Sziasztok!
Komolyan mondom, ha nem én lennék, nem hinném el. KÉpzeljétek, mi történt. Péntek este sterilizáltam, mint rendesen esténként. Igen ám, csak reggel melegszendvicset csináltam a mikróban. Eredmény: sterilizáló 800W-ra, 8 perce, grillre berakva
Még szerencse, hogy kb. 3 perccel, hogy bekapcsoltam, kimentem és észrevettem. De így a sterilkének annyi, már ami a tetejét illeti. Az alja egyben maradt. Egy Aventes tető csavar ment tönkre, arra olvadt a szelep, meg az üvegek deformálódtak egy oldalukon. De még használható.
(Tök fáradt voltam akkor már, én ezt annak tudom be).
Szombat reggel meg, a gyerkőc felmászott reggel az ágyunkra (már csinálta egy-két napja, kanapé is bejátszik, fotel is) és azzal a lendülettel, ahogy beindult, jól lefejelte a fejtámlát. Az álla repedt fel, meg a szájpadlása bal oldalt egy picit. Ő nem ijedt meg annyira, mint mi. Viszont jó sokáig vérzett az álla, még le is kellett ragasztanom, mert minden véres lett. Persze ő meg mászott tovább ezerrel.
Aztán séta alatt (boltban voltak Ádámmal) elhagyták a kedvenc cumit (kék Nukos). Kereste Ádám, miután észrevettük, de nem lett meg.
Egyébként tegnap csak délután aludt a babó. Úgy látszik, hogy nálunk is áll tán át napi egy alvásra, mert a héten próbálkozott már egy párszor. Séta alatt is volt, hogy délben ájult be és persze délután nuku alvás. Ádám tegnap anyuhoz vitte fel, mert én a teljes családnak főztem, ő etette meg. Azt hittem, hogy utána beájul. Hát nem! Fél 2-kor hívott anyu, hogy nincs pelus és cumi. Kérdeztem, hogy aludt már Marcus, azt mondja, dehogy! Átmentem és írd és mondd, két perc alatt el is aludt és aludt 5-ig
Ma meg másik nagyiék és Sári uncsitesó nézőben voltunk
Meg kicseréltük Ádám cipőjét, ami már ráadásul cserecipő volt. Horváth cipőben vettük. Nem igazán akarták kicserélni, de végül meggyőztük a csajszit. Meg vettem Marcusnak egy meleg, de nem overáll együttest a C+A-ban, 4e Ft-ért. Azt kapja tőlem szülinapjára. Játékot nem nagyon akarok neki, mert annyi van. Max építőkockát és Duplos kisvonatot.
Manó,
Na, mi a helyzet bölcsi ügyben? Hogy ment a péntek?
Krisz,
Jobbulást a családnak!!!! Nagyon rátok jár a rúd!
Csipa letetett a bacitól-vírustól(második valószínűbb), amit összeszedett, a fütyijét a foltok meg a kakától. Marcusé is csúnya mostanában, hogy jön a rágófoga. Ilyen előtte egyik foggal sem volt
És Robival mi van?
És hol fogtok árulni? Majd megkeresünk
Kriszti most 14 hetes terhes, úgy emlékszem. Kivi vagoyk, mit mondott Rita ám!
Ezt a fűtés dolgot nem értem, hisz anyuéknál meg pont fent van meleg és lent hideg, ha jól tudom. Még szerencse, hogy mi "csak" 4 emeletes házban lakunk. Nem tudnátok szólni a közös képviselőnek, hogy csináljon valamit? Bár tudom, Hajni is panaszkodott, ők asszem a 3. laknak és max 18 fok van nálunk.
Én is filóztam annó az elektromos orrszívón, de a doki (OFG-s) nem ajánlotta. A fülészek a porszívósra esküsznek
Később viszont lehet, hogy jobb az elektromos, nem tudom....
Ja, és a Rutascorbin-t sem értem. Tudtommal az egy vitamin, ami a vérképző rendszerre hat. Hogy jön ez a náthához??? Vagy én tudom rosszul? Mert nekem annó nőgyógyi ajánlotta, mikor a gyószertől köztes vérzésem volt.
Marycus,
Vikónak is jobbulást!!!! Gondoltam ám, hogy nem fogod le már most Vikót és fenyíted meg, hogy igenis tessék késsel-villával enni
Valóban mindent akkor kell elkezdeni, amikor a gyerek benne van
Erre jó példa a bilizés, azzal állítólag jó kis gondok szoktak lenni, ha a gyerek még nem igényli, de a szülő igen...
Alvásért irigykedem!!!!!!!
Nálunk Marcus továbbra is ugyanúgy alszik, mint régen, akár hideg van, akár meleg. Bár mostanság nem alszik be fél 8-kor, inkább 8-fél 9 körül.
Vérzés meg náthánál "normális", mert a nyálkahártya gyulladt és ilyenkor sérülékenyebb. Keresztfiamnak állandóan vérzett, ha náthás volt, később anélkül is, kapott rá gyógyszert. Így derült nála ki, hogy allergiás fű-fafélékre.
Szirom,
Már csak pár óra és itt a nagy nap!!!!
Torta ügyben én is a Horváthra gondoltam, de inkább arra, hogy megkérdezni, hogy Sacher-t nem csinálnak-e formatortában. És aztán tojáshabbal kipingálnák. Mert a marcipánost nem akarom, meg ugyebár nálunk a tejkontroll még szigorúan áll. Vajkrémestől meg kiver a víz is.
Almás receptre majd rákérdezek, annó azt hiszem, hogy Cory-nak megvolt.
Ja, egyébként mikor Marcus náthás volt, nekünk is a Cebiont javasolta dokinéni.
Nálunk ennyi az újdonság. Szerdán megyünk szemészetre, meg remélem, hogy OFG-re is vissza tudunk menni kontrollra. Még a gasztrora kell időpontot kérni, a tejallergia-vizsgálat miatt. Meg nekem sem ártana már egyrészt tanulni (lusta dög vagyok!!!!), másrészt azt a vacak vérvételt letudni a hegyen (hormonvizsgálat). Ja és megyünk be a céghez szerdán, mert a babakocsit be kell vinni, az egyik kolléganőm leviszi Kecskemétre.
Jó éjt!
H.