Új privát üzeneted érkezett!

bogár! direkt neked hagytam a laptetőt! sejtettem, h az lesz, még írni is akartam, de akkor az enyém lett volna! ölelgesd az ágyikód és gondolj apára, aki biztosan jókat bulizik a haverokkal otthon. :lol:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


én is megyek a kispárnámhoz! és apucihoz! jó éjt!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


bogár reggel is olvasod majd van egy weboldal ahol lehet képet méretezni :9 http://www.kepmeretezo.hu/ itt a saját méret és egyből meg tudod csinálni csaje :):):)

nika70
Salgótarján
 
 

 
 

Na Szép Jó Reggelt! :D

Hogy vagytok???

Én már megint 5-kor keltem,most a reggeli kávémat nézem,és gondolkodok hogy megigyam e,mert ha megiszom lehet a rókakoma befigyel :shock: :D deeee lehet hogy nem,na már iszom is :lol:

Mi nem megyünk sehova nyaralni,de őszintén megmondva most nemis akarok menni,na meg ittvan 3lépésre a szabadstrand :lol: oda bármikor kimehetek,és még ingyen is van :lol: :lol: :lol: :lol: Tegnap apa és Tomi jót fürödtek,nekem nemvolt kedvem belemenni,pedig már tök jó meleg a víz :) én inkább punnyadtam,ja meg este kitakarítottam a kocsit és lemostam,úgyhogy kívül,belül csili-vili :lol: :lol: :lol:

Szép Napot Nektek!
Vendég
 


szia mia! én nem próbálkozok kávéval. :( pedig függő voltam, de nem megy. egyedül napközben egy capuccino, vagy egy kavarós hideg kávé jön le.
nekem éjszaka 3szor kell pisilnem, és ma már nem bírtam visszaaludni. de még fekszek. apa elszaladt friss kifliért.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


micsoda szerencsétek van a szabadstranddal. hol laktok?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Sziasztok!!!
Kati megy igen.Mátét alig lehet kirángatni.többször ki kell küldjem mert lilul a szája.azért "csak" 27 fokos a víz és ha nem mozog akkor hideg neki........

Bogi néha tényleg jó egyedül:)))) :P :P

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nika, koszi, majd megnezem ezt az oldalt de most rohanok! :wink: Koszke!!! :wink: :D Csaje! :lol: :lol:

Mia, Teee mazlista!!! Szabadstrand meg jo ido???!! Jol megy, jol megy! :lol:

Kati, orulok, hogy ilyen jol viseled a babasodast!!! :D :D

Nita, akkor erezd am majd jol magad es nehogy elcsabitson valami adonisz!! :lol: :lol: :lol: Pasiktol tavol tartsdad am magadat!!! Vigyed az anyost oszt hagyd el valahol fel uton!!! hihihi :lol: :D
Vendég
 


Nita, eszembe jutott egy sztori. Egertol 20 km-re lakunk es meg regebben, nehany eve az egyik szomszed elindult kis motorral Egerbe, hatul ult mogotte az anyos. Oszt mikor Egerbe ert akkor latta, hogy anyos meg sehol, elhagyta feluton a susnyakosba!! Hazafele jovet talalt ra!!hihihi Ez mekkora!! Es igaz!!! hihihi
Vendég
 


Puszka lanyok en tepek ebben a jo idoben fel Pestre. Nagy elmeny lesz asszem.:(:(
Jok legytek, vidam keddet!:) puszpusz!!
Vendég
 


szia bogár! milyen volt a régi ágyikódban?
gondolom tikkasztó lesz az út. én éppen próbálom megerőszakolni magamat, h induljak bevásárolni.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati
Fúúú, a paradicsomra rá se bírok nézni. Nálam is fagyi, meg mostanában dinnye, rengeteget bírok belőle enni.

Virág
Barátnőm is a Drozgyikhoz jár. Ő is nagyon meg van vele elégedve.

