Új privát üzeneted érkezett!

Gratulalok Angyalka. Sok oromet es boldogsagot kivanok nektek. Isten hozta Matet.

Kép
lesza

Sziasztok!

Bocsánat hogy eddig nem voltam, de nagyon el voltam foglalva. Tudnák mit mesélni annyi minden történt velem, de panaszkodni nem akarok. Röviden annyit hogy a hitelt intéztem, sok időt vett igénybe, de végül megkaptam; - valaki egy terméket ajánlott nekem de nem mondta meg előre hogy mit akar így elcseszte a délutánomat és másnap amikor visszamondtam fenyegetőztek; - voltam lánybúcsún ami fantasztikusan sikerült; - voltunk hétvégézni ami szintén fantasztikusan sikerült.
Angyalka Isten hozta közénk Máté Szilvesztert. Örülök hogy jól vagytok, sok egészséget kívánok nektek.
Grácus, remélem már jobban vagy lelkileg.
Laar, nagyon jól nyomja Míra. Csípőből, nem is akárhogyan... Nagyon jóóóó.
Luca, jól megsirattam a versedet mint mindig. Nagyon szívbemarkoló.
Bibocska, én is szoktam olvasni a naplódat. Nem mindig érek rá és akkor csak pitty-putty átfutom de látom erősödsz. Nagyon együtt érzek veled és irigylem hogy ilyen erős vagy.
Kedves többiek, ne haragudjatok hogy most nem írok külön mindenkinek de már nem bírom, fáradt vagyok és teljesen kész vagyok lelkileg. Sírhatnékom van folyamatosan de próbálom tartani magam Vasi előtt, nem egyszerű. Vége a tortúráknak. Nem kell már mennem. Amit írtam nektek az Anti Müllerian hormonnal kapcsolatban igaz. A 0,1-es érték tényleg azt jelenti hogy totál ki vannak merülve a petefészkeim. Ha lehetne spontán még összejöhetne véletlenül, de lombikkal nem. Nagyon kedves volt a doktornő, nem olyan mint tavaly a másik doki(nem írom a nevét), és sajna ennyi volt. Még eszembe jutott hogy Vereczkey dokival kéne beszélni hogy ha esetleg lenne olyan aki fel ajánl ismeretlenül egy-két petét akkor szóljon és rohanunk, de most még nem tudok reálisan gondolkodni. Lehet kérek egy konzultációs időpontot hozzá és addig gondolkodok. Első sorban tudnom kell hogy mennyibe kerülne ez nekem mert nem sok zsé-m van.
Mára ennyi, nem tudom mikor tudok jönni mert kissé kivagyok és éjjeles is vagyok a héten. Mindannyiotokra gondolok, ölelek minden nagyot és picurt. Köszönöm nagyon szépen a sok-sok támogatást, borzasztóan kedvesek vagytok velem és nagyon szeretlek benneteket. Jönni fogok még néha, de már nem annyira mint eddig, remélem megértitek.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!
Angyalom
Nagyon örülök, hogy megszületett Máté! Jó egészéget és boldogságot hozzá!!
Zsuzsa
:cry: Sajnálom :cry: Kegyetlen az élet aki annyira szeretne egy kisbabát mindt Te nem sikerül neki :cry: Remélem, hogy sikerül donor petesejtet találni. Nagyon drukkolok nektek!
Puszilok mindenkit!

Kép
grácus

Angyal!

Sok örömet, boldogságot és jó egészséget kívánok!

Millió puszi

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Na már csak be köszönök nem leszek ennyire arcátlan :D
Sziasztok lányok...
Első sorban Angyalnak egy hatalmas gratula és sok boldogságot az egész családnak.
Grácus sajnálom ami történt de meglátod lesz még neked csodás pozitív teszted és semmi baj nem lesz....

Nagyon örülök hogy mindenki jól van szoktalak ám olvasni benneteket csak erőm kedvem nem volt hogy írjak is.
De azért itt ott képben vagyok :D :D
Most már tényleg jól vagyok csütörtöktől megyek vissza dolgozni és nagyon várom.Már nagyon kell eljött az idő hogy emberek közt legyek hogy dolgozzak még ha csak 1 hónapig is fog tartani hogy egyszerűen éljek.
Újra erősnek érzem magam újra jól érzem magam és készen állok az élet további megpróbáltatásaihoz.
Nem tudom mit hoz a jövő de készen állok és várom.
Most már majd többször fogok jönni ígérem bár ahogy a munka beosztásom majd megengedi...
De most megyek mert hamarosan indulhatok megfigyelni vissza rázódni hiszen azért majdnem 1 év telt el mióta tp.vagyok és csak felejtettem egy kicsit...Táviratot még tudok gépelni sőt faxolni sem felejtettem el...Vissza jön szépen minden.
Addig is legyetek jók és puszillak benneteket.
:D :D
bibócska

Angyalka!

Szívből gratulálok Máté megérkezéséhez! Sok boldogságot kívánok!!!

Kép

Kép
tina84

Sziasztok Lányok!

Angyalom: Gratulálok a kis Máté Szilveszter érkezéséhez, nagyon sok boldogságot, örömet kívánok nektek!!!!!

Tina: Olvasom a tortúrátokat, nagyon rossz lehet már ez a hercehurca és az, hogy gyed nélkül kell nevelnetek Danit, hiszen még az sem egy nagy összeg, hát még anélkül..... :(

Zsuzsám: Sajnálom, olyan igazságtalan az élet. :cry: Kérlek, azért gyere közénk, ne hagyj itt minket, hiszen te voltál a csapat lelke, nagyon sok mindenkit bíztattál és vígasztaltál és mindig szeretettel fordultál felénk. Szeretnénk hallani rólad a továbbiakban is!!!!! És azért nagyon drukkolok, hogy valahogy, esetleg mégis sikerüljön az a babóka, remélem, a sors kegyes lesz hozzád!!!!

