Új privát üzeneted érkezett!

igen,gyakorlatilag igy megvan minden nagy dolog ami a babának kell.de tényleg anyósnál van és én csak úgy gondolok rá mintha nem lenne,mert nincs nálam,igy addig nem is létezik mig nem festettünk ki és nem hoztuk el őket.
addig a kép is várat magára :)

ez a babonás dolog kikészit,mert igy mindenki azzal ijeszget h tuti baj lesz,mert ha megveszed a cuccot akkor csak baj lehet.de a baj az akkor is lehet ha az utolsó napig vársz a vásárlással.

anyu is dumált h nem vegyek meg most mert....de mondom nem lesz baj,nem erre kell gondolni,henem arra h egsézsges lesz és szépen megszületik januárban.

KépKép
bettike83
 
 


Csill már beleírtalak a táblázatba amikor elküldted az adataid, csak még várok UH-s eredményt ma, ha jól emlékszem ment még valaki és szerintem holnap töltöm fel a friss adatokkal :lol:

Bettike én nem vagyok babonás, sőőőt, szerintem csak arra jó, hogy az ember félelmeket gerjesszen magának. Úgyhogy szerintem jól tetted hogy megvetted sokkal olcsóbban és ha bármi történne a babával nem emiatt történne, de különben sem fog!!!

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


nyufó

igazad van :)


lányok,msi megkezdte a pocakfotózást,ti nem akartok feltenni,kinek mekkora a pocija? :)

KépKép
bettike83
 
 

 
 

köszönöm mindannyiótoknak a gratulációt

bettike: szerintem is nagyon jól tetted hogy megvetted a babszoba kellékeket. én sem szeretem ezt a babonás dolgot. egy bútor mit határozna? na meg úgysem lesz semmi baj és ez a baba világra jön januárban.

pocakfotó: háát nem tudom, felőlem elkezdhetjük, bár szerintem a részemről még egy picit korai.nekem még nem sok semmi látszik. max egy pici dudor

csill: hmm. a karfiolleves az egyik kedvencem, bár tényleg nem a legkönnyebb. lehet holnap én is főzök :lol:
amugy a kismamajógát tuti lehet csinálni, én személy szerint még sosem jógáztam de tudok olyat aki rendszeresen jár és nagyon dícséri. ki kell próbálni

KépKép
Kép
rebeka85
 
 


Sziasztok!

Később visszaolvasok, most csak beugrottam. Hétvégét végigfeküdtem, csütörtökön éjjel fél 12-kor elkezdtem vérezni, fenyegető vetélést állapított meg a szekszárdi kórház ügyeletese és a dokim is. A vérzés vasárnap délben elmúlt. Ma megint voltam uh-n, szerencsére minden rendben, veszély elmúlt, már nem kell egész nap feküdnöm, csak sokat kell pihennem. A méhszáj is zárt maradt. Kérlek benneteket, szorítsatok, hogy minden rendben menjen a továbbiakban!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


beze: nagyon sajnálom ami történt. reméljük túl vagy rajta és nem ismétlődik meg. pihenj amennyit csak tudsz. ilyenkor a pihenés tényleg csodákra képes. nem lesz semmi baj. szorítok neked

KépKép
Kép
rebeka85
 
 


Beze nagyon sajnálom hogy ilyen félelmetes dolgokon kellett átmenned, nagyon-nagyon szorítok hogy most már minden rendben legyen! Pihenj sokat. Tud valaki vigyázni Lexire, mert hát egy 17 hónapos mellett nehéz pihenni :cry: Meg tudták állapítani mitől lehetett??? Előjöhet még újra?

