Új privát üzeneted érkezett!

Hát nekem ellopták az arany fiamat.Egész nap nem volt vele baj,bár viszonylag sokat fent volt és valószínű ennek most ittam meg a levét.Most ment el anyu,mert át kellett hívnom,mert nem bírtam Baluval.Egyszerűen annyira sírt,és bármit csináltam nem volt jó neki.Erre anyu átjött,felvette ölbe,és elkezdte ringatni és simán elaludt a gyerek.Én is dettó így ringattam mégse volt semmi hatása.Lehet hogy mire anyu átjött addigra annyira kitombolta magát hogy sikerült elaludnia.Vagy egyszerűen elege volt már mára belőlem :lol: Mert most egyedül voltam,párom ment 24-be.Na de mindegy,most már alszik,kiváncsi leszek meddig.

D-vitamin:nekem csak annyit mondott a doki,hogy zúzzam össze és egy kanálka folyadékba oldjam fel.Nekünk tablettában van,és egy fél szemet kell adni neki.Én mikor mibe teszem.Van hogy víz,van hogy tápiból nyomok a kanálra,van hogy tea,van hogy angolvízbe.Egyszer édeskömény sziruppal adtam be neki.

Hibernia:hajkefe nálunk is van,hozzátartozik a fürdési ceremóniához a frizkó belövése :D :lol: Nálunk pancsi után gyors törcsizés,olajos masszázs,aztán mikor viszonylag jól beitta a bőre akkor a hajlatok hintőporozása.Aztán leellenőrzöm a füleket,köldököt,kiszedem az ujjak közé beszorult szöszöket,amik nem jöttek ki pancsi közben.Balu egész nap gyűjtöget az ujai közé :lol: Aztán fésülés,és jöhet egy kis dajka :D

Cumi:nálunk a Nuk jött be,van neki sima,meg egy füleses és egy micimackós is.Balu cumifüggő,anélkül nincs alvás,se nézelődés.

Légzésfigyu:elvileg az angelcare (nekünk is olyan van,300-as tipus) a matrac egész felületén figyel.Nem tud elmászni róla a gyere.Nekem is mászkál Balu össze-vissza és jelez szépen.amire figyelni kell,amiért tévesen jelezhet,ha nem fix alapra van helyezve,ha valami rezgő dolog van a közelében,sőt nálunk a ventillátor is bezavar.Na meg ha ott állsz a kiságynál,akkor téged is érzékel.Vicces,mert mikor pelenkázok és a gyerek nincs az ágyban még akkor is érzékeli a lélegzetét.Szóval szerintem tuti nem tud lemászni róla a gyerkőc.

Balu általában 600-700 között eszik egy nap.

Mindenkinek grat a jó napért,még sok-sok ilyet :D

Metroszexuális Peti nagyon nagy arc :D Vajon kire ütött(?) :P Málunk apa nem enged semmi lányos cuccot a fiának.Egy rugink van ami kicsit lányos,de az tetszik neki rajta.Egy csikos rugi,fehér-sárga-kék-rózsaszín csíkok váltogatják egymást.

Akinek kell megy egy kis kitartás,meg nyugalom,meg boldogság meg mi egymás :D ++++++++++++++++ :)

Na megyek,elteszem magam holnapra...

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


Hello!!!

Éjszakák hogy teltek?Zsu,Ti hogy bírtátok?

A fiam végig aludta 9-5ig,most is alszik,előre félek milyen napunk lesz... :? Szerencsére holnap apa csak duán 4re megy,végre kicsit ő is Bálintozik. :wink:

Csöpplány, :( .Nem lehet,hogy érezte rajtad a feszültséget Balu és azért nyugodott meg anyudnál?Amúgy Bálint is 600-700 körül eszik egy nap,ezért csodálkoztam a 800on.

Hibrnia:ja és szereztem végre hajkefét tádááááám, egész nap fésülgettem szegényt, remélem nem ferdítem el teljesen... Embarassed :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kész voltam ettől,hatalmas!!!

Sírás van,még jövök.

Kép

KépKép
mayday
 
 


Nagyon vasárnap van. :cry:

Kép

KépKép
mayday
 
 

 
 

Hali!

Közönöm a sok erőt, jól jött, túl éltük a tegnapot na meg mai napot :) Apahanal 5korért haza, de Gabi nagyon cuki volt, 5 ig aludt közben csak egyszer kellett kellni 2kor, szóval édes, és nálunk is megvolt a 800

Mayday: látod? ez a fejlődési ugrás egyik a napról 1-2 száz milivel több aztán győze követni az ember....
Ja, légzésfigyu jól működött.

Na meg pesrze azért az is jó volt, hogy itt volt anyu..kis lelki támasz :D

Most apa épp megint szunyál..gyerek meg most keleget így megyek, bocsi de megint nem tudok mindent lereagálni.....