Petra: Szóval ti akkor egy kicsit később kapjátok a szurit. Mi ma vagyunk a szuri utáni 6. napon, elvileg a 7.-12.-ig jöhetnek elő a tünetek, remélem, nem lesz semmi!!!! Flóra már csak 1-et alszik? És így meddig bírja este? Alexánál is próbáltam néhány napig, de ő csak 1 órát aludt ilyenkor és az még kevésnek bizonyult neki. Amíg simán elalszik de. és du. is, addig marad a 2 alvás. Most is szunyál. :lol:
Neki 14 foga van kint, a múltkor megnézte a doktornéni, mert én már nem nagyon tudok belekukkantani a szájába. :lol:
3 szemfog is kijött és 3 rágó, a rágók még nincsenek teljesen kint, de a 4 csücsökből 2-3 már kint van mindegyiknél, tehát áttörtek. Szerencsére nyügi és éjszakai ébredés nélkül.

Bibócska: Örülök, hogy jól vagy, megerősödtél! Biztos jót fog tenni a munka, emberek között leszel, ingerek érnek, eltereli a gondolataidat stb. A naplódat én is olvasom nap, mint nap.

Sok puszi mindenkinek!

Kép

Kép
daniellla

Angyalkám!
Szívből gratulálok Máté érkezéséhez, szép nagyra nőtt a legényke! Várjuk a képeket és a beszámolót, millió puszi Nektek és sok-sok tejcit!

Daniella!
Isten éltessen szülinapod alkalmából erőben egészségben! Puszi Nektek is!

Bibócska!
Annyira örülök, hogy végre írtál nekünk is. igaz én teljesen képben vagyok Veled kapcsolatban, mert olvaslak nap, mint nap, de azért végre megint köztünk vagy, ez az igazi :) Boldog vagyok, hogy ilyen erős csaj vagy és készen állsz mindenre! Tényleg csodállak ezért, hihetetlen kitartás van Benned/Bennetek a férjeddel együtt! Sok puszi és gyere gyakrabban :)

Velünk annyit történt, hogy tegnap lekapták Tamás kötését, tök szépen begyógyult neki a seb, még lila, de azért javulgat. A ragtapasz miatt is piros neki a bőre, de kenegetem és szebb lesz talán hamarosan. Persze, hogy mindez ne legyen elég, a temetőben hétvégén megfogta a mécses tetejét, ami szétégette a kis ujját, úgyhogy volt megint üvöltés. Előtte 20-szor mondtam el neki, hogy véletlenül se fogja meg. 2 mp-re néztem félre és már meg is fogta... azt hiszem megtanulta, mert azóta már ezerszer elmondta, hogy a "jonda mécses megégette az ujjadat" olyan furi, hogy még mindig egyes szám második személybe beszél magáról. A hisztijei elmúltak, amikor kiborultam és panaszkodtam, kb. akkor volt az utolsó. Azóta nem csinálja, akkor pedig egy hétig ment a műsor mindennap... nem tudom mitől lehetett. Most ismét jó fiúcska, szófogadó, segít mindenben. :) Imádom. Most lépek, még mindig van dolgom, puszi Nektek! És igazán jöhetnének a többiek is végre írni pár sort! ETNA elsősorban Rád gondolok!

Kép

Kép
luca81

sziasztok!
van netem, kicsit lesz időm ígérem jövök! addig is vigyi magatokra!

petra és daniella!
boti megszokta az új lakást, imádja, a tv és a net is hiányzott neki, a megszokott kis életéből, hiába interaktív a gyerek. :D

végig alussza boti az éjszakákat!

költözéssel kapcsolatban minden ok a mai napig jönnek a haverok segíteni dobozolni, csodálatos emberek, imádom őket!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok Csajok...

Angyalka, szívből gratulálok Máté érkezéséhez. Sok boldogságot Nektek. Várjuk a képeket. :-)

Zsuzsám, én is csak ismételni tudom, remélem a sors mégis kegyes lesz, és megajándékoz egy babával. Gyere hozzánk továbbra is, hiányoznál, ha téged is elveszítenénk, mint Bibócskát...

Bibócska, én is boldog vagyok, hogy jöttél ismét. Csak bámulom azt a mérhetetlen erőt, ami megáldott Téged és a férjedet. Gyere gyakrabban, jó hallani felőled...

Nálunk nincs különösebb történés, ezért nem tudok nagyon mit írni... azért jövök, és olvasok....:-)

Szép Napot Nektek...

nofertiri

küldtem képeket mailben, aki nem kapott szóljon. leszakadt a fürdőszoba plafon ma reggelre. kéne egy megbízható gipszkartonos, aki tud pesten ilyet, szóljon! ja és kéne ördögűző is! :evil:

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok,

Zsuzsa nagyon sajnalom a hireket. Ilyenkor nem ertem miert torennek ilyen dolgok. Masok nem vigyaznak, amikor kismamak es a babakat kockaztatjak, te pedig barmit megtennel es nem lesz. Ahogy Daniella is mondta, ne maradozz el innen. En alig irok, de mindig jo volt olvasni teged.

Etna megkaptam a kepeket. Szep lett a lakas. Latszik, hogy nagyon nagyon sok munka van benne. Kivanok, hogy sok oromtelli pillanattal toltsetek meg a falakat.

Kepzeljetek Akos kedden megtette az elso segitseg nelkuli lepest. Csak kettot lepett, aztan a karomba esett :) Olyan draga volt.

Szep napot lanyok

Kép
lesza

Sziasztok!

Átjárható vagyok, de azUram alacsonyabb spermaszáma végett az orvos azt ajánlotta h még 2 hónapnyi próbálkozás után gondolkodjunk el az inszemen. Szombaton kell mennem pé uh-ra. De most mit gondolkodjunk rajta. Valószínű az lesz h keresünk vmi helyet aztán már most bejelentkezünk, legfeljebb ha összejön közbe akkor vkinek előbb lesz időpontja. Nem tudom merre induljak, várom a tanácsokat!

Zsu neked kitartás!!! Eszedbe me jusson eltűnni!!!

Kép
Kép
arte

Etnának!

Nem fontos, hogy hány gyertya van a tortádon,
Nem fontos, hogy hányszor múlt el a karácsony,
Csak az fontos, hidd el, és ez hoz majd diadalt:
Maradj a szívedben örökké fiatal!

BOLDOG SZÜLINAPOT!

Kép

Kép
luca81

köszönöm szépen lucám, drága vagy!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok Lányok!

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a szülinapi köszöntést, az iwiw-es üziket is!!!!

