sziasztok lányok!
na úgy néz ki, hogy beköltöztünk. egyenlőre 20 évig nem tervezünk megint ilyet. idegileg kiborító volt. a legváratlanabb mégis boti volt, mert nem számoltunk azzal, hogy meg fogja viselni. ez a kis momentum speciel eszünkbe sem jutott. hát lányok, két napig olyan ordítást csinált a pasi, hogy fájt a szívem. szívből sírt és vitte a pelenkázó táskáját, hogy pápá. drága életem menni akart haza a kis megszokott helyére. aztán nagyjából ugyanúgy rendeztük be a szobát, így szép lassan megszokta. még az ő szobája hátra van, hétfőn fejezik be, aztán lesz saját kis ágyikója és attól fogva már nagyfiú lesz. lakás elég szép lett, ahhoz képest, hogy mennyi szaron kellett keresztül menni. most a régi bútorainkat árulom, mert azok ide nem férnek be. egyszer majd csak végzünk.
vasi!
nyílik a klinika, kaptál meghívót? nagyon sajnálom, ami veled történt, remélem lesz valami megoldás. ha bármiben tudok segíteni, szólj.
lesza!
gratulálok ákos első lépéseihez, most jön majd a feket leves. állással, hogy állsz? kicsit lemaradtam, bocs, ha közben írtad.
laar!
apósod, hogy van? árvíz után csatatér rendeződött nálatok?
bibó!
számomra te vagy a csúcs! nagyon büszke lehetsz magadra, ezt a tragédiát átélve még tudsz újra önmagad lenni, nagyon gratulálok. olyan kis "bibós" megin a hozzászólásod, csók csók csók . gyere minél többet, drukkolok a gyors visszailleszkedéshez, ügyes legyél! lajosod is jobban van? egészséged? fájnak még az izületeid?
lucám!
de jó neked, hogy tamás "megjavult". boti borzalom. most ő hisztizik. és huzatja magát a földön, ha nem az van, amit ő akar. tiszta szégyen. és verekszik, engem is üt, nekem ez a halálom. jól megszoktam érte gyepázni, de nem használ. amúgy olyan kis ügyes és értelmes, de a hisztieitől frászt kapok.
megtanult boti felmászni a mászókák tetejére, egyedül csúszdázik és fordítva is fel tud mászni a csúzdán. most volt 1,5 éves, mi lesz később. az anyukák azt mondják a játszón, irassam artista képzőbe
kirukám!
jól vagytok? ákos? rég írtál, vagy csak én nem vagyok képben?
angyalom!
kérünk képeket a tökösről! szülés sztori is érdekel.
timi!
vilcsi most fogja majd felfedezni a világot, innentől kezdve semmi nyugtod nem lesz
ő is hamar fog mászókázni. mehetnek botival artistának.
rohanok felmosni, mosni, kua meleg van, feküdni lenne kedvem. szép hétvégét!