Csill a karfiollevest ahogy írtad, egyből kedvet is kaptam hozzá, na azt is kell ennem hamarosan :lol:

Bettike ha te is teszel fel pocakfotót, akkor én is :lol:

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


beze: nagyon nagyon szorítok!!!
Én azt hittem, hogy ilyen idős kismamiként már nem kell ilyentől tartani :shock:

bettike: a babonával ne foglalkozz! Rendben lesz minden, és kész!

pocakfotó: én később csatlakoznék, nekem még semmi nem látszik, csak a hájam :oops:

Kép
Daisypath Anniversary tickers
irbil
 
 


Sziasztok!
Megjöttem kukucskából, minden rendben van, babucik szépen egyenletesen fejlődnek, nem mérte a doki hány centik de szemre azt mondom közel egyformák, méhszáj zárt pocsék gépe van megpróbálom apával felrakatni az uh képet de két paca lesz csak((

és képzeljétek következőleg 18. uh-ra kell mennem csak meg rá egy hétre hozzá..tök fura ez nekem, mindenütt az olvasom hogy kéthetente uh erre 4-5 hét és a 20 hét után se kell csak 4 hét múlva menni:S

Rebeka
gratula az uh-hoz. Azért látszik a babuci

Bettike
huha de beindult a vásárlás én is azt fontolgattam mikor Balónál vettük a motyókat hogy előbb megveszem ha jó áron van és majd apáéknál lerakom, de aztán annyit szaladgáltunk hogy a végére maradt minden megvétele nem nagyon hiszek a babonákba és most nem is érek rá mert ki tudja mikor jönnek a babák…nem attól lenne baja, hogy van otthon egy ágyad pl…de ÚGYSE lesz baj, szilveszterkor megáll a tányér virsli a hasadon majd és januárban meg babázol

csill79
múlthéten én is rakott karfiolt csináltam…mondtam is többet soha

beze
MEGY A DRUKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pihenj sokat, tudom a kiscsaj mellet nem egyszerű…Baló is nehezen bírja hogy annyit fekszem kitartás imádkozom értetek ha nem bánod…nem mondták hogy lenne valami a petezsák közelében?? ( egy vérömleny esetleg mert szokott néha lenni és az ürül lehet, avranim vágja ezeket jobban)

KépKép

KépKép
msi22
 
 


Rebeka, Nyufó, irbill, köszönöm szépen!

rebeka, én is ebben bízom.

Nyufó, 2 ok lehetett, egyik a szex, másik, hogy felemeltem a 12 kilós kislányomat. Mondanom se kell, szex innentől tilos...
A szüleim sokat segítenek, de nem lóghatok egész nap rajtuk.

irbill, nekem se jutott eszembe soha, hogy átlépek a 2. trimeszterbe és ettől kell tartanom...

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


msi, haematoma szerencsére nincs, a méhlepényen se látszódott bevérzés, és leválás sincs.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


na hát ha volt akció akkor valószínűleg attól lehetett (reméljük), Balóval nálunk az 5. hónap körül volt vérzés emiatt és nekünk is onnantól sex tilalmat rendelt a doki...

KépKép

KépKép
msi22
 
 


hát elmondanám akkor tök kétségbe estem hogy akkor most mi lesz?? apa tuti félre megy...meg hasonlók..mit szol hozzá stb... bálna vagyok, sex sincs....de elég jól vette a dolgot:) vagyis nem panaszkodott...megoldottuk máshogy...kitartás!

KépKép

KépKép
msi22
 
 


msi, igazából ezt már a doki előtt tisztázta a férjemmel, hogy ne erőltessük, majd megoldjuk máshogy. Nem örült, de egyetértett azzal, hogy a baba a legfontosabb.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Jaj lányok!
Mi eddig oldottuk meg másképp...
Apa nagyon szerette volna, de én nem mertem. Épp tegnap beszéltük, hogy ha a holnapi UH-n minden rendben lesz, akkor megadom magam és hajrá.... Most már nem tudom, hogy mi legyen....

Kép
Daisypath Anniversary tickers
irbil
 
 


Sziasztok,
Beze:
nagyon drukkolok neked, h. ilyesmi ne történjen újra! Szekszárdi vagy? Majdnem földim vagy, mert én pedig Baja környékéröl származom. Ha hazamegyek anyuhoz, Szekszárdon mindig átmegyek. :)

Kép
zsuzs35
 
 


Nyufo:
köszönöm a kedves szavakat! :) Német nyelvröl/nyelvre fordítok.