Etna: Nagyon boldog szülinapot kívánok én is neked!!!! Örülök, hogy Boti megszokta a lakást! Nagyon szépek lettetek, köszönöm szépen a képeket!
Jaj képzeld, Alexa is belázasodott a 15 hós oltás után, ő pont 1 héttel rá, de 38,2-nél nem volt magasabb neki, 2 napig tartott, ma már láztalan, remélem, így is marad!!!

Csajok, nem tudom, írtam-e, de Alexa benne van a júliusi Kismamában, a "Megérkeztünk" rovatban. :D Egy 8 hónapos képe szerepel benne, el is tettük emlékbe az újságot.

Mi holnap utazunk a Balatonra nyaralni 1 hétre, remélem, minél tovább kitart a jó idő!

Most búcsúzom, puszi nektek!

Kép

Kép
daniellla

Közben visszaolvastam, mert rémlett a dolog és most látom, hogy már írtam arról, hogy Alexa benne van a Kismamában. Bocsi! :lol: :lol: :lol:

Ja és még annyit, hogy Lesza: Gratulálok Ákos első, önálló lépéseihez!!!!!!!!!!!!!!!
Mivel jövő héten nem leszünk itthon és nem leszek gépközelben, így kívánnék előre is (júli 8-ra) Ákosodnak nagyon-nagyon boldog 1. szülinapot!!!!!!!!!!!!! Puszi!

Kép

Kép
daniellla

Sziasztok!!

Végre vagyok :D :D
Vettünk monitort, azóta is romlanak a háztartási eszközeink, nem tudom mi van... :? :?

Örömmel olvasom, hogy ismét egy pöcörős született!!
Angyalom!Jó egsézséget és sok-sok boldogságot a picurhoz!

Etnám! Itt is és ezúton mégegyszer nagyon sok boldog születésnapot, és csodás életet kívánunk!Nagyon tetszik a tapéta, a festés, bár még gondolom van sok munka, de már azért lakájososdik :D

Zsuzsám, Grácus!Nagyon-nagyon sajnálom a történteteket :x :x ez a fránya sors...

Arte, Nofi!Hajrá-hajrá, noszogatni a férfiakat!!

Lesza: Ákos hamarosan el fog indulni, most még csak próbálgatja a határait, aztán majd csak szaladgálhatsz vele kézenfogva, majd utána :D

Lucám!Mi történt Tamással?Mit adtál neki, hogy megjavult? :lol: Kérem a tanácsokat!!

A fene, most mennem kell, Vilcsi felébredt!
Jól vagyunk, Vilcsi magától megy, már sokat és sokszor, azért néha ráfog a kezemre!Sokat vagyunk a játszón, imád homokozni, hintázni!
Na puszi mindenkinek!!

[url=http://picibaba.hu]Kép
tokotimi

sziasztok lányok!
na úgy néz ki, hogy beköltöztünk. egyenlőre 20 évig nem tervezünk megint ilyet. idegileg kiborító volt. a legváratlanabb mégis boti volt, mert nem számoltunk azzal, hogy meg fogja viselni. ez a kis momentum speciel eszünkbe sem jutott. hát lányok, két napig olyan ordítást csinált a pasi, hogy fájt a szívem. szívből sírt és vitte a pelenkázó táskáját, hogy pápá. drága életem menni akart haza a kis megszokott helyére. aztán nagyjából ugyanúgy rendeztük be a szobát, így szép lassan megszokta. még az ő szobája hátra van, hétfőn fejezik be, aztán lesz saját kis ágyikója és attól fogva már nagyfiú lesz. lakás elég szép lett, ahhoz képest, hogy mennyi szaron kellett keresztül menni. most a régi bútorainkat árulom, mert azok ide nem férnek be. egyszer majd csak végzünk.

vasi!
nyílik a klinika, kaptál meghívót? nagyon sajnálom, ami veled történt, remélem lesz valami megoldás. ha bármiben tudok segíteni, szólj.

lesza!
gratulálok ákos első lépéseihez, most jön majd a feket leves. állással, hogy állsz? kicsit lemaradtam, bocs, ha közben írtad.

laar!
apósod, hogy van? árvíz után csatatér rendeződött nálatok?

bibó!
számomra te vagy a csúcs! nagyon büszke lehetsz magadra, ezt a tragédiát átélve még tudsz újra önmagad lenni, nagyon gratulálok. olyan kis "bibós" megin a hozzászólásod, csók csók csók . gyere minél többet, drukkolok a gyors visszailleszkedéshez, ügyes legyél! lajosod is jobban van? egészséged? fájnak még az izületeid?

lucám!
de jó neked, hogy tamás "megjavult". boti borzalom. most ő hisztizik. és huzatja magát a földön, ha nem az van, amit ő akar. tiszta szégyen. és verekszik, engem is üt, nekem ez a halálom. jól megszoktam érte gyepázni, de nem használ. amúgy olyan kis ügyes és értelmes, de a hisztieitől frászt kapok.

megtanult boti felmászni a mászókák tetejére, egyedül csúszdázik és fordítva is fel tud mászni a csúzdán. most volt 1,5 éves, mi lesz később. az anyukák azt mondják a játszón, irassam artista képzőbe :D

kirukám!
jól vagytok? ákos? rég írtál, vagy csak én nem vagyok képben?

angyalom!
kérünk képeket a tökösről! szülés sztori is érdekel.

timi!
vilcsi most fogja majd felfedezni a világot, innentől kezdve semmi nyugtod nem lesz :D ő is hamar fog mászókázni. mehetnek botival artistának. :D

rohanok felmosni, mosni, kua meleg van, feküdni lenne kedvem. szép hétvégét!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!