Bogárka
Egyébként most hétvégén beszéltem egyik barátnőmmel, lenne egy állás a kórházban a pszichiátrián, de most már hogy menjek. Ráadásul az első terhességből kiindulva, lehet pár hét múlva megint veszélyeztetett terhesnek számítanék, és még a csaj is dologozik, mert ő is 10 hetes. Szóval ez is kb egy-két hónap múlva lett volna.
Pedig valami ilyen melót keresek.

Mia
Regi is nagy vizicsibe. Tavaly aug 20-án voltunk a balatonon, jó idő is volt, meg a víz is viszonylag kellemes, ahogy kijött a vízből evett valamit, és már menni is kellett vele. Most elvisszük a párom unokatestvérét is, mert igy legalább egy kicsit én is tudok pihenni, mivel most nem tudom annyit emelgetni a vízben.

Tegnap voltam védőnőnél, és most meg 56 kiló vagyok, ezekszerint fogytam, mondjuk kevesebbet is bírok enni, inkább gyümölcs meg folyadék, és fagyi. Vérnyomás, vizelet jó, remélem a csütörtöki vizsgálatnál is minden rendben lesz.

Most megyek zuhanyozni, aztán lépünk anyuékhoz mert itt már a lakásban is tikkasztó meleg van 30 fok. Anyuéknál még csak 26, az elviselhető.
Vendég
 


brita: én a dinnyére nem bírok ránézni, pedig eddig imádtam.
ma tökre rosszul voltam, mert elfogyott a paradicsom. reggelihez nem tudtam enni.

nekem ma jelez a babucim. reggel óta nyomkorászik a pocim. feszelget. növöget a bééb.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


kati

paradisom imádat az nálam is van,na meg a zöldpaprika :) nekem jöhet a dinnye is,bezzeg a husok,á..azok nem kellenek :D

KépKép
bettike83
 
 


Meg egy gyors bekukk, nemtok nelkuletek eeeelni!!!! :lol:

Ugy latszik Betti es Katink lanyt var, Rita pedig fiut. Vagy forditva! Rita lesz lany, Kati, Betti fiu! Nem ijesztgetlek Betti, Tied a lany!!! :D :D :D

Most mar tenyleg elintegetek, jok legyetek!!!

Szep napot! :wink:
Vendég
 


Halihóóóóó!!!!!!

Eldöntöttük, hogy holnap megyünk a Balcsira!!!!!!!!!! Most olvastam, hogy tegnap azt írtam, hogy Balatonszemesre megyünk, hááááát, egy agymosás rám fér ebben a melegben, mert nem oda, hanem Balatonszepezdre húzzuk el a csíkot... (azt hiszem kezdek meghülyülni, már nem tudom mit beszélek... :oops:)

Kismamik, jól van, látom Mindenkinél beindulnak a tünetek! Ki ezt ki azt enné meg, meg éjszakai pisilés, meg nyomásérzés a pociban... szépen növögetnek azok a kis béébek! :D :D :D Én annyira, de annyira kíváncsi vagyok arra, hogy fiúk vagy lányok csücsülnek a pocikáitokban!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bogárka, megy a drukk a dokihoz! Írtad, hogy mész termálba, ha babás vagy az azért annyira nem jó... vagyis nem ajánlják... Tegnap direkt mondta a dokim, hogy meleg vízbe semmiképp nem menjek... Mondjuk én idén semmilyen vízbe nem megyek, csak lábáztatás lesz. Beszari vagyok...

Brita, 56 kg vagy??????????? :shock: :shock: :shock: Aztaaaa.... én utoljára gimis koromban voltam annyi... :oops: :oops: :oops:

Nita, Nektek is jó Balcsizást, pancsizást Mátéval! Gondolom ellesztek kettecskén is! :)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


A szabadstrandot a medencénkre értettem :lol: :lol: :lol: látom jól benyeltétek :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


:D:D:D:D:D:D:D mia te csajszi :):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Bogi ha anyóst vinném a sinekre fektetném mielőtt elindul a vonat.és átgázolnék olyan örömmel rajta!!!!!!! :P :P :P
szupi a történet.tetszik DE NAGYON!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Virág mint a huzat olyan jól el leszünk.csak indulnánk már!!!!!!!!!!!! :roll: :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


bogárka

ezt miből következtetted?? :) mármint a lány,fiú témát?

