Új privát üzeneted érkezett!

Gratula a jó hírekhez, az uh-k hoz és Orsinak is nagyon örülök.. A pocakja mindenkinek cépséges!
Jó hétvégét sziasztok, holnap újasszonyosodok!

Kép
Kép
zsanimanó
 
 


Szisztok egy kicsit eltüntem ez a hét katasztrófális volt nagyon sokat roohangáltattak.kellet csinálnom pisitenyésztést a házidoki nagyon szemét 2 órát váratott 1 beutalóé meg utánna közli hogy ők nem tudnak adni vizelettartót mert az zacskó és nem tudok belepisilni és akkor nem lesz steril pohárba kéne de menjek be a kórházba amihez buszozni kell 40fokos melegbe egy 2.5 éves gyerekkel ugye nem könnyü.ot adtak kémcsövet hogy jó legyen és steril,de másnap reggel a doki mondja hogy ezt igy nem tudják elszállitani és a kezembe 1 pisis kémcsővel kellet menjek ez az egészségügy :evil: :evil: ijet 1 kismamával nem szabadna megtegyenek.Utánna meg 2 napot vártam hogy sorra kerüljek belső vizsgálatra ez szabolcs megye nem tudom máshol ilyen szar egészségügy van :?: :evil: De végül minden rendbe voltam ma uh-on is minden a helyén egészséges kis nunikás :lol: :lol: :lol: nem nagyon akarta megmutatni magát.Mindenkinek gratulálok aki volt dokinál.

t katinka
 
 


Sziasztok!

Pocifotókat majd megnézem én is. :wink:

Ma voltunk Fehérváron, kisöcsivel minden rendben, férjem szerint nagyobb a kukaca, mint a lába. :lol: Viszont a fürdést nem engedi, csak itthon, a pancsis medencében, amit mi tisztítunk. :(

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 

 
 

jó reggelt!

beze!
Marci, mint Marcell vagy mint Márton? Esetleg Martin?

örülök, hogy minden OK :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Jó reggelt!

Zsani: gondolunk ma Rád,mától asszony leszel,szupi!!!!!!!!!!!!!!!! 8)
Majd kapunk képet,ugye? :P

T Katinka: nagyon sajnálom,hogy ilyen dolgokon kellett átmenned! Tényleg felháborító,amit néha a kismamákkal művelnek!!! Viszont a kis puncishoz nagy gratula!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Beze: örülök a jó híreknek!!! :D Neked miért nem engedik a fürdést?

Tényleg annyira jó lenne pancsizni ebben a hőségben,pl.a Balcsiban!!!!!!!!!!! Egész nap ki sem jönnék... :x Jó azoknak,akiknek lehet!!! Na majd jövőre...

Cicus

Kép
cicus78
 
 


Sziasztok Lányok!

Csak egy gyors kukkantásra van időm.

Orsi: Örülök, hogy minden rendben alakul! Az én dokim is nagyon tündéri, de néha úgy be tud paráztatni :). Na, de az a lényeg, hogy baba egészséges!

Zsani: Nagyon sok boldogságot :)! Tudom, hogy nem sokat használ, ha azt mondom neked, nyugi, mert azzal csak rosszabb, ha idegeskedsz a baba és a saját állapotod miatt, de hidd el, nagyon sok minden fejben dől el. Ha negatív érzéseid vannak, akkor azokat be tudod vonzani! Próbáld magadra erőltetni a pozitív gondolatokat, és meglátod feljebb fog kúszni az a fránya méhlepény. Egyébként nagyon sokan vannak ilyen gonddal, és a 20-24. hétre szépen beáll a jó helyre a lepény! Szorítok nagyon!!!

