Új privát üzeneted érkezett!

Bettike
Nem raksz a blogodba friss pociképet? :)
Egyébként szerintem is felesleges ennyi mindenen parázni, a neten amúgy is sok sületlenség terjed. Én most az olvastam, hogy nem szabad zöld teát inni terhesség alatt. A terhesség előtt, és most is iszom.
Én a görcsök miatt veszélyeztett terhesnek számítottam, sőt ha a dokimnak elárultam volna, napi hány görcsöm, keményedésem van, már a 18. héten kórházba fektetett volna. És nem tudtunk volna elutazni Németországba-Ausztriába "nyaralni", meg karácsonykor a családdal ünnepelni. Szóval fekvés helyett én a sétákat, és kirándulást választottam. És mégis minden rendben volt.
Szóval, azért jobb ha odafigyelsz mindenre, de nem szabad túlzásokba esni.

Hasonfeküdni meddig lehet? Mert én próbálok leszokni róla, de nagyon sokszor hasonfekve ébredek. Ha jól tudom Reginél úgy a 13 héttől már nem aludtam hason.
Vendég
 


Rita, valoban nem volt szep tesodektol.:(:( Biztosan Te is vigyazol az o gyermekukre, ha megkernek es volt is mar ilyen nem csak 1-2 alkalommal.

Ez az egy honap ez huuuu, olyan hosszunak tunik. :( :(
Vendég
 


bogárka

csak csikosódik az a teszt :)

britta

én sem hiszek mindenféle marhaságban mert akkor akár üveg gömbe is zárhatnám magam,akkor talán nem érne semmi.
zöld teát én is szoktam néha inni.

pocikép majd készül csak neki kell durálnom magam :)

hason fekvés,nekem még megy,de már néha nyomom picit,asszem ezt lassan el kell felejteni :)

KépKép
bettike83
 
 

 
 

Bettike, legyen igazad!! Csikosodjon!!! Ezen a main nem volt semmi pedig direkt ravartam meg csak most dobtam ki mert tudok olyat akinek nehany ora elteltevel latszodott csak valami csik fele. Nekem nem de nem baj, majd meg tesztelek kesobb.

Drukkoljatok, hogy ne jojjon meg!

Pampi, Veled mi ujsag? Csiszta?
Vendég
 


jól van,én drukkolok :)

KépKép
bettike83
 
 


:) koszi!!:):)
Vendég
 


Bogi ez még nem jelent semmit :):)viszont egy óra elteltével akár fals eredményt is mutathat.

na most csináltam egy lh tesztet mindjárt fel is teszem :) Kép ez még szerintem negatív.kb ilyen volt két nappal ezelőtt is :)

Rita: tesódék nem semmik,ha mindennap kérnéd őket akkor azt mondom hogy esetleg jogos de szerintem még akkor sem.sajnálom.

nika70
Salgótarján
 
 


nika

ez már szép :)

KépKép
bettike83
 
 


nika: én nem gondolom, h ez feltétlenül negatív. éppen van egy hangyaf@sznyi különbség a két csík között. Apára fel!!!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


NikamDragam!!!! Ez egy eleg hule teszt ugy egyebkent. Nemtom mikor fotoztad de hallgasssal ide Te kis Te!!! Sok lh teszt ment mar at a kezeim kozott es ez egy olyan teszt ami az elso 2-3 percben mutat korrekt eredmenyt + ahogy szarad ugy halvanyul a csik. (sok teszt szaradassal sem halvanyul el legalabbis amiket en hasznaltam) Nekem is ugy volt, hogy 3 napig teszteltem es amikor mar megszaradt akkor mind egyforma eros volt. Viszont amikor a vizeletbe martod ekkor figyuzzad nagyon. Nekem pl. volt olyan nap amikor szinte egy idopontban jelent meg a ket csik aztan a kov. napon mar a kontroll elobb megjelent a teszt kesobb de meg mindig hasonlo erossegu volt es en ezen a ket napon ugrottam Apara + az elso olyan napon amikor 3 perc elteltevel mar nem volt annyira eros, mint az elozo ket napon. A 4. napon pedig mar szinte csak halvany volt a csik. Miutan megszaradtak a tesztek akkor viszont egyforma eros volt az osszes. Szoval ez akkor mutat hasznalhato eredmenyt amikor meg friss.
NikaBaby, ez londoni teszt, megutaztattam fent 10.000 meteren, atutazott fel Europan ha' hehogyma' itten ne hozzon sikert Neked! Es meg itt Eszak-Magyarorszagot is megjarta szoval, tuti a baba!! :wink: :D Apara feeeeeel!!!!!!!!!!!!:):):)
Es koszi a drukkot!!! Ha meg megsem akkor kov. honapban!!:):)
Egyebkent ez amit itt leirtam nem volt benne a hasznalati utasitasban ezt en tapasztaltam. Ellottem 20at volt mibol kikovetkeztetni, eszrevetelezni! :lol: :lol: Mondjuk azt nem tudom, hogy Te ezt tapasztalod e, amit en. Ez amit feltettel, nemtom mikor fotoztad? Nem erossebb volt a 2. csik kicsivel korabban, mint fotozaskor? A lenyeg, Apara fel,2-3 nap es jon a pe!!!!!!!!! :lol: :D :D
Vendég
 