Kép
zsuzs35
 
 


msi22: Gratula!!! :D

Kép
zsuzs35
 
 


irbill, ha minden rendben, és a doki is rábólint, akkor szerintem mehet, de alapvetően neked kell döntened. :wink:

Zsuzs, igen, szekszárdi vagyok, és köszönöm!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


msi: gratula!
akkor nem látszott, hogy kukac, vagy nem kukac?

Kép
Daisypath Anniversary tickers
irbil
 
 


msi:gratulálok az ultrahanghoz. majd ha tudsz rakj fel képet. kíváncsi lennék a babókra

beze: hát tényleg a baba most a legfontosabb. szerencsére a párod is így gondolja. nem könnyű időszak ez egyik félnek sem, bízzunk benne, hogy most már nem lesz semmi gond. meg nem is lesz!!! jó hogy a szüleid segítenek, biztos nagyon szívesen teszik, ne érezd e miatt magad rosszul

irbil: mi is ezt beszéltük meg apával, de a doki nekem azt mondta hogy még nagyon a méhszájnál fekszik a baba, így még bármikor vérezhetek ezért nem ajánlotta. de már sajnálom szegény páromat, majd kitalálunk valamit :oops: :lol:

KépKép
Kép
rebeka85
 
 


Ez a kívánosság dolog nálam is müködik már. Èppen "Piedone" babot gyártottam, mert baromira megkívántam. :D

Kép
zsuzs35
 
 


beze én is nagyon szorítok neked nehogy vmi baj legyen! Remélem csak riogat a fiad és ezzel le is tudta. Biztos nagyon megijedhettél. KLedden nekem is volt pánik köröm mert nekem is volt de nem volt ennyire erős. Kiderült a méhszájona plac egy része. de amúgy minden oks, nálad sem lesz baj! Szorítok.

bettike: én ezzel azért nem értek egyet (mármint a babonával) mert pl nálunk majd minden megvan. ill rengeteg minden. Kisruha meg új szekeret szeretnék. Rucit azér tmert meleg időben érkezett a meglévő kettő. A babakocsit 2 után szétamortizáltuk, a kiságyon mindkét gyerekem fogacskái dízselegnek és mivel ez egy kombi ágy a fiam megkapja gyerekágynak a babának kell majd új. de van tonna cumisüveg, babamérleg, sterilizáló, mózes, meg rucik is későbbre. Szval sztem sem ezen múlik. Mikor a nagylányom született, első gyerek ugye, egy kiszokninak nem tudtam ellenállni kb a 12. hét körül. Hú azt a családi patáliát ami volt....h majd most elvetélek meg ez rossz ómen...aha azóta itt az 5 évesem....szval nem ezen múlik. Viszont, aki hisz benne annak nem szabad. Ezek a dolgok sokmindenre képesek és sztem képesek vagyunk bevonzani a rosszat. Ha te hiszel benne akkor az más de mivel én nem ezért tuti nem akkor veszem mikor "itt az idő" hanem ha meglátok vmit megveszem. ez anyagilag se rossz ugye. Ráadásul a fiamnál vártam mert a család nyomása nagy volt. elmulasztottam egy tonna lehetőséget és a végén olyan összegeket hagytam ott h frász kitört.

Csajok ezt az oldalt vissza tudtam olvasni de megint lemaradásban vagyok ne hari. Hétvégén is meg ma is ki sem látzunka porgikból. Barátok jönnek megyünk. úszás van a lányomnak oda is viszem közben a háztartás.

pocifotó, hát ha tesztek teszek én is...nekem már látszik. Mondjuk 3. babó, már lazák ott a szövetek....meg aamit leadtam most úgy látszik szedem vissza.....folyton a hűtő körül ólálkodom....ha ez így megy tovább hájas májas leszek mint a bálnák a végére.

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


Nálunk is most tilalom van, amíg ki nem derül a pontos helyzete a méhlepénynek. Remélem minden rendben lesz és fel lesz oldva :lol:

Msi örülök hogy minden rendben van akkor a picikkel. Kár hogy nem tudsz méretet, így nem tudom frissíteni a táblát. Nekem még lesz két hét múlva a maszek nőgyógyimnál egy UH, aztán a 4D, aug. elején, aztán aug 12-én a kinti UH és a következő 20 hétben semmi, úgyhogy én még a 4 hetente lévő UH-nak is örülnék. Megint jó hosszú lesz a 20 hét kukucs nélkül :cry: Itthon elkényeztetem magam az UH-kal aztán utána rossz. Aug 12-től január elejéig már csak pár hetente a szívhang kütyüvel megnézik amikor megyek aztán annyi. Na de sebaj, gyorsan el fog telni. azt hiszem a gyerkőcök mellett, neked is Baló mellett. Mondjuk biztos jobban aggódnék ha ikreket várnék. Nem írtad hogy látszottak-e a kukacok!!!