Vegre ide ertem. Csutortokon jottunk haza, de meg csak most ertem idaig. Holnap is vendegek mar ki vagyok. Szoval jojjon az igert sztory a kepekkel.
hetfo reggel ugye be kellett mennem, hogy a doki nezze meg hogy all a mehszaj. ERre kozli velem, hogy 4ujjnyira ki vagyok tagulva, es en mindekozben egy fajast sem ereztem. MOndta, hogy felmegyunk szulni. Burkot repeszt kapok szurit aztan meglatjuk hogy megy a dolog, de meg "ma" meg lesz a baba. hat ez is eleg sokkoloan ert, es varatlanul. Ez volt olyan fel 10 korul. Aztan hazaugrasztottam zolit penzert kozben oltoztem es vartam hogy jojjon vissza. A kisero mellettem en egy szal haloingben a folyoson 4centis tagulassal, vartam a ferjem. Kerdeztek is hogy nem ulok le, nemfaj, mondtam nekik hogy nem erzek en semmit. Aztan felmentem a dokim mar vart es burkot repesztett olyan fel 11korul. Kaptam a szurit es jottek az 5percesek, de kibirhato volt. Aztan a masodik szuri utan jottek a 3percesek, nah az mar durvult. Es akkor mar 6centis voltam. Mondta, hogy proballjunk meg nyomni, ha ugy erzem, es harom fajasbol megszuletett Mate. PErsze nem egeszen ilyen egyszeruen, de nagyjabol 13:15kor. Szepen berepedt a mutet helyenel es van egy metszesem is. Ezt ugy e be kellett varrni, nah az kegyetlen volt. De hala Istennek tul vagyunk rajta. Szoval minden rendben ment vegre. Annyira vartam ezt az erzest. Es megadatott.
MOst zarom soraim dragaim. MErt intezzuk a kolykoket. KUldom mindjart a kepeket. Puszilunk mindenkit es koszonjuk a jokivansagokat!

Kép
Kép
a.angyal88

Kép
Kép
Kép
Kép Kép

Kép
Kép
a.angyal88

Kép

Kép
Kép
a.angyal88

Angyalka!

Szívből gratulálok mégegyszer! Gyönyörű fiúcska Máté!!! Olyan szép, formás, igazi hajasbaba! Imádnivaló! Sok örömöt és boldogságot kívánok!!!

Puszi nektek!

Kép

Kép
tina84

Sziasztok!

Angyal!
Nagyon gyönyörű a kisfiad...nagyon sok boldogságot nektek.Gratulálunk még 1x

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Angyalka! Csodaszép kisfiad van! Gratulálok!

Etna: köszi az emilt. Utólag boldog szülinapot Drága! Szóval úgy állunk h tegnap voltam uh-on hogy megnézzük a petéimet. Amik persze voltak 2 kicsi jobb oldalon bal oldalon meg egy bevérzett gömböcske- ami szerint már volt pé. Sokat beszéltünk a dokival és azt mondta h ő az ajánlja h most egy darabig (decemberig) próbálkozzunk gyógyszerek, injekciók nélkül. Aztán ha nem jön össze akkor segít h minél előbb bekerüljünk a Kaáliba. Megmondom őszintén kicsit csalódott voltam miatta, de aztán úgy gondolom, h ez így van rendjén. Most mi ketten is nehezen élünk meg, ha még jönne a pici még nehezebb lenne. Persze mindig van valahogy, de erre nem lehet gyereknevelést alapozni. Most megpróbáljuk rendbehozni a dolgainkat aztán be újult erővel nekilátunk. AzUram nagyon a szívére vette, teljesen odavan. Próbálok belé lelket önteni de nem igazán megy, mert valahogy úgy érzi h én megkönnyebbültem h még nem lesz baba. Pedig nem így van, csak örülök annak h nem lettem teletömve minden szarral és nem kergettettek velem hiú ábrándokat. Érzem h ebben a fél évben ha sikerül mindent rendbe hoznunk magunk körül, akkor jönni fog az utód!!

Szóval most csak ennyire futotta. Bocsesz:)

Puszka

Kép
Kép
arte

Sziasztok!

Máté baba nagyon aranyos!! :D
Arte
Örülök, hogy veled minden rendben! Eljön majd a Ti időtok is!

Velem semmi különös. Holnap megyek be az imunnológiai eredményemért hátha valami kiderül belőle, hogy miért vetélek el mindig az első terheségem óta. Kicsit depi vagyok és eljutottam arra a pontra, hogy még egy terheséget megpróbálok és ha az sem sikerül akkor feladom mert ennél több fájdalmat már nem tudnák elviselni!! Kimerültem lelkileg! :cry:
Találkoztam Zsuzsával annyira beszélni nem tudtam vele csak
egy-két szót de nagyon örültem neki :lol:
Puszilok mindenkit majd még jövök!

Kép
grácus

Hát kívánok még kellemes hétvégét ami persze megmaradt belőle... :D
Holnap már megint meló pedig még csak két napot dolgoztam hi-hi
Drága Etnám utólag is kívánok neked nagyon sok boldog szülinapot.

Angyal gyönyörű a kisfiad :D :D sőt meseszép....

Na hol is kezdjem bár már úgyis tudtok mindent ha olvassátok a naplóm :D :D :D :D
De a munkát élvezem olyan jó megint emberek közt lenni beszélgetni lekötni a gondolataimat ami nem rólam szól...És dolgozni imádok dolgozni persze azért kell még idő hogy teljesen vissza szokjak.
Bár azt sajnálom hogy csak egy hónapig fog tartani mert utána kirúgnak.De majd csak lesz valahogy nem esem kétségbe remélem találok hamarosan valami nekem való munkát.
Az izmaim szerencsére már újra a régiek ahogy a doktornőm is mondta időben elcsíptűk a dolgot és valóban az infúzió nagyon sokat jelentett.Már a gyógyszert is csak 8 mg.-ban szedem ha a jövő héten sem lesz semmi bajom akkor vissza állok a megszokott 4.-re...Remélem ismét ilyen keveset szedhetek majd.
Szóval totál erőm teljében vagyok ismét és ez nagyon jó.
A lelkem is jól van és már tényleg majdnem teljesen olyan vagyok mint régen...Bár ugyanolyan sosem leszek de ez érthető.
Lajosom jól van ha lehet ezt mondani a mi tragédiánk csak még erősebbé tette a kapcsolatunkat csak még jobban szeretjük egymást mint előtte.Bár látni hogy min megy keresztül ahogy szenved ahogy teljesen összetör és nem tehetek semmit sem hogy segítsek csak fogom a kezét és várom hogy "jobban" legyen...De ő is túl van rajta egymást támogatva a legnehezebb időszakon túljutottunk.
Ez a nyár a melóról szól ő is dolgozik, ebben a hónapban én is közben ablak csere lesz mindet ki fogjuk cserélni szóval nem fogunk unatkozni és azt hiszem éppen ez kell most nekünk lekötni magunkat élvezni az életünket megpróbálni együtt élni azzal ami történt mert elfelejteni sosem fogjuk és várni hogy mit hoz a jövő...
A fene essen belé akár hogy is kicseszett velünk az élet azért mi még reménykedünk hogy lesz még jobb hogy leszünk mi még boldog szülők és csodálatos gyermekeink lesznek...
Hogy mikor???Nem tudom...
De nem adjuk fel mert ezt a luxust nem adom meg a sorsnak nem hagyom magam olyan könnyen legyőzni :) :) :)