Nenu: Édes a férjed :). Az én olaszom - istenem milyen fiatal voltam akkor :D - mindig hozott nekem sonkát, mert nagyon szerettem. Aztán szakítottunk, de még utána is ellátott pármaival. Egyszer elfelejtettem átvenni tőle, és a következő sms-t írta: "Látom már nem kellek. Akkor dob a sonka! Én nem bírom ezt enni!" Ez volt a kapcsolatunk végső kiteljesedése. Azóta a csajokkal szállóigévé tettük, hogyha valakinek nem jön be valaki, akkor csak egymásra nézünk és mondjuk: Dob a sonka! :D:D

Annus, Eper, Beze: Nagyon szép pocitok van!!! Én nem tudom, hogy ki miért panaszkodik?! Ja, hogy nem FMH-s testünk van?? Megnyugtatlak Titeket, hogy legalább 3 órás retusálási idő kell ahhoz is, hogy olyanok legyenek azok a lányok. A férjem haverja retusál ilyen újságokba, és néha megmutatja, hogy milyen nuni pörsenéseket satíroz, vagy derekat keskenyít... Mindenki nagyon jól néz ki!!!

Én is tettem fel képet... Hát a fiamat nehéz volt rávenni, hogy szerepeljen a képen. Na, de nem maradhat el a gyerekszáj sem tőle :D

Tegnap elmentünk egy Tűzoltóság mellett.

- Anya, hol vannak a tűzoltók?
- Biztosan dolgoznak.
- Akkor tüzet raknak.
- Nem, a tűzoltó tüzet olt.
- Nem anya! Tüzet raknak é utána eloltják.

Mindeninek kellemes hétvégét! Puszi!

titokbaba
 
 


Titokbaba: azt a mindenit!!! Neked aztán szuper alakod van!!! Irigy irigy irigy!!! :roll: A pocid jól látszik és nagyon cép!!! :)
A sonkás sztori nagyon vicces,az olaszok pedig édesek,tudom... nekem is volt néhány Francescom és Mircom... na meg 14 évesen egy Gianni nevű szépfiú tanított meg az olasz tengerparton csókolózni! :lol: Régi szép idők... :wink:

A kisfiad tündéri,a dumái isteniek!!! Továbbra is várjuk a gyerekszájat tőle!!! :lol:

Cicus

Kép
cicus78
 
 


Sziasztok!

J, Marcell lesz. :wink:

Cicus, szerintem a fertőzésveszély miatt, amit nem igazán étek, mivel teljesen zárt a méhszája. Na mindegy, idén veszünk itthonra egy nagy medencét, jövőre már jobb lesz. :D

Titokbaba, kisfiad haláli, még írhatsz ilyeneket. :lol: Én még nem raktam pociképet. :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


beze!
szép név :)

fürdés:
inkább hallgass a dokidra... még akkor is, ha másnak ugyanilyen körülmények között engedik a fürdést...
ha nekem azt mondta volna a dokim, hogy nem, akkor eszembe sem jutott volna menni...

de tegnap! kész voltam! a másfél éves unokahugim karúszóval úgy tekert a (nekem) nyakig érő vízbe, hogy az csak na! meg hát amikor egyedül nekiindult a víznek :o közölte: "úszi" és bevizezte az arcát, karját... megmosta a pocakját, és elindult befelé :shock: :lol: nem győztem utána szaladni :) mert hogy egy idő után elkezdett kiabálni, hogy "szúl, szúl" (sajnos az árvíz hozadéka, hogy partközelben is nagyon kagylós) és onnan be kellett vinni annyira, hogy ne érjen le a lábacskája.

csajok!
olaszország... megboldogult tini koromban 2x egymásután nyaraltunk ott (másodjára majd egy hónapot)... a fiúk nevére még ma is emlékszem... Paolo, Checco, Gino, Eugenio, Francesco... szép emlékek...

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Sziasztok!

Micsoda nosztalgia party van itt kéremszépen…. :D :oops:

