Beze!
Gratula! Akkor most már biztos, hogy fiú??? eddig is biztos volt, vagy most derült ki?? Bocsi, nagyon le vagyok maradva!
Hogy vagytok?
Nem tudok most visszaolvasni, de igyekszem behozni magam....hulla fáradt vagyok, ma voltunk egy kicsit dzsungel parkban, tigrisek, oroszlánok, krokodilok, egyéb állatok...Marci évezte, s már nem lehetett minden nap szerelni, pakolni
Minél előrébb haladunk, annál több van hátra..még konyhát kell kisúrolnom teljes egészében, szekrényeket pakolni, s után a megkeresni, kimosni, kifertőtleníteni mindent....
Marci ágyáról lassan lekerül a rács, kíváncsi vagyok, hogy mi lesz...most csak világosban alszik, s én sokat vagyok mellette a szőnyegen, ez nem könnyíti meg a pihenésemet....
Oviban már előre léptünk, már játszanak a teremben, s már nem sír, ha megyek érte, a héten igyekszem még késöbb menni, hátha augusztusban már ott tud kajálni..meglátjuk
Kicsit visszapörgetek...
Kata! GRatula a kislányhoz!
Lillanyuci! Sajna a rosszullétet! Ahogy olvastam Lillánál nem volt, így biztos, hogy még rosszabbul érint! Gondolj rá, hogy hamar elmúlik ez az időszak, s hogy mennyire vártad, hogy ismét lakjon valaki odabent
Maryka!
Gratula tiszta szívből! Szuper!!!!
Panndi!
Mennek a drukkok! Te nagyon mozgékony vagy a csajszikkal! Ügyes vagy, én nagyon félek, hogy kettővel hogy leszek képes bármerre elindulni
..most le kelll dőlnöm, eddig bírtam, de igyekszem, csak most a pocim szólít, s még Marci alszik, addig én is pihizek egyet