Bogárka
Drukk ezerrel!
Nika
Neked is, mennek a drukkok!
Mona
Neked hogy áll a ciklusod?
Bettike
Hát ez nem volt szép tőlük. Én biztos hanyagolnám ezt a társaságot.
Az őszinteség a legjobb dolog, bizony én is elmondom amit gondolok, de tőlem nem is számíthatnak rosszabbra, és amit legjobban utálok, ha a hátam mögött kibeszélnek. Nálam csak az egyenes beszéd megy, rögtön észreveszem ha hazudnak.
Kati
Hú, nagyon szép lett a konyhád, itt élmény lesz főzni
Kész az vacsi (krumpli főzelék, husifasírttal), Szabi kint szerel, Regi segít apjának
Nővéremtől tényleg nem volt szép. Mindig is nagyon kétszínű volt, de nem zavart. Mostantól viszont nem fogom komolyan venni.
Egyébként nővérem igen ritkán szokott Regire vigyázni, most is csak azért, mert anyuéknál lakik a válás miatt, és így rá is hárult egy-két órás feladat. Én egész napokat, délutánokat, délelöttöket vigyáztam a gyerekekre, de nekem ez nem nyüg, mert szeretem a gyerekeket. És most különösen odafigyelek, mert a válás megviseli őket, de ez anyuéknak, meg a nővéreméknek nem tűnik fel különösebben.
Más örül az unokájának, és szívesen vigyáz rá, ha nekik ez nyüg, hát akkor nem kell, majd megoldom másképp.
Aztán tegnap sírtam is egy sort. Mert persze érzékenyebb vagyok a kelleténél (nagy szó, mert én egyébként nagyon ritkán sírok, a párom sem bírja a "gyenge" nőket), szóval ez van, remélem holnap nem kell velük vitázni, csak a termékekért megyek le, meg védőnöhöz, de oda persze viszem Regit is.