Először is: köszönöm mindenkinek a drukkokat, aranyosak vagytok! :) (a múltkori gyors bejelentkezésből kimaradt)
Végre ráérek kicsit, lakás kiganyézva, kispapa elaludt ahogy nézem.
Zsani! Nagyon szép napot Nektek, és persze hosszú-hosszú boldog közös életet sok egészséges gyerkőccel megáldva!
Beze, t katinka, -j-, hadedit: gratulálok a jó eredményekhez! :)
A fogorvos kérdést én is halasztottam eddig, de most megfogadtam, hogy a héten… (így megy már ez 2 hete legalább) Szerencsémre a védőnőm szabin volt, amikor voltam, a másik pedig nem kérte számon az elmaradást. Állítólag nálunk nem kínozzák a kismamákat a fogászaton. :shock: Ebben bízok én is…
Lehet, h hülyeséget kérdezek, szerintetek befolyásolja a szülésnél a tágulás folyamatát az, hogy egyszer vetéltem és ott tágítottak? Csak abból indultam ki, hogy állítólag aki másodszor/többedszer szül, az könnyebben/gyorsabban tágul (ezt sem tudom, hogy igaz-e egyáltalán), ezen az elven ha már egyszer végig”vajúdtam” egy tágítást, talán számíthat. Valakinek tapasztalata?
Ez a hőség bazi fárasztó, ma már nem is mentem dolgozni, tegnap is előbb hazajöttem. Itthon a klímás lakásban jól bírom, de amúgy szenvedek. Átlag napi 4 liter vizet megiszok. Gondolom ti is…
Elvileg ma este jön a hidegfront!!! :) :) :) Mindenkinek kitartást, és éjszakára jó ki frissítő zuhit kívánok!
Puszi

Kép
orsolymors
 
 


Sziasztok Lányok!

Orsi: úgye mi megmondtuk, hogy nem lesz baj! Cicus is írta, ennyi kismami szurkolása már nem smafu :lol:

Edit: grautala a puncishoz. AFP szerinti nem meghatározásról még nem is hallottam, de nekem 40,3, szóval eszerint is fiú.

Aprópó AFP elhoztam az erdeményem, tök jó, hogy nincs rajta referenciaérték, így még véletlenül sem tudom eldönteni, hogy jó-e.
Szóval légy szi segítsetek, ez van rá írva:
terhességi AFP: 40,3 ng/ml
MOM: 1,16
korrigált MOM: 1,23
A neten úgy találtam, hogy ez jó, de majd csak kedden tudok menni dokihoz.

Annus: Iza jobban van már? remélem már nincs láza!

Zsani: szívből kívánom, hogy legyen gyönyörűséges ez a napod, legyetek nagyon-nagyon boldogok! És én tudom, hogy minden rendben lesz a picivel is.

Cedis: kár, hogy nem jársz arra, azért majd jelezd mikor mész, hátha összefutunk egyszer, végül is még van 5 hónapunk

Eper: elhiszem, hogy már bosszant a felfodulás, de azért ne takarítsd magad agyon, ma is iszonyú meleg van!

Beze: gratula a kukishoz, a neve is szép :lol: Ja az én párom is azt mondta Kistücsökre mikor meglátta a kukis képet - jól van fiam a szerzám már rendben :oops:

Nenu: még én sem érzek semmit, vagyis nem vagyok benne biztos, hogy amit egyszer-kétszer éreztem az a babó volt - de előbb-utóbb csak jeleznek a mieink is :roll: Élvezd az itthonlétet!

Tkatinka: nem semmi a sztorid, én a terhesség elején jártam hasonlóan, totál kiakadtam. És sajnos mindegy, hogy milyen megye, az eü egyszerűen katasztrófális ebben az országban. :twisted:

Csajok: mindenki szuperül néz ki, nekem nagyon tetszenek a nagyobb pocakok! Hát és is hamarosan csatlakoznék a bálna klubhoz, ha lehet? A héten nagyon sokat nőt a pocim, bár ezt már írtam. ráadásul szerintem kb 1 kg jött fel 1,5 hét alatt, és hova: a fenekemre és a combomra. Jó mondjuk ennék is állandóan! Szóval úgy tűnik kicsit oda kell figyeljek :oops: Holnap betöltöm a 18. hetet, apa majd csinál fotót.

Végre megkaptuk a fotóstól az esküvői képek egy részét, megyek válogatni.

Szép hétvégét mindenkinek!

