Új privát üzeneted érkezett!

bogárka csináltam ovu tesztet ma reggel és elég erős már a csík de nem annyira még mint a kontroll de mától apára fel.ugye ez is teljesen negatív ha közelében sem vagyok még a pének? én ilyet még nem használtam.hogy működik ez igazából? ha már erősebb mint a kontroll akkor van pé? vagy másnap? és után hamarosan nega is lesz?

nika70
Salgótarján
 
 


Virág majd hozz képet a kocsiról.........a Bergont hamar el fogják vinni..nekem is pikk pakk elvitték...........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nika, ez valtozo. Vannak olyan nok akiknel nem lesz erosebb a teszt csik a kontrollnal es vannak akiknel erosebb lesz. Nekem pl. soha nem erosebb a kontrollnal de megis van pe-m. En akkor ugrom Apara fel amikor kezd erosodni+ amikor mar jo eros, amikor a vizeletbe martas utan gyorsan megjelenik a 2. csik es hasonlo erossegu.
Az elso negativ napon van pe ami akkor van amikor mar kezd kiurulni a lh hormon vagyis annak a masnapjan amikor legerosebb a 2. csik(24-36 ora mulva van pe). huuu, lehet nem ertheto de bocsi, beszlopaltam baratnommel majdnem 1 uveg bort. hihihi :lol: :lol: Lehet nem kellett volna de mar mindegy, tok jol esett. Ezer eve ittam. +most meg belefer ha van is bent valaki, eztan ugysem iszom mar, nuku alko(hol?)!

Mona, szep a rucid. Igazabol en latom a valodi szinet mert itt-ott latszik. Ahogyan raesik a feny. Persze lehet ez csak szellemkep nalam. :lol: :lol: Mindenesetre a bor megtette hatasat, en latom azt a rozsaszines szint. :lol: :D

A tobbiektol elnezest de majd valaszolok. Most megyek uncsitesomhoz de elotte meg eszem valamit. Addig is mindenki vigyazzon magara!
Remelem Mia jol van, reg nem jelentkezett!!
Vendég
 

 
 

Sziasztok!

Meg volt a szülinapi buli. Jól lehült a levegő, végre frissülhettünk.

Csillag
Holnap biztos összefutunk, én kb 9-re ott leszek. Vagy egy kicsit előbb is.

Most rohanok, megyünk moziba.
Vendég
 


Brita holnap csak sima nőgyogyi vizsgálatra mész? :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Brita, jó mozizást, holnap megkereslek!!!!!!!! Már várom, hogy személyesen is talizzunk!

Nita, holnap vérvételre megyünk Ritával. Neki ez lesz az első, nekem meg a cukiterheléses. (Mi egymás melletti falvakban lakunk Győr mellett, így van az, hogy egy helyre járunk laborba. Az meg tök véletlen, hogy egy napra hívtak be a dokijaink. :D )

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virág jó nektek hogy talizhattok:))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nika, ezt Neked találtam a neten:

(Azzal kezdték, hogy NE reggeli első vizeletből csináld a tesztet.A legjobb, ha minden nap közel azonos időben csinálod, mondjuk estefelé és előtte legalább 2 órán keresztül nem iszol semmilyen folyadékot!!!!)

A teszten lévő második csíknak a napról-napra végzett tesztelések során elvileg folyamatosan erősödnie kell, de előfordulhat, hogy ideiglenesen egy kicsit visszahalványul. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy függeszd fel a tesztelést, mert lecsúsztál a megfelelő alkalomról. Lehet, hogy ezúttal csak több folyadékot fogyasztottál az előző napokhoz képest, és ez befolyásolta a teszt eredményét, vagy éppen többször voltál WC-n aznap. Ennek elkerülése érdekében javasolt az, hogy a teszt elvégzése előtt két órával már keveset igyál, és lehetőség szerint kerüld a vizeletürítést.

Hogy néz ki egy pozitív teszt?

A pozitív teszt eredmény azt jelenti, hogy a szervezetedben 24-48 órán belül bekövetkezik a tüszőrepedés. Pozitívnak tekintendő az eredmény, ha a teszten két csík látható, és a tesztcsík (T) erősebb, vagy hasonló erősségű, mint a kontrollcsík. Ezen a napon, illetve az ezt követő két napon van elvileg a legnagyobb esélyed arra, hogy teherbe ess.

