Halihóóóóóóóó!
Na, végre kezdek egy kicsit magamhoz térni... bár azt még nem tudom, hogy fogok felkelni a kanapéról, annyira elfáradtam...
Kati, érezzétek magatokat nagyon jól a Balcsin!!!!!! Fürödj, "napozz" (az árnyékban persze
), pihizz és élvezd a kismamiságodat!!!!!!!!!!!!!!!
Mia, ez aztán a teszt!!!!!!!!!!!
Tutira nem kell aggódnod!!!!!
Szépen növöget az a babuka!!!!!!
Zsuzsi, de jó, hogy Panka ennyire ügyesen kezdi a leszokást a pelusról! Én egy csődtömegnek érzem magunkat. Már harmadik hete leginkább kisbugyiban van Bence, de még mindig nem hajlandó előre szólni, hogy pisilnie kell...
állandóan csak akkor szól amikor már csurog neki...
Most úgy érzem, hogy soha nem fog sikerülni a dolog. Nagyon el vagyok keseredve...
Bogárka, látom programod van bőven!
menj csak mindenfelé és töltődj! Bár azt is tudom, hogy mindez sokkal jobb lenne, ha itt lenne Veled a "Másik Feled"!
Gondolom most jó nagy kettősség uralkodik Benned emiatt... jól érzed magad itthon, de annyira mégse... Ugye így van, boszikám?????
Beze, remélem jobban vagy! Kicsit kijut Neked a "jóból" mostanában... Na mindegy, a lényeg az, hogy a fiatalúr szépen jelez és így legalább tudod, hogy odabent minden OK!
Nika, gondolom dolgozik a fagyicsináló masina ezerrel ebben a dög melegben!!!! Én is betoltam egy kisebb adagot ma ebéd után, igaz, az bolti volt.
Pampi, mikor mész dokkerhoz, hogy megtudd elhúzott-e a ciszta?
Mona, mész szabira a nyáron? vagy várnod kell őszig, amikor Horvátországba mentek?
Nita, szupi időtök lesz hétfőn is a pancsihoz!!!! Addig meg ott a házi strand!
Betti, mizujs???? hogy bírod a kánikulát?
Rita, mi volt az orvosnál?
Na, és akkor jön a mese... nagyon jó volt tegnap a Balcsin, bár a vízbe nem mertem bemenni, csak a lábamat áztattam. Bence viszont iszonyat módon élvezte a vizet. Ma reggel is, ahogy kinyílt a csipája, már mesélte magának az ágyikójában, hogy Apával ment a nagy vízbe, a Balatonba. Aztán szinte egész délelőtt saját magát nézte a számítógépen (felvettünk kamerával a pancsizást).
Voltunk étteremben ebédelni, aztán délután sziesztáztunk a nyaralóban, meg megint lementünk pancsikázni, lángost enni (jó fokhagymásan
). Szóval minden jó volt!