Új privát üzeneted érkezett!

Megcsináltam!!!! Ez nem lehet igaz! Bettike!!!! Két lááány :DDD Pankát is helyesen jósolta!!! Betojok :D :D

kovacszsuzsi
 
 


Bettike, Zsuzsi, köszi a poci dicséretet! Ennek örömére be is toltam a maradék fagyit a mélyhűtőből! :D

Én is ismertem ezt a fajta ingázást és ugyanúgy, mint régen, most is egy fiút utána pedig egy lányt mutat... pedig saját szememmel láttam a kis pöcköst az uh-n, úgyhogy tutira fiúcska van a pocakban...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


zsuzsi

na örülök akkor :) :) :) tényleg mutatja :)

csillag

első fiú,második lány?érdekes,mikor pöcsösöd van :D :D akor nem tudom miért igy mutatja.lehet lesz még majd egy lányotok is :D

KépKép
bettike83
 
 

 
 

Betti, én sem tudom... lehet, hogy azért is vártam annyira lányt, mert ismertem ezt az ingázást és korábban is mindig vegyes párost mutatott...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


én mikor ezt csinálom akkor mindig leveszem az összes gyűrűt a kezemről.meg állitolag az elektromosság sem jó.másik szobában szoktam ahol nincs laptop meg nins tévé bekapcsolva,ja baj csuklómon.
probáld meg igy.hátha mást mutat.

zsuzsi

neked még nem mondták a pici nemét?semmit?

KépKép
bettike83
 
 


Betti, így is megcsináltam, sőt a pocakom fölött is és lányt mutat...

2-3 hét múlva majd úgyis megyünk fizetős 4D uh-ra, akkor megint rákérdezek a dologra... bár szerintem nagyon egyértelmű volt már korábban is dolog...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Betti: De igen... a 18. heti uh-n fiúnak mondta az ultrahangos, a 20. héten (amikor vissza kellett mennem kontrollra) pedig lánynak. Tehát még mindig 50-50%. Én lánynak érzem kezdettől fogva.

kovacszsuzsi
 
 


Csillag: Anno a húgomra is azt mondták, hogy fiú. Bár akkor nagyon kezdetleges volt még ez a technika... De akkor is:) Megvan az esély rá, hogy nem pöcök volt az :D :D

kovacszsuzsi
 
 


Zsuzsi, majd meglátjuk... :wink: (bár az agyam most már nagyon ráállt a kisfiúra)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csillag basszus nekem már most ekkora a hasam azt nem is vagyok terhes :):):) amúgy csodaszép babalakod van :)


Zsuzsi: nekem sógornőmnek még a szülőszobában is azt mondták fia lesz :) és van két lánya :):):) szóval még bármi lehet :)

nika70
Salgótarján
 
 


Nika :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Ezért amit eddig vettem, az miiind uniszex :D :D

Panka bekakilt a bugyiba :shock: :D

kovacszsuzsi
 
 


Csillag
Kb én is 9 körül érek oda, doki legalábbis azt mondta, akkor menjek. Úgyhogy bátran szólíts meg.
Formás a pocid, nekem ennyi idősen Reginél már nagyon nagy volt. És gömbölyű. A tiéd fiús pocak :)
Nagyon minimális hasam nekem is van, de szerintem még kicsit korai. Csak elvileg még nem publikus, úgyhogy nem győzőm takarni, bő rucikkal. Egy hete még semmi nem volt....
Már nagyon várom az uh-ot is.

Ez az ingás dolog engem is érdekelne. Hogy is van ez? Mi kell hozzá?

Már párolódik a brokkolim, jó illata van :)
Vendég
 


Rita, az előző oldalon nem sokkal a pocifotóm fölött Betti elmagyarázza, hogy hogy is kell csinálni ezt az ingás dolgot.

Zsuzsi, úgy látszik a mai nap az ilyen bugyiba kakkantós... :shock: Bence is most "jutalmazott meg" engem először vele :D

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csillag

na akkor tanácstlaan vagyok,nem tudom :D :D :D de ha egyértelműen fiúnak mondták akkor nem kérdés azt hiszem.na de egy probát megért :)

sokaknak bejön,és vannak akiknek nem.nálunk mindenkinek bejött.

KépKép
bettike83
 
 


Csillag nagyon szép pocakod van!


Mia, Bogárka merre vagytok?
Beze hogy vagy?

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Sziasztok!

