Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Az én dokim 7 ezret kér, akkor is ha még rákszűrést csinál, nem kér plussz pénzt érte. És nem zavar el 10 perc után. Sokat beszél, és kérdezhetsz bátran is tőle. Igaz szokott csúszás lenni a rendelésen, de tényleg lelkiismeretes.

Nálunk is bolognai tészta lesz :) Regi nagy kedvence.
Vendég
 


zsuzsi: kényelmes otthona van pindurkának :):):)
hát nem volt olyan mint máskor de szerintem nem volt korai a teszt igaz két héttel pé után néztem és 25-ös volt de semmi tünet

nika70
Salgótarján
 
 


Bogárka: Hát a vizsgát már kipihentem! Most iszom a cickafark teát, majd meglátjuk, hogy segít -e! Örülök, hogy gondolsz rám!

Zsuzsi, nagyon aranyos pocid van!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 

 
 

Sziasztok!!!!!!

Bogi a holnap Balcsi csúszik hétfőre.....:(:)))
a kerti szabadstrand ISTENIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Barni ma ki se akart jönni...........úgy lubickolt benne!!!!!

Zsuzsi normál árakat kér a dokid!!!!!!!!!!.az én volt szemét dokim aki a Máténál volt fogadott.nála a magánrendelés 14 rugó.....és az a szemét direkt oda hívott mindíg..........plusz ugye a szülésnél is kapott..........de Barninál nekem már nem volt csak fogadott szülésznőm!!!!!!!!!!
komolyan csak ámulok és bámulok akkora pocakod van!!!!!!!!!!!!!!!!:)))))DE SZÉÉÉÉÉÉÉÉÉP!!!!!!:)))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Bogárka drága, aranyos vagy, hogy hiányolsz! Két napja ramatyul vagyok, most kezdek kilábalni belőle, fej és torokfájás, valamint 3 napig elég erős hasfájásom is volt.
Igen, Marci mozog szerencsére mindennap, hol többet, hol kevesebbet!
A dokid rengeteget kért, az enyémnél egy uh+vizsgálat 5ezer, a rákszűrés plusz ezer.
A te és Mia sztorijai is csúcsak! :lol:

Csillag, gratula, ügyes voltál!

Zsuzsi, gratula Pankának! Szép nagy a poci!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


jó reggelt :)

fent vagyok már fél öt óta
a rendőrök keltettek.rohadt életbe.Tavaly márciusban költöztünk ide .az előttünk lakó egy öt gyerekes roma család.amióta elköltöztek csak a gond van velük.Miattuk nem tudtam átíratni a gázórámat mert tartozásuk volt.tavasszal már keresték őket a rendőrök akkor elmondtam nekik ,hogy már egy éve nem laknak itt.Úgy látszik mit sem ért mert ma hajnalban megszólalt a kaputelefon és őket keresték.még jó hogy a gyerek nem kelt fel de én azóta nem tudtam visszaaludni :(:(

nika70
Salgótarján
 
 


sziasztok!

mielőtt hiányolnátok, csak szólok, h lehúztunk a balatonra. nem tudom, h tudunk-e vmi kósza internetet fogni.hiányozni fogtok, de sírni nem fogok!
vasárnap jövök. puszi!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Hahooo Lanyok!!

Jo, hogy gondoltok raaaam!!! salalalaaaa

Zsuzsi, klassz kis otthona van a csoppsegnek!! Helyes a pocakod!!!!
A nogyogyi ajanlatot halasan koszonom, atgondolom de szeritnem elni fogok Vele!!! Tudod mit? Add meg legy szi priviben!!!! Egert az biztos, hogy kihagyom. Tegnap beszeltem egy lannyal aki Egerben szult es... azt mondta,hogy ha jot akarok, akkor itt...ne!!