KépKép
bettike83
 
 


én erre a kaja-baba dologra nem adok.Máténál a savanyút kívántam .Barninál minden mennyiségben az édeset.......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Na itten vagyok,aludtam másfél órát :)

Virág:de szupi hogy mentek a balcsira :) meddig lesztek?lehet írtad már,de lusta vok visszaolvasni :D

Nika: :D

Nita:ti is mentek a balcsira,juhhhhéjjjj :D

Kati: az jó ha jelez a bébi,nőjőn csak szép nagyra :D

Bogárka:dokihoz egy nagy kalappal :wink: húúú ezen az anyós sztorin jót nevettem :D
Engem ovis koromban anyu hagyott el :lol: :lol: :lol: Tekert velem bicajjal az oviba,és ilyen saras,esős volt az út,és kikerült vmi nagy vizet de ott volt egy kis ugrató én meg hátulról leestem :D
Előszőr észre sem vette hogy nemvok mögötte, az tűnt fel neki,hogy beszél hozzám és nem válaszolok :lol: :lol: :lol:
Hátranéz hát látja ám,hogy nemvok mögötte :lol: ott ültem a földön,de úgy ahogy leestem,meg sem moccantam a babával a kezemben :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: na ez milyen nagy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Brita:56kg :shock: :D én Tomi előtt voltam annyi :D
Vendég
 


Ezt még el kell mesélnem,igaz nem most történt már hanem jó pár éve,hogy apu vett egy motrot asszem babettát :) hát anyu kiakarta próbálni a motrot és elment az utca végéig vele :D igen ám, de nembírt megfordulni vele és beszaladt a tüskés bokrok közé,gyorsan lepattant a motorról és próbálta kihúzni a motrot,de megnyomta a gázt a motor meg ugratott rá a kerítésre :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Otthon várjuk anyut,nemjön....hát már úgyvolt elmegyünk utána,mikor lássuk hogy süvít a motorral....megérkezik,tiszta piros csík volt ahogy a bokor összeszúrkálta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hááát ezt sose fogom elfelejteni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ezzel a motorral van még 1sztori :D tesóm is kiakarta próbálni és mondta üljek fel mögé :lol: család kint állt az utcán,nézték ahogy megyünk...mondja tesóm,forduljunk hátra integetni :lol: :lol: :lol: hátrafordultunk,de tesóm elvesztette az egyensúlyát, és akkorát estünk mint a ház,én a homokba repültem,de ő a betonra.... húú család szaladt ám utánunk,versenyeztek ki ér oda hamarabb hozzánk :lol: :lol: :lol: :lol: szegény tesómnak a gyűrűje úgy eldeformálódott hogy úgy kellett levágni az újáról... :shock:
Nem semmi egy esés volt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: de szerencsére csak az ijedség volt nagyobb :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


azért az alvás jót tett,valjuk be :D írom ám itt a jobbnál jobb sztorikat :lol: :lol: :lol:
Csak azt nem kérdezi meg senki,hogy kit érdekel????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Mia, a Te csaladod sem semmi!!! Es latta valaki anyukadat mikozben ment a mutatvany? hihihihi
Az en anyam sem semmi, meg biciklizni sem tud!!:):) Regen tanitotta fater, anyam biciklire fel, tekert veszettul mig nem ele kerult egy diszno. A diszno megijedt anyamtol, anyam meg a disznotol !:):) Diszno arokba be, anyu meg utana, ott allt totagast!! - csaladommm!!!Ezert nem tudok en uszni!!hihihi ezt mindenki tud, engem kiveve. Anyu versenyuszott, ocsem vizilabdazott en meg fulldokolok! :lol: :lol:
Vendég
 


