Új privát üzeneted érkezett!

Stella

Én nem értek ehhez egyáltalán. Csak abból indultam ki, hogy Orsi írta, hogy dec.8.-án bejelentkeztek a Kaáliba és február 20.-a körül volt a transzfer.
Nem tudom, hogy megy ez. Tudom, hogy kell hozzá egy csomó vizsgálat. De ezeket előtte kell elvégeztetni, és kezedben az eredményekkel kell menni hozzájuk vagy ezeket már az éppen aktuális meddőségi központban végzik el, közvetlenül a lombik előtt? Mert ha ez utóbbi, akkor az "nagyon jó". Akár, mint a példa is mutatja, két és fél hónap alatt el lehet jutni a beültetésig. Ráadásul ti a 6 kötelező inszem-et is megússzátokKép Ami azért min. 6 hónap spórolásKépNem mindegyKép
És nálatok Pécsen van ilyen lombikos hely? És oda mikor kell bejelentkeznetek?
Bocsi, ha most én kérdeztem sokat, de én viszont ezekhez nem értekKép

Babus

Kép
babus2005
 
 


Nicol!
Az előbb elfelejtettem megkérdezni, hogy nem volt mostanában gyanús a párod?
Nagyon szorítok, hogy ne legyen igaza az ismerősödnek.

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Nicol,

Ez szornyu, de en egyetertek Judy-val es biztos hogy elmennek meggyozodni rola, hogy tenyleg igaz-e! Mostmar ugyis ott fog motoszkalni a zold szorny... Nem is tudom mit tennek most a helyedben... Kép

Gyongyi

bgy
 
 

 
 

Judyt!

Csak az tünt fel, hogy sokat Internetezik, de én soha nem gondoltam, hogy azért mert csajokat keres. Azt, hogy sokszor nincs otthon már megszoktam, mert ő kárpitos, sokat rohangál munkát nézni, anyagot beszerezni, szállítani. Én ezekre a helyekre nem nagyon szoktam vele menni, ne legyek láb alatt. Most hívtam, hogy lenne program arra az időpontra, amikor állítólag találkozója lesz, és rögtön mondta, hogy munkát kell néznie, inkább kicsit később. Kép

Nicol

Kép
nicol
 
 


Nicol
Ez nagyon szörnyen hangzikKép De azért valahogy járj utána. Mert nagyon sok rosszakaró barát van. Ki tudja, hogy igazat mond-e? Nem-e csak a boldogságotokat irigyli?
Én, mivel elég féltékeny típus vagyok, biztos meglesném a randit, valóban igaz-e.
De akkor is az a fontos, próbálj meg nyugodt maradni, legalább addig, amíg még nem is biztos. A kisbabádnak nem tesz jót.

Babus

Kép
babus2005
 
 


Jaj Nicol!

Mennyire megbizhato ez a forras? Biztos, hogy nem csak irigykedik vagy valami mas van a hatterben?

Vanda
vanda72
 
 


Nicol
Letaglózott az amit írtál! Nem lehet ebben a helyzetben okosat mondani. Én azt hiszem, megvizsgálnám, hogy az a barát mennyire barát, az ő magánélete rendben van-e, biztos hogy nem csak szét akar benneteket választani és azért mondta. És megkockáztatná-e a barátságotokat ezzel, ha mégsem igaz? Ha ez a dolog rendben van, akkor azt hiszem átgondolnám az elmúlt heteket hónapokat a párommal. Nem vetteél-e észre valami változást, nem lett-e vidámabb, nem vett-e új cuccokat, nincsenek-e újabb szokásai, stb. Azt írtad, hogy a barátod naponta igényli a szexet, és ezt te meg is adod neki. Ez mellett még igényli és mással is? Te ezt el tudod hinni, képzelni róla? És megvizsgálnám a helyedben azt is, hogy a barátoddal milyen közös jövőt terveztetek. PL. Eljegyzés, esküvű, ilyesmire gondolok. Vagy ezekre nem is hajlandó. Az állítólagos randiig talán van még idő átgondolni a dolgokat, és szerintem is meg kellene próbálnod valahoyg meggyőződni az igazságról. Pl. az időpont után néhány perccel hívd fel hoyg rosszúl vagy és menjen haza, mit mond rá? Remélem nem írtam nagy hülyeségeket! Addig is próbáld megosztani velünk a gondolataidat, hátha tudunk segíteni!