Pampi, Te tudsz az egri korhazrol valamit szuleszet ugyben? Azt tudom, hogy lehet kerni szobat amiert ugye fizetni kell de allitolag nem biztos, hogy kapsz. Sokszor nincs annyi szoba, mint ahanyan szulnek.

Nika, nem gondolod, hogy barmit is elfogadok a filterekert!!!!!!!!!!!!!!! Ne serts meg!! Csak, hogy megnyugodj:a 30 db LH es 10 db hcg teszt kerult 2 kemeny fontomba postakoltseggel egyutt. Szoval nincs miert aggodnod, en orulok, hogy segithetek a babasodashoz!!! :D :D Ugyhogy hajra!! Az viszont eleg durva, hogy meg mindig Nalatok keresik a roma csaladot. Hihetetlen!!

Beze, gyogyulj, remelem mar jobban vagy!!!!!!!!! Kis mocorgod jol van, ez a lenyeg!!!!!!!! salalaaaa :D :D

Kati, jo piheneeest!!! Aztan meselj! Nalunk a csajos est jol sikerult, most verekedtem meg magam haza.

Virag, gyere meselj!!!

Rita, Te is, mit mondott az orvosod???

Pampi, kozben net kozelbe kerultem ezert irtam. Csak ugy volt, hogy nem leszek itthon de aztan nem mentem el csavarogni es irtam a csajoknak! Es koszi, hogy tovabbitottad ugy egyebkent az uzenetet Felejuk! Megyek meg majd hozzad fagyizni, nemtom mikor, a heten nem ez biztos, jovo heten leszek meg Egerben. Ird meg itt legy szi, h melyik nap nem dolgozol!!!!! Remelem jol vagy!!!

Kati, uram nagyon hianyol, tegnap este engem nem ert el mert bnomeknel nincsen vonalas telefon, a mobil pedig draga. Skyperol van olyan lehetoseg, hogy befizetunk januarban40 fontot es ezert 10.000 perc beszelgetest kapunk de csak vonalas telora es egesz europara. Neki anyukaja es huga is kulfoldon dolgozik ezert is eri meg. No, mindegy de anyuekat folhivta beszelgettek, nekem pedig irt egy smst, hogy nagyon hianyzom es nagyon szeret es unalmas nagyon nelkulem. Jajj, a szivem szakadt meg, de hat O javallta, hogy jojjek kicsit haza. Bar megmondom oszinten, eleg is igy ennyi, mennek mar vissza. Hianyzik aZuram.:(:(

Nita, a hetfo is hamar eljon am!! Addgi meg...szabadstraaaaand! :D :D

Mia, Te merre vagy? Mi van Veled?

Bettike, hahoooo!!!!
Vendég
 


bogárkám :) tényleg nem volt drága :) ügyesen vetted :) és mégegyszer köszi :) még nem jött meg de szerintem holnapra már itt lesz :)

nika70
Salgótarján
 
 


Nika, ezt mar szeretem :wink: , Veled konnyu volt kiegyezni. Nagyon remelem, hogy holnap megkapod!!!!! :D Aztan megy a drukk!!!
Nekem nem hiszem, hogy beagyazodas lenne, ugy gondolom nem vagyok babas.:(:(
Vendég
 


Sziasztok! :)

Bogár:köszi,hogy hiányoltál :wink: még élek,csak nagyon szenvedek ebben a nagy melegben :roll:

Csajok,eldöntöttem és ma délután meglátogatom dokkert :) ahoz megyek,akinél Tomit is szültem,igaz nincs nála uh,de nemis érdekel,mert pénteken úgyis berendel majd uh-ra a korházba és bizti lesz vérvétel is,legalább is Tominál így volt!
Szóval remélem,apa is hazaér időben,mert csak akkor tudok menni :roll:

Lehet szorítani,hogy minden oké legyen!!!! :D
Vendég
 


Tsoooo, Mia!! Vegre, elokerultel!!!:):)
En, szortiok, hogy minden rendbent legyen. Hanyadik hetben vagy?? 5 vagy 6?
Vendég
 


Mia: minden rendben lesz ne aggódj :):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Majd este jövök bővebben, most visszaolvasni sincs se időm, se erőm... hirtelen felindulásból úgy döntöttünk, hogy egy kicsit "lomtalanítjuk" a lakást. Átpakoltam méretek szerint Bence régi ruháit, meg kidobáltam az egyetemi jegyzeteimet, aztán jöttek a komódok... nem is részletezem.. tiszta dzsuva vagyok...