Koszi lanyok, hogy emlegettetek, dokker aszonta amit latott az szep igy mutet utan, levette a rakszurest+ a HPV miatt is a cuccost es kozolte, hogy: a konzultacio 10rugo, a rakszures 5rugo, a HPV pedig 9rugo. Igy kiuszott ma 24rugo+a buszpenz.:(:( Jo mi???!! Kicsitnagyon ki is vagyok akadva.:( Eddig egy vizsgalat 8volt, most mar 10. Meg amugy is, ez a 24es vegeredmeny....pfff, puff, bimmbumm.
Vendég
 


mia

bogárka

hát kész vagyok ezektől a történetektől :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

KépKép
bettike83
 
 


bogár

hát ez borzasztó és pofátlan :shock: :shock: :shock: :shock: nem tudom mit gondolnak ezek magukról,ennyi pénzt elkérni :evil:

KépKép
bettike83
 
 


Bettiti, en sem tudom mit kepzelnek magukrol. De tudod, amint ultem es vartam, jottek a nok, kismamik es mindenki full gazdag, lattam a taskajuk markajan, napszemuvegen, a ruhajukon stb., hogy ezek a nok nem "agrol szakadtak", mint en. Ez is dob a latba a doki jol elkeri az arat mindennek+O egy neves orvos, kutato, korhazigazgato, MTA tag, van mire elkerje ezt a penzt. Sajnos. Gondolkodom, hogy lecserelem. Itt Egerben nem akarok szulni mert a korhaz...romokban. Nincs gyogyszer, kotszer, a betegek maguknak vasaroljak a gyogyszert, mindent. Tuti nem fogok ilyen korulmenyek kozott szulni. Ez a draga orvos viszont... megadja a modjat mindennek. A szulest ugy levezeti, olyan szobat kapsz, olyan ellatast, hogy ihhajjjj. Ennel a dokinal nem volt meg olyan, hogy a gyerket ugy nyomta volna ki valakibol, vagy, hogy akarmi komplikacio lett volna, stb. Bnom abban a korhazban dolgozik ahol ez az orvos es nagyon dicseri, hogy elkepeszto egy fazon ahogyan egy szulest levezet. Nem tudom. Draga de...nem tudom. Biztosan talalnek ugyan ilyen jo dokit fele ennyiert is, ezt is tudom csak nem ismerek senkit. Valoszinu mar korbekerdezek majd egy-ket pesti ismerosnel. Szar ugy. :(
Vendég
 


Csajok, raadasul total magam ala estem mert kerdezte: Otika, mikor szulunk? Mondtam neki, hogy szulnek en ugyhogy mormoljon valami imat meg eregessen fustot mikozben vizsgal. Aztan megint mondta, hogy Otika, ne halogasson, hajra. Meg azt is mondta, hogy azert hivjak gyerek aldasnak mert akkor fog jonni a baba amikor nem is szamitunk ra. -asszem ilyen sosem lesz, az en koromban nincs ilyen, hogy nem szamitok ra. Majd 40 evesen mar nem szamitok ra mert ekkor nem is fogom bevallalni mar az elsot de egyelore meg nem tartok itt, tehat szamitok ra most is, jovo honapban is es az utan is. Ezt igy mondtam is Neki es lattam rajta, hogy megsajnal, hogy mondana valami biztatot de nem tudott csak nezett ram es annyit nyogott ki, hogy erre a valaszomra azert sem szamitott mert meg ezt soha nem mondta neki senki+tok igazam van de azert akkor is probaljam meg elvezni a szabad szexet ne a gyerek korul forogjon az agyam es drukkol. Mondtam neki, megiscsak kellettek volna azok a fustjelek!!:):)
Vendég
 


Virag, jo nyaralast!!-bar mar sztem nem olvasol.:(:(:(
Vendég
 


bogárkám nem smemi pénzt kért el a doki.más helyen a hpv meg rákszűrés benne van a konzultációban de 24 ezer az szerintem sok

Egerben viszont nekem sem szült ismim hanem ha jól emlékszem de Debrecenig ment :):):):

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Nem szabadultok meg tőlem ilyen könnyen! :twisted: Holnap csak egy napra megyünk a Balcsira apóshoz a nyaralójába, este jövünk haza. Majd a jövő héten húzzuk el a csíkot családostól több napra.

