És hogy bírod a hosszú napokat? Most te is kevesebbet jössz hogy több a meló. Engem is már agyon martak a szúnyogok, szeretik a vérem. Regi is szegény, van rajta jópár és csúnyán be is gyulladtak neki. Tavaly nyáron még nem csípték meg, de most sok helyen. Most találkozott így először a szúnyogcsípéssel, Angliában nincs szúnyog, vagy nem él meg vagy jól írtják, nem tudom. Gratulálok a szép eredményekhez!!! Furi tényleg hogy a dokid így számol, ha mindenhol máshol meg két héttel későbbre mondanak. De ha nem bízol a dokidban akkor válts mindenképpen, a bizalom fontos, nem ciki ha váltasz, a te jogod, döntésed, hogy kinek adod a pénzed.

Dalmicsek én is nagyon meghatódtam az biztos amikor mondta Regi hogy anya :D Ismerek én is majdnem ekkora magasságkülönbséggel párt és nem zavaró egyáltalán persze. Apának nagyon jó kis munkahelye volt idáig, nagyon szeretek kosarazni, még a mezem is megvan :lol: Az nagyon rosszul nangzana hogy csak hétvégén tudtok találkozni, szóval megy a drukk a melóért! A tanfolyamot már csinálja, vagy most kezdi ősszel? Nekem is nagyobb a hasam és volt már aki nézett nagy szemekkel, hogy iigen??? Január eleje, hááát az még odébb van. Olyan hülyén érzi ilyenkor magát az ember :twisted:

Rebeka örülök hogy tetszik az Anna, hát már csak reméljük hogy nem nő ki Annának a fügyije itt a 4D-re :lol: :lol: :lol: Regi tényleg egy nagyon kiegyensúlyozott jó gyerkőc, jjó természettel, jól jött le a képekről, szerencsém van :D Lehet injekciót kérni a fogászaton, csak ilyenkor más fajtát adnak pocakosan, amit lehet akkor is.

Monka Izgi nagyon!! Tesód tudja a babát ugye? Neki még megmondtad amikor múltkor itthon volt, ha jól emlékszem??? Meg bírta állni hogy ne árulja el? És akkor hogy mondod majd meg? Mert akkor ugrott az eredeti verzió hogy a tesód viszi az UH képet. Tényleg, tesód is jön két hét múlva. Még két és fél hét a 4d, de bízom benne hogy akkor már tutira meg tudják mondani a nemét :D

Syl gratulálok a jó eredményekhez!!! Kérhetsz érzéstelenítő injekciót terhesen is, akkor más fajtát kapsz, amit lehet pocakosan is! Én anélkül nem is maradnék meg a fogorvosi székben :lol:

Nono elég durva a nagy pocakkal sorban állós sztorid, de tényleg így működnek az emberek máshol is, átnéznek a pocakoson, mintha nem is látnák. Fősulin is voltak pocakosok, szünetben a wc-ben kígyódzó sor, azt hiszed bárki előre engedte őket? Végig várhatták a sort, pedig mind nő volt ugye, semmi összetartás, vagy együttérzés. A piás sztorid meg egyenesen felháborító, de sajna erre is már sok hasonló példát láttam. Ha bárki fekszik a földön, a legtöbb ember kikerüli, hogy részeg disznó, pedig lehet hogy tényleg segítségre szorul. Annyira gázosan tudnak viselkedni az emberek. Sajnálom hogy ennyi rossz tapasztalatod van már. :twisted:

Nlzs kíváncsi vagyok mit mond a doki az Alienre! Megy a drukk holnapra!

Avrenim????? Balimamika, Bolygó, Szonce, Krisztin, Csill, Irbil, Illda, Zsuzs, lányok merre jártok?

KépKép

KépKép
nyufó8

Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni hozzátok, ha lehet.

Második babámat várom, januárra vagyok én is kiírva. Van egy 2éves huncut fiam, már vele is topikoltam anno, míg pocilakó volt.)))))

Kép

Kép
anka10

Üdvözöllek köreinkben anka !

Ilyenkor már nem nagyon aktívak a kismamik, én is csak azért vagyok, mert holnap megyek vérvételre és nem tudok aludni...

Túl vagy már a 12 hetes ultrahangon? Kisfiút vagy kislányt szeretnétek?

Kép
krisz0923

No csajok megjöttem az uh-ról, egészséges, ép és mindene megvan és kiscsaj!
Nagyon örülök neki (bár én örültem volna a másik nemnek is, dehát a rózsaszín a kedvenc színem, ismét kiélhetem magam úgy látszik)
Sajna a plac eddig csak érintette a méhszájat mára totál fedi de bíztattak mehet még odébb :roll: . Remélem nem kell kipróbálnom a csaszit jó lenne simán szülni, már úgyis belejöttem de nagyon. 8)

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?