Negatív az eredmény, ha a tesztcsík halványabb, mint a kontrollcsík, vagy meg sem jelenik. Negatív eredmény esetén következő napon folytasd a tesztelést, mert az LH-hormon még nem érte el a csúcspontját. Tipp: tekintve, hogy az LH hormon szintje folyamatosan emelkedik a szervezetedben, ha nagyon halvány tesztcsíkot tapasztalsz, esetleg kihagyhatod a következő napi tesztelést, így megspórolva egy tesztcsíkot, mert akkor valószínűleg még messze vagy az LH csúcstól.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


köszike

nika70
Salgótarján
 
 


Virag, Rita, meg volt a randi?? Biztosan orultetek egymasnak! :D :D
Virag koszi a reszletes tajekoztatast Nika fele! :wink:

Nika, hogyan allsz a lh teszttel?? Ma mar biztosan sokkal erosebb lesz, mint tegnap volt.

Mia, irjal!!!

Nekem meg annyira faj a cicim, hogy... nagyon. Fura, mert egeszen lent faj. A honaljnal tudjatok ahol kezdodik a mell, na, nekem ott faj oldalt de iszonyatosan. Most aztan mar valoban kivancsi vagyok.

Kati, Veled mizus?
Vendég
 


Megvolt a randi Ritával, igaz csak pár percet beszélgettünk, mert már nagyon éhes voltam meg rengetegen voltak a terhesgondozóban. Még leülni sem tudtam pár percre vérvétel után...
Rita nagyon helyes, kedves csajszi! És aranyosan kezd gömbölyödni a pocija! :D

Bogárka, fáj a cickó???????? Húúúú, ez még akármi lehet... :wink: (Egyébként nekem a mai napig fáj ott oldalt, főleg esténként... Bencénél csak az első 3 hónapban fájt. :wink: )

A cukiterheléses vérvételt túléltem. Hallelujaaaaaaaa...... eredmény csütörtökön lesz, de mi akkor nyaralunk, így lehet, hogy Anyu elsétál majd érte. Szerencsére pár percre laknak a terhesgondozótól.
A babakocsit meg a hordozó elhoztuk, nagyon tetszik minden!!!!!!! Képet most nem tudok feltenni róla, mert itt hagyjuk a szüleimnél. Még nem akarom hazavinni... (Ja, mi ma úri népeset játszunk, eljöttünk Anyuékhoz ebédelni, így az egész hét főzésmentes lesz! Holnaptól meg már a szállodai kaján élünk majd. Hogy Katit idézzem: "annyira azért ne sajnáljatok majd... :D "

Most megyek kajálni, pusszantás!!!!!

Mia, mi van Veled?????????

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


majd délután csinálom meg :)

Bogárka szerintem akármi is lehet :D:D:D szokott mensi előtt fájni a cicid? mert ha nem akkor ez bizám lehet babás tünet :):):

csillag jó pihenést csobbanjatok sokat :)

nika70
Salgótarján
 
 


szaisztok lányok!!!!

újra itthon, újra munka!!!! pfúúúúj!!!!

csillag: nem fogunk sajnélni, de azért jó pihenést!!!!! nagyon aranyos és szép a pocakod. figyu! szetem nem is olyan nagy. vagy igen? nekem zsuzsié sokkal nagyobb. kb egy idősek vagytok nem??? de milyen szerencsés vagy, h egy deka plusz sincs rajtad.
a vérvételen minden okés lesz.

bogár: :D :D :D -csak ennyi. ja! nekem kb az első tüneteim voltak az iszonyatos cicifájások, mégpedig, ahogy leírod, onnan a hónaljtól. már meg is voltam ilyedve és kerestem benne a csomót is. henyadik napon is vagy? lassan tesztelhetsz ám!

mona: gyönyörű a ruhád! nekem van egy ilyesmi színű ezüstös szandálom is. kölcsön adjam???? :lol: :lol: :lol: mikor mentek?

nika: csak szorgalmasan lövögesd a tesztet. nekem úgy volt, h egyáltalán nem erősödött, hanem egyik este egyszer csak durva erős lett, pedig már lemondtam, mert az volt a csomagban az utolsó tesztem. nekem kimaradt az erősödés. ott, akkor nyugodtam meg, h van pém. azután nem is csináltam több tesztet. és mi nem tudtunk összebújni aznap-másnap, mert nekem olyan programozottnak tűnt a dolog.

most ennyi, majd este otthonról írok! teljesen be vagyok sózva, mert ma jönnek 1re összeszerelni a konyhabútoromat. majd lefényképezem!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Na, vegre!!!!!!!!!!!!!! Elokerultetek!!!!!!!!!!!!! Mar ugy hianyoztatok!!!!!!!