Csajok, megcsíptem a Graco babakocsit a hordozóval!!!!!!!!!!! juuuupppiiiiiii!!!!!!!! Annyira örülök!!!!!!!!!! helyileg itt van Győrben, így személyesen megyünk majd el érte. Jől megrángatom majd, meg kinyitom, összecsukom stb és ha mégis van valami baja, akkor nem veszem meg. De ne legyen! Mert úúúúúúúúúúúgy tetszik!!!!!!!

Bogárka, még mindig keresem az állam helyét az arcomon, úgy leesett mikor olvastam, hogy mennyi lóvét kért a nőgyógyászod! :shock:
Amiatt meg el ne kámpicsorodj nekem, amit mondott a korodról meg a gyerekvállalásról! Semmiről nem maradtál le, rajta vagy az ügyön, hogy legyen gyerkőcötök! Ki tudja, az is lehet, hogy már ott vándorol a pocidban a kis bölcsője felé!!!
A kinezes nőhöz mikor mész? Annyira kíváncsi lennék rá, hogy mit mond!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Mia igen.nagyon várjuk már Mátéval:)))
ne haragudj de olyan jót kacagtam,hogy anyukád elhagyott a bicajról:))
erről a híres motorról hozz már egy képet!!!:)

Bogi a te storyd se semmi.jókat kacagok itt egyedül:))))))

Virág majd hozz képet a kocsiról!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


40 fokos jo reggelt mindenkinek!!

Melegem vaaaan!!! Ezt nem lehet kibirni!!!! OOOOrulet!!!!!

Nita az tok jo ha jokat szorakaaazol a sztorikon!!:):) Mikor is mentek Balcsira? Es a kerti szabadstrand jol van? Nem nagyon meleg a viz benne?

Virag meg mar felig a labat lobalja a hus vizbe! Lazuuulj Virag!!!! Aztan pedig gyere!!!

Kati, nem is valaszoltam meg Neked, hogy igen nagyon jol aludtam a regi vankoson! Itt mindig jokat alszom es ocsem is. Nem ertjuk miert de itt tesom is tizenorakat kepes aludni. Multkor mondta is anyunak, hogy mit csinaltak, hogy keptelen normalis idoket aludni. :D :D

Nika, megyek mindjart postara, kuldom a csomagot!!! Anyam aszongya, mi ez kislanyom, tea filter??? OOOooo, hogyne anyukam, az, filter! Ezt is aztatni kell csak nem vizben!! hihihihi

Mona, Veled mizus? Kipihented mar a vizsgad faradalmait? Iszod boszen a teakat??? Gyere mar, meselj! tok sokat gondolok Rad!! Gyere babam!!!

Mia, Te is hol serenykedsz, hogy nem itt kezdted a napot???

Kati?? Kati!!! Katocank, gyere,gyere!!

Beze is regen irt mar ide!! Jol vagy Beze draga?? Mocorog a pici, erzed?

Zsuzsiiii, Te is ezer meg egy eve jartal itt! Pihensz es jol vagy, ugye?

Rita, hogy vagy?

