Jó reggelt!
Köszönöm szépen Barni nevében is!
Képzeljétek el, annyira köhögök, h a Párom kiköltözött a nappaliba, mert nem tudott tőlem aludni...
De azzal nyugtatom magam, h biztos a nehezén túl vagyok és innentől jön a csodás, gyors gyógyulás. (Meg Barni sem csipi, h remeg egésznap a "ház".)
Erika
Palacsinta nyam-nyam!
Tényleg majd oszd meg velünk a madaras blog címét, mert én is szívesen megnézegetném a madaraidat!
Orsi
Mi is kaptunk annó ilyen dobozt nászajándékba! És szerintem nagyon ötletes és mutatós is lesz, ha te készíted!
Igen ez még nyaralós. Most rendezgettem a képeket, és kerestem olyat, amin jól látszik a „lényeg”.
Szegény barátnőid!
Az elején úgy voltam vele, h teljesen mindegy, h kisfiú vagy kislány lesz, de mióta mondták, h fiú és rákészültem, azóta határozottan kisfiút akarok!
Nagy drukkkk a péntekhez! (de tuti kislány!)
Noémi
Hogy ment a Párodnak az interjú? Mikor lesz eredmény?
Nomi
És ma otthon az első pihi-napodat egy jó nagy alvással megünnepled?
Nekem mindenki azt mondogatja, h aludjak most minél többet, mert egy fél év múlva a röpke 2-3óra is áldás lesz…
Suzy
Mi volt az UH-n? Vannak fotók?
Cuki a pocid!
Bettike
Akkor szerencsések vagytok, h így jött a kis Csodababátok!
Neked is aranyos a pocid!
Mondták amúgy, h kislány vagy te gondolod úgy? A Lilián nagyon szép név!
Andi
Hogy vagy?
Gabi
Vérvétel?
Ne aggódj, a vas-on kívül nem lehet más eltérés, arra pedig van a tabi és az rendbe teszi! Drukkolunk!
Részvétem a barátnődnek.
És ne aggódj, vannak romantika mentes napok-hetek mindenkinél! Majd visszajön, ha itt az ideje.
További szép napot mindenkinek!