És nagyon örülök nektek bár el kellett telnie egy kis időnek de ahogy ígértem többet fogok jönni és beszámolni magamról meg persze tudni hogy veletek mik történnek....
Most megyek puszilok mindenkit :-)
Sziasztok csajszik
bibócska

Bibócska
Örülök, hogy írtál és, hogy kicsit jobban vagy lelkileg is.
Sajnálom, hogy elküldenek a meló helyről!
A naplódat, hol találhatom meg mert Én nem tudom, hogy hol van és olvasni sem tudom!!
Puszilak!!

Kép
grácus

Sziasztok!
Nem nagyon tudok miről írni, majd talán egyszer...
Angyal, Máté csodaszép baba. Gratulálok. Nagyon szép család vagytok.
Grácus, én is nagyon örülök amikor veled talizok csak kár hogy nem sokat tudunk beszélgetni. Bibocska naplójának linkje: http://www.hoxa.hu/?p1=naplo&p2=63073
Daniella, ne haragudj hogy nem köszöntettelek fel de nem nagyon olvastam a fórumot sem mostanában. Így utólag is nagyon sok boldogságot kívánok neked. Köszönöm a kedves szavaid és leszek én csak írni nem nagyon tudok miről. Még nagyon depis vagyok és nem tudom mit tegyek. Vasit sajnálom borzasztóan mert ha együtt maradunk nem lesz gyereke. Na, megint bőgök. Bocsi csajok, nem nagyon tudok írni.
Mindenkit puszilok és forrón ölelek.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

jaj lányok, most kell a csapatszellem, vasi, arte,grácus drágáim én csak ismételni tudom önmagam, nem szabad feladni!!!!!!

arte!
nem tudok mit írni, ahogy te látod, úgy lesz jó. konzultálj sorstársakkal, babaneten van kaálys fórum, kezd olvasgatni, hogy kit dícsérnek (nekem sajnos jó tapasztalatom nincs róluk, de ezt már írtam priviben, mint ahogy egyik államilag támogatottról sincs)
én nem várnék decemberig, ha belevágtok, akkor elég hosszadalmas procedúra lesz, mire teljes kivizsgálás, konzultációk, stb. csodálkozom a dokidon, látta az urad eredményét? az rendben, hogy te rendben vagy, de a babához azért az kevés. a hormonoktól ne félj, ugyanazt a dózist kapja mindenki, kicsi, nagy, mivel neked van spontán peteérésed, ezrét hátha te leszel az a szerencsés, akinek jó lesz az állami protokoll. nem kell nőgyógyász ahhoz, hogy magadtól elmenj egy meddőségi klinikára, nem kell beutaló,csak vidd a papírokat. az urad eredménye láttán biztos, hogy kell kezelést kapnotok. figyu, ha szerencséd van, elsőre sikerül, de az is kivizsgálásokkal együtt minimum fél év mire eredményes lesz, 30 fölött pedig csökkennek az esélyek még jobban, tehát az is nehezítő tényező. remélem nem okostojáskodtam nagyon, de én élharcos vagyok arte baba ügyben is!

bibócska!
én sajnos nem tudom olvasni a naplódat, mert lehet, hogy én még nem dolgoztam fel lali manódat, írd már le légyszi, hogy mi a helyzet az izmaiddal? mire kellett infúzió? hogyhogy kirúgnak? ablak csere, hát nem irigyellek, mi most pihenjük ki. de nektek tényleg ez kell most! milyen területen fogsz keresgélni melót? van már valami lehetőség?

vasi drága!
az élet nem habostorta, mindig a jó emberek elé gördít akadályokat. vasinak kell döntenie és ő annyira imád téged, hogy neki az a lényeg, hogy veled lehessen!!!téged válaszott, soha nem hagyna el, bárhogy is alakul az életetek. szerintem lesz megoldás! családon belüli donor ügyben mi a helyzet? a lombik papíron mindig van olyan, hogy lemondó nyilatkozat, mikor párok felajánlanak embriókat meddő párok részére, akkor most mi van? azokkal a babákkal mi van? miért nem lehet őket megkapni? én is hasonlón gondolkodom , mert nekünk van 9 baba fagyasztva, boti után, ha jön a tesó akkor el kell gondolkodnunk a többi baba sorsán és semmiképp nem akarom őket megsemmistettni, tehát felajánlom, hátha másnak is lesz egy kis botija. jaj most én bőgök, mert ez olyan nehéz döntés. szóval nem lehet az ilyen dolgokat összehozni? mondjuk nem azt mondom, hogy neked ültessék vissza az én babáimat, mert jobb, ha nem tudok róluk semmit, de tuti több 1000 baba van így. erről mit mondanak?

angyalom!
látod a jóisten kegyes hozzánk. terhesség alatt varrnak ,szabnak aztán lesz egy könnyű szülés. nekem is a fonal kivétele után fél órával már botit a szülőcsatornából hozták vissza. én mondtam, hogy pik-pak megszülnék, de nem hagyták. máté tüneményes, milyen édi eszterke, ott ül mellette, tiszta te vagy a kiscsaj. látszik rajta,hogy elevenke, szeme sem áll jó. máté egy kis nyugodt szépséges igazi baba. szerintem ő jó kisfiú lesz, ugyanolyan rugink volt nekünk is, a kék zsiráfos!kívánok jó egészséget és hosszú, boldog életet!ahogy lesz időd kérlek gyere, kíváncsi vagyok eszterke, hogy fogadta a tesót. pusza

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

angyalkám!
Csodálatos legény Máté, büszkék lehetettek rá. Hát ahogy olvasom hiper-szuper szülésed volt, négy ujjnyira úgy kitágultál, hogy észre sem vetted. azt hiszem mindenki ilyen szülést kívánna magának. Ügyesek voltatok nagyon. Eszter hogy van Mátéval? Nem féltékenykedik? Majd tegyél még képeket! Puszi Nektek!