Csillag, nagyon szép pocak, és milyen vékony vagy!!! :D

Mona, köszi, jól!

Lányok, ma voltunk Fehérváron, kisöcsivel minden rendben, férjem szerint nagyobb a kukaca, mint a lába. :lol: Viszont a fürdést nem engedi, csak itthon, a pancsis medencében, amit mi tisztítunk. :(

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Rita, Mona, Beze, köszönöm a poci dicséretet!

Beze, örülök, hogy jól van a kis trónörökös! :D A fürdést sajnálom... nekem megengedte az orvosom, mégsem merek belemenni idén semmilyen vízbe...max. lábáztatás van...

Bogárka, Mia, tessék életjelet adni!!!!!!!!!!!!!!

Kati, jó pancsikálást!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


beze

édes lehetett a kisöcsike :) :) :) fürdés...lehet jobb a lelkednek is ha nem mész,vagy nem tudom.az emberben mindig benne van a félsz.

KépKép
bettike83
 
 


Sziasztok!

Kipróbáltam az ingás dolgot. Én nem hiszek az ilyesmiben, de az inga álló helyzetből el kezdett mozogni, és abszolút nem mozgattam a kezemet. Hihetetlen.
Körkörösen. Akkor az lány? :)
Többször is próbáltam, néha nagyobb köröket is írt le, néha kisebbet, de egyértelműen szabályos köröket. Döbbenet.
Egyébként azt nem írtátok, hogy csukló belső, vagy külső részén. De nekem csak a külső (felső) részén működött. És bal csuklón néztem, az számít, hogy melyiken?

Hogy bírjátok a meleget?
Vendég
 


Sziasztok!!!

Mona, vagyoook, rossz penz nem vesz el!!!:):) Veled mizus?? Meselj mar valamit!! Teat iszod, ugyon rajta vagytok azert vagy majd kesobb??

Orulok, hogy mindenki jol van!!!! Kismamik foleg!!!! Bar nincs is mar rajtam kivul nem kismami!! Pampi, Nika meg en tartjuk a frontot meg akikert drukkolni lehet.:) :(

Nika, megvannak mar a tesztek??

Viragom, igen, kettosseg van bennem, neha elkap a szomorusag is de tulelem. Csutortokon megyek a kinezes nohoz, drukkoljatok, hogy jo hireket mondjon. Pl., hogy van mar nalunk leszuletni akaro lelek vagy, hogy mar nincs!:)-mivel pociban van. Megmondom oszinten ugy erzem meg fog jonni. 22-23ra nem varom. BAAAAR a cicim ma kezdett fajni. Oldalt ha megnyomom olyan izomlaz szeru fajdalom van benne. Asszem eddig ilyen nem volt. Ha felul megnyomom is faj de ha alul es belul, akkor meg nem. Oldalt nagyon faj, amikor nyomogatom. Fura. Volt valakinek ilyen erzese???!

Viragom szep a pocid! Helyes kis poci, elfogadnam! :wink: :D

Kati, ne aggggogggyy!!! Nem sajnallak!! :wink: :D
Vendég
 


Nika, bocsi, latom irtal mar, hogy megkaptad!!!!!:):):)

Az ingat en azert nem csipazom mert amire gondolok, azt mutatja. Nalam legalabbis igy van. Ha igent gondolok igent mutat, ha nem-re akkor nem-et, ha fiura fiut, ha lanyra lanyt. Ez miert van??? Ha nem gondolok semmire akkor meg csak ficeg egyhelyben. :shock: :shock:
Vendég
 


BOGÁRKA:) HA EDDIG MÉG SOSEM VOLT ILYEN AKKOR SIMÁN LEHET BABA :):):) drukkolok :)
nekem is így kezdődött Gergőnél a cicim fájt csak :)

nika70
Salgótarján
 
 


bogárka

ez érdekes,mert pl nálunk a családban,visszamenőleg is mutatja a gyerekeket csuklón.még engem is mutat anyunak.a testvérének is mutatta,sőt ismerősöknek is.akkor kezd el hinni benne az ember mikor a leendő gyerekeket is mutatja,én ezért hiszek benne.meg azért is mert mikor még fogalamam sem volt a babárol,nem hittem h pont most sikerülhetett,ugy pé után 2 nappal a hasam fölé helyeztem és elkezdett körözni,csak ici pici köröket,de mutatta.persze akkor még nem hittem el.aztán fokozatosan csináltam és egyre erősebb,nagyobb köröket irt,ezután már csináltam tesztet is és bejött,igaza volt :)

britta

tedd a hasad fölé és úgy mit mutat?

