Sziasztok!
Vivi!Sajnálom apukádat,de majd lassacskán rendbe fog jönni.
Szép a kiságy jól választottál.Én is szerettem volna egy ilyet,de sajnos a szobába nincs akkora hely h fiókos legyen
.
Én is várni fogom a listát.
Nomi!Éhes lettem...gondolom milyen finom volt minden,nyami...nyami...
Suzy!Drukkolok a holnapi v.v.Én még nem voltam cukorvizsgálaton és h Én számolom a 25-ik hétben járok és a nőgyógyászom nem küldött
vizsgálatra...29-én megyek a dokimhoz és meg kérdezem h kell-e menjek vizsgálatra,de szerintem nálunk is kéne h legyen.
Bettike!Nekem naponta keményedik a hasam többször is,pedig szedek naponta 1x MAgnéziumot b6 vitaminnal és még sem múlik el.
Orsi!Balcsin?Bisztos szép lehet...örülök h jól érezted magad
.
Én sajnos el vagyok keseredve
tudom nem szép dolog ki beszélni másokat főleg a páromat,de már nem birom tartani.
Vasárnap a férjemtől meg kérdeztem h mi baja van,mert napok óta hozzám se szól
...nem is csináltam olyat h meg haragudjon.
Erre azt mondta h nem is csinálok semmit na ez rosszul esett,el várja tőlem h Én segítsek neki kint az udvaron a faltövit festeni vagy a köveket fel ragasztani a falra és ebbe a főségbe meg hát hajolgatni kell Én meg nem birom a dokim is azt mondta h ha birok hajolhatok ha nem akkor ne.Bent meg csinálok amit birok Anyósomnak segítek a főzésbe a fürdőszobát takarítom a szobát takarítom,stb.Áprilisba 3 napig korházba feküdtem,mert véreztem majdnem el veszítettem a picit
.Szerintem pihenésre szükségem van mostanába.Fizikai munkát nem szabad h végezzek.
Még máig sem szól hozzám a férjem ez nagyon de nagyon rosszul esik egy párszor el kapott a sírás
.Szerintem támogatnia kéne az Én állapotomba nem h még panaszkodjon rám h ezt nem csinálok azt nem csinálok.16 éves korom óta kezdtem dolgozni...idáig sok mindent segitettem a házat mikor javitottuk vagy a butor mikor csináltuk a konyhába,szobába,folyosóra,stb.
Elnézést h ennyi mindent írok.
Szép napot mindenkinek