Mi voltunk hétvégén Győrben a Győrkőc fesztiválon, nagyon király volt. Tamás élvezte, csak sehonnan nem akart kiszállni, úgy kellett "kirángatni" az összes játékból. Küldök majd mailben képeket.
Csajok megőrülök a szúnyogokkal, megint kezd eldurvulni a helyzet, Tamásom tiszta piros pöttyös, most már a rázókeverék sem használ neki. Teszek fel három képet, este csináltam. Amúgy simán bejönnek szúnyoghálón ezek a rohadtak, minden este min. ötöt leütünk, pedig vannak szúnyoghálók, úgyhogy tök rektélyes az egész. Kint nem lehet megmaradni még délben is vannak, győrben tök jó volt, egy szemet sem láttunk, pedig azt hittük majd megesznek bennünket. Most ennyi voltam, megyünk boltba, még nincs olyan meleg. Puszi Nektek!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
luca81

grácus!
neked is csak azt tudom mondani, hogy ne add fel! a többszörösen vetélőket habituális vetélőnek mondják, nagyon nem tudják az okát, csak találgatnak, de kellő odafigyeléssel hidd el, hogy nem lesz baj. állítólag aki az első 6 hétben vetél el ,annak tapadási gondok vannak (ez lehet attól is, hogy alacsonyabb a spermaszám, endometriózis, pco,stb) de ezek csak találgatások. nekem 5 kisagyalkám figyel és littmeg egy kisördög, nem szabad feladni, az anyaság csodálatos, főleg nekünk, akik így megküzdnek érte!!!!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!
Zsuzsa
Én is nagyon örülök neked mindig!! Kellene valamikor majd talizni gyáron kivül is!!!!
Luca
Fránya szúnyogok Tamáskának sok gyógy puszika!!
Etna
Köszi a biztatást talán majd idővel máshogy gondolom de most még így érzek!!

Lányok Én olyan mérges vagyok!!! Elkeverték a leletemet vagy még nem küldték el pécsről!!! Még a héten várnak és ha addig sem jön meg akkor telefonálnak jövő héten újra próbálom!!!
Most megyek készülődni mindjárt megyek dolgozni!!
Puszilok mindenkit!!

Kép
grácus

lucám!

gondoltam rátok, hogy biztos kint vagytok a győrköcön. köszi a képeket, haláliak. milyen jó kis játékok voltak. szegény, milyen édesen mutatja a csípéseit. van egy citromos törlőkendő, amivel, ha áttörlöd tamást, nem csípik meg. most hallottam a játszón, újszülötteknél is alkalmazható ,semmi káros hatóanyag. én ma megyek gyógyszertárba, mert a nagymama nem tudta megmondani a nevét. de állítólag ma hoz ki belőle a játszóra. csak az a baj, hogy a városligetben votlunk, ma azért nem mennék be újra.

nagy újságom van lányok! boti a saját ágyában alszik, egyedül. lefényképeztem, majd felrakom a képeket. csak egyszer ébredt fel hajnali 1-kor. én persze egész éjjel nem aludtam, úgy hiányzott, de hát már nagyifú :D nagyon jó kis ágyat vettünk ikeába, képzeljétek még ott volt a legtűrhetőbb áron. leesésgátlóval. megyek mert nyüszög

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Etnám írd majd meg ennek a törlőkendőnek a nevét, bár mindjárt megyünk városba, megkérdezem én is a patikában. Most rákerestem neten, de csak DOMESTOS citromos törlőkendőt hozott be, gondolom nem arról van szó :D A győrkőc nagyon tuti volt, csak bámultunk a sok mindenen, képzeld volt egy floridai család (az információnál magyarázták), akinek baromira tetszett minden, csak azt nem érették, hogy miért van minden ingyen? :) Állítólag ilyen nagyon gyerekfesztivál az egész országban sincs, itt Győrben is csak a 3. volt, de kétszer annyian látogattak ki, mint tavaly, kb. 40.000-ren, akik regisztráltak is. Mi pl. nem regiztünk, mert Tamásnak így is ingyenes minden még (fürdő-, állatkert belépő - ezek jártak a regi mellég). Nagyon megérte elmenni, csak egy baj volt, hogy kib*** meleg volt, majdnem megsültünk, de sok helyre tettek hálókat, meg hűsön voltak, főleg a babás cuccok.
Örülök, hogy Boti ilyen nagy fiú lett, kíváncsi vagyok az ágyára, majd tedd fel. Tamás is imádja az új ágyát, azóta egyedül fekszik le este és délután is ott alszik. Képzeld "lehálózzuk" éjjelre, teszünk fölé egy óriás baldahint, mert megeszik a szúnyogok, gőzünk nincs hol jönnek be, így legalább nem csípik. Tamás meg imád a háló alatt aludni.
Újabb Boti duma? Felvehetnéd, aztán küldhetnéd! Na puszi, megyünk, amíg nem lesz eső :roll:

Kép

Kép
luca81

Sziasztok!

Bocsika, h ritkán jövök, de nem nagyon tudok mit írni...Kislányom még csak most kezd egyedül álldogálni, de nem akar elindulni:(

Lucám!
Én ugyan így jártam a szúnyogokkal.És vettem ezt a rázókeveréket és nekünk sem használ..
És az a baj, h nem is tudom, hogyan csípik meg, mert minden este apa összeszedi a szúnyogokat a lakásban..de tegnap reggelre brutál agyon volt csípve, éjjel már letakartam a kiságyat függönnyel.
Este tettem egy kis ecetet a fürdővizébe állítólag utálják a szúnyogok a szagát..De sajna a pöttyök nem múlnak rajta és az arcán is van vmi 5db..El vagyok én is keseredve nagyon.

Most beszéltem a dokival, és azt mondta h 2x fél ampulla calci musc és bephantenel kell kenni a csípéseket..a zincrázónál nincs jobb azt mondja, de mivel ezek begyulladnak mellé ajánl másik kenőcsöt.

