Jajj, Csajok! Nagyon kivagyok
Tegnap Boró leesett a sarokülőről Délután mindketten aludtak, Zéti a szobájában, Boró meg lent a nappaliban a sarokülő garnitúra legbelsőbb csücskében hason. (ez azért lényeges, mert mostanában nem komálja a hasról hátra fordulást, innen meg legalább 1x hason+1x háton kellett forognia, hogy a szélére érjen+ még1-et, hogy lezúgjon) Zéti ébredt először, így felmentem érte...Boró nyugisan aludt tovább...Zé nem akart felöltözni és lejönni a szobájából, így lejöttem megnézni Rót, hogy alszik-e még...mozdulatlanul aludt tovább...nagynehezen rábeszéltem Zétit, hogy öltözzön fel és jöjjünk le...közben ismét megnéztem Borót...aludt...gondoltam úgy is halljuk ha felkel, mert olyankor kiabál, kacarászik, nyűg, esetleg sír...egyiket sem csinálta míg fent voltunk...jövünk le a lépcsőn, éppen a fordulónál tartottunk, amikor Ró elkezdett sírni...mondom Zének siessünk, mert felébredt a hugi...leérve az a látvány fogadott, hogy a szőnyegen fekszik hanyatt és sír
...gyorsan felkaptam...azonnal abba is hagyta a sírást, s mintha mi sem történt volna vigyorgott Zétire...teljesen úgy viselkedett, mintha le sem esett volna...kerestem a testén puklit, vagy foltot, szerencsére semmi. Hívtam Gyöngyit, mondta milyen jelekre figyeljek...szerencsére egyik sem jelentkezett azóta sem...DE ettől még nagyon idegbeteg vagyok azóta! Magamra vagyok mérges
, s egyfolytában csak azt lesem nincs-e valami szokatlan a Boróka viselkedésében...sztem már a megszokott dolgokba is belebeszélem, hogy eddig ezt nem, vagy nem így csinálta
Ráadásul mikor megjött a Zuram tudatosította bennem, hogy nem tudhatom, hogy volt-e eszméletlen a gyerek, hiszen nem is láttam a leesés pillanatában...lehet, hogy leesett, elájult, s majd magához térve kezdett el sírni
Biztos hanyag anyának tartotok, de nem vittük be kórházba, hiszen gondolom/tudom, hogy ott is a jeleket kérdezték volna, s ha 1-et sem mutatott elzavartak volna haza...vagy megröntgenezték volna egyből
?...esetleg benntartanak megfigyelésre?...áh nem tudom...vigyük be most?...vagy annak így már semmi értelme? Az eszem azt mondja nincs baj...és mégis
No, és ha ez még nem lett volna bőven elég Zéti estére belázasodott...38.3...tőle szokatlan módon nem akart igazán vacsizni sem...adtam neki Panadol szirupot, s 2 óra múlva híre-hamva sem volt a láznak...s azóta sem...ez mi volt
???
Ja, és megint Apa vette észre, hogy meleg a gyerek
...én meg mondtam, hogy csak képzelődik...szép egy "anya" vagyok, mondhatom