Mindenkinek naaaagy puszi!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


sziasztok csajok!!!!

találtam kósza netet, innen a teraszról. így ki lehet bírni. már túl vagyunk a fürdésen. gusztustalan meleg a víz. de azért ne sajnáljatok!!! majd még este jövök!!! most elmegyünk halat enni. puszi mindenkinek!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


pampi: nagyon jó az új vonalzód.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Sziasztok!

Apa nemért haza időben így nemtudtam elmenni dokkerhez :roll:
de cserébe megleptem magamat egy tesztel,amit 15perce csináltam :D
Kép :-)
Vendég
 


mia: ez már aztán teszt! mesébe illő!
képzeljétek, én csináltam egy tesztet az utókor számára, amit pár napja elővettem, de ki kellett dobnom, mert annyira elcsúnyúlt! ti milyet "tartósítottatok"?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


húúú mia ez már aztán babás teszt :):):

nika70
Salgótarján
 
 


Halihóóóóóóóó!

Na, végre kezdek egy kicsit magamhoz térni... bár azt még nem tudom, hogy fogok felkelni a kanapéról, annyira elfáradtam... :roll:

Kati, érezzétek magatokat nagyon jól a Balcsin!!!!!! Fürödj, "napozz" (az árnyékban persze :D ), pihizz és élvezd a kismamiságodat!!!!!!!!!!!!!!!

Mia, ez aztán a teszt!!!!!!!!!!! :D :D :D Tutira nem kell aggódnod!!!!!
Szépen növöget az a babuka!!!!!! :D

Zsuzsi, de jó, hogy Panka ennyire ügyesen kezdi a leszokást a pelusról! Én egy csődtömegnek érzem magunkat. Már harmadik hete leginkább kisbugyiban van Bence, de még mindig nem hajlandó előre szólni, hogy pisilnie kell... :? állandóan csak akkor szól amikor már csurog neki... :? Most úgy érzem, hogy soha nem fog sikerülni a dolog. Nagyon el vagyok keseredve...

Bogárka, látom programod van bőven! :D menj csak mindenfelé és töltődj! Bár azt is tudom, hogy mindez sokkal jobb lenne, ha itt lenne Veled a "Másik Feled"! :wink: Gondolom most jó nagy kettősség uralkodik Benned emiatt... jól érzed magad itthon, de annyira mégse... Ugye így van, boszikám?????

Beze, remélem jobban vagy! Kicsit kijut Neked a "jóból" mostanában... Na mindegy, a lényeg az, hogy a fiatalúr szépen jelez és így legalább tudod, hogy odabent minden OK!

Nika, gondolom dolgozik a fagyicsináló masina ezerrel ebben a dög melegben!!!! Én is betoltam egy kisebb adagot ma ebéd után, igaz, az bolti volt.

Pampi, mikor mész dokkerhoz, hogy megtudd elhúzott-e a ciszta?

Mona, mész szabira a nyáron? vagy várnod kell őszig, amikor Horvátországba mentek?

Nita, szupi időtök lesz hétfőn is a pancsihoz!!!! Addig meg ott a házi strand! :D

Betti, mizujs???? hogy bírod a kánikulát?

Rita, mi volt az orvosnál?