Nika, feltetlen ird meg a teszt eredmenyt!! :D Es Apara fel!!!!! Egyebkent azt olvastam, hogy SOK nonel (nem tudjak meg mi okbol kifolyolag) kesobb kerul a vizeletbe a LH vagyis elobb van 1-1,5 nappal pe, mint gondoljak ezek a nok. Szoval vedd elo aZurad!:):):) Igen, Nika, szokott fajni a cickom mensi elott is de nem itt honalj toben. Ez a fura csak. Most azzal magyarazom, hogy a levegovaltozas teszi!! :lol: :lol:

Viraaaag, orulok, hogy szimpi a Ritus!! :D Az eredmenyed biztosan perfect lesz! :wink: No worries at all!!!!!!!! :wink: Jah, es joooo, nyaralast!!!!! Egyel sokat, Neked meg sem kottyan!! Amint elneztelek nem vagy az a tipus aki a levegoveteltol is hizik! Kajatol sem, nem meg mastol!! :lol: :lol: :lol:

Ritus, Neked mikor lesz eredmenyed????

Kati, a munka megvart, ugye? :cry: :x Tudom, imadod a munkad, nem igy ertem, csak na, tudod! :wink: Es hogy vagy?? Meg mindig jol viseled, semmi extrem rosszullet, barmi? Katinkam, ma vagyok 10-11. dpo-n. 2 napja faj toben a cickom ott honaljnal.

Csajok, ugy gondoltam, hogy ellovok egy tesztet meg mensi elott (lehet, holnap) azert, hogy kizarjam a mehen kivulit ha tenyleg itt a baba. Tudjatok, hogy mehen kivulinel mar nagyon koran eros pozi a teszt mivel ugye joval elobb kezd termelodni a hcg. Megnyugtato lenne ha lathatnam, hogy szep lassan erosodik. Ha pedig holnap meg semmit nem latnek, 2-3 nap mulva viszont halvanyan mar igen, asszem megnyugodnek, hogy jo helyen a mehben van. Szerintetek??? :? :shock: Vagy csak tulkombinalom??
Vendég
 


bogárka

tesztelj akkor :) van mensis elöjeled,

KépKép
bettike83
 
 


bogárka: szerintem jól gondolod :) holnap tesztelj egyet aztán két három nap múlva :)

nika70
Salgótarján
 
 


Bettiiiiii, hogy vagy???? Minden okes????

Bettike, mensis elojelem... ugy igazabol, nincsen. A cicim faj (mensi elott is szokott csak most mashol), mint irtam, ott oldalt a honom aljanal. A hasam neha fajdolgal+most 3-4 alkalommal beleszurt a jobb oldalamba de nem a petefeszeknel hanem kicsit bentebb de megsem kozeputt es felnyilalt egeszen a koldokom melle. Asszem meg ilyet sem ereztem eddig. Lehet csak a levegovaltozas teszi, nem tudom. Csak fura ez a cicifajas es nyilalas-szurkalas erzet is. Fius anyukak, nem volt ilyen eloerzetetek???? :lol: :wink: huuuhhh, most is nyilalgat ott lent.
Vendég
 


Ok, tesztelek egyet holnap. Csak olyan szar lesz latni a semmit. :cry: :cry:

Nika, lassan Te is elokaphatsz egy lh filtert, mar 3 ora van. :D En mindig 5kor csinaltam, de volt olyan is, hogy kivancsisagbol este 11kor is es megneztem a kulonbseget.-tesztfuggo :lol: :shock: Aztan meg masnap este 7 utan lottem el egyet es osszeneztem az elozo napival. :lol: :lol: Nagggyon komolyan nyomtam!!! :D
Vendég
 


