Nita, jó kis programon voltál!!!! A szúnyogcsípéseket sajnálom... A Balcsizásra meg tutira lesz még szuper időtök!
Mona, gyönyörű a rucid!!!!!!!! Majd hozz Rólatok a férjeddel olyan képet is, amikor rajtad van!!!!! Nagyon csini lehetsz benne!
A vizsgához természetesen drukkolok, biztos vagyok benne, hogy nagyon ügyi leszel!
Az lh teszt meg csak szépen erősödjön!!!!!!!!!!!!!!! Hajráááááááá!!!!
Bogárka, egy hatalmas fúró lyukasztgatja az oldalamat... annyira kíváncsi vagyok, hogy sikerült-e most Nektek!
(persze pont nem leszek gépközelben akkor amikor majd kiderül...
)
Olyan jó, hogy egy kicsit lehűlt az idő! Éjjel sokáig fent voltunk a Zurammal, vártuk a nagy vihart, amit ígértek, erre mi történt..... volt kb.5 dörgés és 3 perc eső.... Van esőmérőnk a kertben és "kemény" 2 mm csapadék hullott...
Na mindegy... annak azért örülök, hogy a lakást le lehet egy kicsit hűteni.
Holnap a két vérvétel után megyek a neten vett babakocsiért meg hordozóért. Remélem minden OK lesz velük! Ha igen, akkor már árulom is az alig használt Bergon babakocsimat... Sajnálom kicsit, mert gyönyörű kocsi, és aki megveszi tutira jól jár majd vele, mert csak 5 hónapig használtuk és főleg arra, hogy a teraszon altassam Bencét. Szóval teljesen újnak néz ki, a kerekein sincs semmi kopás. A bajom vele csak az, hogy nagyon macerás összecsukni...
Annak, amit most veszek van mózeskosara, meg könnyen használható bébihordozója (Egy kattintással be tudom tenni az autóba.), és nem utolsósorban egy kézzel össze lehet csukni.