Sziasztok!
Gondoltam én is egy kis életjelet adok magamról! Régen nem voltam!
Szégyelllllem is a pofámat!
Bocsi, de ebben a jó időben összepakolom magunkat és megyünk a tesómékhoz! Ott van felállítva a medencénk amit még tavaly ősszel vettünk együtt velük, és most kicsit lazítunk! Bár Kendra ebből nem sokat vesz észre, hiszen ő pihizik az árnyékban, és jókat alszik!
Egyébként minden nap olvastam a történéseket, és bevallom őszintén, hogy egy csomó dolog járt a fejemben, hogy kinek mit kéne írni, de azt hiszem elfelejtettem!
Ha valakinek nem írok, akkor sorry!
Pedig már nem vagyok kismami! Akkor most mire is fogjam, hogy kihagy az agyam???
Hétfőn nekem is megvolt a 6 hetes kontroll, ami 7 hétre sikerült, mert a dokim szabin volt! Megvizsgált, közölte, hogy minden rendben odabent, nincs összenövés, és a méhem is az eredeti méretében "tündököl"!
Vittük Kendrát is, és megcsodálta a doki is! Mosolygott rá, és a doki meg vissza! Aranyosak voltak! Volt rákszűrés, az eredmény 2 hét múlva lesz meg, de azt mondta, hogy ha gáz van akkor ő fog hívni, ha meg nem akkor 1 év múlva találkozunk, ha addig nem lesz valami! Mondtam, hogy 1 év múlva újra itt!
Jót nevettünk!
Kérdezte valaki, hogy mi az az inszemináció! Ez egy reprodukciós eljárás, más néven méhen belüli mesterséges megtermékenyítés! A petesejteket felturbózzák gyógyszerekkel és szurikkal, majd a megfelelő időben egy katéter segítségével a spermákat befecskendezik a méhbe, ahol megtermékenyül a petesejt, vagy petesejtek!
Volt szó az anyós témáról! Azt hiszem talán az egyetlen vagyok köztetek, akinek főnyeremény az anyós és az após! Nálunk is egy emelettel feljebb laknak, de ők főznek nekem, a kutyáimat az apósom sétáltatja, és lesik minden kívánságomat! Cserébe szeretnék látni néha Kendrát!
:D:D Na jó ez csak vicc volt, de tényleg mindenben segítenek! Sőt após szokta Kendrát a mózesbe levinni az elsőről, nehogy "bajom" legyen! Bár nem tudom mi bajom lehetne, de mindegy! Hagyom mindig had segítsen! Bár azt tudom, ha anyukámék közelebb laknának ők is ugyanezt megtennék, ha nem többet!
Mondjuk csak az borít ki, amikor anyós Kendrához úgy beszél, mintha valami hülye gyerek lenne! De akkor Kendra általában jól kiröhögi őt! Én meg szoktam neki mondani, hogy normálisan kell a gyerekhez beszélni! Nem úgy, mint aki hülye!
Mucus!
Még nem írtad meg, hogy ki volt a dokid a Kútban? Kendra is Dévais baba!
:D:D:D Szóval van már közös pont!
És a második baba is inszemes, vagy természetes úton jött? Miért kellett inszem? Ha nem vagyok túl indiszkrét?
Zsu!
Nálunk Kendra két etetés között van, hogy 6 órát is húzza a lóbőrt! Már nem fejem a tejcsit, hanem átálltam a szopiztatásra, úgyhogy fogalmam nincs mennyit eszik! Ma reggel pl. 5-kor kelt, szopizott kb. 20-25 percet, és azóta csend van!
Feltételezem jól lakott, mert akkor már jelzett volna! Barbával egyet kell, hogy értsek mérleg ügyben! Volt olyan nekem is, hogy Kendra kevesebb volt etetés végén, mint előtte! Meg mondjuk, ha etetés közben teletrottyolja a pelust, akkor már eleve nem annyit fog mutatni a mérleg! Szerintem se mérd! Inkább csak egy héten egyszer, max kétszer mérd le, fürdés előtt csupaszon!
:D:D És tényleg ha látod, hogy sok pisis és kakis pelus van, akkor ne foglalkozz semmivel, én amondó vagyok!
Az utazóágy tényleg nagyon klassz! Nekünk is kéne venni egyet majd anyósékhoz, mert anyuéknál van! Mikey és Benedek öröksége!
Zsófesz!
Megfordult Samu?
Ezt hogyan sikerült elérni?! Egyébként én bármit csinálok a szobájában Kendrának 29 fok alá nem nagyon akar lemenni a hőfok! Bár az első emeleten amit egyfolytában süt a nap, mit is várhatnék!A klímát meg nem merem bevinni hozzá, mert akkor meg félek, hogy megfázik! De úgy nézem egészen jól bírja, vagyis szegénykémnek nincs más dolga! Annyira békésen alszik!
Olyan jó nézni!
Nálatok mi van ezzel a dologgal?
Most ennyi! Megyek összepakolom a konyhát! Délután valószínűleg jön a védőnő! Szólnom kell neki, hogy hozzon egy receptet, mert tegnap a patikából hoztam haza egy tápszert, gondoltam biztos ami biztos! A tápit odaadták csak a receptet kell majd bevinnem! Sőt rendeltem egy teát is, ami szerintem nekem bevált! Mecsek Tejserkentő Tea!
De jövök még!
:D:D