Tündi
Vendég
 


Babus, Vanda!

Nem hiszem, hogy hazudna. Mindig őszinte volt. És mindig az én oldalamon állt, ha baj volt. Rettegek elmenni megnézni, mi lesz ha igaza van? Nem tudom képes leszek e feldolgozni.

Nicol

Kép
nicol
 
 


Tündi!

Lehet hogy igazad van. Mióta tudjuk, hogy baba lesz kevesebbet vagyunk együtt, inkább csak 2-3 naponta. De azt hittem csak azért mert őis fáradt és én is sokkal fáradtabb, álmosabb voltam mostanában. Eddig jóindulatnak fogtam fel. Lehet hogy nem kellett volna.

Nicol

Kép
nicol
 
 


Nicol,

ez nagyon nehez helyzet, de ne dugd homokba a fejed meg akkor sem, ha nagyon faj. Ha tenyleg megbizhato a forras es mindig melletted art, valoszinuleg most is jot akar neked. Vele nem tudsz elmenni megnezni? Semmikeppen ne menj egyedul, ha ugy dontesz odamesz...

Vanda
vanda72
 
 


Sziasztok lányok, most tudok jönni egy picit.

Vanda
Sajna én is csak imitálni szoktam sokszor a munkát, de ma egy perc megállás sincsen, pedig már olyan éhes vagyok!

Stella
Ma reggel amikor beértem a munkahelyemre azzonnal írni akartm neked legalább csak annyit, hogy MÉG HÉT NAP. De sajna nem volt időm. Aztán délben elolvasom a leveleket és mit találok nekem címezve Tőled: MÉG HÉT NAP
Mikor reggel felébredtem már ez volt az első gondolatom.Csak telik az idő, még ha lassan is.

Babus
Az én két magyar vizslám 17 évig élt úgy, hogy az egyiket 3-szor műtötték. A te kutyusod is olyan szertetben él, hogy még fogtok ti ketten menni Kristóf elé az iskolába!

Nicol
Amit leírtál az sokkoló!!!!Mennyire megbízható a legjobb barát? Honnan tud az állítólagos randiról? Ő ezek szerint mindent tud (már ha van mit(? Én a helyedben elmennék a megadott helyre, de csak abban az esetben ha visszagondolva az elmúlt hónapokra, bármi apróság is gyanús lehet.
Szörnyű amit átélhetsz kívánom és remélem, hogy alaptalan legyen az egész!!!!!
jura
 
 


Nicol,
Ez borzalmas. Én amilyen féltékeny típus vagyok, biztosan elmennék és meglesném azt az állítólagos randit. De szerintem is kellett volna valami jelének lenni. Nem vettél észre rajta semmi furcsát? Fura telefonok, ilyesmi.
De a baba miatt nem szabad, hogy ideges legyél, tudom ez most nem könnyű. Én azért nagyon remélem, hogy az a barát téved és csak egy bosszantó félreértésről van szó.

Móni

Kép
móni23
 
 


Vanda!

Azért nem tudok vele menni, mert ő Tominak is nagyon jó barátja, szinte az egyetlen barátja és nem akarja a barátságukat felrugni, csak nagyon sajnál engem. Meg is kért, hogy ne mondjam el neki, hogy tőle tudom.
Amúgy elhatároztam mindenképp elmegyek megnézni.

Nicol

Kép
nicol
 
 


Nicol
ez borzalmas! Én nem tudom mit tennék, de tutira nem hagynám annyiban. Nem tudom, mi a jobb, meglesni, vagy rákérdezni. Én biztosan rákérdeznék, de ahhoz, hogy valami okosat tudjak tanácsolni, ismernem kéne a párodat!
Nagyon drukkolok, hogy csak egy félreértés legyen. Én nem tudom elképzelni, hogy ha valaki babát tervez,az félrelépjen!
Szívből kívánom, hogy csak tévedés legyen az egész!
Szorítok nektek! És mindenekelött próbálj megnyugodni!

