Rebeka85: Jó lett az uh kép,szerintem jól kivehető a baba rajta.
Nyufó: A táblázatba milyen méreteket fogsz beírni később?Mert kb 12-13hetes uh-ig szoktak crl-t mérni,utána már nem,mást mérnek,szerintem nem csak nekem nem mértek,most msi-nek sem,
bpd,ofd,hc,ac,fl esetleg súlyt(azt szerintem nem mindig) szoktak nézni.
Gyorsan telnek a napok,nemsokára láthatod megint babátokat
Kisfiam szerencsére csak hétvégén volt rosszul,kislány is előtte 2-3nap alatt rendbejött,így tegnap már jól volt,köszönjük szépen szülinapi köszöntéseket.Kisfiú most pár napot nagyszülőknél lesz,jó dolga van ott
Beze:Biztos nagyon megijedtél,drukk,hogy minden rendben legyen...
Mindennap emelgetem kislányomat kb 11kg-s időnként fáj is a hasam,de magnézium segít,eddig szerencsére nem okozott gondott,inkább elején tartottam tőle,nehogy gond legyen,erősek a babák,a pocakban
Msi:örülök jó uh-nak,ezek szerint reménykedsz kisfiúban is és,még Ti sem láttatok bizonyítékot,hogy kik laknak odabenn
salsifraga:Nem írtál,vagycsak átfutottam sok hozzászólást,minden rendben volt?
csill:Jó lett a vonalzód,ügyes vagy
Bettike: Ügyes vagy vásárlással,én sem vagyok babonás,amikor még csak szerettem volna babát,régen,kismama újsággal nyertem egy doboznyi babacuccot,apróságokat,cumi,itatóspohár,rágóka,meg ilyenek,nagyon örültem neki,és a szekrényben állt,vártam,hogy végre valakijé legyen
Akinél többedik baba születik,ott is megvan már sok babacucc,de még így is vettem már picinek is apróságot
Nem ezen múlnak dolgok
Tegnap terhesgondozásra dokihoz,megint nem jutottam be,de legalább van időpontom afp-re,majd utána megyek