Sziasztok :D

Megérkezett az elveszett bárány :D

Jólvagyok,csak a gépem romlott el azért nemtudok jönni :evil: most is anyósék gépéről írok :roll:

Péntek délutánra kaptam időpontot dokihoz,úgyhogy tessék szorítani nekünk :D

Remélem mindenki jólvan :wink:
Vendég
 


Bogárkaaaa :D szorítok nagyon neked,na ezzel jól beszarattál ám,hogy mensi előtt ha pozi a teszt akkor méhenkívüli? :shock: mert tudod,nemvárt előtt 2nappal már nekem is halvány pozi volt :roll: :shock: most parázok rendesen,tök bevok fosva,na majd pénteken úgyis kiderül mivan odabent,de remélem hogy minden oké :!:

képzeljétek,tegnap anyuék voltak nálunk és bakker simán mondta hogy én terhes vok,a hasam láttán :shock: :D próbáltam tagadni,hogy én???áhh csak felvok puffadva :lol: elkezdi,nemkell a körítés ez egy terhes poci :shock: Néztem ám,aztán elkezdtem mosolyogni,elkezdi jó szemem van ám az ilyesmihez :lol: Aztán mondta hogy nem mondja még el senkinek,majd doki után :wink:
Na ennyit a meglepetésről,augusztusban lesz a szülinapja és megakartuk lepni egy kis cipővel és uh képpel :D
De tényleg nagy a hasam,simán elmegy egy 3-4hónaposnak is :!: Elkezdi apa,lehet áprilisban rosszul látták uh-on és mégis csak megmaradt a bébi :D vagy ikrek :shock: :lol:
Hú,már úgy várom a pénteket,hogy láthassam a kis maszatkámat :D
Vendég
 


mia: nem semmi, h a hasad alapján mondta anyukád. de szerintem ez csak egy anyai megérzés volt! anyukám is megérezte, aztán nem tagadtam. nekem még semmi hasam, de még neked is korai lenne.

ne is fokglalkozz bogár " beszólásával!!!!! dehogy van itt senkinek méhen kívülie. mindenkinek szép, egészséges baba lapul(vagy már nem lapul) a pocijában. neked különben is szépen erősödött, nem volt túl korán pozi a teszt.lehet, h hamar fogant. már lehet pénteken szívhangod? hány hetes vagy?

csajok, én szerdán megyek uh-ra.

bogár: az az igazság, h sz@r volt újra dolgozni. igen, alapvetően munkabuzi vagyok, de most ez rosszul esett.
egyébként, még mindig picike tüneteim vannak. ha betartom a játékszabályokat, akkor nincs baj. semmi édes, no cafe. így minden oksi.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati:kalkulátor szerint ma 5hetes 5napos,pénteken leszek 6hetes 2napos :D
Hát remélem,hogy én pocimban lapul valaki :D
Szívhang hány hetes korban?
Vendég
 


nekem a gép írt ki 6+4 et, +/- 3nap. és pulzálás már erős volt, szívhangot pedig keresgélte, de megtalálta. úgyhogy szerintem van esélyed meghallani.
most, ha szerdán megyünk, remélem keményen ott fog ugrálni!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Sziasztok!

Bogárka, drukkolok ezerrel! Ezek nagyon jó előjelek! :wink: Amit írtál a teszteléssel kapcsolatban, azt még nem is hallottam. :shock:

Mia, ilyenkor már lehet szívhang, főleg, ha jó a dokid gépe. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Mia draga, acsi-bacsi:), en nem azt irtam, hogy akinek mensi elott pozitiv az mehen kivuli! hahohahoooo, Azt irtam, ha mensi elott eros pozitiv. Es nekem holnap van 11. dpo es ha eros pozi lenne akkor igencsak betojnek mivel ezer szazalek, hogy 9 vagy 10-en volt pe-m. Sztem 10en hajnalban volt a pe Nalam. Tehat, a mensi elott 2 nappali halvany pozi tesztnek semmi koze ahhoz amirol irtam.
Drukkolok nagyon a pentekhez, "tok jo", hogy a multkor nem tudtal menni mert igy rahuztal 1 hetet es tobb esely van mindenre uhu szempontjabol. :D :D salalaaaaaa!!!!

