Új privát üzeneted érkezett!

Csak gyorsban...Gabi szombat óta alig alszik napközben szóval ez csak 1 nap volt..viszont kevesebbet eszik mint szokott én meg parázok egész nap..nem mintha bármit tehetnék ellene...

Csöplány...na Balázs kibírta az este?
Képzeljétek vasárnap voltunk brendonban-vettünk ihiszéket + utazóágyat, este meg elkísértük apát teniszezni..egész jól tűrte :)

Barba, Samu hogy bírta, hogy nem otthon aludt?

Küldtem képeket

Hibernia, kitartást!! Nemsokára csütörtök :wink: Kíváncsi vagyok majd a beszámolódról...

Kép
Kép
zsu84
Üröm
 
 


Mayday, bálint mennyivel evett kevesebet?
Nálam konkrétan szórakozik velem a fiam..óránként eszik 50-et (jó esetben) szóval eléggé kaotikus napjaink vannak bizti az idő, mert a fejlődési ugrása így már több mint egy hete tart..arra nem tdom fogni, vagy ez ilyen sokáig elhúzodik????

Kép
Kép
zsu84
Üröm
 
 


Bemeveztem Gabit a normál pályázatra a picibabaán
http://palyazat.picibaba.hu/201029-heti-verseny/
várjuk a szavazatokat :) előre is köszi!
Túri Gábor-nál találjátok

Kép
Kép
zsu84
Üröm
 
 

 
 

Sziasztok!

Megvolt a doki.4380 gramm ruhástólszerintem ruha nélkül kb 4300 gramm lehet.Ez elszomorít mert 4 napja mikor mértem akkor 4320 gramm volt.Doki azt mondta hogy ha megvan a heti 100 gramm hízás akkor nem gáz.A kevés evésre azt mondta hogy ez a meleg miatt lehet,próbáljam esetleg 4 órára kihúzni az evéseketakkor éhesebb lesz és megeszi a 100at vagy többet.Most 3 óra múlva kérte megint,de meint csak 80at evett.Remélem nem fog tovább csökkenni a súlya.Vizet viszont rengeteget vedel.Mondta a védőnő hogy inkább kajával kínáljam.De hiába kínálom,nem fogadja el,addig sír míg vizet nem kap.Hogy erőltessem bele a kaját a gyerekbe?-.- Szerintem nem lehet,de félek hogy fogyni fog szegényem.Tanácstalan vagyok.
Oltást is megkaptuk,mind a két combijába kapott.Nem sírt nagyon csak mikor benyomta a cuccost neki,de akkor is csak 5-10 másodpercig.Mikor bevittem csak mosolygott a dokira meg a védőnőre i,mondták neki hogy mindjárt nem fog.De hála nem volt nagy sírás.Büszke vagyok rá.Most be van borogatva neki,remélem nem fog belázasodni.

Dixus:szerintem lehet mértékkel enni mindent.és nézni a gyerek reakcióját.

Hibernia:a "kritikus" ételekből napi csak egyfélét egyél aztán nézd meg mit szól hozzá Peti.

Éjszaka:Balu fél11kor aludt el,és 5:20kor ébredt.Aztán fent volt 7ig,rajtam elaludt,és fél9kor keltettem hogy megyünk dokihoz,és végig aludt a babakocsiban,meg a rendelőben is az ölemben.Most is azóta,eszik-alszikot játszik.Csak nem visszatét az én jó kisfiam? :) Kopp-kopp....

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


Zsu:Gabi nagyon cuki,jó a portré!És szerintem rengeteget nőtt!Pihiszéket Balu se bírta eleinte,de egyre jobban szereti,mert jobban lát benne :D

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


Hali,

köszi lányok, a gmail fotós dicséretet! :lol: Indulni kellene mama-baba fotó veresenyen? Hmmm...elgondolkodom ezen. :wink:

Krisz is kevesebbet eszik és ennek látható eredménye is van. Súlya nem növekszik, stagnál, de nagyon nem aggódom, mert ilyen melegben mi (felnőttek) sem eszünk sokat. Ja, és sokkal többet alszik, mint eddig. Ez csak a kánikulának tudható be? :?:

Csöpplány: micsoda kinyomás Balázstól!!!!!!! :o Ezt nevezem! :lol: Én ma is próbáltam hasra fektetni Kriszt, de megint sírás lett a vége. :cry:

KépKép
charlott
 
 


Helló mindenkinek!!

