Új privát üzeneted érkezett!

Franci!
Azt mondta ez a doki, hogy 3 hét múlva, de attól függ, hogy anyu, hogy dolgozik, mert ha nem tud vigyázni rájuk, akkor 4 hét múlva megyek. Persze, ha nem lesz semmi baj, de miért is lenne. :D :D :D :D

Tavaly ez a hetem nagyon szar volt. Panndi, én akkor voltam magam alatt.
17-re voltam kiírva hármaskával, s négyeskével ilyenkor tudtam meg, hogy ő sem marad, mert nincs szívhang. De nekem már van itt valaki, akit nagyon várok.
Meglátod, neked is 1-2 hét, s kiderül, hogy valaki beköltözött.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya

Annamari imádlak! :lol: :lol: :lol: (9 db)
A többieket is!!! :lol: :lol: :lol:
franci

Franci!
Éljen a KILENCEDIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya

Annamari!
Szonjával nem lesz semmi baj!!! De azért próbálj meg néha pihizni.
franci

Köszi Franci. :wink: :wink: :wink:
Most dinnyét eszünk. :lol: :lol: :lol: :lol: ez a harmadik, amit vettünk, s ez már finom is, van neki íze.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya

Egészségetekre! Mi tegnap sárgadinnyét ettünk. Már nem volt tök íze. A görög eddig még nem volt finom.
franci

Én még sárgát nem is ettem, azt se tudom, milyen íze van. Nekem a görög jön be, de csak a jó édes. :D :D :D :D

Jó munkát, kitartás, már lassan letelik. :lol: :lol: :lol: elmegyek tv-zni.

Holnap megint csevegek veled. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Puszi

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya

Hát úgy legyen.. jövőhéten kiderül, mennyire voltunk sikeresek az első hónapunkban :roll:
Vendég

Sziasztok!

Franci! Nem fáj a kezem, de ma zöldre váltott.

Barátnőm jól van, csak nem éli bele magát az egészbe. Fél nagyon h mi lesz, de a dokiban bízik h ha azt mondta h egészséges baba lesz akkor az is lesz. Nem tudom, úgy legyen.

Annamari! Nyugi, nyugi, nyugi! Nem olyan rossz az! Csak pihenjél is!

Képzeljétek, vettünk 2 utazást a neten, most várjuk h mikor hozzák... Az egyik 3 nap 2 éjszaka Hévízen félpanzióval 35000, a másik 4 nap 3 éjszaka Dávod-Püspökpusztán szintén félpanzióval 35000, és ingyen lehet vinni 1 gyereket is. Kiváncsi vagyok h mikor hozzák a számlát és kell fizetni vagy hozzák-e egyáltalán.

Teri

KépKépKép
pruci

Sziasztok!
Voltam dokinál: Van szívhang! :D 1,2 cm, és eddig minden OK! 6hét 6 naposnak állapítottak meg :D
Most jön a védőnő, meg a többi procedúra amit annyira utálok :roll:

puszika

ja Panndy!
Jó, hogy újra itt vagy :D

Annamari!
Minden OK!hidd el érzem, hogy ez a másik doki aki vizsgált valamit elnézett :wink: Szonjának küldök egy nagy nagypuszikát :D

Kép
Kép
maryka

Franci, éljen a kilencedik. Nem is mertem napközben írni :lol: :lol: :lol:

Annamari, pihenj, minden rendben van/lesz a kiscsajjal.

Panndi, mennek a drukkok hogy sikeresek legyetek ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Pruci, jól hangzik ez a nyaralás vásárlás. Majd írd meg tényleg úgy alakult ahogy szerettétek volna.

Szörnyű meleg van, már mi is alig bírjuk. Zsombi nem is alszik úgy mint korábban, alvás időben mindig mondja anya nem alsz, nem alsz. Ez az ő nyelvén a nem akarok aludni. :D Aztán persze mivel már nagyon álmos 5 perc tiltakozás után bevágja a szunyát.

Kri

Kép
Kép
kri29

Ja Maryka, gratula a szívhanghoz.

Kri

Kép
Kép
kri29

Sziasztok!