Nika, azert irtam, hogy 2-3 nap mert sztem holnap erosebb lesz meg a csik!!! Aztan lesz halvanyabb. Es pe az utan van 24-36 oraval mikor a legerosebb.
Vendég
 


amikor kivettem frissen kb egyforma erős volt ez kb 5 perccel később lett fényképezve.
Bogárkám értettem :):):):):):) apára fel :)

nika70
Salgótarján
 
 


huhhhhhhhuuuuu, akkor jon a peeeee!!! Dolgoztassad meg Apajat!! Jo betonozast!! Azert ne izzaszd meg nagyon!!! :lol: :lol: :wink:
Es bocsi, hogy tul hosszu lett az elozo hsz de annyira reszletes akartam lenni, hogy osszealljon a kep, hogy na, kicsike regenyt irtam. :?
Vendég
 


semmi gond szívesen olvasok :):):)

nika70
Salgótarján
 
 


tök jó ,megkaptam a magamét szépen az egyik fórumos csajtól.miszerint én minden topicban csak nyávogok h most éppen ez fáj vagy az fáj,a tűneteimről...meg sőtét vagyok mert nem kezdek minden mondatot nagybetűvel..tisztára lealáztak :shock: :D

KépKép
bettike83
 
 


Mi van???!! :evil: :twisted:
huuuu, ez nagyon gaz, Betti!!! Melyik topikban tortent??
Nem is szoktal nyavajogni!!!+mit kepzelnek!!!!!!!!! Es tobben is? Es miret OK nem szoktak panaszkodni? Az ilyen viselkedest nagyon utalom. Ne menj sehova irogatni, maradj itt!!!!!!!!!
Vendég
 


hosszú,de leirom nagyjából a lényeget:

van egy csaj aki jó pászor kikezdett egy pár hozzászolásával,de akkor nem akartam bántani mert nem volt kedvem piszkálódni.de megint jött egy dolog és most picit beolvastam neki,csak úgy finoman.és azt is tudtam hogy az egyik fórumos csajszit kidumálták nagyon csunyán,és ezt is megemlitettem.és a barátnője irta ezeket a dolgokat.mert én minden topicban ahova irok,csak nyavalygok...

KépKép
bettike83
 
 


Sziasztok!!!!!!!!!!

Brita elég randa dolog volt ez a nővéredtől!!!!!!!!!!! :x

Bogi nem fog megjönni!!!!!!!!!!:)))))))))

Betti mond meg a csajnak elmehet a büdös francba...........nyávogj csak.elvégre egy terhesség nem leányálom.de én nem vettem észre hogy panaszkodnál.........melyik topicba volt ez???????????? :evil: :evil: :evil:

ha ugy is olvassa az a valaik a többi topicot is hátha itt is........:

KEDVES VALAKI.BETTI NEM SZOKOTT NYÁVOGNI!!!!!!!!!!!!DE EZEK SZERINT TE MÉG NEM VOLTÁL TERHES.............VAGY HA IGEN AKKOR BE LEHET FOGNI!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


nita

ari vagy :D

ez nem topicos dolog volt,inkább személyes.persze irtam erről egy másik topicba is,de kár volt,megábántam mert nem oda tartozott a dolog és ebben igazuk volt a többieknek.

de nem akarok kavarni,már elég volt.csak kiváncsi voltam,nem vagyok e tányleg nyávogós,mert ha igen akkor visszaveszek.

KépKép
bettike83
 
 


NITAAAAAAAAAAAAA, ANNYIRA JO VAGY!!!!!!!!!!!!!!!!! ITT FETRENGEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Betti, melyik topik ez??? Ugy elolvasnam amit irt. Kivancsi vagyok. Biztosan egy agyonkenyeztetett fruska.
Vendég
 


bogárka

nem szeretném reklámozni a dolgot,asszem ennyi bőven elég volt.igy is én lettem a boszi most :twisted:

KépKép
bettike83
 
 


Betti nem vagy boszi de mis szeretünk téged és megvédünk az ilyen nyávogós hülye picsák ellen.akik azt hiszik ők szülték a spanyol viaszt!!!!!!!!!!!!
na most ki morogtam magam....azt hiszem,........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


sokan igy gondolják.addig nincs is gond mig nem szolsz egy szót sem,de mikor kinyitod a szád akkor már nagy a gond...

