Sziasztok!
Látom bő termés volt tegnap óta, ami jóóó
.
Kissé nehezen gépelek, mert mindkét kezemen egy-egy ujjamat elágtam.Én lehetek csak ilyen béna.Azért igyekszem(kis mártír
).
Edit: nem igazán tudok tanácsot adni.Valójában nem tudom mennyi az a korhatár ameddig ajánlatos szoptatni.Most még szerintem nekik is hasznos táplálékforrás az anyatej, de vannak esetek , amelyekben elválasztás válsztját az anyukák.De ha neked nem terhes és nincs semmi okod rá, én a helyedben még megkínálgatnám vele, aztán előbb utóbb lehet, hogy Boti is szépen elválasztja majd magát, ha kell magától is.
BArbi: hisztikirály nagyon aranyos a hóban is.De ez a hó nagyon rosszul érintett.Ádi mit szólt hozzá, hogyan fogadta?Még nem akarom, hogy jöjjön a rossz idő.Nálunk még elég napod idők vannakés nagyon nem esne jó a lapátolás.Persze gondolom nektek sem, de ez van.A kárókatona az egyszervolt, hu-n találod meg az animációk között a többi zenével együtt. Csak arra vigyázz nehogy rákapjon Ádi is, mert egy idő után nagyon agyadra tud menni a zene. Mi sem hallgatjuk túl sokat, de azért minden napos programmá volt.
Hanzika: hidd el nem vagy egyedül a nemtudoksűrűnírók között.Nekem sincs sok időm rá mostanában, estére meg hulla fáradt vagyok. Marcus lépéseihazgratulálok!
.Ügyi fiúcska mégha zsivány is.
PAnu: de drága lehet a táncoló tapsoló Lizi
. Nálunk sem sokáig megy a zene, de ha gépet bekacsolom, akkor tuti az az elő neki, hogy meg kell néznünk. Megkérdezhetem, hogy párod mivel foglalkozik, hogy hétközben sokat otthon van?Már hiányolni akartalak, régen írtál.
Ann: olyan jólesik a hiányolásod
. Kedves vagy.Sajnálom, hogy nem tudtunk találkozni a legutóbbi berényi utatokon. De tudom, hogy ezek a vásárlások nem erről szólnak. Minden esetre jó lenne már találkozni
!Hami valami írtóra ari csaj lett. Szerintem letámadná Robó ha összetalálkoznának
.Végtére is Robó már futni is tud, így nem lenne menekvés Hami hercegnőnek
Nagyon sokat nőtt, valami hihetelen.
Gabi75: de jó, hogy végre sikerült olyan anyukával összetalálkoznod kint, aki ráadásul magyar és germeke is hasonló korú, mint Dávid
.Így legalább nem vagy annyira egyedül.Örülök neki
.Látom Vera már talált is rá oldalakat a proteinre. Azért próbálj ne a legrosszabra gondolni.Lehet a következő vizeletnél már nem is lesz gond. Nyugi!
Zsizsa:azért tessék rövideket is írni néha
. Férjed sztorián jót mosolyogtam, ennyire zavarban volt? Bár ilyen helyen mindenki zavarban van szerintem, de azért látom, próbált poénkodni
.Nálunk régebben volt egy fél este, hogy Robót egyedül hagytuk , de tényleg iszonyatosan furcsa volt nélküle és roppantul hiányzott.Azért örülök, hogy Gabóca is jól viselte a távolléteteket
Batka:akkor ezek szerint a W ülést ki lehet védeni azzal, hogy megigazítom a lábát és helesn ültetem. Azért van ogy nem úgy ül le Robó,de néha előfordul, ezért kérdezem.Köszi, hogy megírtad, mert erről még nem olvastam/hallottam.Nálunk is ugyanez a helyzet, elég sok mindent enged Robó, igaz közben a lábam alatt játszik,de gépezni nem lehet mellette.Nálatok is ilyen nehezn megy a fogzás? Nekünk is hetek , lassan már hónap is eltelik, de nem akar a foga kibújni, annyit szenvedünk vele.Biztosan megoldódik az árnyéktól való "félelem " Emmánál, próbáljátok játékosan kezelni, talán segít
.Nálunk bogaraknál pl a katica a kedvenc, nagyon szereti és úgy megörült minap, mikor találkoztunk eggyel élőben is. Énekelni is szoktam neki a katicabogárkát, nagyon szereti.
Dorki: jó régen írtál, örülök , hogy szakítottál időt ránk. Niki hatalmas leányzó lett.Micsoda csini rucija van
.Süni
.Éjszakák nálunk is hasonlóak, talán rendeződik mielőbb nálatok is és niki is szépen elalszik majd egyedül .Végülis minden anya álma ez
Brigi:azt hiszem vana neten is olyan oldal, ahol az összes fiú és leány név fent van. Talán még onnan is sikerül böngészgetni. Azért írd majd meg mi mellett döntöttetek. Tudsz Bömbi mellet pihenni néha?Poci növekedik már?
Zit: Beni valami haláli az orrszívóval.Még reklámozhatná is a készüléket, hogy nézzétek fiúk , lányok, így kell ezt csinálni
.Holnap tutira megmutatom Robónak, nézze meg Beni milyen bátor
.Nálunk sajna most ismét orrszívás időszaka van és hatalmas bömbölésekkel jár
.Jó, hogy írtál és tettél fel fotót a nagylegényról
Tudatos anyához pedig gratulálok
.Csuda jó érzés lehet.Nlunk csak apa van eddig
, ja meg cici
(utóbbi lehet én vagyok?
)
Vera: remélem ma már jobb éjszakátok lesz. Szegény Bencus úggggy sajnálom , mennyire megszenvednek a fogacskákkal
.A képek valami szuperek
Olyan aranyosak a gyerkőcök rajta.Bencus is igazi nagylegény, nameg Hami és Zsolti is sokat nőttek és szépültek
.Milyen lett a pampers ajándék?
Gabi: próbáltatok már kakira valamit?Remélem a fent említettek közül valamelyik beválik.
Hú a végére értem.Jó régóta írok, remélem nem száll el az egész a végére.
Robó ma ismét hozta a formáját, alig evett valamit, csak a cici kellett. Már durmol, kíváncsi leszek mikor ébred.Tegnap haláli volt. lefeküdtem a földre mellé és felemeltem mindkét lábamat , aztán letettem.Mondtam neki , hogy tornázzunk, lábakat fel, le. Erre nem hiszitek el, ő is csinálta.Mindkét lábát az égbe lendítette, majd letette ,megsmételte egy csomószor. Olyan kis drága volt
.
Na tényleg búcsúzom, nem tudom mikor sikerül újra ilyen hosszút írnom.
Most látom milyen hosszú lettem, velem lesz teli a topik
de mentségemre szolgál, hogy ritkán jövök mostanában...
Jó éjt mindenkinek:Anita