Bimbócska!
Olyan jó hallani rólad.Örülök, h jól vagy.Nagyon erős csajszi vagy irigylésre méltó.
Vigyázz magadra.

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Laar!
Az ecetes témáról én is hallottam, de én azt, hogy almaecetet kell kitenni tálba és az odavonzza a szúnyogokat, mert imádják. Háááát tegnap este raktam ki, igaz a konyhába, mert tök erős szaga van, ennek ellenére éjjel fél 3-kor ÖT (!!!) szúnyogot csaptam le a szobában, azok után, hogy este is kiirtottuk őket. Persze az almaecetben egy sem volt...

Etna!
Kérdeztem patikában, nem hallottak még ilyen citromos törlőkendőről. A Rossmannban ajánlgattak domestos és domol márkájú citromos tisztítókendőt, persze nem tudhatták mire kell... gondolom nem ezekről van szó. Ha sikerült kideríteni, majd írd meg.

Kép

Kép
luca81

lucám!
én is utána érdeklődöm, domestost azért ne kenj a gyerekre :D az a baj, hogy a városligetben voltam botival és ott mondta a nagymama. de azért tőlünk a városliget nincs olyan közel, ez csak egy hónapban egyszeri program nálunk, megöl a guta, ha itt sem tudnak róla.

elfelejtettem írni, hogy naná, hogy kijött a magyar mentalitás. a 3. emeleten lakunk, a 4. emeleten laknak egy baráti házpasnak hitt, de nem az pár. képzeljétek feljelentettek minket a közös képviselőnél, mert koszt csináltunk. (lakásfelújítás+költözés alatt mi minden nap legalább 2x felmostuk a folyosót) a közvetlen emeleti szomszédok soha egy rossz szót nem mondtak, őket az egy emelettel felettünk lakókat zavarta. azt mondták ,hogy koszosak vagyunk (rám ezt még úgysem mondták, sőt általában az ellenkezőjét, hogy idegesítően tisztaság mániás vagyok) és a mi koszosságunk miatt náluk tiszta hangya lett a lakás. a festékes dobozainkban rohad a festék, csak jól megszívták, mert azok nem is a mieink voltak, hanem anyuék is festettek és még nem volt kész a festő. nem is tudtam, hogy a bontott héra rohad. 1x lekente a falat a festő, várta a száradást, aztán már kente is a maradékot. erre kitalálták, hogy rohadt festék van az ajtójuk előtt. az irigység mikre képes? az egész ház most gyanúsan néz rám,hogy megkoszosodtam. mondjuk a kocsim tényleg nagyon gáz, mert nem engednem be az autómosóba a tetőcsomi miatt, de a kézi mosást meg boti nem tudja kivárni. ebből akkora balhé lett tegnap, ezért vittem botit a városligetbe, mert szegény csak lesett. persze nem bírtam a számmal és kapott a hülye pi..a rendesen, ami csövön kifért. persze norbi megint csak állt és hallgatott. már megszoktam, hogy botit is és magamat is nekem kell megvédenem. szóval vele is jól összebalhéztam, hogy mit marad csenben, mindenhol azt hiszik , hogy én vagyok a házisárkány, ő meg az áldozat ( egyébként tényleg) de a fax kivan, hogy mindenhol a jófiú, mert csönben marad. hát én pedig nem fogok mindenkitől mindent eltűrni, hogy a jó szerepében tetszeleghessek. mellesleg én csiszokolok egész nap, vasalok a 40 fokban, persze, hogy engem dühít, ha lekoszosoznak .ő meg azt mondja, hogy mit foglalkozzon ezzel a hülyével.

na most megint jól feldühítettem magam, én ezekkel az irigy emberekkel nem tudok mit kezdeni. mi a faxra irigy, nekik nagyobb a lakásuk, mindenük megvan, mi meg 2 lakást adtunk el, hogy lehessen ezen a környéken egy 50 nm-es kérónk és egy ignisünk. mi nem vagyunk nagyravágyóak, de ha valaki vesz a környezetembe valamit, én vele örülök, nem irgykedem.

pedig 34. szülinapomra még el sem mondtam mit kaptam az uramtól: egy laptopot. 10 éves álmom, rendes volt, azt mondta, hogy annyit melóztam a lakáseladással+csomagolás+költözés, hogy ez a minimum, hogy megérdemlem. csak lenne már egy kicsit "tökösebb"! :D na megyek csodálom a fiamat, aki a saját ágyában alszik most is, magától!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fényképezőgép fenn van, már mindenkinek mutattam a bizonyítékot, majd hozom nektek is :D

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Etnám!
Nem semmi a sztorid, hihetetlen emberek vannak. Engem is dühítene, az biztos. A szembe szomszédunk már két hete csinál olyan *** világot a lépcsőházba, először villanyszerelők voltak nála, most egy hete festenek, és még nincs vége. Tiszta fehér az egész ház, de egyik lakónak sem jutna eszébe szólni. Igaz ez csak egy hat lakásos társasház, de nagyon rendes emberek laknak itt.
Képzeld átvizsgáltam a hiper-szuper felhúzhatós szúnyoghálónkat, felül akkora rés van, csak az a szúnyog nem talál be, amelyik nem akar. K*** szar ez a felhúzhatós, véget ér a sín 10 centire a tetejétől és onnan csak a háló megy fel, mellette vígan bejönnek a rohadtak. Kiadtunk egy rakás pénzt erre a szarra, rábeszéltek, pedig sima fixet akartam, most itt van... valahogy be kell csinálnunk ott a réseket, mert megesznek a szúnyogok bennünket. Mindjárt dobok róla képet miről is beszélek. Van még valakinek ilyen felhúzhatós, vagy csak vagy csak mi vagyunk ennyire bénák? (meg tesóék, mert kiderült náluk is ilyen)
:twisted:

Kép

Kép

Kép
luca81

Sziasztok csajok!