C

cicóka
 
 


Orsi nem folyásolja be a vetélesi tágitó nekem is volt sajnos de nem volt könnyebb a tágulási időszak éjféltől másnap délután 2-55-kor lett meg a Kinga babám.Reméljük most könnyebb lesz.

t katinka
 
 


cicóka!
asszem 0,8 MoM-tól jó (talán 2,5ig... de ez nem tuti) szóval no para! ;)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Iza sajnos délre megint lázas lett,most estére meg 39 fokos láza lett...szegénykém :(

Várom én is a hideget!!!Vagyis a frontot!Öcsém jelentette h szolnokon szakad az eső....


Orsi!
Szerintem sincs köze.Mondjuk hanyadik hétben volt ez?Az elején?Mert nekem is az első 12 hétben volt ez a tágítás,de hát én a szüésnél össze vissza 2 ujjnyira sikerült tágulnom,császár is lett belőle...szóval no para!

Cicóka!
Teljesen jó az értéked!ne aggódj!

Na nézem a képeket!

Jaj remélem h Zsanimanóék nem épp eláznak az esőben....
:roll:

annus11
 
 


j, Cicóka, Orsi, köszönöm szépen!

Cicóka, ez tetszett. :lol:

Orsi, Lexi 4. inszemnél fogant, egy csomószor tágítottak tehát, szerintem sincs hozzá köze.

j, nem kockáztatok, betartom, amit az orvos mond.

Izának jobbulást, szegénykém. :(

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Annus nem lehet hogy a mandulájára lázasodik Iza:?: hogy visszatérő a láza szegénykém :cry: Nálunk a fogzással nem volt gond remélem nem is lesz.Most viszont tele van piros pöttyökkel a meleg miatt.Nem tudtam elküldeni neked privit nem ment sehogy el,nagyon béna vagyok.szeretném mán megnézni a fotókat. jó éjt mindenkinek

t katinka
 
 


Sziasztok!

Hol kell megnézni a pocakfotókat? Szeretnék én is feltenni, már csak azért is, hogy mi a véleményetek. Állitólag igy 19 hetesen óriási!
Légyszi segítsetek. Köszi Andi
zandra
 
 


Katinka!
Áh,nem a mandulája.Voltunk dokinál is,még a torka sem piros...lehet 3 napos láz,vagy vmi vírus,még ez mondta a doki.De szegénynek felül végig be van dagadva az ínye...
Küldd emailben a képeket!A profilomban ott az email címem :wink:

Zandra!
Képet ide is tudsz feltenni!
Mikor hozzászólást írsz van egy olyan felirat h melléklet feltöltése,arra kell nyomni.De a kép nem lehet nagyobb 600x600 nál.
Gmailen vannak még képek,nincs hozzá jelszód még?

annus11
 
 


Ja a lényeg h ma láztalanul kelt megint,remélem ma így is marad :roll:

annus11
 
 


Sziasztok!

Feltöltöttem ide.
Köszönöm a segítségeteket. A dokumentumokat még mindig nem találom, ahol a pocakfotók vannak. Andi
Kép 19 hetes

Kép 19 hetes

[/img]
zandra
 
 


Sziasztok!
Itt új asszony jelentkezem!
Szép meleg napunk volt. 10 perc alatt feleség lettem. Sajnos ugye nem menyasszonyos kiöltözős képek, de mihelyst feltesszük küldöm gmailre!
Még pityeregtem is!
Utána nagy bogrács party volt a kertben a szüleimnél, szóval szupi volt.
Eső. Hát ott esett és már száradt is. Csak fülledtebb, párásabb lett a levegő!
Szép napot mindenkinek!
Háziné Herczeg Zsanett :lol:

Kép
Kép
zsanimanó
 
 


Sziasztok :!:

Zsani gratulálok!!...ki tudja nekem mikor lesz a nagy nap? Majd Mütymürütty viszi a gyűrűket :D

Szép napot nektek :!: :!:

Daisypath Christmas tickers
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
nenu
 
 


Sziasztok!