Na, és akkor jön a mese... nagyon jó volt tegnap a Balcsin, bár a vízbe nem mertem bemenni, csak a lábamat áztattam. Bence viszont iszonyat módon élvezte a vizet. Ma reggel is, ahogy kinyílt a csipája, már mesélte magának az ágyikójában, hogy Apával ment a nagy vízbe, a Balatonba. Aztán szinte egész délelőtt saját magát nézte a számítógépen (felvettünk kamerával a pancsizást).
Voltunk étteremben ebédelni, aztán délután sziesztáztunk a nyaralóban, meg megint lementünk pancsikázni, lángost enni (jó fokhagymásan :D ). Szóval minden jó volt!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Csillag nagyon örülök, hogy ilyen jól éreztétek magatokat a Balcsin! Biztos aranyos volt a Kis Picurka! Én majd szeptemberbe megyek szabadságra, voltam pár napot a vizsga előtt, meg jövő héten megyek a lottós suliba, ami hétfőtől péntekig tart, akkor is valószínűleg szabi lesz beírva! De majd meglátjuk! Gondolom ma hamar elalszol akkor, jó pihikét Neked!

Mia ez aztán tényleg pozitív!!! Gratulálok! Mikor mész dokkerhoz?

Kati érezzétek jól magatokat! Vigyázz a kis Pocaklakóra!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Mona, ebben a melegben akkor sem tudok aludni, ha fáradt vagyok... éjfél előtt egyszerűen nem bírom bedobni a szunyát és reggel 7 körül ébredek. Alvás közben sokszor felébredek, mert utálok az oldalamon fekve aludni, de máshogy már nem megy... Na de nem panaszkodom, inkább úgy fogom fel a dolgot, hogy fokozatosan szoktatom magam a "nemalvás"-hoz... :wink:
A lottós suliban mit tanítanak? A munkád miatt kell menned?

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


itt vagyok,csak én is punnyadok ebben az elviselhettlen melegben,borzasztó :? mikor lesz már egy kis hűvős,ez már igy nem igazán jó.

de milyen lehet sokkal nagyobb pocakkal,pl neked csillag,te hogy birod?

kati

de jó nektek,irigy picit :) :) :) bár ebben a melegben lehet még ahhóz sem lenne kedvem h fürödjek.

bogárka

ari vagy h hiányolsz,itt vagyok,csak lusta vagyok a gépet bekapcsolni :D

mia

kis türelmetlen :D :D de a tesztet gyönyörűséges,mennyi idős is vagy most?hány hetes?
asszem kedden leszel 6 hetes ugye?talán úgy számoltuk.

KépKép
bettike83
 
 


Betti, örülök, hogy minden rendben van Veletek és csak a meleg miatt nem jelentkeztél!
köszi a kérdést, még bírom a meleget, bár egyre nehezebben... szerintem hatalmas hasam van!!!!! (holnap dobok majd friss pocifotót) El sem tudom képzelni, hogy mekkorára fog még nőni... :shock: :shock: :shock:
Amúgy egyszer már végigcsináltam egy ugyanilyen hosszú kánikulás időszakot akkor amikor Bencét vártam, sőt ugyanilyen melegben szültem! :D

A hétfőt előre utálom már :? :? :? , mert akkor kell mennem a cukorterheléses vérvételre. :? Nem tudom hogy fogom kibírni , mert állítólag még inni sem szabad a két vérvétel között. ha tényleg így van, akkor éjféltől kb fél 10-ig nem ihatok, pedig ugyanilyen meleg lesz... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csillag: ne aggódj én még nem láttam olyan felnőttet aki nem tudta visszatartani :):):):)):)
Hát nem mindennap csinálunk fagyit de azért dolgozik rendesen :) holnap egy sárgabarackosat gondoltam :)

Hát nem semmi a nyarat nagy pocival végigcsinálni :) én annó áprilisban lettem terhes nem is voltak olyan nagy melegek de még a él is enyhe volt abban az évben :):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Csillag, lehet nálunk lottót feladni a boltban, és gép kezeléséhez kell vizsga, különben büntetnek. Napközben nem tudsz ledőlni egy kicsit pihizni, amikor Bence is pihizik, vagy ő nem szokott délután aludni??