Hogy birjátok ezt a meleget na és a babák??
Gondolom nagyon rosszul.

Egy kérdés mig nem felejtem el.Ti tapasztaltatok már olyat,hogy szopizza az öklét és az úját.Valaki azt mondta,hogy biztosan éhes,de az nem lehet,mert evés után is automatikusan a szájába veszi, a kezét,ja és ma észre vettem,hogy folyik a nyála is nem nagyon,de folyik.
Szerintetek jön a foga???Nem túl korai ez még??
Majd jövőhéten megyünk védőnőhöz,majd megtudakolom tőle is.

Csöpp Balunak nagy dicséret hogy nem sirt az oltásnál.

Na most megyek.
Bocsi,hogy nem reagáltam mindenre
Majd később jövök még ha tudok

Kép

KépKép
torpilla
 
 


törpilla, peti akkor is szopja az ujját / öklét, ha ideges, közelségre vágyik... pl ha letesszük aludni és sír, nagyon gyakran bekapja az öklét, pedig épp evett...

csöpplány, balu fekvője tényleg nem semmi! :)

hibernia
 
 
 


sziasztok,

életjel. borzaszto napjaink voltak. ez a meleg abszolut padlora tesz. ma végre jott egy zivatar és 15 fokot esett a homérséklet. de holnaptol ismét meleg lesz...

a fiamim elutaztak Mo-ra vasarnap. nagyon hianyoznak. Elisa is tok szarul aludt napkozben, szerintem zavarta a siri csend. ma mar bekapcsoltam a radiot..

Zsu,
hagyj még magadnak kis idot a 3 gyerek ugyében. én eleinte 4t akartam, még mindig eljatszom néha a gondolattal, de apa mar nem akar tobbet. aztan a 2. utan majdnem nem lett 3. mert kifekudtunk tole. de olyan szuper nézni oket, milyen okosak, ugyesek és szeretik egymast. szoval jo a nagy csalad csak marha jo szrvezokézség kell és egy halom turelem!

Hibernia,
szerintem ilyen kisbabakat még nem lehet elrontani. én nem hagyom sirni, van amikor maga alszik el, van amikor a babakocsiban (ritkan), legtobbszor a cicin vagy az olemben.
de van egy szuper konyv, mindenkinek melegen ajanlom: Aludj jol, gyermekem! a neve. nagyon hatékony modszer, de én csak 10 honapos babanal probaltam.

Mayday és hibernia
bravo a két kg-hoz. nem semmi!

nem tudom ki irta: mi vagjuk a klormét egy honapos kora ota. én nem merem. apa vagja.

Hoség: BORZASZTO! nalunk is felmelegedett 28 fokra a haz két hét kanikula utan! bezarkoztunk. naponta 2-3szor furdettem a picit és gyakrabban szoptattam. mast nem lehet tenni.

Szex: mi mar két hét utan bunoztunk. és nem fajt. de furcsa volt. utana kicsit megsullyedt a méhem, igy most varom a kontrollt...

Dixus,
én mar ugy vagyok ezzel a mit lehet enni témaval, hogy nem érdekel. eszem, ami jol esik. a kukorica valszinu rossz otlet, mert tegnap fajt a hasa Elisanak, pedig nem szokott... minél nagyobb a baba, annal jobban elvisel mindent. szerintem csak az elso napokban, hetekben kell marhara vigyazni. én eszem mindent és kész. a tejet nagyon kivanom, de abbol én is csak keveset iszom.

Torpilla,
nalunk is szopja az oklét az ujjait, elalvas elott vagy barmikor. nem az éhség jele, hanem igy nyugtatja meg magat, meg jol esik neki szopni vmit, nalunk nincs cumija.
és a nyala is folyik. lehet a fog, én is gondoltam erre. az elso fiamnak 3ésfél hosan egyszerre két foga bujt ki.

tovabbi jo izzadast, mi mar tul vagyunk a nagy hohullamon, holnap csak 27 fok lesz!
s.orsi
 
 


Sziasztok!

