Sziasztok!
Látom az éjszakás műszak nem volt túl aktív! Mármint ahhoz képest, hogy milyenek szoktatok lenni!
:D:D
Nálunk Kendra egy kis pólóban és egy pelusban alszik, ja és az elmaradhatatlan zokni, mert ugye mindig hideg a lába szegénykémnek. Ezt tőlem örökölte!
A hasát betakarom textil pelenkával, mert az amúgy is be van takarva. Szerintem felesleges ráadni egy halom ruhát, hiszen így is - hogy nyitva az ablak - 27 fok van a szobában! Tegnap amikor vittük az UH-ra akkor adtam rá egy hosszú ujjú bady-t meg kis nadrágot, de mire hazaértünk dög meleg lett! Egyébként az UH-n nem volt semmi!
Minden tökéletes! Bár a doktor néni és az asszisztens csajszi kb. 5 percig azzal voltak elfoglalva, hogy milyen szép neve van, és hogy honnét szedtük, a következő 5 perc pedig arról szólt, hogy milyen szép formás, és hogy biztos császáros kisbaba!
Mondtam igen, de közben már arra gondoltam, hogy jó lenne elkezdeni a vizsgálatot!
:D
Vérzés: Én a császár után 3 hétig véreztem, de megmondom őszintén, annyira megszoktam ezt a vérzés nélküli időszakot, hogy még egy darabig élvezni szeretném!
Azt hiszem nem túl nagy kérés!
:D:D Jövő héten megyek én is dokihoz, mert a héten kellett volna, de hát szabadságon van, és így a jövő hét maradt!
Szöszök nálunk is vannak, a lábán, de leginkább a zoknitól!
Nagyon ritkán nem adok rá, mert szegénynek mindig hideg a lába! Ebben sajnos rám ütött! Nekem hideg a lábam és a fenekem, teljesen mindegy, hogy milyen az idő kint!
:(:)
Csöpplány!
A vízzel kapcsolatban igazad van! Én mondjuk itthon forralom fel a vizet lehűtöm, és azt adom Kendrának! De mondjuk én csak akkor amikor azok a bazi melegek voltak, mert ugye elvileg az anyatejes babáknak nem kell adni sem teát, sem vizet! Azért nálunk mindig van, hátha kell!
:D
Charlott!
A ruhákkal én is így vagyok, csak nálunk nem 60-tól felfelé, hanem a 0-0-ás ruhák most jók rá! Vettünk 0-3 hóig is, de úgy nézem, ha így fejlődik a Drágánk akkor szerintem 1 hónap, vagy annyi sem, azok is jók lesznek rá. Ezért most minden ami újszülött és 0-0 -s ráadom, hogy nehogy az legyen, hogy egyszer sem volt rajta!
Most megyek, lehet lesétálunk ma anyukámhoz, mert nincs túl meleg, majd még meglátom! De este jövök! Remélem addigra jó sokat írtok!