Két napja ramatyul vagyok, most kezdek kilábalni belőle, fej és torokfájás, valamint 3 napig elég erős hasfájásom is volt. De megmaradok. :lol:

Annamari, én nehezen! A 2100 szerintem se olyan rossz, azért próbálj meg pihenni!

A gyerekek egytől egyig gyönyörűek! :D

Maryka, gratula! :wink:

Kri, nem csodálom, Lexi se úgy alszik, ahogy szokott.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Annamari!
A sárga dinnye nagyon finom! Megéri megkóstolni, főleg hidegen nagyon jó.
Mi jót néztél a Tv-ben?
Ma is megyek haza fél 3 után!!!! :lol:

Panndi!
Nagyon drukkolok, hogy sikeres legyen az első hónap!

Teri!
Nagyon jó utazásokat fogtatok ki. Egyiknél hagyjátok otthon Petrát. kicsit hagy mamázzon.
Foglalót általában kérnek. mi volt a vásárlási feltételekben?

Maryka!
Örülök a szívhangnak! Látod megéri az a kis rosszullét.

Kri!
Ha írsz hamarabb telik az oldal. A tiédet is gyűjteni kell!!!!
Édes dumája van Zsombinak.
Gergőnek ennyi idősen a „lele apa” az apa vegyél fel volt.

Beze!
Már megint ramatyul vagy? Ne má! Mi minden fog történni veled decemberig?
Gyógyuljál meg hamar!

Tegnap Gergő fodrásznál volt. És már egyedült ült a székben és mesét se kellett neki olvasni. Eddig az ölemben ült és olvastuk az Anna és Petit.
Olyan büszke vagyok rá. szépen tűrte hogy levágják a haját.
franci

Szép jó reggelt!

Franci, ügyes Gergő. Zsombi még az ölemben ül és mi is mesét olvasunk :lol: :lol: Neki szombaton lett levágva a haja :lol: :lol: :lol:
Hát dumája az van neki. Már mindent mond, be nem áll a szája. :lol: :lol: :lol: Ma bújócskáztak anyukámmal Zsombi nagyi elbúj, ez azt jelenti bújjon el anyukám. Ez után Zsombi keres, vagyis megkeresi. Keresés közben míg nem látja itt nincs, itt sincs hol van. :lol: :lol: :lol:

Beze, jobbulást neked.

Annamary, tényleg nagyon fincsi a sárgadinnye, mi is behűtve esszük. Zsombi is nagyon szereti.:lol: :lol: :lol:

Kri

Kép
Kép
kri29

Sziasztok!

Bocsi a zavarásért,kérlek Benneteket az alábbi linken szavazzatok a kisfiamra,köszönjük!!Ma éjfélig lehet még.

További szép napot kívánunk!

http://liberoarcai.liberoklub.hu/kepek/?pid=2008122744
nituska

sziasztok Lányok!!!!

visszatértem! :D bár szívesen maradtunk volna még. :D

Nem tudtam még visszaolvasni, csak az utolsó oldalt, Maryka, nagyon örülök Nektek!!!!!!
És Panndi, Neked is, látom, visszatértél!
Annamari, jó volt Zánkán?

Mindenki jól van?Beze, látom, Te betegeskedsz, remélem, nem ez a gázos vírus.

hihetetlen jó hely a Balcsi, idén is megállapítottuk.Boldi is imádta, nem is akart hazajönni tegnap este.és ott még jobban elalszik egyedül, mert picike nyaraló, és miután otthagytuk, hogy jóéjt, hallja, hogy mi mit csinálunk a teraszon, és gondolom, ez megnyugtatja.
tök jó étvágya volt végig!persze sokat pancsolt, biztos ezért.jövő7végén megyünk is vissza, ha jó idő lesz.

most rohanok, eltakarítom az 5 kupac szennyest. :D

KépKépKépKép
moti

moti, jó mosást :)

Jövőhéten én is lemegyek a lányokkal anyuékhoz Balcsira, Apa meg majd jön utánunk :)

Ma meg vonatozni voltunk, jól elfáradtak, kidőlve alszanak :)
Vendég

Panndi,
hol voltatok vonattal?

ismeritek ezt a számot?
olyan jó!!!:http://www.youtube.com/watch?v=25w0XsKFcZc&feature=related

KépKépKépKép
moti

Nyugatihoz bementünk, westendben szökőkutaztunk, néztük a vízesést, kaptak a lányok pár ruhát, ettünk egy fagyit és hazajöttünk :)
Vendég

Sziasztok!