Anyutól jelentkezem,mert Balu belázasodott,illetve csak hőemelkedése van,38.0 popóban.Nem merrem egyedül bevállalni az éjszakát,inkább átjöttem anyuhoz.Kapott egy lázcsillapító kupot(felet),most már nyugodtabb,meg lekötöttük a lábát,mert ha mozgatja akkor visít szegényem,annyira fáj neki.Remélem azért jól fog aludni.

Megyek is.....jó éjt

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


jajj csöpplány sajnálom, mi a baj?
azt olvastam, ilyen melegben felmehet a lázuk mert nem jó a hőháztartásuk... hátha semmi baj... :)

hibernia
 
 
 


Csöpplány,levontad a 0,5 fokot?

Kép

KépKép
mayday
 
 


Uh..mire elolvaslak titeket elfelejtem ki mit írt :oops:

Hibernia, orange színben vettétek meg a cyblex vagy hogy írják hordozót??

Balázs tényleg nagyon ügyin támaszozik..gondolom a láz a szurik miatt van...mi 27-n megyünk az elsőre...hát nem tudom mi lesz..reménykedem.
Amúgy honnan kezdtek el gyanakodno ha lázas? Vagy szuri után pár órával azért mérjem meg a lázát??

Ökölszopogatás na az nálunk is nagyon megy + a nyáladzás is egyre jobban és elég szépen látszanak a fogcsírák Gabinál, szóval lehet pár hét és beindul a fogzás..hej de jó lesz :?

Szex: nálunk is volt már, de hát én csaszis vagyok..szóval seb miatt nem fájt bár a nagy kihagyás után azért furi volt..de jó volt :D

Uh remélem mindenre reagáltam....ja gmailen még nem jártam de meglesem a képeket :)

NAdina? Mizújs? Lányod eltiltott az internettől? :)

Kép
Kép
zsu84
Üröm
 
 


Zsu,velem ezt az 50-es evést 2 hete csinálta Bálint,attól fostam kevés a tejem,de szerencsére nem,nem tom mi volt vele. :? A kevesebbet úgy értem,hogy olyan 650-700 körül evett,holott már kb 1 hete 800 fölött kajált.Ma pl 750 jött össze,szépeket is evett,csak ritkábban,olyan 3fél-4 óránként.

Barba,mi még nem nyosztunk,pedig már 8 hetes elmúltam,de a doki még nem látott,úh én nem kockáztatok.Meg az az igazság,hogy mire apa hazaér hulla vagyok,2 perc alatt beájulok.

Itt is kőkemény a meleg,se klíma se semmi. :cry: Előbb kiültem az erkélyre,hátha kicsit jobb már,de bemenekültem a szúnyogok elől,annyi van mint állat.

Kép

KépKép
mayday
 
 


Az ökölszopás nálunk büfi előtt is szokott lenni. Nem kapcsoltam volna össze a két dolgot, ha a klinikán első nap nem mondja az egyik csecsemős (odamentem, hogy mutassa meg, hogyan tegyem mellre), hogy valószínűleg nem éhes, csak mindjárt visszajön neki egy kis magzatvíz. Na, gondoltam, ez tök hülye, hiszen szopja a baba a kezét...!?! És tényleg pár perc múlva bukott egyet!!! :D És azóta is büfi előtt az öklét szopja, ha meg éhes, a mutatóujját, ha fáradt, a hüvelyket. Nagyon kitalálta magának... :lol:

Zsu, Samu nagyon szeret anyuéknál lenni, az éjszakákat is tök jól viselte. Anyuék meg nem értették, miért panaszkodom. :D
Mi is 27-én kapjuk a szurikat. Nagyon parázom. Szegény kis Balu! Remélem, holnapra elmúlik minden fájdalma!

Azt a zivatart irigylem kicsit. :D

Samu éhezik, mennem kell.

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Hibernia,Malibu hordozó,ó jeee,nagyon csecse!!! :wink: Peti első pocakon kívűli repülő útja,hajrá Nektek!!!

Nyáladzással mi is rendelkezünk,de ez már fogra utalhat???

Ma tornáztam egy jó fél órát,fáj is mindenem,holnapra még durvább lesz. :? Azért remélem szép lassan(bár jobb lenne gyorsan) lesz eredmény.

LOST...áááá,mekkora!!!!

Kép

KépKép
mayday
 
 


Balunak jobbulást,Anyának kitartást!!!

