Sziasztok!
Zsani
a kertet megszeretnéd ám, ha csak a sajátod lenne! Nálunk is úgy volt, mindkét részről. Otthon gyűlöltük csinálni, itt meg tökre szeretjük
Én se vásároltam be erre a nyárra, de azért van néhány rövidnacim, szoknyám. Mondjuk amilyen sűrűn eljárok vhova, elég is
Meli
köszönöm!
Nóci
én is utálom az elpakolást, főleg hogy nekem nincs mosogatógépem - olyankor jó lenne, amúgy kettőnkre meg semmi értelme
Elrakás megvolt, lesz télen is ubink.
Beze
még nem utazott el, aug. közepén fog, jövőhéten meg vizsgáznak. Úgy volt, hogy csüt., aztán tegnap bejelentették, hogy kedd - jófejek, de szerencsére a páromnak jól meg, mondjuk tanul is ezerrel, nem sokat vagyunk együtt
Bri
tessék jönni!
Dorka
köszi, és nem vagyok hős
Nyaralásos képeket láttam, nagyon szépek vagytok, csini a pocakod!
Jó sok mindent csináltatok ebben a dög melegben
Remélem, nem ártott meg!
Én tegnap voltam endo dokinál, nagyon rendes, alapos doki. Még nem csinált semmit, csak feltett ezer kérdést, meg kaptam egy rakás beutalót, és kb két hónap múlva kell visszamenni (mert lesz egy újabb vv is, addigra teljesen kiürül a norcolut, és ő amúgy is részletesebbet akar, mint amilyen tavasszal csináltak).
Mondtam, hogy még jelenleg nem aktuális a babatéma, mivel párom kimegy külföldre, de azt mondta, nem baj, akkor legyen meg addig minél több vizsgálat
Javasolta a hsg-t, mondta, ezt nőgyogyival beszéljem meg. Vkinek volt már? Utána olvastam neten, hogy nem csak a petevezetőket tudják így megnézni, hanem a méh szerkezetét is, és nekem ugye fejletlen a méhem, így lehet, nem ártana.