Franci, én most már semmit se szeretnék, csak év végén egy egészséges babát szülni... :roll:

Kri, köszönöm szépen!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok!

Ma elutazunk nagyszülőkhöz egy hét múlva jövök.

Kri

Kép
Kép
kri29

Sziasztok!

Moti!
Üdv itthon! A Balcsi mindig jó hely volt és az is lesz. Csak vannak olyanok akik fennhordják az orrukat. Na nekik nem tetszik a Balaton.
Boldi nem semmi, múltkor még nem akart ott aludni.

Panndi!
Gergő is élvezi a vonatos, szökőkutas napokat, csak ruhát vásárolni ne kelljen.

Beze! Én is ezt kívánom neked.

Kri!
Jó pihenést!
franci

Franci!
Ne hari, hogy tegnap nem jöttem csevegni. De ebben a melegben lusta vagyok a gép előtt ülni. :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagyon aranyos Gergő az új vonalzón. Milyen nagyfiúnak látszik.
Amúgy semmi különöset nem néztem, mert bealudtam. :D :D :D :D

Beze!
Én is azt kívánom, hogy egészséges és szép babát szülessen év végén. aztán lehet koccintani éjfélkor. :wink: :wink: :lol: :lol:

Moti!
Balatonnál van nyaralótok? Vagy szüleidnél voltatok???
Hát az biztos, hogy ilyen időben csak a víz mellett lehet kibírni.

Apa minket le akar holnap vinni Gyenesdiásra. Még kihasználjuk a jó időt.
Itt éjjel olyan dörgés-villámlás volt, 1 órán keresztül szakadt az eső. De szerintem nem hűlt le a levegő. De legalább a kertben a zöldségeinket megöntözte. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kri!
Jó pihit nektek nagyszülőknél!!!!!! Legalább te is tudsz egy kicsit apával foglalkozni. :lol: :lol: :lol: :lol:

Panndi!
Bátor vagy 2 gyerekkel ebben a melegben elindulni vásárolni, pláne vonattal. Nem volt nekik melegük???

Maryka!
Gratulálok a picurkádhoz, s minden rendben vele, egyem azt a kis dobogó szívét. :lol: :lol: :lol: Vigyázz magadra!!! Vonalzót mikor csinálsz??? És ne felejtsd el, hogy tartozol a teszttel. :lol: :lol: :lol: :lol: már nem csak Angie követeli rajtad. :lol: :lol: :lol: :lol: És persze képeket a nyaralásról!!!!!!!

Angie!
Szilárdnak hogy tetszett a repülő????

Évi!
Jól vagy? Rókák kerülgetnek??? Mikor mész dokihoz????

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya

Annamari!
Nem haragszom én, nincs miért! Ne is melegítsd magad a géppel.
Holnap én is szeretnék strandolni, remélem a fiam nem betegszik le. Reggelente köhög szegénykém.
Jó pancsolást nektek holnapra.

Gergő képe márciusba készült. Hétvégén csinálok róla újat.

Most meg irány pihizni!!!

Jó hétvégét mindenkinek.
franci

Franci!
Most elküldtél aludni???? :lol: :lol: :lol: :lol: nem akarsz velem jönni??? mesélhetnél valamit!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: addig se kell a kocsog (ahogy Pákó mondja) kollégáiddal lenned.
Ha mentek strandolni, akkor le szokott betegedni Gergő???

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya

maryka, gratulálok a babához :)
Vendég

Sziasztok!

Én is itt vagyok! Ez a dög meleg ki csinál! :roll:

Teljesen hányingerem van ettől az időtől!De lehet hogy a gyógyitól!
Nem tudom!

Réka jól van de ő is szenved!
Délelőtt és délután fürdünk ez így ok!

Ja képzeljétek meg született az öcsémék kis lánya!
4500g és 59cm!
Alig várom hogy lássam!

Nagyon szépek a lányaid Panndi!Kis szöszik!Tündériek!

Majd vissza olvasok és reagálok csak közben főzök!(csilis babot)!