Zsani, gratulálok, nagyon sok boldogságot kívánok! :D

Annus, ez jó hír. :wink:

Zandra, nekem alig volt nagyobb, amikor Lexit szültem. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Szia Beze! Igen, mindenki kérdezi, hogy közel a szülés? Ikrek? Amióta terhes vagyok 2 kg híztam. A végére leszek kiváncsi, mekkora pocim lesz! Andi
zandra
 
 


zandra!
huhhh... ez már pocak a javából :!: :) teccik ;)

zsani!
grt :)

nenu!
no para az egyenlőre kilátásban sem lévő nagy nap miatt... enyém ember már megmondta, hogy úgysem vesz el... mondjuk ennyi időbe már egy válás is belefért volna... szóval most már felesleges is lenne :D

annus!
a kiscsajnak továbbra is láztalanságot és jobbulást!

feldobtam pár képet guglira :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Andi, a 2 kg remek, én sajnos már 5-nél tartok. :( :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Zsani: Isten hozott az asszonyok táborában! Te vagy az első, akit így köszönthetek :lol: Minden jót, gondtalan, boldog egymás melleti életet kívánok nektek!

J;Annus: köszi az AFP adatokat, én is ilyet találtam a neten, de kíváncsi voltam olyanok véleményére, akiknek ezt a doki mondta :oops:

J: tök jók lettek a képeid, szupi, hogy így összevágtad :D

Annus: láztalanságot és fogacskát mielőbb Izának!

Zandra: ez aztán pocak!De nagyon szép!!!! Az enyém is sokat nőtt ezen a héten, de azért itt még nem tartok. Kíváncsi vagyok hogyan tovább, lehet, hogy most stagnál egy kicsit.

Nenu: az egyik barátoméknál is úgy volt, hogy a gyerekük vitte a gyűrűket, nagyon édes volt, s utána a buli is szupi volt!

Képzeljétek tegnap voltunk Apával a 2in1-ban, és vettünk egy csomó kismami rucit 50%os kedevzménnyel! Nagyon szépségesek, és úgy örültem :lol: Kaptam ugyan egy csomó ruhát a barátnőmtől és a sogórnőmtől, de ezek kevésbe alkalmasak arra, hogy dolgozni tudjak menni bennünk, szóval kellett egy két darab, amikkel a kiskosztümöt ki tudom váltani.

Végre egy kicsit hűvösebb van, kaptunk is az alkalmon, és ebédre grilleztünk a teraszon. Én előkészítettem, Apa meg megsütötte. :D nagyon fini lett, alszom is rá egyet, aztán csinálunk poci fotót és fel is rakom.

Mindenkinek további szép vasárnapot!
C

cicóka
 
 


cicóka!
kicsit irigykedem a ruhavásárlás miatt... én eddig csak 1 rugit vettem, mert nem igazán merem elkezdeni a bevásárlást :oops: igazság szerint még mindig teljesen hihetetlen, hogy ÉN babás lettem... pedig már mindjárt félidő...
de holnap a kórházból hazafelé tuti megint költök egy kicsit a csöppemre :)

örülök, hogy tetszik a kép... kíváncsi leszek, hogy a végére milyen lesz...

karácsonyra nagyszülők, dédik vsz fotóalbumot kapnak (sem fölös pénz nem lesz, sem pedig kedv nagy pocakkal ajándékok után róni a várost), amibe szándékaim szerint az összes uh-kép benne lesz, illetve a pocakos képek... na meg ahogy apa készíti a trónörökös szobáját... meg persze a friss fotók :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


-j- ugy lehet nekünk is a gyerekek hozzák majd a gyürüt mi sem vagyunk házasok,igaz nekünk bonyolultabb mert nem magyar állampolgár vagyok és mindig kitalálnak valamit hogy jól ráfizessünk,na de mindegy majd egyszer.Itt még mindig kánikula van a szobába is 31fok van izzadok mint a kutya... :cry: :cry: :cry: Izának jobbulást reméljük nem jön vissza az a csunya láz :evil:

t katinka
 
 


Zsani! Szeretettel gratulálok!!!!

Zandra! Szééép nagy poci!!!!
blúmi
 
 


Szép estét mindenkinek!

Sajna Iza ma is lázas volt...most már csak abban reménykedem hogy akkor holnap NEM lesz az.... :?