Beze nekem is 11 kg a kislányom és még most is időnként elkerülhetetlen hogy felemeljem :shock: Bár lehet hogy tényleg a szextől volt, sokszor előfordul, azt olvastam. Nagyon vigyázz magadra!

Irbil én is parás vagyok szex terén. Most ugye nem lehet, de ha majd lehet, akkor hát izé, főleg majd ha visszamegyünk, kint ugye nem valami jó az ellátás és én is sokszor hallottam már a szex és a vérzés kapcsolatát :shock: Regivel is paráztam, szegény apának volt is elvonás.

Nono én nem csak ólálkodom a hűtő körül, én benne vagyok nyakig állandóan :lol:

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


beze: együtt érzek veled! Sajnos én is átéltem a 7. és a 9. héten is. Tényleg pihenj amennyit csak tudsz, meglátod minden rendben lesz. Drukkolok neked nagyon!
Egyébként azt mondta az orvosom, hogy mi azért nem élhetünk házaséletet, mert néha fáj még a hasam. és hasfájósan nem lehet... :?

msi: gratula a babákhoz :D nagyon kíváncsi vagyok a uh-s fotóikra.

rebeka: még soha nem jógáztam, ezért nemtom mennyire megerőltető. Mivel veszélyeztetett vagyok, szerintem nem lehet, de majd rákérdezek az orvosomnál. Olyan jó lenne vmit mozogni...

nyufó: előre is köszönöm a táblázatot :D de jó, holnap már én is benne leszek :D :D :D
csill79
 
 


egy próba, hogy van-e vonalzóm...

Kép
csill79
 
 


VAN :D :D :D :D :D :D :D

Kép
csill79
 
 


csill: nagyon szupi lett a vonalzód :D

lányok engem nem akar békén hagyni a rosszullét. még mindig nincs étvágyam. állandóan émelygek, szédülök... :( :( :(
na de nem akarok panaszkodni, remélem nem tart már sokáig

KépKép
Kép
rebeka85
 
 


Csill nagyon jó a vonalzód :lol:

Rebeka sajnálom hogy még mindig tart a rosszullét, jól elhúzódik neked! Akkor te biztos fogytál is a terhesség óta ha ennyire nem tudsz enni. Nem javult semmit még? Nekem úgy múlt el, hogy szépen elkezdett gyengülni aztán egyszer csak megszűnt.

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


Csill neked kiderült mitől véreztél??? Akkor még gondolom benned is benned van a félelem hogy nem jön-e újra elő, legalábbis én biztos paráznék :cry:

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


holnap tudok képet rakni mert bent maradt a gyereknél és már alszik...hm úgy okoskodtam hogy megkérdezem a 4d-s dokinénit hogy hanyadik héten látszanak még az ikrek egyszerre a képernyőn és akkor megyünk 4d mozizni:)

KépKép

KépKép
msi22
 
 


nyufó: igen, fogytam 6kg-t, amit eddig tartottam mert nagyon nehezen tudok enni.
inkább az a baj, hogy nehezen találok olyat amitől nem vagyok rosszul vagy amit kívánok. de eszem külömben mert ha nem ennék leesik a cukrom, akkor attól vagyok rosszul. de bízom benne hogy lassan abbamarad nekem is. vannak napok mikor már jobb

KépKép
Kép
rebeka85
 
 


Rebeka, nem semmi -6 kg az elég sok! Most már nem nagyon szabadna fogynod, nagyon drukkolok hogy elmúljon a rosszullét, most már tessék gyarapodni :lol:

Msi nagy ötlet úgy elmenni hogy egyszerre látszanak egy képen az ikrek 4d-ben, örök emlék!!!! Akkor az valószínű hamarosan lesz már, mert biztos már nem sokáig férnek el egy képernyőn :lol: Nagyon várom majd azokat az UH képeket, biztos nagyon látványos lesz!!!