BabusKép
azt még én sem tudom, hogy általában hogy mennek a dolgok lombik esetében.
Orsiék már korábban tudták, hogy gond van a párjánál, de nem akartak műtétet. De ennek ellenére volt csomó vizsgálatuk, még lapar is, amin eléggé elcsodálkoztam. Azt hittem, ha már mindenképpen lombira kerül a sor, akkor lényegében mindegy, hogy átjárhatók-e a petevezetékek, de ezek szerint nem.
Annyi viszont már világos, hogy miután megvan minden kötelező vizsgálat eredménye (nálunk ez jelenti a gyenge pontot, hogy mikor érünk el idáig) és megvan a papír is a lombikhoz (ez mindenképpen kell olyan esetben, ha nincs elötte inszem. Nálunk ezt elvileg az andrológusnak kell kiállítania), akkor a soron következő menzi első napján el kel kezdeni fogamzásgátlót szedni, a következő ciklus első napján pedig kezdik a stimulációt.
De mindenki nyugodt lehet, nem ússzátok meg a részletes beszámolót!
Tényleg, most gondoltam csak át, hogy ebben a topikban valószínű mi leszünk az első lombikosok! És reméljük az utolsók is, mert mindenkinek sikerül spontán. Lehetőleg még idén!
Én ezért szorítok mindenkinek!
Stella

Kép
stella9
 
 


Nicol

Ezek szerint ez a barát egy fiú. Aki ugye mindig nagyon rendes volt veled és mindig a te oldaladon állt. Nem lehet, hogy szemet vetett rád? És valahogy besegített itt a dolgokba?
Mindenképp menj el megnézni, szerintem isKép

Babus

Kép
babus2005
 
 


Stella!

Rákérdezni, nem merek. Lehet hogy hazudna, vagy áttenné más napra. Fáj amennyire fáj elmegyek.
Látod Stella, nekem van babucim, de lehet hogy nem lesz apucija, neked van apucid, de nem jön spontán a baba. Van ebben igazság??? Remélem a lombik sikerrel jár majd és karácsonykor már izgulhatunk érted is.

Nicol

Kép
nicol
 
 


Babus!
Már nagyon régóta tudom, hogy szemet vetett rám de ezt pár éve meg is beszéltük. Nekem akkor sem kéne ha a Barátommal külön mennénk. Ezt neki is elmondtam és ő el is fogadta. Nem az esetem és idős is hozzám (35éves). Így alakult köztünk nagyon jó barátság.

Nicol

Kép
nicol
 
 


Stella, Tündi!

Köszi a drukkot, úgy nézem a mai napot is sikeresen megúsztam. Csak a hasam feszül egy kicsit. Amúgy semmi egyéb tünet. (se mellette, se ellene) Én már azonban inkább a következő hónapra gondolok.

Nicol!

Hát ez igen váratlan. A helyedben én mindenképp meglesném (kiváncsi alkat vagyok), de a tisztább látás végett is, mert hát a másodkézből kapott információ csalóka is lehet, és hát ugye mindenki inkább a saját szemének hisz. Szóval a bizonytalan sokkal rosszabb még a biztos rossznál is, és a babának sem tesz jót. Én bízom benne, hogy mindenre van magyarázat, és az egészből semmi sem igaz. De ha mégis, akkor jól kiosztanám.
Persze én nem lehetek a helyedben, és legyél okos, dönts a legjobb szerint.
Hiszem, hogy minden rendben lesz!!!

Puszi: Lara

Kép
lara26
 
 


Nicol
lesz a babucinak apukája! Szívből kívánom, hogy sikerüljön tisztázni mindent!
Stella

Kép
stella9
 
 


Nicol


Mikor lesz a randi?
De addig is szerintem próbálj megnyugodni, most még semmi sem biztos.
És mi van, ha pont egy (kellemesKép) meglepit szervez neked, mint újdonsűlt kismamának? Fogalmam sincs mit, valami extrát, mondjuk a holnapi első UH tiszteletére? És utólag csak nevetni fogtok az egészen, hogy ti meg mennyire a legrosszabbra gondoltatok? Történt már ilyen többször is a "történelem" soránKép

Babus

Kép
babus2005
 
 


Móni 23!