én a csuklóm belső felén szoktam mindig.ráteszem egy pár másodpercre a gyűrűt és szépen lassan felemelem és elkezd mozogni.a hason meg a köldökre helyezem.

a kör az lány:)kettő lányt mutatott vagy még jött harmadik is?addig kell ismételni mig miután felemeled meg sem mozdul.

KépKép
bettike83
 
 


Bogárka, nekem is a cicifájás volt a legfőbb tünet akkor is, amikor Bencét vártam meg most is! És főleg oldalt fájt! Úgyhogy IGEN, LEHET BABA A POCIDBAN! :D Ja, és köszi a pocakdicséretet, aranyos vagy, és Neked is lesz ilyen nem sokára! Csak kérlek felejtsd már el ezt a "Nekem úgysem jött össze most sem" dumát! PLÍÍÍÍÍZZZZ!
Az inga Nálad lehet, hogy azért nem működik, mert nagyon erősek a megérzéseid... Te kis boszi!

Ma valahogy nagyon nyomott a fejem... szerintem érzem, hogy jön a front. Azt mondták, hogy innét tőlünk ÉNY-ról érkezik.
holnap délelőtt szabadtéren játszanak a Zuramék a Big Band zenekarukkal, remélem akkor éppen nem fog esni. Bence nagyon élvezi azt a zenét, amit játszanak, ma délelőtt is itt táncoltak Apával a nappaliban. (DVD-ről néztük.) Olyan édik voltak! :D

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csillag

nekem is fáj a fejem :?

KépKép
bettike83
 
 


Zsuzsi, Virag, nem vagytok semmik!! Illetve a gyerekeitek!! Megy a sorozatos ritttyy-rotttyy a bugyiba!! hihihi Annyira egyforma ez a ket gyerkoc, a vegen meg taliznak majd az eletben Ti meg jol anyosok lesztek!!! Jo keritonok lennek?????

Betti, ki fogom ma probalni ezt az inga izet. Kivancsi vagyok mert mar regen csinaltam.

Virag, lehet igazad van es Nalam valoban nem mukodik. Probaltam regebben tobbszor is de nem jott be. Talan most. :D Boszikam, igenis, ertettem, elfelejtem ezt a negativitast, hogy ugyse....!

Csajok, megyek ingazok, megirom mi jott ki, aztan pedig kivancsi vagyok mi lesz a valosag!!

Csajok!!!!!!! Muszaj arany gyuru??????????? Ezust nem jo???!!
Vendég
 


ezüst is jó,de arany a legjobb
én volt h tűvel csináltam,csak az nehezebben mozdul meg.

KépKép
bettike83
 
 


Betti, most olvastam a blogodat. Nyújtózkodni akkor nem szabad terhesség alatt, ha pl. vérömlenyed van vagy olyan mélyen tapadó, elölfekvő méhlepényed, mint szegény Zsuzsinak. Ilyenkor a lepény a belső méhszájadat fedi és ott nem tud olyan jól megtapadni, mint a méhed bármely más részén, tehát, kisebb mozdulatra is leválhat. szerencsés esetben "csak" a széle, legrosszabb esetben az egész.... ez utóbbi végzetes a baba számára. Ha nincs lepény, nem kap a baba oxigént és tápanyagot... Egyébként a lepény sérülése mindig vérzéssel jár.

Az első magzatmozgásra pedig szerintem még várnod kell egy kicsit. Első terhességnél legtöbben csak a 18-20. hét körül érzik. :wink:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


köszi csilag az infót :)

KépKép
bettike83
 
 


Lanyok!!!!!!!!!!!!!