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


Nyufó: sajnos nálam nem tudták megmondani a vérzés okát, ezért borzasztóan rettegtem attól, hogy megismétlődik a tavalyi eset.
Most már napról-napra jobb, de a pocakfájós napokon még mindig megy a cidri. Olyankor állandóan wc-re rohangálok, hogy nincs-e vérzés...Szörnyű :cry:

És te jobban vagy, pihensz sokat?

Kép
csill79
 
 


beze
hú,nagyon megijesztettél,nagyon vigyázz magadra.és drukkolok h minden oks legyen mostmár.jaj és látom,Marcell baba :wink: :wink:

nono

én nem vagyok babonás.de tutod milyenek az emberek,rögtön megszolják ha túl korán vásárolsz.még anyu is,de mondtam neki h ott van a rengeteg babaruha a szekrényben is,ami már évek óta ott áll,(örökség)akkor az is épp okozhat bajt.

pocifotó

milyenek vagytok ti ,hát mindenki vár a másikra :D :D msi már megkezdte a sort :wink:

KépKép
bettike83
 
 


Csill elhiszem, én is aggódnék, ha véreznék. Gondolom az is rossz hogy nem tudod mitől van, így nehéz vigyázni. Én is amikor megijesztett a doki, utána vagy másfél napig nem tudom hányszor mentem ki a wc-re hogy nem vérzek-e, hülye érzés. Van egy ismerősöm, most a 24. hétben jár és vérzett a 8. és a 16. héten, nem derült ki hogy mitől, de rendben van a baba, azóta se volt vérzés. Volt kórházban is kivizsgáláson, ott sok hasonló lánnyal találkozott, de a többség azért simán kihordja a babát a vérzés ellenére. Nagyon drukkolok hogy ne legyen gond.A magam dolgában ahogy utána olvastam a dolgoknak eléggé megnyugtattam magam, mert szerintem már kellett volna véreznem ha a méhszájon tapad, de eddig semmi. Igyekszem nem emelni a lánykám, de időnként elkerülhetetlen. Pihenni, hát végül is elég sokat mászkálok, de nem emelek erre figyelek :oops: Végül is már annyira megnyugtattam magam, hogy meglepődnék ha mégis valami rossz hírt közölnének velem.

Bettike hát a fotómat is talán harmadiknak töltöttem fel, kivárom a pocakfotót is :lol:

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


Csill, Nono, bettike köszönöm szépen, aranyosak vagytok!

rebeka, Lexivel a 14. hétig hánytam, utána egyik napról a másikra elmúlt. Hátha nálad is így lesz, kitartást!

bettike, én se vagyok babonás, igazán nem ezen múlik! Jó vásárt csináltatok, ez a lényeg! :wink:

Csill, a wc-re járás ismerős, a hasfájás is, de mivel hidegfront jön, így tudom, hogy azt érzem.

Pocakfotó: reggel még olyan kicsi, hogy azt még nem publikálnám. :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze és este? Nekem is reggel feleakkora, délutánra már szép méretes, ha bevállalom a fotót, biztos délután fogom csinálni :lol: :lol: :lol: De most már több ismerőssel találkoztam, akik nem tudták még a babát és egyből kérdezték hogy mikor születik, szóval nekem már látszik azért rendesen.

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


jó reggelt!

látom a pocakfótoval felkavartam az állóvizet:)csajok vegyétek figyelembe hogy nekem két babuci van bent, egy babával és főleg elsőnél (ahogy Balóval is volt) nagyon sokáig nem volt mit fotozni...főleg hogy én 6 kilót híztam a terhességem alatt összesen...szóval nyugi ráértek még bőven, csak azért raktam fel mert az iwiwre amúgy is feldobtam, meg sírtatok hogy mekkora a hasatok már:)))) egyedül kis-csillag versenyezhet velem aki nagyon hallgat, remélem nyaral csak!!!!!