A megint megjött... topikban érdeklődnek felőled, hogy mi van veled?
Legalábbis a táblicskuban be vagy narancsozva Kép

Lara

Kép
lara26
 
 


Nicol!
Ne idegeskedj!!!
Veled leszek lélekben.
Ez a barát honnan tudja a randit?

Annácska!
Írtam emailt.

Vanda!
Hogy vagytok?

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Nicol, Babus
De jo lenne, ha tenyleg csak ennyirol lenne szo!!! Milyen jo Babus, hogy te meg ilyen krizis helyzetben is tudsz ennyire pozitivan gondolkodni!
Nicol, merre lesz a randi es hanykor? Szerintem tenyleg kerj meg valakit, aki nem el vissza a helyzettel, hogy kiserjen el. Ha meglepirol van szo, akkor pont jol fog kijonni a dolog! Van olyan baratnod, akiben megbizol ennyire?

Vanda
vanda72
 
 


Hát babus!
Remélem, a jósnő szól belőled., De azért én nem élem bele ilyesmibe magam. A randi 4 óra után pár perccel lesz, tőlem nem messze. Velem ugyanott akar tálálkozni 5-kor. Jaj, olyan lassan megy az idő. Kép

Nicol

Kép
nicol
 
 


Judyt,
koszonjuk kerdesedet, minden a legnagyobb rendben. Penteken megyek az ujabb ultrahangra, remelem ott mar latszani fog valami es akkor megnyugodhatunk egy idore.

Zebras tesztnek, amit kuldtem hamarosan meg kell erkeznie hozzad...

Vanda
vanda72
 
 


Nicol!
Reméljük, hogy Babusnak lesz igaza.Kép
De tényleg ne egyedül menjél oda.
Vagy ha neked úgy jobb akkor egyedül.
Vigyázz magatokra!!!
Hát egy óra alatt nem sok mindenre van idejük.
Nem?

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Sziasztok lányok!

Judyt
Nagyon szépen köszi a sablonokat! A férjem kicsomagolta nekem:-) Az albumodnak mi a címe itt a babaneten, ahol fent vannak a munkáid?

Babus
Köszi szépen a mailt! A képeket sajna nem tudtam megnézni, mert tényleg nem működtek. Csak egy kis négyzetben egy kis piros x betű... Gondolom az nem ti vagytok:-))))) Elküldöd majd még egyszer? Előre is köszi!

Tegnap voltam dokinál. A prolactin szintet tartotta egy kicsit magasnak. Kaptam Bromocriptint meg Clostyt. Ha megjön a menzim (aminek most kivételesen nagyon örülnék. Szedtem a Norcolutot, de a párom utazása miatt nagyon sokat stresszeltem, úgyhogy remélem nem kever be.), akkor kell a 4. napon kezdenem a clostyt 5 napon keresztül. A 11-12. cn-on kell UH-ra mennem, hogy megnézzük hat-e a closty. Kérdezte, hogy ha engem rendbe hoznak a bogyók és még akkor se lesz eredményes a projekt, akkor a párom hajlandó lenne-e szintén megvizsgáltatni magát. Mivel tudom, hogy ő is mennyire akarja már a Picúrt és ő is bármire hajlandó a cél érdekében, mondtam neki, hogy igen. De remélhetőleg erre nem fog kelleni sort kerítenünk:-) Mindjárt meg is adta két andrológus tel.számát:-)
Utána megbeszéltem a párommal:-) Mondta, hogy ha szükség lesz rá, akkor természetesen visz kiskatonákat a dokibácsinak vizsgálatra:-) De ő tudja, hogy nem fog kellenie. Inkább nekem adja őket és majd beszél velük, hogy úgy harcoljanak, hogy ne kelljen dokibácsihoz menniük:-) Hát nem édi?:-)
Ma reggel mondtam neki, hogy úgy készüljön, hogy ha elvonul a vörös sereg, akkor aztán jövő héttől még ha hulla fáradtak is leszünk az építkezés miatt, akkor is akcióznunk kell 1000-el. Mondta, hogy ne félj anyacska, összehozunk nemsokára egy kis Marcit. Vagy Virágot? Megkérdezte, hogy én mit szeretnék elsőre. Mondom, bármit, csak egészséges legyen és már itt legyen a pocimban:-) És Te, kérdem tőle? Hát, én inkább egy kis Virágot. Egy pálmafás kis Virágot:-) Vissza kellett tartanom a könnyeimet.
Jaj, lányok úgy hiányzik! Annyira szeretem őt és már olyan szívesen megajándékoznám őt egy picúrral!