Beze, koszi a drukkot!!!!! Nagyon izgulok!!!!
Beze, ez amirol irtam akkor mukodik ha biztosra tudja az ember a pe-t. Es ha nem a mehbe agyazodik be ehhez kevesebb nap kell mint a mehbe valo agyazodashoz viszont ez esetben is elkezdi termelni a hcg-t a szervezet csak igy elobb jelzi a teszt is, mivel korabban indul meg a hcg termeles.

Bammeg lanyok ugy irok, mint aki a terhes pedig....

Kati, persze, hogy nincs itt senkinek semmi baja :D :D csak szeretnek nyugodt lenni ezzel kapcs. mivel 28an megyek vissza es kint nem biznam ra magam senkire. Ezert ha esetleg holnap mar eros lenne a teszt (a pakliban minden benne van), el is huznam a csikot orvoshoz.

Jolvan,jolvan bocsi lanyok de en egy ilyen beszari tipus vagyok. :cry: :cry:

Kepzeljetek, a hasam azota is ugy nyilallgat es mindig ugyan ott, azon az egy helyen erzem csak.
Nem akarom beleelni magam de annyira jo volna! Foleg, hogy Apacska ma 30.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D
Vendég
 


Mia, az ecccsanyad nem semmi!!!! :D :lol: Latszik, jol ismeri a lanyat!!!! :D :D

Kati, ez a no edes, no cafe ez jooo, ha oda jutok ki fogom probalni. Remelem nem az edesre leszek racuppanva. :shock: :shock:
Vendég
 


Sziasztok!!!!!!!

Virág örülök hogy túl vagy a vérvételen.!!!!!!!!!!!szuper lehetett a pár perces tali is:))

Bogárka szívből drukkolok!!!!!!!!!!!!!:))))))))
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT a párodnak!!!!!!!!!
Mia nem semmi anyukád hogy ráérzett!!!!!!! :shock: :shock: :lol:

:lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Kati augusztus 14.-én megyünk lagziba, hát ha nem találok addig semmilyen cipőt, szanált, akkor majd élek a lehetőséggel:)

A mai lottós beugró vizsga 96%-os lett, így maradhatok az egész heti tanfolyamon, és majd pénteken lesz a következő, és egyben utolsó vizsga!:)

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Bogárka, szorítok holnap reggel a teszthez!!!!Remélem babás vagy!!!Nagyszerű ajándék lenne a férjednek!Egyébként Boldog születésnapot Kívánok Neki!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Mona sikerülni fog az utolsó vizsga is:))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Mona, gratulálok, az utolsó is sikerülni fog, tudom. :wink:

Bogárka drága, hú, nagyon drukkolok, tiszta szívből kívánom, hogy holnap pozit tesztelj. Szép ajándék lenne a párodnak! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Koszi lanyok!!! Dragak vagytok!!! + eppen most beszeltem Apjukkal, atadtam a jo kivansagaitokat, Beze a Tiedet is a tesztel kapcsolatban! Koszoni szepen es uzeni, hogy "Jol elvagyunk itt mi csajok! Es puszil Mindenkit."

Mona, figyuszka! En lemaradtam valamirol. Mi ez a lottos vizsga? :oops: :oops: Nemtom. :oops: :oops: Es gratulalok! Olyan ugyes vagy!!

Azon agyalok, hogy csak szerdan tesztelek mert ha szombaton termekenyult meg akkor holnap csak 10. dpo van es ez vajmi keves. :cry: :? :x :evil: :twisted: Szerintetek?
Vendég
 


NEM NYOMTAM TESZTET MAJD HOLNAP :(:)

nika70
Salgótarján
 
 


Bogárka van lottózó nálunk a boltban, és azt csak olyan személy kezelheti akinek van vizsgája hozzá, és mivel én is "vezető" letten ezért nekem is kell, ha nincs a másik főnök, akkor nekem kell majd kezelnem a gépet!
Velem kapcsolatban nem érzel még mindig semmit? Ingát próbáltad a pocakodnál, lehet, hogy írtad, csak átugrottam rajta!???