Kép

KépKép
mayday
 
 


Balunak jobbulast! lehet az oltastol és/vagy a melegtol is. A multkor én is 37,9t mértem neki, de egy kis furdo és szomjoltas utan lement. Remélem minden ok lesz éjjel!

Kuldtem par képet a gmailre (csak még nem ért oda) és megkukkantotam a babakat. Hat csodalatosak! kulonosen tetszik Peti mosolygos képe!!! nekem nem sikerul mosolyogva lefényképezni... pedig nagyon sokat mosolyog..
s.orsi
 
 


Sziasztok!
újra itt az éjszakás műszak.Tök ideg vagyok mert két napja alig van tejem.Alig tud 30-60-70et szopni holott már 100fölött jártunk. :( Nesze neked Motherlove. :evil:
Minket is kikészít ez a meleg,ma alig aludt Koli csak nyűglődött.3x fürdettem meg.
Hétfőn elutazunk a nővéremékhez ott egy kicsivel hűvösebb lesz.Kiváncsi leszek hogyan birja az idegen környezetet alvás ügyben.
Hoztam pár képet.
Tesó etet
Kép
Szépségek :D
Kép
Sziesztáznak a fiúk
Kép Kép

KépKép
Kép
mucus75
 
 


Csöpplány!
Nagyon szépek vagytok. :wink:
Azta Balu,hogy kitolja magát :shock: koli hason alszik de erre nem képes. :roll:

Ercsikati!
Domi fiam is inszeminációs(Dévai klinika). :wink:

KépKép
Kép
mucus75
 
 


nagyon édesek
s.orsi
 
 


Orsi!
Köszi. :wink:

KépKép
Kép
mucus75
 
 


Hali!

Popsiba volt 38,0 azaz minusz fél,37,5.Nyűgös volt és nagyon sírt.Most már lement,remélem így is marad.7 óta alszik velem az ágyban.Útálom az oltásokat.

Nyáladzás,ököltömködés nálunk nincs.

Köszi lányok,Balu az erőember :D

Megyek alszok,ki tudja meddig

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


megyek aludni, az outlook vmiért besz..t nem kuldi a képeket

becsatolok ide egy 2 nappal ezelotti képet

Kép [/img]
s.orsi
 
 


orulok, h Balu jol van. tul vagy az elso megprobaltatason! nincs rosszabb, mint amikor a gyereked rosszul van!

a gyereknek segit az, ha ilyenkor az anyja nem panikol, kulonben o is megijed. de marha nehéz a hidegvért megorizni.
s.orsi
 
 


Tényleg nagyon aranyosak! Domin látszik, hogy büszke a kistesóra. :)

Orsi, kíváncsian várom a képeket! Sajna még nem érkeztek meg.

Gabi nagyon cuki. Hatalmasat nőtt! Az a portré tényleg jó. Szavaztam! :wink:

Ja, ma mázsáltam. Samu 4940g.

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Csöpplány,oltás :evil: :x Nyugodalmas éccakát Nektek!!!

Lányok,nagyon szépek a babák!!! :D

Ez a Lost nagyon ott van!!!Nézi még valaki,vagy csak én vagyok bele szerelmesedve?

Kép

KépKép
mayday
 
 


Ja, hogy hiába várom a gmail-en... :D Már írtam, amikor megérkezett ide a kép. Szép kislány. Hogy pózol, egyenesen belenéz a kamerába! :D

Az oltástól épp emiatt rettegek. Nyugodtnak kéne lennem, pedig már most görcsbe áll a gyomrom a gondolatától... :(

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Mayday!
Régen néztem,azt hiszem minden részt láttam.

Barbazso!
Igen,most már egyre jobban szereti mert már Koli is kezd vele kommunikálni. :wink:

Orsi!
Látom Nálatok is van olyan piros folt a szeme között.Mondott rá valaki valamit,hogy mi az?Nekünk is van de mindig elfelejtem megkérdezni a dokinőt.... :roll:

KépKép
Kép
mucus75
 
 


Ja,vettem a hétvégén anyatejgyűjtő kagylót.
amikor szopizik az egyik ciciből a másikra ezt teszem.Napi 80mili tejet felfogok vele ami eddig a kukába landolt.

