Jaj de jó, hogy megint beindult itt újra a duma-parti!
Bogárka, ne csináld már meg velem, hogy nem tesztelsz holnap reggel! Indulás előtt még meg tudnám nézni, hogy mit mutatott! (persze, ha megosztod velünk 9 óra előtt... kb akkor megyünk) de rettenetesen drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!! Mondjuk azért egy kicsit rá kell hogy lépjek a létező vagy nem létező tyúkszemedre! Alig 2 napja ígérted meg, hogy nem lesznek negatív gondolataid, erre majdnem minden hozzászólásodban ott van az "én úgysem vagyok terhes" kezdetű mondat... Szóval kikapsz, Leányzó.... kikapsz!!!!!!!!!!
A Zuradnak nagyon hepi börszdéjt kívánok!!!!!!!!!!!!!!!!
Kati, örülök, hogy jól vagy! Azt viszont sajnálom, hogy újra dolgoznod kell... biztos nagyon nehéz volt ma rávenni magad a munkára...
Azt jól láttad a képeken, hogy Zsuzsi hasa nagyobb az enyémnél. Én magasabb vagyok nála és olyan az alakom, hogy hosszú a derekam, így soha nem lesz akkora pocim, mint mondjuk az anyukámnak volt, aki 152 cm. De én nagynak érzem és ha összehasonlítom azzal, hogy mekkora volt amikor Bencét vártam, most bizony nagyobb... Majd nyaralás alatt csináltatok a férjemmel egészalakos képet, azon sokkal nagyobbnak tűnik.
Mia, jó, hogy írtál, már kezdtél megijeszteni... ne félj a dokitól, biztos vagyok benne, hogy csupa jó hírrel fogsz majd jelentkezni!
Mona, ügyi voltál a mai vizsgán és tudom, hogy szuperül fog sikerülni az utolsó is!!!!!!
Képzeld, tényleg nem lehetett még inni sem a két vérvétel között. Totál éhgyomorra kellett lehúzni 3 dl vizet, amibe belekevertek 75 g cukrot. Fúúúúúúúúúúúúj, de azért túléltem. Mondjuk itt "csak" két órát kellett várni, fél 10-kor volt a második vérvételem. Utána tűztem haza, éhes nem is voltam, de azért ettem Bencus sós sörperecéből, hogy egy kicsit tompítsam az édes szájízt.
Ja, és képzeljétek hogy jártam délután... vásárolni voltunk és akartam inni egy cappuccinot kávéautomatából. Tudjátok mit kaptam helyette???? Forró cukros tejes vizet... kávé nem volt benne... hát nem volt elég reggel a cukros lötyi????????
Nika, a férjem és Bence sokat fognak csobbanni, ebben biztos vagyok! Én nem merek idén bemenni semmilyen vízbe, beszari vagyok... Egyszer régen elkaptam valamit uszodában és nem akarom, hogy most legyen a következő alkalom...
Te viszont ne hagyd békén Apát most egy jó darabig és lődd csak azokat a teszteket! Nagyon szorítok, hogy sikerüljön!!!!!!!!
Pampalini, Te is piszkáld csak a Párodat! szerintem nyugodtan próbálkozhattok!
Nita, Nektek jó medencézést! Megint jön a meleg!
Beze, Bettike, Zsuzsi, Rita, Nektek pocisimit küldök és vigyázzatok magatokra!
Na, én elhúzok zuhanyozni meg még pakolászok egy kicsit! Pusza Mindenkinek! Majd vasárnap este jövök!