:P
Vendég

maryka! Gratula a babóhoz!
Vendég

Kata, szerintem én Tégd még nem láttalak itt. Ha tényleg nem, akkor üdv köztünk :)

Annamari: de, melegük volt a vonaton, de hát mindenhol melegük van, a westendben meg már jó volt :)

Ma is elfáradtunk, elmentünk Gödre barátnőzni, aztán közjegyzőhöz, boltba, és haza, ebéd, és most alszanak. Szerintem én is fogok mindjárt :roll:
Vendég

Sziasztok!

Alig-alig tudok jönni, borzasztóan sz.ul vagyok... Reggel már hányingerrel ébredek, és egész nap - de EGÉSZ NAP - émelygek, hányingerem van, semmit nem kívánok enni, és ráadásul olyan fejfájás gyötör napok óta, hogy alig látok...Nem akarok gyógyszert bevenni, de már nem nagyon bírom. Alig bírok "reggel" felkelni, és egész délelőtt szunyálok, aztán ebéd és megint szunya, délután egy kicsit próbálom összekaparni magamat, de nehezen megy. És persze már most is majd leragadnak a szemeim...
Szerencsére férjem még itthon van, de jövő héten nem tudom mi lesz ha megy dolgozni...

Annamari: köszi az érdeklődést! Fentebb leírtam róka koma történetét :D :D :D ! Megyek a dokimhoz jövő hét kedden, addig nem akartam menni hozzá, míg szívhang nem volt. Kíváncsi leszek mit fog szólni!

El is köszönök mindenkitől, kellemes hétvégét mindenkinek!

Évi

Kép
Kép
lillanyuci

Évi!
Sajnálom, hogy ilyen rosszul vagy, meg a meleg miatt is érzed még rosszabbul. Én is úgy vagyok, hogy egész nap csak elfeküdnék az ágyon, s nem csinálnék semmit. Néha szundítanék...
Ha minden igaz, hétvégén lehűlés lesz, hát nem lenne rossz.

Danyu!
Holnap nem ugratok át Gyenesdiásra??? :lol: :lol: :lol: :lol:
Még dolgoztok? Hogy bírjátok a meleget? Leszoktatok menni fürdeni??? Bár gondolom nem sok időd van erre.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya

Kata!
Gratulálok öcsédék kislányához!!!!! Szép nagy méretekkel rendelkezik. Simán lett, vagy császárral??? Hogy hívják a leányzót??? Te leszel a keresztmami????

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya

Sziasztok!

Franci, Annamari, köszönöm szépen. :wink:

Kata, gratula a kislányhoz, szép nagy baba! :D

Évi, kitartást, hát nem irigyellek!

Voltunk tegnap uh-n, minden rendben, férjem szerint nagyobb a kukija, mint a lába. :lol: Csak sajnos nem fürödhetek, max a kislányom medencéjében. :(

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

nmary: Simán szüléssel lett meg! Tegnap láttam tiszta tündér hosszú szőke haja van! ZINA a neve!

Nagyon nehéz volt mondta sógornőm!

Keresztmama sajnos nem én leszek!De nekem van már kettő!Egy 12éves ,4éves!Bőven elég!
Meg azért nem vagyunk annyira puszi pajtások a sógornőmmel!
Kicsit fura személyisége van!De el vagyunk!

Beze örülök hogy minden ok volt az uh-on!
Vendég

Kata, köszönöm szépen. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Beze!
Gratula! Akkor most már biztos, hogy fiú??? eddig is biztos volt, vagy most derült ki?? Bocsi, nagyon le vagyok maradva!
Hogy vagytok?

Nem tudok most visszaolvasni, de igyekszem behozni magam....hulla fáradt vagyok, ma voltunk egy kicsit dzsungel parkban, tigrisek, oroszlánok, krokodilok, egyéb állatok...Marci évezte, s már nem lehetett minden nap szerelni, pakolni :oops:
Minél előrébb haladunk, annál több van hátra..még konyhát kell kisúrolnom teljes egészében, szekrényeket pakolni, s után a megkeresni, kimosni, kifertőtleníteni mindent....

Marci ágyáról lassan lekerül a rács, kíváncsi vagyok, hogy mi lesz...most csak világosban alszik, s én sokat vagyok mellette a szőnyegen, ez nem könnyíti meg a pihenésemet....

