Sziasztok!
Nah reggel az éjszakás társammal levettem a vért, és beraktam a hűtőbe a kedves kolleginának. Este felhívtam hogy nem tudom csütörtökön bejönni, levetetném reggel a vért vkivel, úgyis emlékeztem rá hogy máskor is 2napig aszaltunk a hűtőbe egy kombinált tesztet, akkor nekem miért ne lehetne levenni előbb? Mondta hogy jaj akkor neki az le kell centrifugáltatni, nem tetszett a megoldásom…de basszus, ő áll ott a centrifugagép felett, vagy a laboros??Nagyon gáz emberek vannak…
Kis-csillag:Huuu de sok változás előtt állsz!! ha Soroksárra költözöl, az helyileg a Jahn Ferenc Délpesti kórházhoz tartozik, ott voltam tanuló.Kerteshézban vagy családiban gondolkoztok?
Hát köszönöm a bíztatást, azért nem szeretném 36.hétig nyomni..mostani fölállás szerint a szeptember végét is eltudnám viselni annyi a meló..holnap meg egyedül leszek éjszaka, és tuti csomó császáros lesz! Remélem a férjem észbe kap majd, ha más nem kényszerből is..most újabb kiadás van vettem neki egy tv-t, mert amióta kint alszunk a nappaliba, ő ott éjfélig tvzik, én meg nem bírok a tv-t se a hőségtől aludni, és fél 5kor meg kelés..szóval ez volt a legjobb,legbékésebb megoldás, ha a babó meglesz, akkor tudunk együtt aludni a nappaliba, ő meg a nagykonyhában tvzik, kialakítok neki egy kis tv sakot..nem akarta hogy vegyek tv-t, de máshogy én se tudtam volna nyugodtan aludni, meg mondt lesz a névnapja, ilyen nagy ajándékot kap tőle..mondtam is neki, hogy minden csak befektetés számomra, mert ha otthon leszek a babámmal, neki kell a mi igényeinket anyagilag is kielégítenie.
Jah most az agressziómat már sírógörcs is ötvözi…apa is kivan tőle…
de reggel megemlítette, hoyg vasaljam ki a cuccait /csak a kórházi ruhákat és ha van pár inget szoktam vasalni/ mert ahogy beszedte a szárítóról, összegyűrve a székre dobta…nah eldurrant az agyam, megmondtam hogy nem vagyok cseléd és majd akkor fogok vasalászni mindent, ha otthon mereszthetem a seggem és nem kell éjjel-nappal dolgoznom…éppen éjszakából jöttem haza, egyébként is házisárkány vagyok akkor..
Megérett egy csomó cukkiní a kertünkbe, kettőt be is hozott apa, hoyg rántsam ki, hát azt is mire megcsináltam,lesóztam-állni hagytam-kipaníroztam- megsütőrrem ebben a dög melegben…meg is mondom neki, máskor vmi könnyebbet találjon ki vagy ne éjszakázás után paníroztasson..jaj de utálok panírozni! de csináltam kis görög salit meg rizst is mellé tartár mártással, imádunk enni midn2en, és imádok a kedvében járni.
Nem is tudom, hogy fogja majd feldolgozni, ha már nem ő lesz az első, állítólag nagyon megsínylik az apák, majd megpróbálok figyelni rá is, úgyis mind2jük szükségletei fontosabbak lesznek a sjátomnál. Vkinkek tapasztalata erről, akik már túl vannak ez első gyerek dolgokon?
Gratulálok Monka! Jó hogy ilyen rendes dokit találtál magadnak! Én is 10hetesen voltam védőnéninél, 12.hétig intézd el.
Spumilla: a vaszati mindt indiai emberalkatokként rémlett az agyamban, szóval nem ismerem..Kösz a széles vállas ölelést! Nah össze is hoztam egy gyors tervrajzot paintban, nah milyen vagyok? Juuuj de töki a kaldalló!! Jó is egy ilyenre beinvesztálni, nehogy idén is az oroszok elzárják a gázt, aztán nézhetünk! Kolleganő fodrász szalonban hallotta hogy állítólag decemberig nyár lesz…nah mekkora hülyeség! bár nem lenne rossz nem kéne annyi gázt fizetni!
Zsuzs: szeptember végéig kapott haladékot, már szóba se hozom a dolgot, majd az utolsó hetekben rágom a fülét a meló miatt..
Msi: gratulálok a férjedért! Sok nő megérdemelne egy ilyen pasit, többieknek is hasonlót kívánok!
Nlzs:jó újra látni, remélem kipihented magad, jövőre már eggyel több gyerekkel mehetsz nyaralni! Sajnos az integrálthoz nem tudok hozzá szólni, ez teljesen új dolog és a cég reklámjáról se hallottam.
Köldökzsinórvért valaki leveteti?
Ti éreztetek olyat mintha kés lenne a hüvelyetekben?tegnap ezt éreztem mikkor rohantam be melóba és nagyon kellett pisilnem, utána ettől a fájdalomtól alig bírtam de elmúlt..és ebben a melegben én is úgy szédelgek mint aki sokat ivott...eddig nem volt semmi bajom most jön majd ??