Na, megyek is. Épp csak bekukkantottam. Be kellett még ugranom a munkiba, gondoltam gyorsan írok nektek pár sort:-) De most már indulok haza anyuékhoz. Szorítsatok, hogy észrevétlenül elröpüljön ez a két nap és újra együtt lehessünk! Puszi mindenkinek! Vigyázzatok magatokra és sikerekben gazdag akciózásokat, akinél aktuális:-)

Hétfőn jövök
Vali

Kép
Kép
tacsifül
 
 


Nicol!

Akkor szerintem lehet csak egyszerű üzleti megbeszélésről lesz szó. Ki hallott már 1 órás randiról?Egy óra semmire sem elég. És hát váltani sem megy olyan gyorsan előtte mással aztán meg veled talizik?
Szerintem ne izgulj.
Lara

Kép
lara26
 
 


Vanda!
Van ilyen, de mindegyik dolgozik ilyenkor. Azt pedig nem várhatom el senkitől, hogy otthagyja a munkahelyét. Amúgy is nagyon ki tudok borulni, ha valami rossz ér, azt pedig jobb ha a barátaim nem látják. Rémes látvány vagyok olyankor.

Nicol

Kép
nicol
 
 


Mea!
Nekem a zenész férjem gyakran hagy egyedül és ez terhesség alatt/után sem fog változni. Szerencsére már akkor hozzászoktam, amikor még szüleimnél laktunk. De azért még mindig rossz, amikor egyedül alszom. Ilyenkor nagyon sok programot szervezek: barátnők, suli, vásárlás. Általában így csak későn érek haza és hulla fáradtan, így egyszerűen csak bedőlök az ágyba és már alszom is Kép Próbáld ki!

Nicol! Borzasztó, amit írsz, de bízom benne, hogy csak egy félreértés. Melletted állunk és mindannyian nagyon szorítunk! Utólag majd egy jót fogunk rajta nevetni!!!!
pilis
 
 


Vanda

Csak addig tudok pozitívan gondolkodni, míg be nem bizonyosodik a dolog. Itt is úgy vagyok vele, hogy a remény hal meg utoljára.
Ha viszont kiderül, hogy igaz a hír...hú, jobb lenne, le sem írnom a véleményem. Én rendkívül elítélem a hűtlenséget.(7 éve, a kapcsolatunk legelején a férjecském az akkori legjobbnak hitt barátnőmmel kicsit "összegabalyodott". Na nem jutottak túl messzire, de azóta ez nálam kínos téma.)
Én megfojtanám a párom, meg a nőt is. Pont ma a reggelinél hoztam szóba apucinak, hogy szerintem nincs undorítóbb dolog, mint egy terhes nőt megcsalni. Ez megbocsáthatatlan. Szerencsére helyeselte. Ajánlom is nekiKép

Babus

Kép
babus2005
 
 


Vanda!
Remélem, hogy a próféta szól belőled és tényleg meglesz az a két csíkos teszt, mert már nagyon várom.Kép
De még 2 hétig biztos nem fogok tesztelni.

Vali!
Nagyon aranyos a párod.
Már nemsokára veled lesz, és elkezdhetitek a babagyártást.
Albumom:
http://babanet.hu/album/main.php?album=3691

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Sziasztok!
Csatlakozhatnék hozzátok?
Már egy ideje olvasom a topicot, nagyon érdekel, mi van veletek, így a munkahelyemen minden nap felkeresem az oldalt (persze azért nagyon sokat dolgozom).
Mi még csak 3 hónapja próbálkozunk.

