40 fokos jo reggelt mindenkinek!!
Melegem vaaaan!!! Ezt nem lehet kibirni!!!! OOOOrulet!!!!!
Nita az tok jo ha jokat szorakaaazol a sztorikon!!:):) Mikor is mentek Balcsira? Es a kerti szabadstrand jol van? Nem nagyon meleg a viz benne?
Virag meg mar felig a labat lobalja a hus vizbe! Lazuuulj Virag!!!! Aztan pedig gyere!!!
Kati, nem is valaszoltam meg Neked, hogy igen nagyon jol aludtam a regi vankoson! Itt mindig jokat alszom es ocsem is. Nem ertjuk miert de itt tesom is tizenorakat kepes aludni. Multkor mondta is anyunak, hogy mit csinaltak, hogy keptelen normalis idoket aludni.
Nika, megyek mindjart postara, kuldom a csomagot!!! Anyam aszongya, mi ez kislanyom, tea filter??? OOOooo, hogyne anyukam, az, filter! Ezt is aztatni kell csak nem vizben!! hihihihi
Mona, Veled mizus? Kipihented mar a vizsgad faradalmait? Iszod boszen a teakat??? Gyere mar, meselj! tok sokat gondolok Rad!! Gyere babam!!!
Mia, Te is hol serenykedsz, hogy nem itt kezdted a napot???
Kati?? Kati!!! Katocank, gyere,gyere!!
Beze is regen irt mar ide!! Jol vagy Beze draga?? Mocorog a pici, erzed?
Zsuzsiiii, Te is ezer meg egy eve jartal itt! Pihensz es jol vagy, ugye?
Rita, hogy vagy?
Gyerekek olyan sokan vagytok mar babasak, hogy en mar nemtom ki, mikor megy orvoshoz uhura vagy akarmire. Irjatok meg mar legy szi, aki erintett esetleg mostansag ez ugyben!! Olyan hule vagyok, elfelejtettem. Vagy azert mert senki nem megy most sehova?!
Nekem meg olyan sz..r ez a gep, allandoan kidobal ide nekem angolul ablakokat, hogy mittomen..nem ertem, ertitek!!!?
Mona, figyusz mar Te nagy guru vagy! Az nem lehet, hogy azert sem tudtam fotot kicsinyiteni mert ezen a gepen osregi a vindoooz??? Nem uj, ez tutko! Uramat is kerdezni akartam csak elfelejtettem.
:(