Tesóméknál már 2 gyerkőc megvolt mikor összeházasodtak.És tök cukik voltak,mert a gyűrűpárnát félúton az egyik vitte,majd átadta a másiknak! :wink: És a pici még épp nem volt 2 éves,és hát odaült az anyja ölébe,erre a nagyobb meg az apja ölébe ült! :lol:

Katinka!
barátnőmnek tavaly volt esküvője,a férje meg amerikai!Szóval semmi sem lehetetlen,persze kell egy kis utána járás :?

Cicóka,Julcsi!
A múltkor én is tök jókat vettem a brendon outletben!Meg hozott anyósom is egy nyári ruhát.És olyan kényelmesek!Végre nem szorít sehol,ég és föld volt mikor először felvettem őket!

Cicóka!
De jól hangzik a grillezés!!!!Itt max magunkat grillezhetnénk,vagy inkább fogalmazzunk úgy hogy ingyen szauna :lol: :lol:

Zsani!
Képet majd tegyél mindenképp!Örülök h minden jól sikerült!Ki adott össze benneteket?Amgy bejelöltelek iwiwen,hamár tudom a férjezett nevedet:)))))



Zandra!
Huh,na ez tényleg nagy pocak!Szépen gömbölyödik! :wink: A gmailen ne a dokumentumok közt keresd a képeket,hanem a fényképek közt!

Julcsi!
Csini vagy nagyon!!!!Meglestem a pocakodat!

Titokbaba!
A te új képedet is megnéztem!Szép kis pocid van neked is!És tündéri a gyerkőc ahogy odabújt! :wink:

annus11
 
 


Köszönöm a válaszokat! Andi

Kép

Kép
zandra
 
 


Helló!

Feldobtam az ígért fotót, meg +3-at az esküvői fotózásról.

Egyébként a 2in1-ban a jövő héttől 50%-os leárazás lesz. Érdemes benézni!

Annus: nálunk a III.kerben nem volt meleg, egész nap fújt a szél. Bár lakás nálunk hűtött falhűtéssel (ez olyan geotermikus izé), de ma mindenhol nyitottam ablakot, mert a páratartalom álatában 80% körüli volt egész héten a lakásban. mivel ma odakinn meg csak 20-25% gondoltam kiengedem a párát.

H

cicóka
 
 


Megnéztem a képeket, tök jó mindegyik! :D Majd én is rakok fel.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok Lányok!

Zandra! Tényleg nagy poci. Nem lehet , hogy ikrek vannak odabent? Már ,multkor írtam itt, hogy volt olyan kismama,akinek az 5. hónapban látták meg az uh.n,hogy ikrei lesznek. Addig elbújtak egymás mögött. Vagy nem tudom, hogy ez az első terhességed-e,mert ha nem attól is lehet, ha a második vagy harmadik,akkor is lehet nagyobb. Vagy egyszerűen ilyen az alkatod,sok a magzatvized vagy hasonló. :) ,de ne ess kétségbe,nagyon szép pocid van!!!! :)

Nagyon jók a képek G-mailen. :D Én még várom a gépet, hogy kattintgathassak. :roll:

Annus jobbulást Izának!!!!!

Kép
bei
 
 


BOLDOG SZÜLINAPOT NENU! :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára orsolymors 2010.07.19 12:16-kor.

Kép
orsolymors
 
 


Sziasztok!

Zsani: Gratulálok!

Annus : Remélem Iza jobban van és nem lázas, nagyon cuki, ahogy ott áll a lábadnál a pelusba.

Zandra: háát tényleg nem kicsi pocak, de lehet, hogy ezután már nem nagyon fog növekedni!

Nálunk most egy hét szünet van a lakásfelújításban, ennek örömére szombaton egész nap takarítottam, pakolásztam, hogy legalább erre a hétre valamennyire kényelmessé váljon a lakás. Vasárnap pihi volt!

