Nita, Zsuzsi, Beze köszönöm a jókívánságokat! Hőemelkedésem ma szerencsére nem volt, viszont egyre jobban köhögök... ez azért gáz, mert nem terhes állapotban sem találtam még semmi olyan készítményt, ami ilyenkor egy kicsit is enyhítene az állandó ugatáson... most kb egy hónap kuc-kuc jön...
Betti: nagyon helyes a pocid. és ha kemény, akkor az már tényleg Őmiatta van!
Nika: ugye milyen boszi vagyok? Valamiért ráéreztem, hogy a mensid nem olyan, mint máskor... rá is kérdeztem délután...
Kati: sajnálom a hercehurcát a parkolási kártyád miatt, tényleg bosszantó... DE Te most ne törődj azzal, hogy milyen sz@rul jött ki minden, hisz ott lakik Benned egy vagy két kismanó, akiknek arra van szükségük, hogy az ANYUKÁJUK mosolyogjon!!!!!! Igen-igen Te is Anyuka vagy már!!!!!!
A férjed reggeli kinézetedhez kapcsolódó megjegyzéséhez meg inkább nem mondok semmit... tudom milyen rosszul esik, pedig biztos nem bántásnak szánta... Nekem is mondta a drága jó uram, amikor szinte nem lehetett megmérni a vérnyomásomat és hulla fehér voltam, hogy minek nézek úgy rá, mint aki halni készül...
Beze, a haskeményedéseknél nem mindig van alkalmam lepihenni. Sőt, az az érdekes, hogy sokszor akkor érzem amikor épp este pihenek vagy amikor éjszaka alvás közben felébredek.
Amikor Bencét vártam, akkor a 22. héten éreztem ilyet először, most 3 héttel hamarabb... remélem nem durvul be a dolog, abban bízom, hogy most is sikerül végig kihúznom a terhességet. (Illetve pár nappal előbb jöhet, csak ne sokkal... mondjuk úgy, mint Bencus, 5 nappal a kiírt időpont előtt)
Annak örülök, hogy Neked van segítséged és nem kell Lexit emelgetned. Én sem gondoltam volna, hogy mindent meg lehet oldani úgy, hogy nem emelem fel Bencét. Most már ő is tudja, hogy anyával összebújni csak fekve lehet, ill. ha átölel.
Mia: én is 172 cm vagyok
amúgy meg drukk-drukk-drukk
Brita: pihizz egy nagyot, biztos jó fáradt lehetsz egy ilyen pörgős nap után!
Ma voltam védőnőnél, megírta a papírokat a cukorterheléses vizsgálatra. FÚÚÚÚÚÚJJJJJJJJJ!
Kérdeztem tőle, hogy elmenjek-e dokihoz a köhögés, hőemelkedés miatt, de azt mondta, hogy úgysem adnának semmit, csak akkor menjek, ah pár nap múlva is van hőemelkedés. (Ezt én is így gondoltam.)
A pisim (bocs) rendben volt, a vérnyomim is jó (hozzám képest), 90/60 Hgmm. Ja és eddig 2,5 kg-t szedtem fel... ez több, mint Bencénél ilyenkor, de vele csak 6 kg jött rám... na ez most nem fog menni, de nem baj, majd csak leadom valahogy a felesleget szülés után.
Amikor pedig mutattam a 19. heti uh leletemet, csak annyit mondott a védőnő, hogy "hááááát, Ő sem lesz kicsi.."