Bettica, Te vagy itt a számonkérő. Jól is teszed, hanem akkor túlzottan ellustulnánk.
Én elvagyok, mint a befőtt. Kaptam még cseresznyét, pedig azt hittem, h már lekéstem, de hála istennek roppant finom fekete-ropogós cserenyét sikerült ma beszerezni a piacról és eltettem pár üveg kompótot. Fruktózt tettem cukor helyett, ami tudom, h nem a legtökéletesebb megoldás, de már egy fokocskával jobb, mint a cukker, ugye?
Hol lehetne s kivel ilyen eltevős dolgokról beszélgetni? Mármint cukker nélkül v valami alternatívával... kíváncsi lennék. Én imádom a lekvárokat, kompótokat és alig merem megkóstolni, mert persze midnenki csak a cukros verziót ismeri.
Most kezdek jobban lenni, nagyon kiborultam egy horror sztoritól, ami egy személyes ismerős családdal történt, a szülővárosomban. Alig tudtam létezni egy hétig. Ha a kiscsajom hóttt ideg lesz, akkor ne csodálkozzatok, roppant sok idegeskedésen mentem keresztül. Fizikailag jól vagyok hálistennek, elég jól is bírom, de valahogy össze kell szedjem magam, mert annyi a rossz hír: fizum negyede levonva, GYES sokkal kevesebb lesz úgy néz ki, mint Tibikével volt (az is qrva kevés volt), nőtt az ÁFA 19-ről 24%-ra...
És akkor még a horror sztorik a tetejébe. Aludni sem tudtam vagy 3-4 éjszaka emiatt, meg amiatt is, hogy lüktetett az egész fejem. Valami fogam begennyesedett vagy mi a fenét csinált, lényeg az, hogy nyitva hagyta a fogdokibácsi a kanálisokat, h ott valami dieg haljon el, vagy nemtom, mert nem lehet gyógyszert izé. Te Rami, erre tényleg nicnsen semmi emberibb megoldás? Pénteken majd betömi, vagy befedi vagy mi a fenét csinál vele...
A fiam ott van Medgyesen a szüleimnél, a múlthéten még behívtak érettségiztetni, de nem vizsgáztatni konkrétan, hanem a bizottság titkára voltam... Hát csak azért vállaltam el, mert adnak érte egy kis plusz pénzt...
Most már alig várom, hogy újra magamhoz ölelgethessem a kissrácomat. Hiányzik erősen!!!
De ezen a héten még maradok Kolozsváron, mert ugye el kell intézzem a fogaimat, plsuz egy csomó járnivalóm van bankba, vodafone-hoz, s ilyen helyekre kell elzarándokoljak, h minden cuccomat rendbe vágassam. T.i. 3 hetet zeretnék otthon maradni Tibikével együtt a szüleimnél.
Aztán aug. 2-án feljövök nődokihoz, és utoljára fogom látni a kedvenc nődokimat, akihez vagy 8-10 éve járok. Éppen eldöntöttem, h nem fogok Vele szülni, pedig szeretnék. Csak az a baj, hogy épített 4 doki egy magánkórházat és az én dokim már csak ott dolgozik. Tehát ha Vele szeretnék szülni, akkor az 1000 eurómba fájna abban az esetben, ha midnen simán megy, ti. midnen beavatkozás v császár v egyéb még ehhez hozzáadnivaló plusz.
Tehát lila gőzöm sincsen, h kivel fogok szülni, de most állítólag kaptam egy fiatalabbacska magyar csajt, aki remélem elvállal... A napokban szeretnék Vele is beszélni. Ha nem, akkor mint a cigánynék (na bocsi, ez senki ellen nem szól!) mikor rámjönnek a fájások akkor bevonulok és az adott gárdás dokival majd szülök és kész.
Csak ha úgy járok, mint pl. Tibikével, h nem jön ki a placenta és el kell kaparni, akkor vajon valami kezdő rezis-doki fog rajtam kísérletezni? vagy mia szösz?
No, majd meglátom, de nem vagyok hajlandó 1000 eurót fizetni egy szülésért. Az állami kórházban is adnak csúszópénzt, de hát az 100 v 150 euro és mégsem 1000.
Jaaaa, hogy aakörülmények sokkal szarabbak azt elhiszem, de én már egyzser kibírtam ott 3 napot, úgyhgy mégegyszer ki fogok bírni s kész.
No, elkeseregtem magam, jövőhéttől elhúzok Medgyesre s nem érdekel semmi egyéb. ALszom és kész.
No, legyetek jók!
Pusszok!
Lehet máskor nem is kérditek meg, h hogy vagyok, olyan negatív voltam ma. Bocs