Tegnap elbambultam szopi alatt közbe Koli egy hatalmasat pukizott.
Én úgy megijedtem,hogy kirántottam a cicim a szájából.Erre Ő rám nézett kacagot és azt mondta PÚÚÚÚÚ. :lol: :lol: :lol:
Tudom,hogy nem volt tudatos de annyira jól jött ki. :D :D

KépKép
Kép
mucus75
 
 


reggelt!

mindenki alszik? de jo!!

mi fél6kor keltunk, most hogy ures a haz és lehetne aludni!! mondjuk lealudta a 12 orat, csak éppen délutan 5kor kezdte!

Mucus, majd leirom mi volt a piros folttal, de most csak egy kezem van

és koszonjuk a dicséreteket!
s.orsi
 
 


Orsi, milyen az idő nálatok? Épp azt a könyvet akarom már hetek óta elkezdeni olvasni, csak mindig halogatom, mert múltkor húgom felolvasott belőle, és aszerint kb mindent rosszul csináltam. :D Altatásnál ringattam, fogtam a kezét, paskoltam a fenekét,... és állítólag semmi ilyet nem szabad. :? De azért ma belevágok, mert biztos van benne sok hasznos tanács.

Mucus, jó a sztorid! :D :D :D Nekem fordítva volt ilyen. Én alkottam egy öblös büfit szoptatás alatt (Most ég a fejem, milyen antinő vagyok, de hát 5-en vagyunk testvérek, és valamivel ki kellett tűnnöm a szürke egérségből, hát ezt a tudományomat fejlesztettem tökélyre sokak örömére... Ja, és sajna nem felejtettem el...), és Samu úgy megijedt, hogy elkezdett ordítani szegény! :D Félbe kellett hagynunk a kajcsit, amíg megnyugtattam. :D

Samu mindig ilyenkor alszik a leghosszabban. Lassan 5 órája. Miért nem éjjel?! Igaz, közben felkelt kicsit nyöszörögni. Éppen csak annyira, hogy én felébredjek, és etetéshez készülődjek, aztán persze azóta is csak alszik. :D Nem tudom, miért lep meg, mert szinte minden délelőtt ez a program. Mégsem merem megcsinálni egyszer sem, hogy nem szedem össze magam szoptatáshoz, mert mi van, ha éppen ma fog felkelni, és tejcsiért ordítani?! :D

Na, most ébredt fel. Már nagyon éhes lehet, rohanok!

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Én vagyok!

NAgyon cukik a babók g-mailen meg itt is :)
Orsi, Gabi is szokott így nézni..szinte mint aki kérdőrevon mit is csinálok :)

Tök jó, elég hamar megszokta az utazóágyat Gabi, most napközben abban alszik, hogy mikor megyünk hétvégén este anyán kívül az ágya is ismerős legyen..így talán nem lesz annyira gáz az este..na de majd meglássuk nem parázok, szerencsére nagyon érdeklődő baba, és szereti a társaságot.

Haj anyósom halljátok kezd megint az agyamra menni..de jövőhéten 3 hétre elutaznak...végre élvezhetem a gyemekem. Most már úgy kezd kinézni a dolog, hogy átjön, ő játszik Gabival én addig mosogatok... kicsit abszurd szerintem...
Na de 3 hét leteltével boldogan közlöm vele hoyg önállósodtam nem kell se főzni se semmit se csinálni, csak békénhagyni.... persze mindezt díszes öltözékben :)
Állandóan beszéli bele a gyerekbe hogy én vagyok az éneklős néni meg hogy én mennyire szeretlek stb.... konkrétan tényleg, mintha elrabolnák a gyerekemet és kimosnák az agyát..eh na mindegy... pár nap és megszabadulok ettől. JA és jövőhéten férjem szabin lesz...hajj de jó lesz nekünk :D Persze előtte csütörtökön még elmegy sörözni azokkal a haverokkal akik a tejfakasztón nem oltak itt :? Ezt annyira bírom a férjemben..azért is ki tud borulni, mert du várom haza és észre sem veszi amúgy milyen jó fej vagyok, és ő változatlanul élheti az életét, eljár szerdánként meg hétvégenként teniszezni, bulizni, sörözni én meg nevelem a gyerekünket..erre ha kiakadok valamin nem érti, hogy miért vagyok türelmetlen.... persze ha napi 3 órát lennék a gyerekkel valószínü én is állandan minta apa lennék..

