Nicol
ez borzalmas! Én nem tudom mit tennék, de tutira nem hagynám annyiban. Nem tudom, mi a jobb, meglesni, vagy rákérdezni. Én biztosan rákérdeznék, de ahhoz, hogy valami okosat tudjak tanácsolni, ismernem kéne a párodat!
Nagyon drukkolok, hogy csak egy félreértés legyen. Én nem tudom elképzelni, hogy ha valaki babát tervez,az félrelépjen!
Szívből kívánom, hogy csak tévedés legyen az egész!
Szorítok nektek! És mindenekelött próbálj megnyugodni!
Babus
azt még én sem tudom, hogy általában hogy mennek a dolgok lombik esetében.
Orsiék már korábban tudták, hogy gond van a párjánál, de nem akartak műtétet. De ennek ellenére volt csomó vizsgálatuk, még lapar is, amin eléggé elcsodálkoztam. Azt hittem, ha már mindenképpen lombira kerül a sor, akkor lényegében mindegy, hogy átjárhatók-e a petevezetékek, de ezek szerint nem.
Annyi viszont már világos, hogy miután megvan minden kötelező vizsgálat eredménye (nálunk ez jelenti a gyenge pontot, hogy mikor érünk el idáig) és megvan a papír is a lombikhoz (ez mindenképpen kell olyan esetben, ha nincs elötte inszem. Nálunk ezt elvileg az andrológusnak kell kiállítania), akkor a soron következő menzi első napján el kel kezdeni fogamzásgátlót szedni, a következő ciklus első napján pedig kezdik a stimulációt.
De mindenki nyugodt lehet, nem ússzátok meg a részletes beszámolót!
Tényleg, most gondoltam csak át, hogy ebben a topikban valószínű mi leszünk az első lombikosok! És reméljük az utolsók is, mert mindenkinek sikerül spontán. Lehetőleg még idén!
Én ezért szorítok mindenkinek!
Stella