Küldök ár képet, hátha érdekel titeket.
A neten találtam 3 törlőkendőt is szúnyogok ellen:
- Ben's
- Chicco Zanza No
- Sando dy

Puszi mindenkinek!
Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
tina84

Tina!
köszi, megmentő vagy! ezerk a törlőkendők mind jók, a gyógyszertárban is ajánlották őket, de nem írtam le a nevüket, aztán meg jól elfeljetettem.
tündéri a pasi, milyen nagyfiú! néha ha van időd ,írj már magatokról. most épp milyen fázis van fejlődés terén? kezd már menni? vagy csak én maradtam le a költözés közben?

vettünk ma egy ágyat, mert a másik kettőt elviszik ma, két hétig nem lesz ágyunk. azt nem kalkuláltuk bele, hogy rendelni kell majd. ha kész lesz, rakok fel képet róla. egyenlőre csak katalógus kép van róla, úgy válogattuk össze a kárpitot, a fát az elejére, a varrás módot, még az ágyneműtartót is. +an csalódtam az rsben, jobb mint a kika és az ikea, az biztos és árban is barátibb.

Kép
Kép

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

fekvőfelület 180x200 cm, szóval jó nagy lesz!

boti még mindig a saját ágyában alszik bár éjjel kiszedtem magamhoz. képzeljétek lányok 3 hetet késett, tudtam,hogy nem vagyok terhes, majd folytatom, mert boti felkelt 4 órát aludt, remélem azért este is fog. etetem és jövök vissza

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!

Tina!
Szoktam nézni az iwiwen a képeiteket.Milyen nagy már a Dani!

Etna!
Örülj, h végre lehet egy kis magánéletetek is:)Jó lesz az ágy ha majd elkészül.Én nem vagyok ezeknek az ülőgarnitúráknak a híva mert aludni nem a legkényelmesebb rajtuk, de ha más nem fér el, akkor nincs más lehetőség.
Szépek lettetek nagyon.Elég erősek és intenzívek a színek nekem, de szép.

Néztem én is ezeket a törlőkendőket, csak nem lehet kapni itt.
De vettem elektromos szúnyogriasztót a lakásba még nincs bent a gyerek addig működik utána kihúzom..sajna nincs más megoldás már.Nem találtam ultrahangost.Az biztos kevésbé káros.

Semmi fejlemény nálunk apa csinálja két napja a korlátot a teraszon elég nagy meló,ha kész lesz majd küldök képet.Sajna kint neki kell állnunk újra füvesíteni, mert a múltkori esőzés után a kimosott föld tönkretette a füvet.

Kiru!
Milyen volt a Balcsin.Jó időtök volt?

Timi jó utat, érezzétek jól magatokat.

puszi mindenkinek.

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok!

Tudtok nekem segíteni?

Picikével szeretnénk lemenni egy hétre a Balaton partra, de nem nagyon merek olyan helyre menni ahol még senki nem volt.Tudtok nekem ajánlani helyeket? Üdülési csekkel fizetnénk.Jobban érdekelne a déli part mert azt jobban ismerjük és sekélyebb a víz is.És csak 3-n mennénk.

köszi csajok.

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok!

Etna légyszi írd meg az új laptopodon :) h miket is szedett a Norbi. Gmail nem jön be és még a héten meg akarom venni a bogyókat. Köszke! A szomszéd meg rohadjon meg! Tényleg magyar mentalitás! :(

Tina milyen nagy már ez a fiúka! Csak úgy nő, vagy nagyon repül az idő :)

Nofi, Vasi?

Mi megvagyunk. 7végén kerti parti. Jöttek a kozármislenyi rokonok így nekik tartunk, remélem nem lesz rengeteg szúnyog. Így nem megyek túlórázni. Voltam bent tegnap az üzemvezetőnél, h át akarom magam helyeztetni, erre mondta h adjak be belső jelentkezési lapot irányítói beosztásra. Kiváncsi leszek mi lesz belőle. Csak azért mertem hozzá bemenni, mert mikor novemberbe oda kerültem volt egy beszélgetésünk és megígérte h ha lesz lehetőség akkor kiemelnek, mivel van termelésirányítói gyakorlatom. Mivel most nem vmi fényes az anyagi helyzetünk felvettem a pléhpofát és rákérdeztem vesztenivalóm nincs címszóval. De most lépek, mert még kutyázom és tekerek mielőtt megyek dolgozni!

Pusz mindenkinek!!!

Kép
Kép
arte

Sziasztok!

Mindenkinek kellemes hétvégét.Jővő héten jövök, most indulunk a Balcsira sátrazni, kicsi meg megy a mamához.Háát nem tom hogyan fogom bírni nélküle két napig , de csak kibírom valahogy.

puszika

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

arte!

e-vitamin, bio zink, nan bao, lícium. tojás nyersen, ha akció van, az is sokat számít! hőkezelt legyen, nehogy befo...on utána :D sok sikert, ettől aztán kergetni fog naponta legalább 3x :D szégyen a futás, de hát néha hasznos... :D

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok Lányok!
Ne haragudjatok, de se időm, sem kedvem nincs írni. Minden a fejet tetején áll! Anyóssal úgy összebalhéztunk, hogy az nem miden napos. Azóta áll a bál itthon. Az esküvővel kapcsolatban is lassan ott tartok, hogy lemondok mindent. Bőven elég lenne 2 tanú, aztán kész!!! Majd megpróbállak olvasni titeket, de egyenlőre arra is nehezen szántam rá magam, ennyit írjak.
Mennem is kell, mert holnap lesz a leendő keresztfiam keresztelője, és még sehol sem állok.

kiru84

Sziasztok!
Remélem mindenkinek jól telik a hétvégéje!!
Nekem hetek óta most nagyon szupi volt elmentünk kolléganőimel bulizni!! 3-asban csaptunk lakásavatót után mentünk a vadászkürtbe biliárdoztunk hajnali 2-ig (megtanultam biliárdozni!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: )utána hajnali fél 5-ig diszkóban voltunk! Itam egy csomó vadászt kicsit becsíptem :oops: de nagyon jól éreztem magam!! reggel fél 7-re értem haza!!! Délelőtt meg elmentünk vásárolni vettünk a fürdőbe még pár kisebb dolgot még a neheze vissza van!! Most punyadok és holnap rggel megyek dolgozni!! Ja és csütörtökön megyek vissza kontrollra, hogy megvan-e még a cisztám és, hogy kés alá kell-e feküdnöm!! :?
Sok puszi mindenkinek!! :lol:

Kép
grácus

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?