Sziasztok Lányok!
Orsi: úgye mi megmondtuk, hogy nem lesz baj! Cicus is írta, ennyi kismami szurkolása már nem smafu
Edit: grautala a puncishoz. AFP szerinti nem meghatározásról még nem is hallottam, de nekem 40,3, szóval eszerint is fiú.
Aprópó AFP elhoztam az erdeményem, tök jó, hogy nincs rajta referenciaérték, így még véletlenül sem tudom eldönteni, hogy jó-e.
Szóval légy szi segítsetek, ez van rá írva:
terhességi AFP: 40,3 ng/ml
MOM: 1,16
korrigált MOM: 1,23
A neten úgy találtam, hogy ez jó, de majd csak kedden tudok menni dokihoz.
Annus: Iza jobban van már? remélem már nincs láza!
Zsani: szívből kívánom, hogy legyen gyönyörűséges ez a napod, legyetek nagyon-nagyon boldogok! És én tudom, hogy minden rendben lesz a picivel is.
Cedis: kár, hogy nem jársz arra, azért majd jelezd mikor mész, hátha összefutunk egyszer, végül is még van 5 hónapunk
Eper: elhiszem, hogy már bosszant a felfodulás, de azért ne takarítsd magad agyon, ma is iszonyú meleg van!
Beze: gratula a kukishoz, a neve is szép
Ja az én párom is azt mondta Kistücsökre mikor meglátta a kukis képet - jól van fiam a szerzám már rendben
Nenu: még én sem érzek semmit, vagyis nem vagyok benne biztos, hogy amit egyszer-kétszer éreztem az a babó volt - de előbb-utóbb csak jeleznek a mieink is
Élvezd az itthonlétet!
Tkatinka: nem semmi a sztorid, én a terhesség elején jártam hasonlóan, totál kiakadtam. És sajnos mindegy, hogy milyen megye, az eü egyszerűen katasztrófális ebben az országban.
Csajok: mindenki szuperül néz ki, nekem nagyon tetszenek a nagyobb pocakok! Hát és is hamarosan csatlakoznék a bálna klubhoz, ha lehet? A héten nagyon sokat nőt a pocim, bár ezt már írtam. ráadásul szerintem kb 1 kg jött fel 1,5 hét alatt, és hova: a fenekemre és a combomra. Jó mondjuk ennék is állandóan! Szóval úgy tűnik kicsit oda kell figyeljek
Holnap betöltöm a 18. hetet, apa majd csinál fotót.
Végre megkaptuk a fotóstól az esküvői képek egy részét, megyek válogatni.
Szép hétvégét mindenkinek!
C