Oviban már előre léptünk, már játszanak a teremben, s már nem sír, ha megyek érte, a héten igyekszem még késöbb menni, hátha augusztusban már ott tud kajálni..meglátjuk :roll:

Kicsit visszapörgetek...

Kata! GRatula a kislányhoz!

Lillanyuci! Sajna a rosszullétet! Ahogy olvastam Lillánál nem volt, így biztos, hogy még rosszabbul érint! Gondolj rá, hogy hamar elmúlik ez az időszak, s hogy mennyire vártad, hogy ismét lakjon valaki odabent :wink: :wink:

Maryka!
Gratula tiszta szívből! Szuper!!!!

Panndi!
Mennek a drukkok! Te nagyon mozgékony vagy a csajszikkal! Ügyes vagy, én nagyon félek, hogy kettővel hogy leszek képes bármerre elindulni :roll:

..most le kelll dőlnöm, eddig bírtam, de igyekszem, csak most a pocim szólít, s még Marci alszik, addig én is pihizek egyet :arrow:

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Kata!

Zina babának nincs véletlenül egy Berti nevű nővére? :)
Vendég

panndi:De van és ha szabad kérdeznem honnan ismered?
Vendég

Berti annyi idős mint Zsófi, egy fórumban vagyunk :)
Vendég

Sziasztok!

Szilvi, köszönöm szépen, aranyos vagy nagyon! A 14 hetes uh-n derült ki, hogy fiú, de kezdettől fogva tudtam. :wink:
Köszi, jól vagyunk. Alig merem leírni, de már 5 kg-t híztam... :oops:
Remélem, tudtál pihenni. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Lillanyuci,
kitartás a rosszullétekhez!tavaly ilyenkor már én is szenvedtem vele.emlékszem, a meleg még súlyosbította a helyzetet.....

Kata, Zina baba nem semmi méretekkel született, el sem tudom képzelni, hogy tudta megszülni a a sógornőd, nekem a 60cm és 3780gramm is bőven elég volt.)az egyik unokatesóm babáját is pont Zinának hívják, azelőtt nem is hallottam erről a névről.

Maryka, ha olvasol, akkor talcsi a Balcsin.)mi 24-től aug.7ig ott leszünk.

képzeljétek, csütörtök óta adok barackot Sebinek, imádja!rögtön elsőre megevett egy egészet, második naptól pedig kettőt eszik.még többet is kérne, de nem merek adni neki.)Boldi mindig segít, ő is hozza a kiskanalat és eteti, olyan aranyos.már alig várom, hogy főzhessek Sebinek, legalább valaki egyen már a főztömből.unom, hogy szinte csak magamra főzök...Boldi ugye általában nem eszik, férjem amunkahelyen ebédel, a diéta miatt reggel és este nem eszik.
bár a balcsin Boldinak szuper étvágya volt egyébként.itthon aztán megint visszatért a sztrájk.persze, csak, ha én főzök.ma pl. vendéglőben voltunk, ott mindig eszik....ki érti ezt?

KépKépKépKép
moti

Sziasztok!
Jó nagy pangás van errefelé!

Annamari!
Megyek hozzátok! Már 9 órakor elegem volt a kollégákból.
Strandra kijutottunk. A vállam meg is égett.
Gergő piszokul élvezte. a Palatinuszra mentünk, a gyerekemnek a hullám medence jött be a legjobban. Csak azért nem sírt hazafelé menet mert már fáradt volt, pedig aludt délután 1,5 órát.
Az én fia tipikus jó gyerek, ha megyünk valahova, lebetegszik.

Kata!
Szép nagy méretei vannak az unokahúgodnak. Gergő 2 kg-al kevesebb volt.

Panndi!
Jól lefárasztod a lányaidat.

Évi!
Sajnálom hogy ennyire rosszul vagy. Én is pocsékul voltam a Gergővel, semmi nem segített, csak a szülés. Kitartás.
Keddre drukk!!!!

Danyu!
Hétvégén nem volt felétek vihar?

Beze!
Örülök, hogy rendben van Marci! Férjed büszke a fiára!!!

