Sziasztok!
Mazska, Anna, bírjátok? Nekem kezd kicsit túlzás lenni a dolog.....
Jönnek elő a szokásos nyavalyák már így a vége felé....
Ma meg ctg, minden okés, leszámítva, hogy drága férjem a coláját betette a táskámba...persze nem becsavart kupakkal. Az egy dolog, hogy Levi kapott tegnap egy csomó könyvet és azok is benn voltak, de mellékesen minden papírom is, személyi, taj, jogsi és nem mind műanyag. Szóval hétvégén nyögtünk, Péter nem csinált semmit, mert lepukkant, most meg ahelyett hogy behoznánk a dolgokat, kerti melók, stb....mossuk a hivatalos papírokat, amik kellenek ugye csütörtökre.
Emellett újra előjött a vizesedés és a rettenet izzadás, de csak nyaktól fölfelé. Tiszta vicces, mintha folyamatosan esőben állnék. Ami éjjel eléggé durva, óránként kelek rá. Levi sem bírja a meleget, Ő is nagyon felszínesen alszik. Nálatok mizu e téren? És miben altatjátok a lurkókat? Mi eddig pelus, atléta, zokni, de ma már csak zokni-pelus, mert Levi is nagyon izzad. Úgy sajnálom!
NA, meg ugye jönnek elő a rémképek, sztem ez is betesz. Minden szép tisztán, amit nagyon nem csípek. Majdnem beszóltam az anesztesnek, hogy azért ugye nem 4x fog hátba szúrni....attól félek legjobban, hogy majd ott pánikolok be és nem fogják megérteni miért. Mint Levivel, szülés után ott néztek rám kerek szemekkel, hogy minden nap elsírom magam az oxi injekciótól. Azok után, ami szülés alatt volt. Csak abba nem gondoltak bele, hogy előtte két vénámat durrantották szét és 3x szúrtak gerincbe mire végre sikerült nekik. Szóval jogos volt a tűundorom. Amúgy pont most tudtam meg, hogy a 4. gerincszuri is rossz helyre ment. Kiderült, hogyha epit adtak volna, akkor az csak deréktól lefelé bénít, én meg egy napig meg sem tudtam emelni a karjaim. Nővéremnek meséltem, hogy amikor ellenőrizgették, hogy hat-e, a vállamra tettek vmi hideget. Erre tesóm csodálkozva nézett, hogy dehát az epi ott nem is hat.....ugye, milyen kis viccesek? Na, szóval igen, kezdek parázni picit, tudom, a vége a lényeg, de odáig el kell jutni.
Niki, de miért akarták adni a cukis vizet, ha van tejed? Nem is értem komolyan.Mert nekem nem volt egy csepp sem, akkor még logikus lenne és Levi olyan rettentet sárga volt, hogy csak na. Bezzeg kékfényt nem kaptunk anno.
Na mindegy. Amúgy minket is kitesznek 2 nap után majd.
Dorka, igen a Kút most magánba került, nagy változások vannak, a Papp prof csinálja az egészet, az egyetemi tanár, aki a tk.is írta. Nem tudom mire vagy kíváncsi, ha van konkrétum, szívesen válaszolok, de így általánosságban nem tudom, mit meséljek. Igen, marha drága, az tény......meg 3 nap az egész, illetve két éjszaka, de az családi két ágyas szobákban. Nekem ott dolgozik rokon, ezért nem kell kifizetnem, amúgy sztem 10 év gyűjtésből sem menne...,.
Zsófi, megrajzolni segített BucsekSzilvi egy párat, mert pont ott voltunk és így ketten estünk neki az alapoknak, de a többi saját kezű. Köszi!
Beni szobája is édes lett! Jók a matricák.
Nekünk végre megjött a foszforeszkáló, holnap fel is teszem.
Szisz, ügyesek vagytok és örülök, hogy jól sikerült a sátrazás. Málnus is bírta?
Mi kinn tökéletesen bilibe pisilünk, olyannnyira, hogy ma már pakoltam el, bili fel a tartópolcra, amikor kétségbeesetten futott oda, hogy pisi-bili és bele is pipilt, még kinn a kertbe. Ott nem is hajlandó másba,se fűre, se sehova. Emiatt is volt botrány lenn a Balcsin, mert a strandra nem vittük a bilikét. Benn viszont csak pelus.
Cumi nekünk csak alváshoz van szigorúan,de ahhoz meg kell, pont pénteken nem volt anyósoméknál, 1re értem vissza és mondta anyósom, hogy már 3x próbálta altatni, totál koki, reggel amúgy 6kor kelt aznap és nem aludt el cumi nélkül a kis Drágám.
Na, megyek, mert a hétvége kimaradt és emiatt holnap kert, kocsimosás, kisebb takarítás, locsolás...na, szóval van még mit csinálni, igaz, a nagyját már Péter intézi, de azért be kell segítenem. Nagybevásárolni már nem tudok, képzeljétek, múlt héten majdnem belefejeltem az auchanos kocsiba, mert a hasamtól nem tudtam behajolni a kocsi mélyére. Egy 70 néni segített kipakolni...ami amúgy jellemző....