Halihó!
Ercsi:cumisüveget meg a cumikat minden nap sterilizálom mikróba.Vettem egy tescos sterilizáló dobozkát,még 2000 ft se volt.Belerakod a cuccot,öntessz rá vizet és 8 percre beteszed,és a gőz kitisztítja.Egyébként kaja után a mi mosogatószerünkkel mosom ki,meg cumisüvegmosó kefével.Aztán nagyon alaposan kiöblítem.Egyébként a chicconak van egy fertőtlenítő folyadéka,na meg a patikában lehet kapni egy ún. neomagnol nevű tablettát,azt kell feloldani vízbe és beletenni a dolgokat.
Dixus:én nem ismerem a tabit,nem tudok segíteni.
Hibernia:lehet hogy kicsi a 4 méter.Én kikértem az eladó tanácsát.Mi azért kaptunk ilyet mert apa meg én is akarunk hordozni és ugye ő magasabb nálam.Meg van egy két kötés amit csak ilyen hosszúval lehet megkötni.
Mayday:köszi
Belinkelem még egyszer a táblázatot,ott mindenféle szempont alapján össze vannak hasonlítva a hordozóeszközök.
Kor szerint:http://www.babakozelben.hu/valasztas/tablazat_babakora.htm
Hordozó tulajdonsága alapján:http://www.babakozelben.hu/valasztas/tablazat_praktikus.htm
hordozási módok szerint:http://www.babakozelben.hu/valasztas/tablazat_poziciok.htm
Vérzés:nekem 3 napja jött meg és tuti hogy az mert tiszta zizzent voltam már előtte is pár napja,fáj a hasam is,Meg élénkpiros is.El is kezdtem szedni a fogigátlót,mert volt még itthon egy levéllel.Igaz még nem voltam kontrolon de nem szeretném ha becsúszna a kistesó.
Köhögés:nálunk is van,szerintem ilyenkor véletlen beszippanthat valami kis szösz,ami "izgatja" a kis torkát.
Zihálás:az is van nálunk,szerintem néha ahogy tartjuk az nem jó neki,nyomhatjuk a kis tüdejét vagy nem tudom.Nekem azt mondták hogy nem gáz,ha nem fullad be,csak néha zihál.
Zsu:elméletileg önkormányzata válogatja,nálunk pl nem adnak.Érdemes utánaérdeklődni.Életkezdési támogatásnak nevezik.És ennek is valami 60ezer az összeg de van ahol kevesebbet adnak.Ezt önkormányzat saját zsebéből adja.Kérdezd meg az önkormányzatnál van e ilyen lehetőség.
Nadi:én csak pumpással,mert csak reggelre taknyosodik kicsit be,mikor lehűl a levegő,mert nyitva van az ablak.Akkor kiszippantom neki és utána egész nap semmi.Én nem használnék még orrszi-porszit,mert olyan gyenge a kis orrnyálkahártyája,hogy felsértheti szerintem.Természetesen ha nagyon taknyos akkor egyértelmű,de ha csak kicsit akkor szerintem bőven elég a pumpás.
Szösz:nálunk folyamatosan tele van az ujjai között,na meg a lábujjai között is,napjában többször is ki kell szednem.Kis gyüjtögető
Gyűjtöget a nehezebb napokra,végülis válság van
Nálunk mondjuk egyértelmű mitől van,mert imádja gyömöszölni a pelusát,folyton gyűri,markolja és onnan a bolyhok beszorulnak.Na meg a plédről,meg ahol éppen van,ott szépen megragad nekik.Főleg hogy úgy tudnak szorítani,meg néha kicsit izzadtabb is a hajlatnál nekik könnyen beletapad.
Nálunk a nyakánál a redőbe szokott még csomó dzsuva lenni,azt is napjában többször kell takarítani.
Balázs ma megint nehezen alszik,de megint az időre fogom
Egyébként cuki,de leginkább csak a karomba vagy rajtam tud elaludni.Remélem nem kapatom el,szépen vissza lesz szoktatva a kiságyába.Egyébként nálunk Balu annyira lefárasztja magát hogy nem tud elaludni.Aludna de minden érdekli és mégis fent akar lenni.Ezért befogom a cicimhez,szoptatós tartásba,és letakarom egy textilpelussal.Elkezdem előre hátra ringatni és közben folyton sssss-elek,és fél perc múlva már alszik is.
De egyébként egy tündér még mindig és annyit vigyorog hogy el se hiszem.
Na tépek..hajhó.