Nicol ne haragudj, hogy én is hozzászólok a problémádhoz, de szerintem is le kell tisztáznod legfőképpen magadban, hogy kinek hiszel igazán. Én is biztos, hogy meglesném a párom, mert ilyen dolgokkal nem lehet viccelni!Remélem alaptalan a vád, szívből kívánom!!!

Kinga
Kinga79
 


Nicol,

Igen, ez a 4 ora valoban olyan idopont, amikor nem sokan ernek ra. Tomi mondott meg valami konkretumot? Pl. hogy miota tart, ki ez a lany, ismeri-e o is? Egyaltalan hogyan keveredtek ossze? Nem hinnem, hogy ennyire fontos legyen valakinek a sex, hogy az elso kevesbe aktiv het utan szerezzen maganak egy helyettesito partnert.

Vanda
vanda72
 
 


Hírek Orsiról
ma 12-kor megszületett Máté 2290 gr, majd 12.03-kor Levente 2300 gr. Babák jól vannak, valószínűleg inkubátor sem kell majd nekik Orsi szerint!
Ha jól tudom 36 hétre születtek!

BabusKép
hasonló jó híreket várunk tőled 15-16 hét múlva!
Stella

Kép
stella9
 
 


Szia Kinga!
Üdvözlet közöttünk! A három hónap az még tényleg nem sok, de azért kívánok sok-sok türelmet, kitartást és persze zebrákat Kép A lányok szerint itt mindenkinek több esélye van, én is ebben bízom Kép
pilis
 
 


Babus,
egyetertek veled! A felrelepes szerintem is megbocsathatatlan bun, kismamaval a hatterben pedig egyenesen a legszemetebb dolog, amit pasi muvelhet. Nem tudom, en mit tennek, ha barmi ocskasag kiderulne a paromrol...

Kinga,
orulunk, hogy csatlakoztal, bar most Nicol miatt elegge izgul mindenki. Remeljuk, hogy neked is szerencset hoz ez a topic!

Vanda
vanda72
 
 


Orsi! Gratulálunk! És közben irigykedünk is Kép A párom is azzal "zaklat", hogy egyszerre szeretne két fiút! Nektek bejött, szuper!!!!!
Babus! Azért mi nem két babát várunk tőled Kép
pilis
 
 


Stella,
Orsi is koztetek "elt", mielott babas lett? O lombikos volt, azert lettek ikerbabai? Nagyon szep nagyok a babak ahhoz kepest, hogy ikrek es hogy 1 honappal elobb kibujtak! Igy ismeretlenul is nagyon nagyon gratulalok neki!

Csaszarral szulettek egyebkent?

Vanda
vanda72
 
 


Osinak nagyon nagy gratula!

Vanda!
Tomi a barátom. A besúgó nevét direkt nem írtam, hátha a barátom is beleolvas, bár ezek alapján lehet hogy tudná kiről van szó. Több konkrétumot nem mondott, mivel olyan zokogásba törtem ki, hogy szóhoz sem jutott, aztán dühömben leraktam a telefont.

Nicol

Kép
nicol
 
 


Bocs Nicol, akkor felreertettem!

Barmi is derul ki ma delutan, ugye visszajossz kozenk es elmondod?! Mert mindannyian nagyon
drukkolunk, hogy ez csak valami meglepetes resze legyen. Kicsit kemeny humor, de nem lehetetlen!

Ugye Tomi is nagyon szerette volna a babat? Lehet, hogy most megis megijedt, hogy ennyire gyorsan teljesult az alom?

Vanda
vanda72
 
 


Nicol! De most már nyugodj meg! Nem lesz semmi baj, majd meglátod! Nem szabad, hogy olyasmin idegesítsd fel magadat, ami még egyáltalán nem biztos!

Kedves Zebrások!
Kedvesem már nagyon faggat, hogy terhesnek érzem-e magamat Kép De két nappal ezelőtt volt csak a tüszim, gondolom, még semmit nem kell éreznem. Amúgy egyszer-egyszer picit szúrogatott, de szerintem ez akkor is volt, amikor csak megjött. Tudom, hogy ez tök naív kérdés, de azért meséljetek egy picit, hogy nektek mikor és mi volt az első tünetetek.
pilis
 
 


Stella

Hú, de furin hangzikKép Már csak 15-16 hét van hátraKép De várom márKép Ugye az már nem is olyan sok idő?!Kép
Akinek most összejön a baba, az akkor megy AFP-re, amikor mi szülünkKép Tök jóKép

Nagyon szép nagyok Orsi babái, ahhoz képest, hogy ikrek, meg, hogy 36. hétre születtekKép Gratula nekikKép Bár ezt biztos nem olvassa.

