Halihóóó!
Semmi időm sincs, de gondoltam, hogy nem lehetek annyira pofátlan, hogy legalább ne jelentkezzek
Angie!
Még nem is gratuláltam a kis tököshöz! Én is lányt tippeltem Neked! A név teccik, még mi is bajban vagyunk
Danyu!
Őszinte részvétem! Építkezéshez kitarátást!
Moti!
Férjednek gratula! jó Balcsizást!
Franci!
Csak kitartást kívánok! Jön nem sokára a kistesó!
Maryka!
Csak neeem??
Beze!
Szép a vonalzód
Pruci!
Remélem, hogy mielöbb összejön a családegyesítés! Már régóta nagyon kívánom Nektek!
Kri!
Hajrá köv. hónap! Jó, hogy pozítiv vagy! Mi más lehetnél, persze!
Annamari!
Neked még írok
Kata!
Üdv itt!
...na kb. ennyi maradt meg bennem!
Én nagyon kivagyok most....már kipakoltam, de a kupi hatalmas, a festésből már nagyon kevés van hátra, tegnap hozták a bútorokat, egyik ajtó (tükör) törött, ma intézkedem, hogy vigyék vissza, hétvégén szerelés, s aztán pakolás ezerrel.....selejtezés, szekrényrámolás minden szobában, majd babaszoba....nem fogunk végezni, míg anyósék itt vannak...párom is dolgozik...nem lesz egyszerű, de még mindig jobb így, hogy most van segítség Marci körül...de a legnagyobb baj, hogy oviban megint nagyon sír...s az éjszakai alvás katasztrófa lett (én nem mehetek ki a szobájából, nagy hassal matracon töltöm az éjszakák 80%-t), egyébként is nagyon anyás, ha olyanja van, akkor senki nem jó neki, sokat kell(ene) cipelnem, nem tudom mindig nemet mondani, s tudom, hogy nem helyes, de nem vagyok elég erős vele szemben...a szívem szakad meg....most nagyon félek, hogy mi lesz a kistesóval....képes leszek-e erre......egy kicsit Őt is hibáztatom, annyira féltem Marci lelkivilágát....szóval tutira kész vagyok most...
Mennem is kell, mert Lacinak készülni kell, gyerek a nagy ágyon aludt éjjel velünk, egy óra sírás után....ja még annyi, hogy tegnap esti félálombeli beszólása, amikor vissza akartuk tenni az ágyába, ugyanis a matracon a lábamon aludt el: "még egy kicsit ölelem anyát"
Puszi Nektek, s tényleg ne haragudjatok, hogy nem jövök annyit, de most nem megy