Szilvi!
Jó lehetet a dzsungel park!!!
Marci nagyon ügyes! Szépen lassan megszokja az ovi!
Én is sokat aludtam Gergő mellett az ágy szélén. aztán beköltöztünk mellé, és most átalussza az éjszakát.

Moti!
Sebi ügyesen eszi a barackot. Szerintem Boldi is enni fog ha majd együtt eszik Sebivel.

Gergő tegnap olyan édes volt, majdnem elbőgtem magam.
Az udvaron voltunk, a gyerekek labdahiánnyal küszködtek, elindultunk hozni labdát a garázsból. Az egyik szomszéd kislány is kért, 1 éves volt májusban. Gergő közölte neki is hozzunk pici labdát, majd megfogta a kezét és elindult vele a garázs felé. A kiscsaj megfogta az ujjamat is, és így mentünk hárman a labdákért. Olyan megható volt.
franci

SZiasztok!

Franci, köszönöm szépen, aranyos vagy! :wink:
Ez tényleg nagyon szép lehetett, milyen gavallér nagyfiad van!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok!

Na most vissza tudtam olvasni!

beze: miért nem fürödhetsz? Örülök, hogy minden rendben ven a fiaddal :) Az az öt kilót meg rád fért, legalábbis a képek alapján :)

Szilvi: Te is már hol jársz, nagyon szalad az idő! Ne aggódj, simán el fogsz indulni két kicsivel! Vannak itt még más két kisgyerekesek, szerintem megerősítenek, hogy bele lehet jönni :) Nekem könnyű dolgom volt, Fruzsi májusban született, és az első időkben nagyon jó volt, hogy nem kellett öltöztetni senkit, csak ahogy itthon voltunk, mehettünk is :) De Nálad meg már Marci nagy, ügyes fiú, nem lesz semmi gond!

lillanyuci: kitartás! Én tudom, ez milyen rossz, mindhárom terhességemnél ez volt, de a végeredmény miatt megéri :)

moti: Sebinek jó étvágya van :)

franci: örülök, hogy jó volt a strand
Vendég

Élek...el vagyok havazva...

Átértékeltem az egész élet dolgot, és másképp gondolkodok a halálról és sok másról...Moti most ne olvass...nem szeretném, ha a gyermekem egyedül aludna el...nem szeretném, ha bármikor nem lehetek mellette, olyan rövid ez a földi élet és "nem tudjátok sem a napot sem az órát"...

Majd próbálok visszaolvasni...

DE!!! KÉSZ A TETŐ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
danyuci

Sziazstok!

Lillanyuci!
Teljesen megértelek, én is pocsékul vagyok szinte egész nap. most vagyok olyan szinten, hogy a gyerekemet alig tudom ellátni :roll: Ezért is vagyunk most anyukáméknál. Múlt héten o volt nálunk, most meg m jottunk, még jo , hogy vannak :D

Moti!
Hogy szalad az ido, már barackot is eszik és nemrég szuletett. Nagyon cuki lehet :) Boldinak nagy puszit kuldunk Gyurussal!Balcsi johet, csak egy icipicit legyek már jobban

Annamari!
Koszike :wink: az emlékeztetot :lol: Pihenj te is sokat.En már egy 5 fok lehulést nagyon elviselnék :wink:

Szilvia!
Koszi és gratulálok, alakul már azért ez az ovi dolog is
Szilvia!

pANNDI!
Na sikeresek voltatok? :wink:

Beze!
Vigyázz magadra!

Franci!
Mész most valamikor megint dokihoz?Gergo tényleg nagyfiús a vonalzon :D

Kép
Kép
maryka

Danyu!
Ez nekem is gyakran eszembe jut, amit itt megfogalmaztál :)Orulok, hogy hallok rolad, kicsit talán sikerult feldolgozni

Kép
Kép
maryka

Ezt még az elozo uzimhez akartam, de 2 ora sikertelen altatás után , minden ilyen szép gondolat kiszáll a fejembol :oops:

Kép
Kép
maryka

Maryka, igyekszem. :wink: Neked pedig kitartást!

panndi, aranyos vagy, köszönöm, de akkor is sokallom, Lexivel 20 hetesen tartottam 4,5-nél. :roll: Ha így folytatom, nem tudom, hol lesz a vége... :x
Mikor kell nem megjönnie?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?