Csillag, örülök, hogy nem volt gond a cukros lötyivel! Nekem is kellett mennem tavaly cukorterheléses vérvételre (4 x böktek meg), hát....belőlem majdnem kijött, erőteljesen kellett nyomást gyakorolnom a gyomromra, hogy bent maradjon. :)Tényleg nem szabad inni közben vizet? Én ittam, mert nem mondtak ott semmit, és 4 órát nem is bírtam volna ki víz nélkül!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Nika ha jól sejtem, akkor már csak mi vagyunk vissza!!....??rajtunk kívül már mindenki babás(Szerintem Bogárkának sikerült ez a hónap)!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


bogárka

ezek nagyon jó elöjelek :) :) :) :) nekem gyanus vagy csajszi :wink: :D hú de nagyon kiváncsi vagyok a holnapi tesztre :)

akkor holnap kellene megjönnie végülis?

kati

drukk neked az uh-hoz.és mikor teszel vonalzót,babásat? :) hány hetes vagy már?

mia

az én anyám is boszi,de komolyan,én is később akartam elmondani neki és rájött,pedig semmit nem csináltam.és akkor még nem voltam 5 hetes sem.

monlux

nagyon szép ruci :)

KépKép
bettike83
 
 


Ertem, ertem ezt a lottozos sulit. Es ez ilyen komoly dolog, hogy tobb vizsga van, nem csak egy?? :roll: :roll: Ugyis sikerul!! Ennel kemenyebb vizsgaakadalyt is vettel!! Ugyes vagy!!!!
Mona, megmondom oszinten nekem most semmi erzetem nincsen. :cry: Olyan "erzeketlen" vagyok. :cry: Gondolod sikerult ez a honap?? Veled annyit erzek, hogy erosen fejlodsz es jon a baba hamarosan de, hogy mikor azt nem erzem.:(:( Lehet azert nem mert most magammal vagyok nagyon elfoglalva.:(:( Aranyos vagy, hogy drukkolsz!!! Ingat probaltam pocaknal es mozog. Fiut jelez allandoan, mar tobbszor is neztem. Meglassuk. A ciganykartyam viszont egyaltalan nem mutat babat.:( Sot!!!!!!!!!!!!!

Bettike, szted is gyanus vagyok??? Aszta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! De en nem iszom semmilyen teat, ehhez mit szol sarkanyfuarus asszony?? Remelem nem lesz gond. :? Elvileg holnap kellene megjonnie de raszamolok mert az elmult ket alkalommal kesobb jott meg+pe is 10-11 napja volt.

Kati, es milyen volt a nyaralas???? Errol nem is irtal. Vagy en ugrottam at??? :shock:
Vendég
 


Bogi ne legyél negatív mert fenéken billentelek.most nem vagy messze,..... :) :) :)
ha meg mégsem jött most össze akkor se keseredj el.anno elkövettem a hibát hogy már bele betegedtem hogy mért nem sikerül...aztán nem is törődtem a baba dologgal.s lám.sikerült!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Jaj de jó, hogy megint beindult itt újra a duma-parti! :D

Bogárka, ne csináld már meg velem, hogy nem tesztelsz holnap reggel! Indulás előtt még meg tudnám nézni, hogy mit mutatott! (persze, ha megosztod velünk 9 óra előtt... kb akkor megyünk) de rettenetesen drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!! Mondjuk azért egy kicsit rá kell hogy lépjek a létező vagy nem létező tyúkszemedre! Alig 2 napja ígérted meg, hogy nem lesznek negatív gondolataid, erre majdnem minden hozzászólásodban ott van az "én úgysem vagyok terhes" kezdetű mondat... Szóval kikapsz, Leányzó.... kikapsz!!!!!!!!!!
A Zuradnak nagyon hepi börszdéjt kívánok!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Kati, örülök, hogy jól vagy! Azt viszont sajnálom, hogy újra dolgoznod kell... biztos nagyon nehéz volt ma rávenni magad a munkára...
Azt jól láttad a képeken, hogy Zsuzsi hasa nagyobb az enyémnél. Én magasabb vagyok nála és olyan az alakom, hogy hosszú a derekam, így soha nem lesz akkora pocim, mint mondjuk az anyukámnak volt, aki 152 cm. De én nagynak érzem és ha összehasonlítom azzal, hogy mekkora volt amikor Bencét vártam, most bizony nagyobb... Majd nyaralás alatt csináltatok a férjemmel egészalakos képet, azon sokkal nagyobbnak tűnik.