Gyerekek olyan sokan vagytok mar babasak, hogy en mar nemtom ki, mikor megy orvoshoz uhura vagy akarmire. Irjatok meg mar legy szi, aki erintett esetleg mostansag ez ugyben!! Olyan hule vagyok, elfelejtettem. Vagy azert mert senki nem megy most sehova?! :shock:

Nekem meg olyan sz..r ez a gep, allandoan kidobal ide nekem angolul ablakokat, hogy mittomen..nem ertem, ertitek!!!? :lol: :lol:

Mona, figyusz mar Te nagy guru vagy! Az nem lehet, hogy azert sem tudtam fotot kicsinyiteni mert ezen a gepen osregi a vindoooz??? Nem uj, ez tutko! Uramat is kerdezni akartam csak elfelejtettem.:(:(
Vendég
 


Virág
Hát igen, így már a BMI index alsó határát talán súrolom. Egyébként örökmozgó vagyok, szóval biztos ennek is és a genetikának is köszönhetem az alakom.

Bogárka
Én holnap megyek orvoshoz, pénteken vérvételre. Két hét múlva meg uh-ra. De ha annak meg lesz a pontos időpontja beírom az aláírásba.
És egyébként pocsékul vagyok, szobában 30 fok, konyhában meg szerintem van 32-33. Szédölgök egész nap. Mindjárt lemegyek anyukámhoz, és ott pihenek a hűs szobában. Feküdtem meg tévéztem, mit lehet ilyen melegben csinálni? Anyukám meg főzött spenotot, azt ettünk. Mostanában főzni sincs erőm.
Lehetne már egy nagy zuhé, az allergiám is üldöz.
Vendég
 


Ritus, :( :cry: :cry:
Igen, iszonyu ez a hoseg!!! A babak is biztosan tobbet pihegnek bent a pocakban is!
Feltetlen ird meg mit mondott az orvos, jo?? Addig pedig ne csinalj semmit, csak husolj anyunal!!
Vendég
 


bogár!!! itt vagyok, csak lustulok. még mindig fekszek az ágyban. már egy adag mosnivalót levittem és elindítottam, de nagyon lusta vagyok, visszafeküdtem.
holnap indulunk a balcsira!
jó nagy pofátlanság a dokidtól ennyit kérni. akármilyen nagy ember is. elmondjam tőlem menníit kérnek? 5000-et, azaz ötezer forintot. és egy menő doki.
küldjed csak a filtereket nikának! te babás vagy már?
egyszerű kaját csinálok. egy krumplifőzeléket a tegnap esti megmaradt grillhúsokkal.

brita: nekem sincs erőm semmihez, de szerintem nálam szimpla lustaság a dolog.

csillag: gartulálok a kocsihoz!!! szupi! jó balcsizást! remélem nem fürditek ki az összes vizet :lol: . holnapra maradjon nekeünk is.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


bogi: :D:D:D:D:D:D:D:D teafilter mi? :):):):):):):
Bogár ahoz nincs köze akkor is tudnod kéne csatolni legalább emailban :)
csillag hurrrrráááááááá

MI is megjártuk már a tescót de a nunámon is folyt a víz mire hazaértünk :):):):):):)

én ma bolognait csinálok meg egy kis zacsis levest :)

nika70
Salgótarján
 
 


bogárka

pedig aztán ennyi pénzért mondhatott volna egy kis okosságot is,vagy esetleg elküldhetett volna vrévtelre.....


csillag

ügyi vagy akkor :)

KépKép
bettike83
 
 


Lanyok, kesz, total igazatok van, ennyi penzert nem fogok hozza jarni. Biztosan talalok ugyan ilyen szuper orvost. Mondjuk O genetikus is es a 35 folotti nokre van specializalodva de nem vagyok elragadtatva Tole. Ennyi penzert igazad van Betti mondhatott volna valamit azon kivul, hogy sajnos nem szultem meg. pfff. kosssz. Mindegy, eldontottem, keresek mast. Minden sz.rert 10ezreket ker. Elegem van.