Jajj bocsika..most úgy kiszaladtak belőlem a dolgok..tényleg bocsi..amúgy imádom a férjem csak most kicsit mindenbl elegem van hangulatban vagyok :(

Inkább el is tűntem....

Kép
Kép
zsu84
Üröm
 
 


Igen, szuper az a konyv! de én ilyen pici babaval még nem merem kiprobalni.
Nalunk most kezd vsszamelegedni az ido. de éjjel jo huvos volt. A haz is lehult bent 28rol 23 fokra! ujja szulettem!

Samu lehet még mindig ossze van egy kicsit zavarodva éjszaka ugyileg. Ilyenkor mar kivilagositassz a szobaban, vagy még sotétben alszik? esetleg robald ki, hogy nem ébreszted fel, de 8kor kinyitod a redonyoket, hatha akkor hamarabb felkel és a nap kicsit eltolodik...

Mucus,
az a piros folt, elég nagy, a szeme kozul felnyulik a homlokara, aztan le az orrara és az orra ala. valszoinu elmulik, de az is lehet, hogy nem. Nem tudom hogy hivjak magyarul. Franciaul: angiome. Majfolt vagy mi. Meg is vastagodhat. foleg belulrol. Ismeretlen okokbol jelenik meg és gyogyithatatlan. Nekunk mar két hetesen volt koponya UH, hogy meglessék, nincs-e osszezkottetésben az agyaval, ami komoly baj lenne. egyelore ugy néz ki, csak feluletes a dolog és el fog mulni. Honapok vagy évek mulva. Nnnagyon remélem, mert szar helyen van! foleg egy kislanynak. az egyik fiamnak is volt ilyen, ugyanitt, de kisebb. és elmult. de nem emlékszem mikor.
érdekes, hogy nalatok a dokino még nem figyelt fel ra. itt mar a szuloszoban ezzel stresszeltek. de lehet, feleslegesen.
s.orsi
 
 


Zsu,
sajnos ez sok helyen igy van. én vagyok a gonosz boszorka, a szigoru anya banya. Apa meg a varva vart messias, aki elé rohannak, amikor hazaér. rosszul esik nekem is néha, de ez van. és basszus, ha éjjel a fule faj, nem a férjedet fogja majd felkelteni, hanem neked szol majd, hogy anya gyere gyorsan, nem jol vagyok!!!
s.orsi
 
 


Hol lehet ezta könyvet megvenni? Libriben nem találom...
Amúgy alvás, nálunk eddig cicin aludt be, de egyre kevesebbszer teszi ezt most a ringatás van napirenden, de nem parázok, ügyes gyerek le fog róla szokni szerintem, rengeteg "rossz" szokásáról maga szokottle pl hogy csak rajtunk aludt az első 2 hétben aztán egyre jobban igényelte az ágyat.

Orsi köszi, én is attól tartok ez a sors vár.. na megyek sírás va...

Kép
Kép
zsu84
Üröm
 
 


nem tudom.
szerzok: Dr. Eduard Estivill, Sylvia de Béjar: Aludj jol, gyermekem!
s.orsi
 
 


Hali!

Éjszaka jó volt.7kor elaludt,2kor kelt,aztán 7kor.Láza már nem volt és a lába se fáj már ma neki.Jót tett az összekötözés egy vékony fátyolsállal.Így nem tudta emelni a lábát és nem fájt neki.

Most csak ennyi,majd leszek még.

Gyerkőcök nagyon szépek!

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


Éljen, anyós történet! :lol: Bocsi! :D

Hát a nagy meleg miatt nem húzzuk fel teljesen a redőnyöket, de azért valamivel világosabbat csinálunk. Meg közben a nyöszörgésnél átkerült a babakocsiba, és "jött" velem a világosabb helyekre is, de csak aludt közben. :D

Nekünk régóta megvolt ez a könyv. Már kb 7 éve, és mástól kaptuk, szóval nem tudom, honnan van.

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


köszi, utánanéztem neten már csak antikváriumban van meg de volt belőle egy rész amit elolvastam..én is rosszul csinálom ezek szerint, mert én pl pont úgy tanítottam meg az éjszakára, hogy nappal kinn a nappaliban szopizunk, és csak a vacsi na meg a hajnali evések vannak a szobájában, "sötétben" éjszakai fény mellett....
ráadásl nagyon ritkán alszik el magától és mindíg megvárom amíg elszenderedik...