Mia, jó, hogy írtál, már kezdtél megijeszteni... ne félj a dokitól, biztos vagyok benne, hogy csupa jó hírrel fogsz majd jelentkezni!

Mona, ügyi voltál a mai vizsgán és tudom, hogy szuperül fog sikerülni az utolsó is!!!!!!
Képzeld, tényleg nem lehetett még inni sem a két vérvétel között. Totál éhgyomorra kellett lehúzni 3 dl vizet, amibe belekevertek 75 g cukrot. Fúúúúúúúúúúúúj, de azért túléltem. Mondjuk itt "csak" két órát kellett várni, fél 10-kor volt a második vérvételem. Utána tűztem haza, éhes nem is voltam, de azért ettem Bencus sós sörperecéből, hogy egy kicsit tompítsam az édes szájízt.
Ja, és képzeljétek hogy jártam délután... vásárolni voltunk és akartam inni egy cappuccinot kávéautomatából. Tudjátok mit kaptam helyette???? Forró cukros tejes vizet... kávé nem volt benne... hát nem volt elég reggel a cukros lötyi????????

Nika, a férjem és Bence sokat fognak csobbanni, ebben biztos vagyok! Én nem merek idén bemenni semmilyen vízbe, beszari vagyok... Egyszer régen elkaptam valamit uszodában és nem akarom, hogy most legyen a következő alkalom...
Te viszont ne hagyd békén Apát most egy jó darabig és lődd csak azokat a teszteket! Nagyon szorítok, hogy sikerüljön!!!!!!!!

Pampalini, Te is piszkáld csak a Párodat! szerintem nyugodtan próbálkozhattok!

Nita, Nektek jó medencézést! Megint jön a meleg!

Beze, Bettike, Zsuzsi, Rita, Nektek pocisimit küldök és vigyázzatok magatokra!

Na, én elhúzok zuhanyozni meg még pakolászok egy kicsit! Pusza Mindenkinek! Majd vasárnap este jövök!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Érezzétek jól magatokat!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Nita,:) koszi, de azert kuldom a valagam. Oda tartom, rugjal en is rugok csak nem Rad, jol kiutom azanyosssod!!!!!! :lol:

Virag olyan jo, hogy meg itt vagy. Asztat hittem Te mar nem is jovol ide fel! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa-ekkorat nyilalt a hasamba. Viri, holnap 10. dpos vagyok, tuti nem lesz semmi csikom meg. Ha megirod priviben es van is kedved es nem sertelek meg es erdekel es megadod az elerhetoseged, irok sms-t mit teszteltem szerdan. Aztan meg penteken.
Ez a cukros lotty...eleg gaaz.:( Biztosan jo lesz az eredmenyed is!!!!!!!!
Vendég
 


Bogi babám, de Neked 10-es erősségű teszted van, vagy neeeeeeeeem? nekem a 25-ös erősségű lett haloványka pozi a 26. ciklusnapon. (aztatat nem tom, hogy hányadik dpo volt...)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Bogi úgy meg tudsz nevettetni mindíg!!!!!! :P :P :P
TESZTELJ REGGEL!!!!!!!PARANCS!!!!!!!! :twisted: :twisted:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Neked tuti korabban volt pe-d. A 10es erossegu sem mutat semmit 10. dpo-n mert meg nem ment vegbe a beagyazodas.:( nincs meg bennem hcg.:( De akkor meg mitol faj az ember lanyanak a melle????!! + ma ereztem eloszor szurkalast.
Vendég
 


Nita, en is mindig fetrengek ha anyost szidod!!! hihihi!! Jol nyomod!!!!:)
okes, ellovok egy tesztet es ha nega akkor a kovi az penteken lesz!! Amugy is csak 3 tesztem van.:)
Vendég
 


bogárka

na majd holnap kiderül :wink: :wink: :) és kell ott lennie valakinek a pociban,most olyan sorsszerűen jönne.
épp most mentél vissza dolgozni stb stb..és most picit elhanyagoltad a baba témát.és amilyen kis rafinált a kis bébi,lehet most költözött be :D

csillag

hát nem irigyellek a cukros lötty miatt :? neked is pocaksimi és jó hűsitő zuhit :)

KépKép
bettike83
 
 