Kép
eper74
 
 


sziasztok,

megjöttünk a két hét kirándulás-pihenésből. :) jaj, nagyon jó volt. :) a meleget picit nehezen bírtam, de ezt leszámítva teljesen jól voltam. :) a kis Leventém egyre aktívabb, egyre többet rugdos. :)
anyósoméknál csak 4 napot voltunk, de elég is volt. Az utolsó napon majdnem össze is vesztem vele.. :) aztán 4 nap Eger, hát, végre kettesben voltunk a férjemmel. kirándultunk, a pocimat fogdosta állandóan, vigyázott rám, nagyon édes volt. Mostanában egyre többet mosolyog, és látom rajta, hogy boldog. :) Kezdi elhinni, tényleg babánk lesz. :) egy hetet a szüleimnél is voltunk, szintén nagyon jó volt. :) hát, a két hét lazsálásnak meg is lett a gyümölcse, 1,5 kg-t híztam. :) de nem érdekel..

két hetet nehéz visszaolvasni, de megpróbálok dolgokra reagálni. :)

zsani: gratula, hogy asszonyka lettél! :)

Annus: remélem, Iza már jobban van, és nem lesz lázas. aranyos pocifotó.

Julcsi: gratula az uh-hoz. na majd megmutatja magát legközelebb a kisfiad.. :)

lovaszkata: aranyos pocifotó :)

hadedit: gratula a kislányhoz! :)

orsolymors: gratula a jó uh eredményhez! :)

én is mutizok nektek pocifotót: jó egy hete készült. :)




Kép

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Sziasztok!

Nenu, boldog születésnapot!

Henne, nagyon csini vagy! :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


nenu!
boldogságos születésed napját!
Kép

henne!
nagyon csini vagy :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Csatlakoztam a bálnaklubbhoz a gmail-en.... :D :D :D

Kép
orsolymors
 
 


Nenu! BOLDOGSÁGOSAN BOLDOGSÁGOS SZÜLINAPOT!!!!! :D

Henne!!! NAgyon csini vagy! Úgy látom neked nem kell izgulnod azon, ha hízol 10-15 kg-ot a végéig,mert nagyon jó alakod van (bárcsak nekem lenne ilyen alakom...). A pocid meg egyszerűen édes! :)

Julcsi!
Megnéztelek g-mailen. Nagyon jó az a sorozat kép. Tényleg nem vagy bálna ,még így egészben sem. :)

Orsolymors
! Te is nagyon szép kismama vagy!!!! Jók a képek!!! :) És az esküvői képed is nagyon szép!!!!

Na akkor most idáig az elejétől ki hány kg-ot hízott? Asszem én vezetem a sort és az első helyezés az enyém. :( 8 kg

Kép
bei
 
 


bei!
köszi :)

az első védőnői méréstől 2 héttel ezelőttig (ez ugye a hivatalos, papíron szereplő súly) 4 kiló kereken. amúgy a pozi teszttől mostanig kb 5-6 kiló :?
ja, az előbb nem is írtam: turiztam egy kicsit :) kismamanacit akartam venni... de a turi alatt van a kínai, ahol alig volt drágább a farmer, így úgy döntöttem, hogy ha kell, majd még válogatni is tudok, és mégis vadi új :)
így vettem 2 hosszú ujjú inget és 5 body-t... 350 pénzért... összesen :shock: :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Sziasztok!

Annus: Izának jobbulást, remélem ma már nem lázas.

Zsani: Gratula az új asszonynak!

Nenu: Boldogságos szülinapot!

Pocifotók egyre szebbek.

Bei: már én is 7 kilónál tartok, és sajnos eleve 5 klió felesleggel kezdtem, szóval lehet én vezetem a bálna listát.

-j- ez mi volt amit az etetőn ennyire sikerült szétkenni? :) Eszméletlen a fotó!!!:)

Hétvégén megtartottuk anyuéknál Balázs szülinapját. Nagyon örült a tortának (Verdás) és az ajándékoknak is, olyan édes volt.
Szombaton megyünk a Balcsira végre, már mindenki nagyon várja, aztán nálunk is lakásfelújítás, már alig várom, hogy minden szépséges legyen.

2in1 bolt hol van Pesten? Én is szétnéznék.