Megcsinaltam az ingat, mely szerint fiam lesz! Es megmondom oszinten, en, fiut is varok!! :D :D :D Eloszor csuklo folott. Aztan Betti utan szabadon, koldok folott is. Eleinte nem igazan akart mozdulni csak tenfergett mintha nem tudna merre is az arra. Aztan lentebb tettem a hasam fole ahol egyertelmuen fiut jelzett.
Betti ez most azt jelenti, hogy van bent valaki????? Most vagyok 8-9. dpo-n. Eleg jol kilengett, nem picit, mint irtad, hogy naprol-napra erosebb korzott Nalad. Nekem egesz jol kilengett nem csak alig.
Vendég
 


bogárka

azért ne éld bele magad kérlek.nálam bejött a dolog,remélem nálad is...de ha mégsem akkor se törj össze.van h csak a későbbi gyereket mutatja ott is.de az is igaz h ha babás vagy akkor mutaja simán.nekem is folyamatosan leng,mostmár nagyokat :)

tűneteid?mik vannak?bármi furcsa,nem megszokott mensi előtt stb?
nekem fehér,bő folyásom volt mensi előtt pár nappal.meg olyan fura volt lent,állandóan nyilalásokat éreztem a hűvelyben.meg a petefészek szurka,kb mintha késsel szurkálták volna.cicifájás,más volt mint mensi előtt,olyan dagadtak lettek és kemények,érzékenyek.a bimbó körül is.na meg iszonyatosan eresek,vastag,jól látható erek lettek rajta.pedig előtte nem voltam eres.

és ha van ott valaki akkor fiú,de igazábol akkor hiszi el teljesen az ember ha már látja uhn is :)

KépKép
bettike83
 
 


Betti, koszi!!!!!!!!!
Tunetem, semmi. Tegnap volt 1 hete, hogy pe-m volt. A cicim ma reggel kezdett fajni de mondjuk ez volt eddig is mensi elott. Oldalt olyan szurosan faj, ha megnyomom, asszem eddig ilyet nem ereztem . Szurkat nem erzek a hasamban. Folyasom az van, mar pe ota folyamatosan. Eddig mindig ugy volt, hogy pe utan volt nehany nap amikor nem volt egyaltalan semmi folyasom de most ilyen nem volt. Nem azt mondom, hogy bo feher folyasom van, de van es kb. 6 nap van meg mensiig. Meglatjuk mi lesz. Nem elem bele magam. Majd lesz valami, ha nem most akkor valamikor ugyis lesz egy fiam! Az inga is ezt jelzi meg en is ezt erzem mar nagyon regota. Tizeneves korom ota valahogy tudom, hogy fiam lesz. :D :D
Vendég
 


van remény az a lényeg :) :) :) drukk :)

KépKép
bettike83
 
 


Bettike, koszke!!!!!!! :D :D :D :lol:
Vendég
 


Bogárka, na akkor most bevallom, hogy én is ingáztam a hasam fölött mindhárom terhességemnél még a tesztelés előtt és mind a három alkalommal jelezte az inga, hogy baba van a pociban! ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉssss, nekem is a hasam alján! :wink: (csak, mint ahogy korábban írtam, nekem most az inga köröz a hasam fölött, pedig uh szerint fiúcska kalimplál odabent...)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Ja, és még annyi, hogy nekem nem volt ilyen hasszurkálós érzésem, csak a cickófájás (és eres sem volt a cicim... most sem az)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok!

Csillag, bettike, köszönöm. :wink:

Bogárka, én nagyon drukkolok, ne add fel, ki tudja, lehet, hogy már valóban befészkelte magát a fiad. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!!!!

10 hónaposak lettünk!!!!!!:)))

tegnapi napom szuper volt.szalonnát sütöttünk és éjjel 3-ig lovagoltunk!!!!
a szúnyogok szarrá csípkedtek ruhán keresztül...

Kati azért élvezd ki a fürdést:))

Mia gyönyörű erős már a teszetd.:)))))))

Virág.nem megyünk hétfőn se .viharokat mond és lehülést..talán hétvégén már lejutunk......a medencénk vize 30 fokos........
nagyon csinos kismama vagy.szupi alakod van:)

Brita szép névnapi ajánék lesz a párodnak a 12 hetes uh:)))

ezt a jóslás dolgot én hogy csináljam meg.nincs arany gyűrűm:((((((

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


nita

ezüst gyűrű is jó :)

szunyogok nlkül gondolom jobb lett volna,no de ne akarjunk túl sokat ugye :D :D :D nekik is kellett vacsizni :?

barni baba már 10 honapos,nem rég született és nemsokára már szaladgál :)

KépKép
bettike83
 
 


Szia Lanyok!!!

Nika, megetettetek a szunyogokat!! De biztosan nagyon elveztetek ennek ellenere a napot! Ez annyira jo, amikor az ember kedvet semmi nem szegi. Jo, es kesz! Johet barmi meg szunyoginvazio is!!

