Sziasztok!
Mucus, üdv újra itt! Kisfiad nagyon szép! Gratula!
Köszi a hasfájásra tippeket, mindent kipróbáltam, vagyis ma megyek gyógyszertárba teáért, abban van már minden bizodalmam
A Gripe Water nem jött be, szinte az egész hétvégét végig ordította Gréti.... már sírtam vele én is
Azt hiszem Csöpplány írta a vasalt pelust. Na az még talán picit hatásos, úgyhogy nagyon köszi!!! De az is csak percekre hat sajna, azért nem adom ám fel
Bár magam sem tudom, hogy honnan van ma ennyi energiám...mondjuk látattok volna hétvégén....egy zombi hozzám képest szép látványt nyújtott.
Zsu, gratula, hogy nektek jól telt az egyedüli éjszakátok, én mégsem voltam egyedül péntek este, mert délután muszáj volt áthívnom anyut, ugyanis már hulla voltam az ordítástól. Persze ketten se tudtuk megnyugtatni és egész szombat reggelig ordított, még jó, hogy anyu itt volt, mert már így is a falat kapartam.
Gondolkozom nagyon egy magángyerekdokin, mert szerintem, ha hasfájós is, akkor se normális, hogy ennyit sírjon! Aggódom eléggé.
Hibernia, lehet ám, hogy nem a borsó, ne izgulj, az is lehet, hogy csak szimplán fájt a hasa szegény Petinek. Én semmi "olyat" nem eszem, amitől kicsi esély is lenne a hasfájásnak, mégis sír Gréti.
Én se engedném a rokonoknak, hogy fogdossák. Sőt mi a nagyszülőkön kívül még nem is fogadtunk látogatókat, én mindenkinek azt mondtam, hogy 6 hét után jöhetnek. De már előre tartok a sok ismerőstől/rokontól, mert tuti ki fogok akadni, ha kézről kézre jár majd a bébi....szó nélkül úgyse hagyom, úgyhogy tuti én leszek a bunkó, de lesz@rom
én gyerekem, úgyhogy ennyi
Aztán lehet, csak most nagy a szám és akkor meg majd nem szólok.
Még akartam sok mindent írni, de elfelejtettem
Ma megyünk csípőszűrésre, remélem minden ok lesz, de gáz, mert a legnagyobb csúcsforgalomba megyünk és tök messzire, ráadásul nálunk vagy 30 fok van...
Na de mindegy, megyek is készülni, majd még jövök.
Mindenkinek sírásmentes délutánt!