Sziasztok,
én is bejelentkezem
. Mentségemre legyen mondva, hogy nem nagyon tudok menni más fórumra se, így nem benneteket hanyagollak higgyétek el!
Nagyon szépek a babócák/gyerekek (Franci, Beze).
Annamari,
szépen gömbölyödsz
,szép a pocid . Ilangom anno kis húsgolyó volt, aztán 3 éves korában 20 kilós lett, majd most 7 évesen 22 kiló.... mondjuk mindehhez 125-128 cm magas, izmos, sportos, nyúlánk kiscsaj lett belőle és már nőisedeik a formája
Angie,
munka vége de jó is az
. Én a 32-33 hétig nyomtam és már nagyon elfáradtam benne. Azóta sincs napirendem/ünk, mert már ovi sincs... Gratulálok a pici fiúhoz!! (én erre tippeltem
)
Szilvi,
biztos nem könnyű. hogy ennyire anyás Marci, de ez gondolom a tesó miatt is van. Bújjatok össze, használjatok ki minden közös percet!
Danyu,
őszinte részvétem és kitartást kívánok az építkezéshez!
Franci,
föl a fejjel, lesz még pici babó ott a pocidban! Nagyon drukkolok neked/Nektek!
Boni,
jó, hogy ilyen lazán állsz a kérdéshez, a végén már én is így voltam, mármint ha jönni akar a baba, majd jön. És jött! Szóval neked/nektek is sikerülni fog! Szobatisztasággal nagyon ügyes Zsigi!
Mi jól vagyunk, Olivér bébi rácsücsült a gyomromra, májamra, így az evés kész kínszenvedés, viszont így nincs gondom a kilókkal. 55 kilóról indultam és 62 kiló vagyok most, mert enni azt nem bírok, folyton bugyog a savam. Eljött már az ülve alvás, a fájdalmas mozgások, és a nem kapok levegőt időszak, de nem bánom, hisz ezt akartuk. Várjuk már a pici fiút, persze nem sürgetjük, csak egyre izgatottabbak vagyunk, hogy milyen lesz
. Szoba még sehogy se áll, 21-24-ig lesz a festés, felújítás a 37. hétben, haha, remélem Olivér nem siet sehova. CTG-re 20-án megyek először, nálunk a 36. héten kell menni először, ezt mondta a doki.... 29-én lesz UH-m, a jövőhét körnéykén lesz az utolsó laborom, aztán már csak várunk. Még 1-2 hétig szedem a magnéziumot, aztán átállok a málnalevélre, remélem használ majd. Jövő szombaton megyünk a szülésznővel egyeztetni, meg szülőszoba látogatásra, kiváncsi és izgatott is vagyok. Ilangomnak megrendeltem az iskolatáskát, tolltartót, anyum megveszi a füzeteket, sok egyebet is megvettem neki már, szóval a sulira is készülünk párhuzamosan. Most éppen nagyizunk, aztán vasárnap elkezdem összerakni a kórházi pakkomat, sohasem lehet tudni, nemde?
Jövök még, nem tűnök el!
Vigyázzatok magatokra, szép hétvégét nektek!
Bocsánat ha vkit kihagytam, nem volt szándékos!