Beze, Virag, legyen igazatok!!!!!!!!!!!!! Most aztan mar nagyon kivancsi vagyok! Beze, orulok, hogy jol vagy! Legalabbis remelem!! Ma lehult a levego!!:) Vegre egy kis huuuus szello!!!:)

Virag, a cicim nagyon faj, bar ez megszokott mensi elott. Bnom is azt mondta tegnap amit Te is irsz, hogy neki sem volt eres a melle es szurkat sem erzett. A mellem meg mindig csak oldalt faj es felul de nem erzekeny egyaltalan.

Nita, Te merre csavarogsz?? Mentek Balcsira??

Mia, kakukk!!

Mona, irjal!!

Pampi, ciszta??

Rita, elvezd a jo levegot!!:):)

Zsuzsi, fejed?? Hogy vagy??

Viragom, tenyleg nagyon jo alakod van!!!!

Betti, johet majd meg Toled is pocilesre foto! :wink:
Vendég
 


Sziasztok!!!!!!

Betti tényleg jobb lett volna.tele vagyok duzzadt piros csípésekkel.gyönyörű vagyok.még a popómon is vannak..... :oops: :oops:

Bogi nem megyünk holnap mert azért fürdéshez ez az idő nem jó.főleg Máténak.nekem még ok........hétvégén talán már tényleg lejutunk Balcsira........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nika, bocsi, osszekevertelek Nitaval!! :lol: :lol: -hoztam a formam!!
Egyebkent csinaltal LH-t?
Vendég
 


Bogárka: vagyok, csak dolgoztam, tegnap voltam vásárolni pár ruhát, mert megyünk augusztusban esküvőre, majd mutatok képet a ruhákról később, mert most tanulnom kellene a lottós anyagot holnapra! Gondoljatok majd rám!
Iszom még a cickafark teát! Szerintem a jövő héten lesz PÉ-m, csináltam ma ovu tesztet és szépen látszódik a második csík, csak nem elég erős még:)

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Kép

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Élőben sokkal másabb a színe, de nem tudtam jobb képet csinálni, valójában rózsaszínes-lilás. Apinak vettem inget, nyakkendőt, hasonló színűt, mint az én ruhám!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Mona gyönyörű ez a ruha!!!!!!!!!nagyon tetszik!!!!!!!!!
drukk a vizsgához!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Mona, szép a ruha, és én is nagyon drukkolok, de biztosan sikerülni fog! :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Bocsánat, laptető Bogárkáé. :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Nita, jó kis programon voltál!!!! A szúnyogcsípéseket sajnálom... A Balcsizásra meg tutira lesz még szuper időtök! :wink:

Mona, gyönyörű a rucid!!!!!!!! Majd hozz Rólatok a férjeddel olyan képet is, amikor rajtad van!!!!! Nagyon csini lehetsz benne!
A vizsgához természetesen drukkolok, biztos vagyok benne, hogy nagyon ügyi leszel! :wink:
Az lh teszt meg csak szépen erősödjön!!!!!!!!!!!!!!! Hajráááááááá!!!!

Bogárka, egy hatalmas fúró lyukasztgatja az oldalamat... annyira kíváncsi vagyok, hogy sikerült-e most Nektek! :wink: (persze pont nem leszek gépközelben akkor amikor majd kiderül... :? )

Olyan jó, hogy egy kicsit lehűlt az idő! Éjjel sokáig fent voltunk a Zurammal, vártuk a nagy vihart, amit ígértek, erre mi történt..... volt kb.5 dörgés és 3 perc eső.... Van esőmérőnk a kertben és "kemény" 2 mm csapadék hullott... :evil: Na mindegy... annak azért örülök, hogy a lakást le lehet egy kicsit hűteni.

Holnap a két vérvétel után megyek a neten vett babakocsiért meg hordozóért. Remélem minden OK lesz velük! Ha igen, akkor már árulom is az alig használt Bergon babakocsimat... Sajnálom kicsit, mert gyönyörű kocsi, és aki megveszi tutira jól jár majd vele, mert csak 5 hónapig használtuk és főleg arra, hogy a teraszon altassam Bencét. Szóval teljesen újnak néz ki, a kerekein sincs semmi kopás. A bajom vele csak az, hogy nagyon macerás összecsukni...
Annak, amit most veszek van mózeskosara, meg könnyen használható bébihordozója (Egy kattintással be tudom tenni az autóba.), és nem utolsósorban egy kézzel össze lehet csukni.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?