Barba, szerintem is az lehet, hogy felcserélte a nappalt az éjszakával. Ha csak napi 1x alszik ilyen hosszan és azt pont nappal akkor az szívás..de bizti korrigálható :wink:
Amióta írtad, hogy téged szórakoztat az anyóstörténet nyugodtabban írom le, mert nem épp szitkozódni akarok..csak kiadni magamból..és ha ez még jó kedvet is csinál csak örülök :)
Amúgy anyshoz..3 hete csinált madárejet aminek nagyon örültem mert imádom..szerintetek? azóta csömöröm van mert csak madártejjel etetne..ugyanez a sóska a málna és a barack..ha rájön, hogy valamit szeretek minden nap hoz belőle... érdekes egy fazon...

Kép
Kép
zsu84
Üröm
 
 


az anyos az egy kulon emberfajta! én is mesélhetnék...

én amondo vagyok, hogy eg ykonyv azért nem szentiras! de jonak tunik a modszer. nagyobb babaknal. akik mar "ravaszok"

én is elringatom, vagy szopi kozben bealszik, szoval a konyv szerint ez mind rossz. de még csak 6 hetes. még nincs elrontva. és nekem is magatol elhagyja a "rossz" szokasokat. Mint pl anyaval egy agyban alvas vagy este apa hasan alvas, stb... azt hiszem mindenki akkor kezd egy uj stratégiat alkalmazni, amikor végképp besokall
s.orsi
 
 


nekem egyelore még nem teher, hogy ringassam, élvezem, hogy hozzam bujik és valszinu o is nagyon élvezi. ezért "halabol" keveset sir
s.orsi
 
 


sziasztok

csak szólok, hogy megkaptuk ma az oltást. :( szegénykém alig sírt, mondjuk 20 másodpercet, aztán már csak bambult. :roll: a hivatalos mérések szerint 5050 gramm és 58 cm... óriásbébi. :shock:
aztán hazajöttünk és kaja közben is fel-felsírt... :( most alszik, de nyöszörög, a lába fájhat? vagy mi van ilyenkor? milyen mellékhatások lehetnek a lázon kívül? tök sajnálom. :( :( hülye oltás. :( :(

amúgy a dokinő azt mondta, ne kapjon 150-nél többet / kaja... na jókor szól.

lépek, pakolunk, azt sem tudom még, hogy férünk be... :? ráadásul ez a *** meleg... elég szar ez a nap... csütörtökön utazunk, pénteken még beszerezzük a szükséges cuccokat, akkor azért nem leszek, jövő héten pedig végig ott lesz velem az anyósom, akkor tuti nem tudok netezni, mert mániája, hogy a laptop sugároz. :? :? na remek. az igazat megvallva nekem jobb egyedül, ha kettesben vagyok Petivel, mintha bárki ott van és beleszól a dolgokba. persze ez még változhat, ha már ezer éve leszek kinn tökegyedül, de egyelőre így érzek... :(

remélem bírjátok ezt a meleget, próbálok visszaolvasni... :)

hibernia
 
 
 


Hali,csak gyorsan.

Anyós.Enyimé kb 200 km-re lakik,úh nem panaszkodom,bár szerintem az első hetekben jó lett volna a segélése,de mindegy,megoldottam. :D

De elképzelem magam 17 év múlva,mikor fiam beállít egy lánnyal(akibe csak hibát fogok találni) és közli,Anya,én szerelmes vagyok.Na akkor anya megrogyik,hogy a pici fiát elszereti tőle egy vad idegen taknyos... :? Szóval én valahol megértem az anyósokat,bár tuti nekem is agyamra menne,ha itt lenne.

Hibernia,ezt nem vágom...Ha ciciből eteted,honnan kéne tudnod,hogy mennyit kajált Peti? :shock: Úgy értem mérni kéne közben,nehogy többet egyen 150nél?Vagy mi?
Amúgy grat a férfias méretekhez és a 2. hónaphoz!!! :D

Csöpplány,örülök,hogy Balu jobban van!!!

Este még jövök.

Kép

KépKép
mayday
 
 


Sziasztok!