Kinga
Üdv ittKép Aztán gyorsan csatlakozz az újakhozKép Tudod, aki ide újonnan belép, azonnal babás leszKép De komolyanKép Csak a régieknek rögösebb kicsit az útKép

Vali
Elküldtem újra a képeketKép Ezúttal apuci email címéről. A freemail szerint elküldte és a képek is megnyithatóak. Majd írj, hogy sikerült-eKép
Nagyon édi a párodKép

Babus

Kép
babus2005
 
 


Nicol!Kép

Mindenféleképpen menj el 4-re és lesd meg őket.

De szerintem is fura, hogy ugyanott akar veled is atlizni 1 órára rá.

Nem hiszem, hogy valaki ott talizna előtte a nőjével.

Amúgy megkérdezhetem, hogy hogyan fogadta ő az örömhírt, hogy baba lesz???

Mea
mea
 
 


Vanda!

Persze hogy elmondom. Úgyse tudom másnak elmondani. Ti olyan kedvesek vagytok és lelket öntötök belém. Köszönöm mindenkinek.

Pilis!
Én akkor még semmit nem éreztem. Igazából most sem nagyon érzek semmit.

Nicol

Kép
nicol
 
 


A félrelépést én is nagyon elítélem. A párom még ugyan nem csalt meg (rögtön észreveszem ha füllent), de már mondtam neki, hogy ha megteszi, és megtudom, akkor már szedheti is a sátorfáját, és csukott ajtó várná, a holmijával a küszöbön!

Kép
lara26
 
 


Babus! Elárulod nekem, hogy miután otthon maradtál, mennyivel (csak %!) kevesebb pénzt kaptál kézhez. Csak tudod, most én is ezen filózok. Azaz a párom mondta, hogy reméli, nem gondolom, hogy napi több órát enged majd buszozni... Édes pofa, csak anyagilag ez kiesést jelent. A kérdés az, hogy mennyit?
pilis
 
 


Vanda

Orsi 'ma megint megjött'-ös voltKép Ugyanaz volt náluk is, mint Stelláéknél, kevés kiskatona. Ezért lett a lombik. Elsőre sikerültKép
Nem tudom, szerintem császár volt, mert múltkor mintha azt írta volna, hogy valamelyik baba még nem fordult be, így császár lesz belőleKép

Babus

Kép
babus2005
 
 


PilisKép

Köszi a tippet, kipróbálom!Kép
Tegnap már buliztunk is a barátnőimmelKép

Olyan jó lenne, ha mi is össze tudnánk ülni itt mindannyian egy kicsit lelkizni.Kép

Csak hát a távolságok nagyokKép

Mea
mea
 
 


Pilis,
en senkinek nem mertem irni es beszelni rola, nehogy tok dilisnek nezzenek, de nehany nappal a valoszinusitheto sikeres akcio utan nekem elkezdett ugy fajni a hasam, mintha meg kellene jonnie. Nem eros fajdalom volt ez, de szinte folyamatos. Szurkalt is a hasam nem keveset es olyan kicsit csipos folyasom volt kb 10-12 napig, ami meg soha. Ez persze teljesen elmult azota. Ami meg nagyon furcsa volt, hogy mielott megjott, nekem kb 1 hettel mar nagyon bedurrantak a cickoim, ami most olyannyira elmaradt, hogy meg mindig alig erzek ilyen teren valtozast.
Hogy ebbol mennyi volt a bemeselt tunet es mennyi a valos, azt nem tudom, de zebra lett belole...

Remelem ezzel segitettem valamit. Mindenesetre ez mindenkinel mas, Babus pl sosem erzett semmit ezekbol, ugy tudom... Persze a rugdosason kivul Kép

Vanda
vanda72
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?