Sziasztok!
Ma is milyen marha meleg volt! Ma voltam én is az integrált második vérvételen, két nap múlva eredmény, kíváncsi vagyok. Vettünk olyan zsenge és édes csemegekukoricát, nyami-nyami, két csővel is betúrtam. Nekem már vagy három hete elég erősen fáj a mellem, alig lehet hozzáérni és nagyon meg is nőtt. Regivel az elején fájt, de aztán nem. Most meg olyan furi. Van más is így? Olyan jó ez a Vatera, két hét alatt eladtam mindkét babakocsit, úgyhogy most már csak az új járgány maradt. Mindenkinek köszi repülő Regi dícséretét
Bettike sajnálom hogy ennyire görcsölsz. Szedsz magnéziumot? Kérdezted már a dokidat?
Krisz nekem is apa nagyon szereti kukucskálni a babát UH-n, meg a jó képnek is örül, elhiszem hogy csalódott volt szegény párod. A melegtől teljesen meg vagyok hallva én is, fáj a fejem, szédelgek, nem bírok megmaradni a szabadban csak rövid időkre. De vasárnapra állítólag jön a 23-28 fok, az bőven elég nekem
A drogtesztes sztorid nem semmi
Szép nagy már a babód! Biztos akkor jó vékony vagy ha már érzed a babót ilyen korán, első babót még ritkán érzik ilyenkor. De ha írod hogy ilyen sportos vagy, meg edzőként is voltál, hát biztos azért! Elhiszem akkor hogy hiányzik a mozgás.
Spumilla nem semmi hogy meg se mutatta a dokinő a monitort
Ilyennel még nem is találkoztam! Mondjuk én az ingegráltat is pénzért csináltattam, de ott a doki még 4D-re is átkapcsolt, ami nagy meglepi volt. Jól látod, Regi még bátor, nincs benne félelem, ő még hátra mer dőlni bárhol azzal a tudattal hogy úgyis elkapod
Klassz hétvégétek volt ahogy írod! A vizibicikli és a szalonnasütés is jó kis program. A hajam nekem is nagyon hullott Regivel, most nem annyira.
T.timi még mindig élvezed az új helyet? És hogy bírod a hosszú napokat? Most te is kevesebbet jössz hogy több a meló. Engem is már agyon martak a szúnyogok, szeretik a vérem. Regi is szegény, van rajta jópár és csúnyán be is gyulladtak neki. Tavaly nyáron még nem csípték meg, de most sok helyen. Most találkozott így először a szúnyogcsípéssel, Angliában nincs szúnyog, vagy nem él meg vagy jól írtják, nem tudom. Gratulálok a szép eredményekhez!!! Furi tényleg hogy a dokid így számol, ha mindenhol máshol meg két héttel későbbre mondanak. De ha nem bízol a dokidban akkor válts mindenképpen, a bizalom fontos, nem ciki ha váltasz, a te jogod, döntésed, hogy kinek adod a pénzed.
Dalmicsek én is nagyon meghatódtam az biztos amikor mondta Regi hogy anya
Ismerek én is majdnem ekkora magasságkülönbséggel párt és nem zavaró egyáltalán persze. Apának nagyon jó kis munkahelye volt idáig, nagyon szeretek kosarazni, még a mezem is megvan
Az nagyon rosszul nangzana hogy csak hétvégén tudtok találkozni, szóval megy a drukk a melóért! A tanfolyamot már csinálja, vagy most kezdi ősszel? Nekem is nagyobb a hasam és volt már aki nézett nagy szemekkel, hogy iigen??? Január eleje, hááát az még odébb van. Olyan hülyén érzi ilyenkor magát az ember
Rebeka örülök hogy tetszik az Anna, hát már csak reméljük hogy nem nő ki Annának a fügyije itt a 4D-re
Regi tényleg egy nagyon kiegyensúlyozott jó gyerkőc, jjó természettel, jól jött le a képekről, szerencsém van
Lehet injekciót kérni a fogászaton, csak ilyenkor más fajtát adnak pocakosan, amit lehet akkor is.
Monka Izgi nagyon!! Tesód tudja a babát ugye? Neki még megmondtad amikor múltkor itthon volt, ha jól emlékszem??? Meg bírta állni hogy ne árulja el? És akkor hogy mondod majd meg? Mert akkor ugrott az eredeti verzió hogy a tesód viszi az UH képet. Tényleg, tesód is jön két hét múlva. Még két és fél hét a 4d, de bízom benne hogy akkor már tutira meg tudják mondani a nemét
Syl gratulálok a jó eredményekhez!!! Kérhetsz érzéstelenítő injekciót terhesen is, akkor más fajtát kapsz, amit lehet pocakosan is! Én anélkül nem is maradnék meg a fogorvosi székben
Nono elég durva a nagy pocakkal sorban állós sztorid, de tényleg így működnek az emberek máshol is, átnéznek a pocakoson, mintha nem is látnák. Fősulin is voltak pocakosok, szünetben a wc-ben kígyódzó sor, azt hiszed bárki előre engedte őket? Végig várhatták a sort, pedig mind nő volt ugye, semmi összetartás, vagy együttérzés. A piás sztorid meg egyenesen felháborító, de sajna erre is már sok hasonló példát láttam. Ha bárki fekszik a földön, a legtöbb ember kikerüli, hogy részeg disznó, pedig lehet hogy tényleg segítségre szorul. Annyira gázosan tudnak viselkedni az emberek. Sajnálom hogy ennyi rossz tapasztalatod van már.
Nlzs kíváncsi vagyok mit mond a doki az Alienre! Megy a drukk holnapra!
Avrenim????? Balimamika, Bolygó, Szonce, Krisztin, Csill, Irbil, Illda, Zsuzs, lányok merre jártok?