KépKép
bettike83
 
 


Betti, bocsi, az az uzi amire valaszoltal az meg az elott irodott amit folotte irtal. Szoval..erted!!?:) Amugy meg nem vagy boszi! Hulye kenyes anyjapicsaja picsakbol pedig van boven, ne torodj veluk, iktatni kell oket a kukaba!! Azokkal torodj akik szeretnek, a tobbi ember pedig menjen a levesbe. A hiba nem Benned van!!
Vendég
 


Betti, ha addig minden jo amig nem nyitja ki az ember a szajat, ha meg igen, az mar gond ez nem emberi kapcsolat. Ez akkor van igy ha erdek baratsagrol es kapcsolatrol beszelunk. Egyeb esetekben sokszor hasznos ha az ember nem hallgat, hanem beszel is. Akinek pedig ez nem tetszik nem is melto arra, hogy meghallgassuk oket, szoba alljunk velunk. Sztem.
Vendég
 


bogárka

hála az égnek nem vagyok barátságban velük,de jó is igy nekem.alapban nem szeretem az ilyen embereket.

de már nem foglalkozom velük,jó igy,jó itt veletek :) sztem soha,senkivel nem volt semmi gondom,nem szoktam én csak úgy ok nélkül kifakadni,és nem is fogok.

KépKép
bettike83
 
 


ez az Betti card le őket:)))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Bogárka, valóban nem tetem még fel, majd valamikor, ha eszembe jut, csináltatok egyet normálisan felöltözve, és akkor kaptok! A ciklust pedig még ne temesd, mi itt nagyon drukkolunk!!!

bettike, szerencsére nyíltan még nem kellett senkivel konfrontálódnom, de szerintem próbálj meg nem foglalkozni vele. A várandósság az egy másállapot, az embernek vannak panaszai, ez normális. :wink:

Brita, ez nem volt szép a nővéredéktől :!: :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


sziasztok! annyira boldog vagyok lányok! kész a konyhám. íme az eredmény:

Kép

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


és ez is az:

Kép

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, el is hiszem, hogy boldog vagy!!! En a konyha ez...nagyon coooool!!!!!!!! :D Szep!!! Nekem tetszik!! Tagas is, vilagos is, praktikus is, Katis is!:):):) Jo izlesed van hallod e!!!!!!!!! Az enyemmel legalabbis megegyezik!!:):) :wink:
Vendég
 


Hú, Kati, ez gyönyörűűűűű!!!! 8) :shock: :shock: :o :D

kovacszsuzsi
 
 


Zsuzsiiii, Te itt??? Nem mondod??!!!? :D :D :wink: Es hogy vagy?? Ugye milyen tuti a konyha? Nekem is nagyon tetszik!
Vendég
 


köszi lányok!!! én tervezetm elejétől a végéig. nagyon büszke vagyok rá. és szerelmes is vagyok belé. és holnap megyünk uh-ra, akkor pedig a babámba leszek szerelmes, és pénteken születésnapom van, és, és, és, és... kell ennél tőbb???? TÉNYLEG NAYON BOLDOG VAGYOK! majd estére indenkinek összeszedem a gondolataimat és válaszolok, de most önző disznót játszok!!! bocsi!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Zsuzsi, tetszik a blogod!!!
Vendég
 


Jatsszal onzo disznot:) :lol: aztan gyere am, varlak, varunk!!
Orulok, hogy ilyen szep es csodalatos feletek az elet! Megerdemled!! Puszikallak!!
Vendég
 


Beze, a pocifotora teljesen ra vagyok izgulva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Bogárkám: Köszi a blogdicset :)
Jól vagyok, köszi, csak megint meleg van. Pankával meg nem tudok mit kezdeni...
Ja, képzeld, ma bilibe kakilt :D Nem mindig a bugyiba megy... hehe

Kati: Olyan jó, hogy ilyen boldog vagy!!! Szuper! 8) :lol:

kovacszsuzsi
 
 


kati

nagyon szép lett :) :) mostmár örömmel lehet benne kotyvasztani :D

KépKép
bettike83
 
 


Zsuzsi, nagy tapsvihar Pankanak!!!! Igazan ugyes!!!!:):) Nagy lehetett az orom!! :D :D
Vendég
 


Bogárka
Drukk ezerrel!

Nika
Neked is, mennek a drukkok!

Mona
Neked hogy áll a ciklusod?

Bettike
Hát ez nem volt szép tőlük. Én biztos hanyagolnám ezt a társaságot.
Az őszinteség a legjobb dolog, bizony én is elmondom amit gondolok, de tőlem nem is számíthatnak rosszabbra, és amit legjobban utálok, ha a hátam mögött kibeszélnek. Nálam csak az egyenes beszéd megy, rögtön észreveszem ha hazudnak.