KépKép

KépKép
msi22
 
 


Rebeka85: Jó lett az uh kép,szerintem jól kivehető a baba rajta.

Nyufó: A táblázatba milyen méreteket fogsz beírni később?Mert kb 12-13hetes uh-ig szoktak crl-t mérni,utána már nem,mást mérnek,szerintem nem csak nekem nem mértek,most msi-nek sem,
bpd,ofd,hc,ac,fl esetleg súlyt(azt szerintem nem mindig) szoktak nézni.
Gyorsan telnek a napok,nemsokára láthatod megint babátokat :D

Kisfiam szerencsére csak hétvégén volt rosszul,kislány is előtte 2-3nap alatt rendbejött,így tegnap már jól volt,köszönjük szépen szülinapi köszöntéseket.Kisfiú most pár napot nagyszülőknél lesz,jó dolga van ott :D

Beze:Biztos nagyon megijedtél,drukk,hogy minden rendben legyen...
Mindennap emelgetem kislányomat kb 11kg-s időnként fáj is a hasam,de magnézium segít,eddig szerencsére nem okozott gondott,inkább elején tartottam tőle,nehogy gond legyen,erősek a babák,a pocakban :D

Msi:örülök jó uh-nak,ezek szerint reménykedsz kisfiúban is és,még Ti sem láttatok bizonyítékot,hogy kik laknak odabenn :D

salsifraga:Nem írtál,vagycsak átfutottam sok hozzászólást,minden rendben volt?

csill:Jó lett a vonalzód,ügyes vagy :D

Bettike: Ügyes vagy vásárlással,én sem vagyok babonás,amikor még csak szerettem volna babát,régen,kismama újsággal nyertem egy doboznyi babacuccot,apróságokat,cumi,itatóspohár,rágóka,meg ilyenek,nagyon örültem neki,és a szekrényben állt,vártam,hogy végre valakijé legyen :D Akinél többedik baba születik,ott is megvan már sok babacucc,de még így is vettem már picinek is apróságot :D Nem ezen múlnak dolgok :D

Tegnap terhesgondozásra dokihoz,megint nem jutottam be,de legalább van időpontom afp-re,majd utána megyek :D
lenojo
 
 


Jó reggelt!

Írok megint pár sort gyorsan, de majd csak este fele otthonról lesz időm íroogatni.
Minden oké volt tegnap, hamar eltelt a rendelés is, meg az új meló is :) Ma délután barátnőzőm egy kicsit, kell neki egy kis lelki segély :) :(

beze: sajnálom a vérzést, remélem minden oké lesz mostmár, vigyázz magadra!!!

bettike: gratula a sok baba cucchoz! a babonával ne törödj, szerintem is hülyeség, nem ezen múlik, vigyázz magadra és akkor nem lesz semmi baj. nekünk még csak a baba kocsi van meg.

nyufó: remélem te is jól vagy, és már nem vagy annyira elkeseredve a múltkori vizsgálat miatt, remélem ha mész minden oké lesz :lol: :lol: Drukkolok!

monka: dehogy van messz péntek, már csak 3-at kell alduni :lol:
Minden oké lesz, és még kitudja lehet együtt szülünk, minden lehet :lol:
Én 20-án megyek legközelebb kukucsra :lol:

Most megyek, mert itt még nem tudom annyira mi a rend, nem akarom kihúzni a gyúfát, de majd ha haza értem este írok, kb.7 fele. Addig is jó pihit, jó munkát aki dolgozik! :)

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


de jó most látom, már két számjegyű a vonalzóm :lol: :lol:
Szuper! :)

csill: jóó a vonalzód :)

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


Sziasztok!
Nagyon szépen köszönöm, hogy gondoltatok rám!
MINDENKI NAGYON ÖRÜLT!!!! Elsöprő sikert arattunk, sírás-rívás, örvendezés, SEMMI aggályoskodás....
Én meg egy nagy hülye vagyok, hogy így paráztam. :lol: :lol: Hát, ilyen pozitív fogadtatásra nem számítottam! Úgy örülök! :D :D

Másoltunk UH-képeket, és kaptak a szülők és a nagymama is.

