Nicol
Nagyon köszi, hogy kerestél! Kicsit önfegyelmet kell gyakorolnom, mert melóban van egy kis lemaradásom, nem vészes, de napok óta nem vagyok képes rászánni magam, hogy foglalkozzak vele
Úúúúúgy utálom
Egy picit nem figyelek ide, és máris archívból olvaslak vissza benneteket, elképesztő!
Niki, figyelj! Megmondom neked őszintén, hogy egy ilyen gyanú felmerülésekor is rohadt szkeptikus és pesszimista tudok lenni. DE LEGYEK ÉN A FEKETE BÁRÁNY, leirom, mit gondolok, légyszi ne utálj meg érte!
Ha tényleg csak meglepi készül, akkor köszönöm szépen, mért kell ilyen stresszhelyzetnek kitenni egy kismamát? Valószínüleg nem tudnék felhőtlenül örülni a meglepinek.
Ha a barát keveri a sz@rt, akkor az ilyen barátból se kérek többet, és Tominak igenis tudnia kell, hoyg a legjobb barátja nem is biztos hogy az. Ha meg neki hisz és nem neked akkor Tomival baj van.
Tomi szeret téged, akarta a babát! Én sajnos egy dologra tudok gonodlni, ami szerintem nagyon sarkaltos dolog a ti kapcsolatotokban, ez a szex. Ehhez semmi közöm, ti dolgotok, de ha egy pasi hozzá van szokva a napi aktushoz, akkor igenis probléma lehet neki a 2-3 naponkénti. És valóban, a tehesség végén amikor már nem ajánlott szexelni, akkor mit fog csinálni? És 1 óra alatt bizony le lehet nyomni egy pusztán szexet, amiben nincs és nem is kell érzelem, csak a kielégülés. Én is nagyon elfogadhatatlannak tartom, hogy kismamát megcsal a párja, és nagyon remélem, hoyg nem erről van szó! Az a kérdés is felmerül bennem, hogy a párod minden randijáról ilyen részletesen beszámol a barátjának? Mikor hol hánykor? Ez nem jellemző a pasikra, csak felületesen elmondják ha ilyen van. Szóval több oldalról is sántít a dolog!
Én csak annyit szeretnék neked javasolni, hogy tényleg ne veszítsd el a fejed az utcán ha megcsalásról van szó, és próbálj meg vigyázni magadra, nehogy rosszul legyél! Nagyon szorítok neked, és ne haragudj, többiek se!
Kinga
Üdv köztünk, nem szeretnél felkerülni a táblánkba? Judyt biztos szivesen berak téged is, legalább neked is drukkolhatunk intenzíven!
Sysy
Ne haragduj, nem válaszoltam a kérdésedre! Köszönöm az érdeklődést, jól vagyunk, "vegetatív" időszakot élünk így a 8. cn
Annácska
Ez a fertőzés rendszeresen kicseszik veled. Elképesztő, hogy a dokid nem hajlandó érdemben foglalkozni veled. Légyszi ne borulj ki, látod anniy jó doki van még, nem igaz, hogy ne találnád meg a megfelelőt!
Tündi