Sziasztok
Itt vagyok megint
Szóval tegnap nem volt netünk, kicsit gáz volt, mert itt voltak tesómék, akik naná, hogy nem nézték meg, mikor megy a busz vagy a vonat hazafelé. Élmény volt Népligetet és a Nyugatit felhívni
. Szerencsére mire Gombóc jelentkezett, a chello is megemberelte magát
És bocs, hogy olyan hülyén írtam be, de éppen indultunk volna Szandiért, visszajöttem bekapcsolni a gépet, közben azon gondolkoztam, kinek küldjem tovább az sms-t, ha még mindig nincs net.
Így sem unatkoztam, de inkább nem részletezem, miket csináltam, mert utána megint piszkáltok
Tündér
Elfelejtettem írni, hogy a képek szuperek, az apaváróson meg is sajnáltam Ilangot.
Zsombi meggyógyult...
Házimeló-mentes nap jól telt?
Andi
Örülök, hogy már nem kell praktikáznod, szerintem a medveszőlő-levél gyógynövényboltban kapható (én nem ittam, egy főiskolai barátnőmnek voltak folyamatosan ilyen gondjai, ő itta, nála bevált)
Képek
Főnököd
Beu
Lőrinctelenség most
vagy
?
Eleinte nehéz elpasszolni a lurkót, legalábbis nekem az volt, Zsombit viszont nem akarom anyósomra bízni, pedig már egy éves kora óta pedzegeti
Manócs
Szia! Én is emlékszem Rád
A palacsintára is, amivel tartozok
Jó sokat utazik párod.
Norka
Hogy vagy? Dokinál voltál?
Párod meghallgatásának eredménye?
Maci_2
Ha a gyerekek stimmeltek, akkor csak Csilla néni lehetett, én 2-kor indulok logisztikára
Miszike
Bácsi-néni...elgondolkodtató, miért mondhatja Beki.
Elli
Milyen volt az Abba?
Azt már nem is kérdezem, mit akart a párod?
Réka
Pihenés klassz
Függöny
, gondolom nem valami jóképű a darus
Tüni
Bocs, nem írtam, hogy Gombócék, de látom, azért tudtad Te is
Zsuzsó
Elemes orrszívót nem ismerem.
Zsófi
Annyira nem túlzok Zsombi körmével, hogy tegnapelőtt este már sikerült addig piszkálnia, hogy egy része felvált és vérzett
. Azóta a ragtapaszt piszkálja. Rajzoltam rá arcot, virágot, húzunk rá ujjbábot, akkor egy ideig elvan, de ha eszébe jut, elbújik és matatja.
Enyém Apa ma reggel kiment Szlovéniába. Kicsit egyedül érzem magam, pedig messze még az este, de szerencsére holnap este (valamikor) már itthon lesz.
Megyek labdát keresni Zsombinak... mutogat a szekrény alá, de ott nincs (Miszike!)
Puszi!
Toffi + Zsombi