Vali
Rendkívül fontos a hormoneredményeknél, hogy hányadik ciklusnapon készültek, mert ugyanaz az eredmény mást jelentene a ciklus elején, mint pl. a végén.
Szerintem, nagyon jók ezek az eredmények
Az FSH hormon már alacsony, de szerintem ez normális, mert az ő feladata, hogy növessze a tüszőket, ezt megtette már a 14.napra, így már nem annyira lényeges.
Az LH szint magas, ez nagyon jó, mert tüszőrepi előtt hirtelen megemelkedik ennek a szintje (ezt mutatják ki az LH tesztek is)és ennek hatására reped meg a tüsző. Utána majd ismét lecsökken.
A prolactin is jó, mert az lenne a baj, ha magas lenne, az gátolná a teherbeesést.
A progeszteron alacsony még, de ez is teljesen természetes. Amint megrepedt a tüsződ, elkezd majd meredeken megemelkedni, és addig magas is marad, amíg meg nem jön a mensi(na nem mintha neked megjönne most
).
Az ösztradiol is jó.
Szerintem ez egy éppen tüszőrepi előtti állapotot tükröz és minden tökéletes. De majd a dokid elmondja.
Zsófi
Szívtelen dög volt az az orvos. Én az orvosi egyetem emberséget is tanítanék neki.
Vanda
A címem:
babus2005@freemail.hu Van másik is, de ez is jó
Köszi még egyszer
Sysy
Kristóf köszöni szépen a simit
Stella
Köszi az érdeklődést
A tegnapi nagy pocakbuli után éjszaka nagy szundítás volt Kristóféknák
Hajnalban egy kicsit pocaksimiztem, hogy megnyugodjak, minden oké bent. Erre jól megrugdosott, hogy hagyjam már békén szunyálni. Még azóta is horkol a drága
És találtam egy hihetetlenül érdekes képet:
Én is akarok ilyet babatalpat a pocakomon
Babus+Kristófka