Kati, ha nincs kedved semmihez, akkor nincs kedved semmihez. Elvegre szabin vagy, vagy nem??! DE!! Akkor pedig ennek van itt az ideje, hogy ne legyen kedved semmihez. Addig lustizz amig megteheted es amig tudsz. Hamarosan mar nehany evig nem lesz megallas de lesz kiert!!!:):):)

Nika, mentek a filterek. 10 db LH filter es 6 db terhes filter. Terhes filterbol tartottam meg magamnak is 3at, a tobbit kuldtem Neked. Hajraaa, Nika!!!

Kati, ja meg nemtom babas vagyok e de sztem nem. 1 hete volt pem. Most faj a derekam es a hasam is, olyan pe-s fele hasfajasom van. Semmit nem erzek. Na, jo, holnap lesz 1 hete, hogy pe-m volt.

Nika abban igazad van, hogy csatolni tudni keeeeene, de nem tudtam ezt sem. Na, mindegy.
Vendég
 


Mara mentem csajok, nem alszom itthon, megyek bnomhoz. Csajos este lesz! :wink: Vagyis csajos nap! Jok legyetek,vigyazzatok magatokra!
Vendég
 


Bogárka imádlak érte és kérj bármit érte cserébe mert ingyé nem fogadom el :):):):):))::)
és a pés hasfájás lehet beágyazódás is :) drukkolok :)

nika70
Salgótarján
 
 


Hello!

Élek, csak elég ramatyul van a fejem megint (ugye mindenkinek az fáj, ami a leggyengébb). Meg e mellett Pankával szobatisztulunk 2 napja. Tegnap elég sok baleset volt, egyszer ment bilibe, az is bugyin keresztül. Ma eddig két pisi volt, egyik bugyin keresztül, egyik normálisan. Úgyjogy szupin haladunk! Büszke vagyok rá, hogy 2 nap alatt idáig jutott. :) Kakiról nem szól a fáma. Majd kiderül, hogy hajlandó-e a bilibe nyomni :D

Örülök, hogy mindenki jól van.

kovacszsuzsi
 
 


Bogárka: A Szt Imre kórházban nagyon jó dokik vannak tapasztalataim szerint! Eddig tényleg csak jók a saját egyéni tapasztalataim. Az én dokim is ott van, a fia is. Csak ajánlani tudom őket (Dr. Barna István és Péter). Igaz, hogy magánban 10 000 egy vizsgálat, de ha rákszűrés is van, akkor egyben 12 000. Sajnos ennyi, de nagyon szuper orvosok. Az idősebb Barna a főorvos, nagy tapasztalattal. Ha érdekel valamelyikük elérhetősége, írj privit.

kovacszsuzsi
 
 


Egy mai "lakás" fotó
Kép

kovacszsuzsi
 
 


sziasztok!

Bogár-neked meg van neted??? Én meg írtam amit üzentél a csajoknak, na mindegy :) Amúgy a fele sem igaz amit írtál rólam...ez csak a beetetés volt ;) :) Csak viccelek tudod. Egyébként nagyon jó volt dumálni veled, kár h csak rövid ideig tudtunk, de hát ilyen az ha közben dolgozik az ember. Nagyon szimpatikus vagy nekem, remélem még összefutunk! Jó bulizást!!! :) Majd mesélj! Remélem emlékezni fogsz mindenre :) :)


Nika-sajnálom a nega tesztet. De most neked megjött rendesen? Nem lehet h csak korán teszteltél? Neked hosszabbakk a ciklusaid nem?


na lépek itt a kaja

pussz

Kép
pampalini
 
 


Ejha laptetűűűű!
Bogár szerintem az a tiéd!

:)

Kép
pampalini
 
 


pampi! szia! hogy vagy? ne hidd ám, h mindent bkajáltunk, amit bogár áradozott rólad!!!! :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol:
de figyu! ne nagyon osztogasd a laptetőidet! gyűjtögessed csak magadnak. kell az neked is!
bogárék már mielőtt elutazott megtették, amit meg lehetett.

bogár: bocsika!!! nem is kérdeztem, apa hogy bírja nélküled? én is imádom a csajos bulikat!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?