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Nika, pedig már mondtam is a férjemnek, hogy úgy tűnik még iskolás korában is pelusba fog csurgatni Bencus...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Mona, már egy hete nem hajlandó délután aludni... lehet, hogy a meleg miatt...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Csillag: Panka nem szól! Letolja a bugyit, bilibe csurizik és utána mondja :D :D Fog menni nektek is!!!! Csak nyugi, ne parázz rá :)

Mia: Szép teszt!!!

Minden nyaralónak jó időtöltést :)

kovacszsuzsi
 
 


Zsuzsi, Bence megáll és nézi ahogy csurog a bugyiból, meg a lábaszárán a pisi... ja és azt mondja, hogy "pisil a bugyim"...
Szerinted azzal rontom el, hogy néha kérdezgetem, hogy kell-e pisilni?????

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csillag

kitartás ebben a melegben,magamat is erre intem.bár nekem lényegesen kisebb pocim van,de igy is nehéz.

akkor várom az új pocifotót.

rugdosnak a picurkák,vagy ők is lustik ebben a melegben?
zsuzsi?

KépKép
bettike83
 
 


Sziasztok!

Bogárka, Csillag, köszi, már majdnem teljesen jól vagyok, végülis 2 nap volt rossz, ezt ki lehetett bírni. :wink:

Mia, nagyon szép a teszt! :wink:

kati, érezd jól magad! Én coraxot raktam el, szépen látszik még mindig. :wink:

Mindenkinek kitartást a kánikulához, mi is nagyon nehezen viseljük. :(

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Bocsi mindenkitől, ez most Csillagnak szól a pisikaki kérdésről... akit nem érdekel ugorgyon :D


Én nem nagyon kérdeztem, hogy kell-e neki. Első nap volt sok becsuri, mert nem értette, hogy mi a fenének kell most a bilibe nyomatni. Akkor mondtam neki, hogy ha kell, akkor a bilibe csinálja, mert anyának nehéz hajolgatni, felmosni (fúúú, de rohadék vagyok, mi? :D). Akkor olyan édi volt, ment a bilihez, de nem húzta le a bugyit, szűrve jött a termés a bilibe :D. Akkor bevezettem a matricás füzetet. Ha belepisil a bilibe, kap egy matricát és ha lehúzza a bugyit, akkor kettőt. Ez bevált, mert második napja nincs egy baleset sem! Éjszakára még nyomatom a pelust. Szerintem nem jó, ha folyton kérdezed, mert ez egy kényszert eredményez náluk. Szerintem eleinte kb 2 óránként mondd neki, hogy anyának pisilni kell, neked nem kell Bencus? Majd monnya, hogy neeeem kell... akkor lehet, hogy becsurizik. Akkor mondd, hogy jaaaj, nézd Bencus, ez a bugyi milyen pisis lett, nem baj, legközelebb figyelünk rá. Találj ki valamit, hogy mondjuk az öreg kalóz (ez csak pl, nálunk tündér volt) szól, és menni kell. És jóóól figyeljen, nehogy lekésse a bilit. Mesélj neki a pisiről, kakiról, stb. Hááát, remélem, beindulnak a dolgok. Kell szerintem vmi motiváció. Valami apróság, nem valami ajándék, de olyasmi, aminek örül (ez lehet egy rajz is egy füzetbe, ami csak az övé, és te dicséretből rajzolod neki, mert ilyen ügyes nagyfiú. Nálunk ez a pisifüzet). Mi tök természetesen kezeljük ezt, nem görcsöltem rá. Szerintem ez fontos, hogy lássa, hogy nem gond, ha bepisil, vagy nem kell kényszeresen nyomatnia... Ééérted? Puszi nektek :)

kovacszsuzsi
 
 


Jó reggelt!