Kati
Hú, nagyon szép lett a konyhád, itt élmény lesz főzni :)


Kész az vacsi (krumpli főzelék, husifasírttal), Szabi kint szerel, Regi segít apjának :lol:

Nővéremtől tényleg nem volt szép. Mindig is nagyon kétszínű volt, de nem zavart. Mostantól viszont nem fogom komolyan venni.
Egyébként nővérem igen ritkán szokott Regire vigyázni, most is csak azért, mert anyuéknál lakik a válás miatt, és így rá is hárult egy-két órás feladat. Én egész napokat, délutánokat, délelöttöket vigyáztam a gyerekekre, de nekem ez nem nyüg, mert szeretem a gyerekeket. És most különösen odafigyelek, mert a válás megviseli őket, de ez anyuéknak, meg a nővéreméknek nem tűnik fel különösebben.
Más örül az unokájának, és szívesen vigyáz rá, ha nekik ez nyüg, hát akkor nem kell, majd megoldom másképp.
Aztán tegnap sírtam is egy sort. Mert persze érzékenyebb vagyok a kelleténél (nagy szó, mert én egyébként nagyon ritkán sírok, a párom sem bírja a "gyenge" nőket), szóval ez van, remélem holnap nem kell velük vitázni, csak a termékekért megyek le, meg védőnöhöz, de oda persze viszem Regit is.
Vendég
 


kati, nagyon szép lett! :D

Bogárka, de édes vagy, hozom majd, ígérem. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Brita 14. napnál tartok, remélem lesz pé-m a héten!!!

Kati nagyon szép a konyhád!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


betty: dehogy vagy nyávogós :):):) vannak sajnos ilyen emberek akik nem tudják elviselni ha valaki jól érzi magát egy társaságban és kedvelik.ne foglalkozz vele
régebben nekem is volt afférom egy csajjal de már elrendeztük:)

Kati: nagyon szép a konyhád :) ügyesek vagytok :)

nika70
Salgótarján
 
 


nika

nem is igazán érdekel a véleményük.ilyen kis dolgokkal nem tudnak megbántani :wink:

KépKép
bettike83
 
 


Kati álom szép lett a konyhád!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Bettike: Hűűű, ez a topicsztori tök gáááz! Minek kell mindig leorrolni valakit csak azért, mert elmondja, hogy mi a baja vagy az öröme. Én nem értem az ilyen embereket!!! Ne is foglalkozz velük. Mi itt vagyunk :) 8)

kovacszsuzsi
 
 


Sziasztok!

Bogárka, hogy vagy, ugye nincs semmi mensis előjel?

Zsuzsi, mit kap a nagylány a szülinapjára?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


bogárka

jelentkezz,nagyon nagyon szoritok neked+++++++ :)

KépKép
bettike83
 
 


Rita, nagyon koszi a drukkot!! Sajnalom amit Tesodrol irtal! :cry: Nem konnyu ezt belul lelkileg kezelni de a pocaklako adjon erot ehhez is!! :D :D

Beze, olyan jo, hogy irtal!! Nagyon orultem amikor elolvastam!! Egyelore semmi nincs... se tunet, se mensi, se mas. A mellem meg mindig ugyan ott faj, a hasszurka elmult szoval nemtom...az a baj, hogy nem erzek semmi olyat ami mas lenne, mint eddig barmelyik honapban, kiveve ezt a fura mellfajast. Es Te, hogy vagy? Ugye minden rendben es csak a meleg az elviselhetetlen szamodra!! Puszikallak Beze es pihenjel es vigyazz magadra!!

Bettiiiiii, a tegnapi tesztem nega lett, ezert ugy dontottem, hogy legkozelebb penteken tesztelek vagy majd csak akkor ha nem jon meg szombaton sem, ez a vegso idopont. Mostanaban nehany napot mindig kesett de legkesobb szombaton kellene megjonnie. Egyebkent pedig ma de ez nem fog bekovetkezni mert a hom 37,1 meg ma is ,tegnap is ennyi volt es az elott is!!!
Bettiiiii, Veled mizus?? Nyavogjal :lol: mar be legy szi valamit mert en meg olyan szivesen olvasom es kuldok kitartast es most raadasul kozelebb is vagyok ezert erosebben hat Rad a pozitiv energia!!:):)

Kati, mikor mesz ma dokkerhoz, hany orara?? Aztan a szerelem hatalmaban legy szi Belenk is legyel mar nemi szerelemmel es erezz ellenallhatatlan vagyat, hogy megird mi volt es mennyire potyogtak a konnyeid a Babooo lattan!! Most pedig doooogozzza picit, de ne nagyon!!:):)

Nika, majd dobd fel a mai tesztet is, PLIIIIZ!!:)

Nita, Nalatok mizus? El meg az oregasszony??

Mona, mikor is vizsgazol??? Drukk, drukk de ugyis 90x% lesz!:):)
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?