Kép
cedis
 
 


Bei, én 5-nél, hát nem örülök neki, de ez van. :?

j, nagyon jól vásároltál!!! :D

Cedis, ezt én is akartam kérdezni.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Zandra..húú, tényleg szép nagy pocakod van már! :D

Zsani...akkor nagyon-nagyon sok boldogságot nektek!
Szeressétek és tiszteljétek egymást életetek végéig! :D

Henne...irigy-irigy, hogy ilyen vékony vagy! :wink: Nagyon csini kismama vagy!

Én eddig az elejétől 3,5 kg híztam :oops: :(Ma mértem magam. Nekem ez sok mert túlsúlyos vagyok! :oops: :(
Úgyhogy nagyon vissza kéne vennem a szénhidrát fogyasztást! :?

Ti éreztétek ezt a frontot???Nekem nagyon nehéz hétvégém volt, fájdogált a pocakom sokat, ettem a magnéziumot!
Most kezdem érezni hogy terhes vagyok, már a kicsit is érzem! :D Ez jó.De a pocakfájást nem vártam. :(
Ráadásul Norbika nagyon aktív gyermek, nem lehet tőle pihenni!

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Kata, a mostanit nem, de hétvégén jön a következő, azt szerintem nem úszom meg. :(

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!
Egy csomó oldalt végigolvastam és sehol nem találtam a g-mail címet ahová lehet feltölteni képet.Elküldené valaki?

Mindenkinek gratula az eredményekhez!
Én (sajnos vagy szerencsére még nem tudom melyik)nem híztam még semmit sem.De ebben benne volt egy jó kis szalmonella fertőzés aminek nemrég derült ki az eredménye.A múltkori hasmenésnek ez volt az oka.Úgyhogy az én mérlegem eddig 8 hetesen voltam 64.9 most 20 hetesen vagyok 64,2kg.A védőnő nem mondott különösebben semmit.pedig eszem rendesen.
A pocak már szépen nő és a baba is egyre többet ficánkol.
Már neveim is vannak.De apa még várni szeretne vele.Ő nagyon Zsófit szeretne.Nekem a Doroti és a Rebeka nagyon tetszik.Majd kiderül.

A tortás kép nagyon szuper!Biztos eldolgozott vele egy ideig.
Gyönyörűek a pocakok is!
És senki sem bálna!!!!Mindenki nagyon csinos kismama!És ami meg fönt van az le is megy egyszer.Most nem szabad ezen idegeskedni.Ha meg megszülünk úgysem az fog számítani hanem a szépséges kisbabánk.
Én már alig várom.
Tegnap rászántam magam és átválogattam a babaruhákat.Van 35db 56-os bady és 30db rugi.Javában fehérek de akad egy pár kék is.Azt majd pizsinek használjuk.
Úgy hogy sajnos nem kell nagyon vásárolnunk semmit.

hadedit82
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsan,

Henne: csini vagy :D

2in1 bolt a Lövőház utcában van a két Mammut között, most éppen térkövezik a bolt előtti részt. Egymás mellett van az Outlet és márkabolt. Az én mérlgem 3 nadrág, 1 szoknya, 1 blúz és egy pamut ruha 28 ezezrért - máig nem tudom hogyan jött ki, még az 50%os kedvezmény határása sem :oops:

Az én mérlegem, kb 2,5-3 kg. /5-tel kezdtem, ma reggel 67,9 voltam, és a java a combomon van - ez az,a mit eddig is a futással tartottam leginkább karban, az meg most nem esik jól, pláne ebben a melegben. Na mindegy majd futok márciustól.

C

cicóka
 
 


Sziasztok.Henne nagyon csini kismama vagy gratulálok neked.Zandra nem lehet hogy ikreket vársz :?: én ekkora pocakkal mentem szülni Kingát.Zsani gratulálok a házassághoz legyetek nagyon boldogak :D :D .Én idáig 6 kg-t híztam szerintem belefér ugy is félidősek vagyunk ha még ennyi plusz felmegy az normális,az orvosom azt mondta 15-17kg megengedett.Annus mi is szenvedünk Kingával a szunyogcsipéstől nagyon feldagad neki most a szems alatt csipte meg.Elvittük orvoshoz fenistilt meg calcimuscot irt neki,azt mondta lehet hogy alergiás aszunyogcsipésre. :cry:.

t katinka
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?