MONA AZT HISZEM IGEN MÁR CSAK MI VAGYUNK :):(

Bogikám: 10.dpo-n simán lehet + a teszt mert 7-8 nap a beágyazódás és van aki már a megtermékenyüléstől érzi a jelekjet :) szóval bármi lehet.amúgy meg szerintem pszichésen is érezheted erősebben a jeleket mert most nagyon odafigyelsz magadra :):):) nyugalom a hosszú élet ritka :):):)

Cukros lötyi nálunk is csak két órás volt de semmit nem szabadott inni se közben. ja és akik ezután mennek citromot vagy citromlét lehet vinni és beletenni azzal kicsit elviselhetőbb :):): én kétszer ittam az elsőt simán a másodikat 36 hetesen akkor már citromlével :) nem lesz jobb de elviselhetőbb nem annyira gey

nika70
Salgótarján
 
 


bogárka

te merre vagy héj? :D már azt hittem irtál :)

KépKép
bettike83
 
 


Virág
Jó nyaralást!
Örülök, hogy találkoztunk, jó sokan voltak, kicsit elszoktam a tömegtől. Másfél órát én is álldogáltam, nem nagyon volt hely, aztán már leültem, mert majd leszakadt a lábam. Egy barátnőmmel, meg egy régi munkatársammal is találkoztam, jó volt kicsit beszélgetni, legalább gyorsabban telt az idő.


Aztán végül majdnem utolsóként távoztam a vérvételről. Úgyhogy ez a "soron kívül" bejutósdi nem jött össze, de nem haragszom :)
Csak így csúszott az egésznapi programom, és 16 óra után értem anyuékhoz, akik már ki voltak akadva, és jól is összevesztünk.
Azt mondta a nővérem, hogy 3 napig ügyeletben voltak, és vigyáztak a Reginára. :shock: Nem tudom ez hogy jött ki. Csütörtök délután vigyáztak rá, 4 órát, mikor dokihoz mentem.
Vasárnap szülinapoztunk, szóval elvileg vendégségben voltunk este 6-ig, majd 23 óráig kellett vigyázni rá, mert moziba mentünk. (egy kis kikapcsolódás havonta, kéthavonta nekünk is jár)
És hát most hétfőn kellett reggel fél 9-től délután 4-ig vigyázni rá. Hát ez van, fél napot ott álldogálltam a terhesgondozóba, utána meg siettem elintézni a dolgaim. Ha ezt nem értik meg, akkor nem kell vigyázni rá. Inkább elviszem magammal uh-ra is. De lehet anyósom, vagy férjem fog vigyáni rá.
Nagyon rosszul esett.
A nővérem szerint a gyerekek rosszak voltak együtt. Pedig a múlt héten többször is vigyáztam rájuk, és csak egy kicsit foglalkozni kell velük, és olyanok mint az angyalok.
Na mindegy, jó egy kicsit panaszkodni.

Bogárka
A párodnak Boldog születésnapot!
1 hónap múlva lesz eredmény, a vérképről, és a TORCH tesztről is.

Nika
Ez így van, ilyenkor jobban figyelsz magadra. Én pl. észrevettem, hogy peteéréskor voltak enyhe méh összehúzódásaim.

Szép sorjában mindenkiből kismami lesz.

Bogárka
Csináltál tesztet?
Vendég
 


Hejjjj, Bettiiiii!!! Irok, irok, csak most ebredtem mert hajnal 1kor mentem aludni. :lol: :lol:

Nika, en is ugy gondoltam aztan, mint amit irtal is es eszembe jutott, hogy Mia is ekkor tesztelt halvany pozit igy rabeszeltem magam es megcsinaltam. Nekem a teszt egy nagy semmit mutat. Az a tegnapi szurkalas is total elmult. Ejjel amikor aludni mentem meg ereztem aztan fel-fel ebredtem a melegben de ekkor sem ereztem. Most sem. A cicim egyre jobban faj ott honaljban. nnnna, mindegy.
Szoval tesztelek majd egyet de csak ha nem jon meg. Varok szombatig, legeslegkesobb szombaton kellene megjonnie.

Beze, Te voltal eszembe most reggel, hogy meg nem is tettel ki nekunk pocifotot. Vagy de, csak lemaradtam? :shock:
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?