Hibernia:nekünk nagyon fájt Balu lába a lázon kivül.Mikor felhúzta mindig keservesen felsírt.Ezért összekötöttük a két lábát egy vékony selyemsállal,hogy ne tudja felhúzgálni és onnantól kezdve nem sírt.Na meg persze tettünk rá vizes ruhát.És egyáltalán nem volt kényelmetlen neki,majdnem olyan volt mintha pólya lett volna rajta.

Balu most már jól van,láza nem volt, a lába se fáj már,reggel óta nincs kötés rajta és nem sírt egyáltalán azóta.Viszont reggel 7 óta aludt 1 órát( :shock: ).Most sikerült elaltatni,remélem ki tudja magát pihenni.
Itthon most mértem,puccosan 4430 gramm,úgyhogy nem értem tegnap hogy lehetett ruhástól 4380 gramm.Szerintem hülye a mérlegük.Na mindegy.Így pont megvan a heti 150 gramm hízás.Mondjuk most se eszik rendesen.Kezdtük 2kor 100-al,aztán 7kor 130,10kor 90,2kor 25,3kor 60,5kor 40,6kor 60.Valahogy délután így eszik,először csak nassol,aztán 1 óra múlva rájön hogy éhes.Na mindegy,míg hízik nem aggódom.A kajája meg szerintem a meleg miatt ilyen változó,mert érdekes hogy amikor a legmelegebb van akkor vacakol a kajálással.

Meg se próbálok visszaolvasni ha nem gond,most átérzem azoknak a helyzetét akiknél a baba egész nap fent van.
Megyek vacsizni.

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


Sziasztok!
Újra itt.Aztán két éjszaka alszom :D aztán 3 nem. :(

Alig van ma is tejem 110-60-90-40-40 :( egész nap sírhatnékom volt.Kevés az az ember aki annyi mindent kipróbált,hogy legyen teje mint Én és még sincs. :x

Anyós:Enyém túl közel lakik,ma is kiborított..... :evil:

KépKép
Kép
mucus75
 
 


sehol senki,????????????? :shock: :(

KépKép
Kép
mucus75
 
 


Mucus, méred Kolit, vagy lefejve adod a tejet? Mert én azért hagytam fel a méréssel, mert ha kicsit bemozgott a baba, már mást mért a mérleg, így sokszor kevesebb volt a súlya kaja után, mint előtte. Hát totál ideg voltam. Azóta a heti mérést is mindig elfelejtem. :) Nekem elég annyi, hogy 2-3 órát elvan kaja nélkül, közben meg produkálja a sok pisis, kakis pelust. Hány óránként etetsz? Azt olvastam, hogy a gyakori mellre tétel a legjobb tejfakasztó. :D Állítólag ha 1-2 napig nem csinálsz mást, csak a babával vagy, pihensz, és amikor csak tudsz, szoptatsz, az tökre beindítja. Persze, neked ott van Domi is... Azért meg lehet próbálni kicsit sűrűbben, hátha. :wink:

Lehet, hogy Samu tényleg fordított üzemmódban van (éjjel/nappal), bár most valószínűleg a meleg is elnyomja, azért alszik ilyen hosszúakat. Jaj, ez az idő totál kikészít!

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


üdv a klubban mucus, anysom 1 emelettel lakik arrébb... :(

A mérleg nálunk is csak hétfőig lesz... engem megnyugtat, hoyg látom mennyit eszik egy nap + ki is borít..tényleg az van amit orsi írt, megfelelési kényszert vált ki...

Nálam amúgy Gabi max 2 óráig bírja ki tejcsi nélkül, de nem is eszik 100-nál többet egyszerre...viszont van, hogy óránként kéri magát cicire... nem egyszerű fazon..valószínü én rontottam el de 3 hónapos koráig én nem akarom "nevelni" majd onnantól megpróbálok pár szabályt bevezetni......

Kinek hogy telt az este..nekünk Gabi lefekvés előtt kb 3 órát visított...29 fok volt a szobályában mikor nagy nehezen lefektettük... azthiszem non-stop klíma lesz, ezzel viszont az a bajom, hogy úgy látszik megfázott Gabi.
Akik klímáznak, mibe van a agyerek? És hány fokra hűtitek a lakst? NEkünk 27-re van állítva

Kép
Kép
zsu84
Üröm
 
 


szobájában ezt akartam írni, csak hirtelen kiesett az elemi 8 osztály :oops:

Kép
Kép
zsu84
Üröm
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?