Csillag- ma akartam menni de tegnap egész nap nem értem el a dokker, ma délelőtt még próbálgatom, ha nem sikerül akkor jövő héten. Amúgy a napokban van pé-m, szerintetek lehet ilyenkor próbálkozni? Vagy inkább hagyjuk?

Bogár- nekem minden ismerősöm itt szült Egerben, és egyik sem volt fizertős vip szobában. Sőt azt mondták, h akik oda mentek az megbánta mert ott egész nap egyedül van, nem tud senkihez szólni, a "rendes" szobákban legalább meg tudják beszélni egymással a dolgokat, tapasztalatot cserélnek, stb. Semmi negatívumot nem mondtak. Viszont bejár egy csak aki az újszülött osztályon dolgozik, rákérdezek, h neki mi a véleménye, meg most van vmi új rendszer is ami szerint dolgoznak. Ma jd megírom

Kati- jó pihit! :)

pussz majd du meló után jövök

Kép
pampalini
 
 


átállították a vonalzómat! :evil:
ez nem tetszik

Kép
pampalini
 
 


Sziasztok! :)

Köszi-köszi mindenkinek a tesztdícséretet :D

Betti: kalkulátor szerint most 5hetes 2napos vok :) jövőhét szerdán leszek 6 :)


Hát én sem bírom már ezt a hülye meleget,csak szenvedek :roll: arra várok mikor jön már egy kis hűvös idő,de talán vasárnap pár fokkal kevesebbet mondanak...
Vendég
 


mia

én is várom a hűsit.de nehezen akar jönni.

KépKép
bettike83
 
 


Csillag
Én is hétfőn megyek vérvételre. Kb 9-re, azt mondta a dokim, soron kívül bejuttat. Bár én nem ragaszkodtam ehhez, de ő ajánlotta. Ha megismersz, feltétlen szólíts meg, mert nekem néha piszok rossz az arcmemóriám.

Mia
Gratula, ez már "nagykönyvbe" illő teszt :) Jövő héten már mehetsz is dokihoz? Mikorra tervezed a dokilátogatást?


Tegnap voltam dokinál, a méhem bőven megfelel a 10 hetes méreteknek. A fogyásomra is rákérdezett, mondtam hogy kevesebbet eszek, sok gyümölcs és inkább folyadék. Amúgy sem eszek sokat ha nagyon meleg van. Méhszáj zárt, azt mondta nyugodtan fürödhetek a nyaraláskor, de nem fogok. Csak 5 hét múlva megyek hozzá, a szabadságok miatt. Remélem addig nem lesz semmi problémám.
A TORCH teszthez a beutalót majd hétfőn megírja, és az első laborral, aznap meg is csinálják.
Július 28-án (párom névnapján :)) lesz a 12 hetes uh. Már nagyon várom.
Vendég
 


a méhszáj nyitottságát kézzel vizsgálja igaz?én nem tudom :shock: :D de gondolom h azzal.

cak azért kérdezem mert a páromat is el akarom vinni legközelebb uhra,de ha előtte kézzel is vizsgál a kissé kellemetlen.bár látta már ,szoval nem ujdonság :D :D csak azért mégis,a szégyenlősség :D

KépKép
bettike83
 
 


Betti: Kérd meg a dokidat, hogy előbb uh-zzon, utána vizsgáljon, aztán addig a párod kimegy... Nem?