Barátok nagy részét tájékoztattuk, ők is majd' kiugrottak a bőrükből.
(Ami kicsit szétcseszte a napomat: az egyik barátnőm totál besértődött, hogy elhallgattam. :evil: Hogy ő egyből elmondta, mikor terhes lett... Hiába mondtam, hogy még a család se tudta... Basszus. Mire jó ez? )

De a lényeg, hogy nagyon felszabadult és boldog vagyok!

Kép
salsifraga
 
 


salsifraga
na ugye megmondtam:)) a barátnővel meg ne törődj, majd lehiggad:)

lenojo
örülök hogy jobban vannak a manók:)most mindenki ilyen pár napos betegséggel küzd, halottam a bölcsikbe is ezek mennek...

KépKép

KépKép
msi22
 
 


beze drukkolok nagyon, nem lesz semmi baj, pihenj, amennyit tudsz!

bettike jól tettétek a bevásárlást! Fotó a kocsiról? :)

Kép
salsifraga
 
 


Sziasztok :D

Salsifraga örülök, hogy minden ilyen szuperül ment, a barátnőd meg majd megnyugszik :D De miért is paráztál? Remélem nálunk is ilyen sírás-rívás lesz :lol:

Bettike tök jó, hogy mindened megvan, és már nagyobb biztonsággal várod a picit :D Amúgy meg úgy sincs nálad a bútor......Jah, különben anyukám az elmúlt két évben azzal volt elfoglalva, mikor vásárolni volt, hogy mindig vett valamit a nem létező unokájának, és mindig felhív és elmeséli :lol: (ők Spanyolban élnek, így nem tudom őt ilyen téren irányítani), szóval ennyit a babonáról :D A lényeg, hogy te jól érzed magad, hogy ezek megvannak és persze az ára se utolsó szempont :D Egyszóval minden oké lesz :wink:

Beze
Sajnálom, ami történt, most megijedtem a történetedtől :( fogadd meg nagyon a doki tanácsát és biztosan minden rendben lesz ebben :D Mi szorítunk neked :wink:

Msi gratulálok az UH-hoz, már szép nagyok lehetnek a babóid :D a 4D-s ötleted nekem is tetszik :wink:

Lenojo örülök, hogy jobban vannak a gyerkőcök :D

Timi nekem minden időpont olyan messzinek tűnik :( pénteken lesz 3 hete, hogy nem láttam a csemetémet :( de már annyira várom, remélem már jó kis babaformája lesz a drágának és szépen fejlődik :D és igen, már te is 10 hetes vagy, ez szuper :D az egyszerre szülés meg mekkora poén lenne :lol: És persze örülök, hogy jó az új helyed is, majd írj róla bővebben, ha lesz időd :D

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1
 
 


sziasztok

na megvolt a genetikai ultrahang.
minden rendben. 6,4 cm a crl-je, a tarkóredő vastagsága: 1,7 mm, a fejkörfogat:23 mm. egyébként azt mondta a dokinéni hogy semmi kóros nem látható. annyira örülök. sajnos képet most nem kaptam :(
csütörtökön megyek a kombinált vérvételre

most mennem kell, de majd jövök délután. addig is jó pocakosodást

KépKép
Kép
rebeka85
 
 


----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.31 18:16-kor.
szonce82
 
 


sziasztok!

[/b]beze ez rémísztő lehetett, örülök, hogy már jól vagy.
mi most kezdenénk el újból apával és most rámjött a frász. azért visszatartani nem fog, majd csak óvatosan :)

hát én azért babonás vagyok, örülök, hogy sokan nem vagytok azok. ezzel együtt nem gondolok rosszra és remélem nem is vonzok be semmi rosszat (ezt nem tudom ki írta). 6 hónap után elkezdek vásárolni, akció szerintem mindig lesz. Én még azt sem tudom hová jön a babám, milyen bútorok férnek el stb.
ne értsetek félre nagyon örülök azoknak, akik már beszerezték az első babaholmikat, a babonám csak magamra vonatkozik :)

rebeka nagyon örülök a jó híreknek :)

csill egyidős terhesek vagyunk :D

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő
 
 
 
 


jaj elromlott a vastagbetű :( Bocs!!

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő
 
 
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?