Rita: Ha nekem lehetne, én úúúgy fürödnék... de nekem tilos :(

Csillag, Rita: Drukk a vérvételekhez. Csillag, én nem utálom a cukkeres cuccot. Elsőre sem jött kis, Pankánál. Pedig vele kétszer csináltam végig, mert a Margitban voltam félidőig, ott csinálnak a 16. héten is...

kovacszsuzsi
 
 


Brita, biztos ott leszek 9 körül is a terhesgondozóban, mert az első vérvétel 7-kor van, a második meg 9 körül. Majd jól megnézlek előtte iwiw-en és megszólítalak! :D

Zsuzsi, nekem rossz emlékeim vannak a cukros lötyivel. Nem akart visszajönni, de egész nap azt éreztem, mintha szétmarná a nyelőcsövemet. Nagyon ki voltam tőle... Annak ellenére, hogy édesszájú vagyok (süti, fagyi bármikor jöhet :D ), a reggeli cappuccinot vagy egy csésze teát mindig cukor nélkül iszom. Lehet, hogy emiatt volt sz@r.
Köszi a tanácsot bili-ügyben! Ne érts félre, én sem kérdezgetem állandóan Bencét, hogy kell-e neki, csak amikor kint vagyunk a kertben és már két órája nem csurizott be, akkor jön a kérdés. Erre persze azt mondja, hogy Neeeeem... vagy a másik válasz, hogy szépen elmondja, hogy hogy kellene és 5-10 perc múlva bepisil.
Azt nem akarom engedni neki, hogy félórákat üldögéljen a WC-n vagy a bilin, mert akkor nem tudatosan pisilne oda, hanem csak véletlenszerűen.
Van, hogy odateszi a mosdófellépőt a WC-hez és vigyorogva mondja, hogy "úgy pisilek, mint Apa". de persze nem jön semmi. Megszidni soha nem szidom, ha bemegy a pisi, mindig megbeszéljük úgy, mint Te, hogy anyának nehéz feltörölni, meg, hogy elfogy a bugyi, erre azt mondja, hogy ő akkor "kukacban" lesz. Sajnos szerintem nála még mindig nem következett be az a bizonyos csavar a fejében... és addig, amíg ez nem történik meg, amíg nem Ő akarja csinálni a dolgot, én a fejem tetejére állhatok...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


zsuzsi

dehogynem,tök igazad van,eddig nem jutott eszembe :) :) :) jó tipp

lányok

ti probáltátok már az ingás jóslást?én probáltam,sőt,az egész család csinálja,és a baba neme jóslásában elég jól bevált.
nekem már tini korom óta 3 gyereket jósol,első lány,második fiú és utánna még egy lány Smile Smile én mondjuk 2vel is elégedett lennék.

ha ki szeretnétek probálni,elmondom h működik.már a meglévő gyerekeket is megjósolja,akár az ikreket is.

szoval kell egy aranygyűrű,és egy cérna.belefűződ és a csuklód felé tartod úgy h a kezed nem mozdul egyáltalán.és a gyűrű magától elkezd mozogni,ha körbe kezd körözni akkor lányha pedig egyenesen,előre hátra,akkorfiú,ha pedig köröz és közbe be is vág a körbe akkor ikrek.

minden gyerek után le kell tenni és ujra felvenni,és addig ismételni amig miután felemeled már meg sem mozdul.

KépKép
bettike83
 
 


Csillag: Ééértem a bilidolgot! Szerintem igazad van. Ez lehet, hogy neki még nem jött el az idő... Nálunk egyelőre kakigond van, mert az nem akar jönni... Hmmm, remélem, megoldódik.

kovacszsuzsi
 
 


Bogárkám drága megkaptam a teszteket nagyon szépen köszönöm :):):):)ma este el is lövök egy lh-t hátha már peteéréses szakaszban vagyok megint :) reggel meg azért egy hcg-t nézek újra :)

nika70
Salgótarján
 
 


Az ígért pocifotó :D

Kép

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csillag

szép,formás poci :)

KépKép
bettike83
 
 


Csillag! Széép formás pocid van. Nincs rajtad egy deka felesleg sem! De jóóó neked! Irigy-irigy :D :D

kovacszsuzsi
 
 



kovacszsuzsi
 
 


egy darab laptető eladó :D

kovacszsuzsi
 
 


Háhá, én kipróbálom az ingááát :D

kovacszsuzsi
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?