Kép
Kép
zsu84
Üröm
 
 


nalunk is végigaludta a kicsi az éjszakat, 11-6ig. és ma 9kor keltunk, mindenki. de ettol fuggetlenul én 2 oranként keltem. eloszor a nagyfiamhoz, rosszat almodott, aztan a kicsihez, mert hallottam, hogy ébren van és bekakalt, de aztan nem szolt én meg bealudtam. Basszus megy a hasa. Zold a kaki, nem normalis. de mivel nem sir, alszik és szopik, egyelore varok, ugysem lehet neki adni semmit...

Dehogynem birnatok ki, hogy elutazik a férjetek. Ha nincs mas valasztas.... az ember mindent kibir. Nalunk igy alakult, "csak" 3 éve csinalja ezt, az elso gyereknél én is este mar oranként telefonaltam, hogy hol van mar!!! és akkoriban minden furdésre haza tudott jonni.sot, a masodiknal is! tok jo volt. néha azért magam alatt vagyok én is, nehogy azt higgyétek...
olyankor, ha betegek a gyerekek, altalaban mindeni egyszerre. Na az nagyon kemény! de ilyen szerencsére ritkan van.

Nekem folykony D vitamin van és fecskendovel kapja. A fiaimnak kis tabletta volt. Be kellett tenni a szajaba az arcahoz belul és utana szopizas. jol ment a dolog. D vitamin zsirban oldodo ugyan, de a beadasahoz vizben kell feloldani, aki nem mer tablettat rakni a baba szajaba. aztan majd a gyomorban talalkozik a zsirral is az a vitamin.
Nektek is adni kell a K-viatmlint? nekunk hetente egyszer, egészen addig, amig csak szoptatom. na ez nekem uj, a tobbiek nem kaptak...
s.orsi
 
 


Hali,

ma sűrű napunk volt és sajnos nem túl kellemes dolgok történtek velünk. :? Hajnalban a lakótelepi banda hangoskodása ébresztett fel minket. :evil: Aztán reggel vidékre utaztunk rokonokhoz és valamiért Krisz nem érezte jól magát, nyöszögött,sírt többször is.
Engem az idegesített a legjobban, hogy nem igazán voltak a rokonok kiméletesek Krisszel. Állandóan kézről kézre adták és persze, hogy besokkalt és ordított a végére! :evil:
Most is sír és nem tudjuk megnyugtatni és lehet, hogy ehhez még kicsit le is égett! :cry:

Ti hogyan véditek ki a kedves rokonok közeledését?
Napszúrásra mit ajánlottok?

KépKép
charlott
 
 


K vitamint csak havonta kell adnunk. Én úgy tudom, hogy féléves korig. Ez nem biztos. Addig még van időm tájékozódni. :oops: :D
A D vitamint én is van, hogy a szájába cseppentem, aztán szopi, de azt nem értem, hogy a tápszerben is van olyan zsír, amiben fel tud oldódni? Fura, hogy valaki tablettában kapja, valaki cseppben. Lehet, hogy jobban élvezném a tablettás megoldást. Ez az átlátszó csepp olyan nehezen adagolható. Sokszor nem látom, hogy jött-e már, vagy nem. Remélem, nem lesz baja, ha néha több is becsurran :) a szájába. :)
Orsi, Neked mikor született a Babád? Múltkor Samunak is volt zöld kakija, de egy nap után elmúlt. Bár igaz, akkor kapott egy adag tápit is.

Ezek az átaludt éjszakák... Kicsit nagyon irigy vagyok. :D Mi kétszer is kelünk... :( De nem panaszkodom, mert hallottam már rosszabbat is, és végül is még csak 6 hetes Samu. :?

Charlott, sajnálom a rokonok tapintatlanságát! Nekem az első napoktól segítettek hol Anyuék, hol Nővéremék, hol Húgomék, így Samut egyáltalán nem rázza meg, ha nem én ringatom. Nekem pedig nagyon nagy segítség, ha kicsit át tudom adni másnak. Azért át tudom érezni, milyen lehet, ha másnál nyöszörög, és nem merem visszakérni, nehogy megbántsam az illetőt. Én úgy csinálnám, hogy azt mondanám, hogy "én ilyenkor így szoktam fogni", és átveszem a babát, aztán odébbállok csöndben... :D Vagy pedig azt is lehet mondani, hogy még nincs ilyen hosszabb utazáshoz szokva, most bocsánat, de az Anyukájára van szüksége. No, ezen még lehetne csiszolni, mert lehet, hogy valaki megbántódna rajta. :D
Napégésre aloe vera (ha van otthon), napszúrásra... Nem tudom. Ha belázasodna, vizes borogatás.

Zsu, örülök, hogy sikeresen átvészeltétek az éjszakát! :wink:

Mayday, éljen a holnapi nap! Jó pihenést Neked!!! :D Használj ki minden Apás percet! :)

Vacsit kell felszolgálnom Samunak. :D

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Sziasztok !

Nagyon meleg van itt nálunk is. Voltunk a Soroksári úti Baby Outletben, semmivel sem olcsóbbak a dolgok, mint máshol.
Nálunk már napok óta nyugis a picur, de ma d.u. már megint rázendített. :D :D :D :D
De csak épp hogy nyügösködik. Naponta 2 x fürdetjük ebben a melegben.
Kint a telken jó sok málnánk volt. a felét lefagyasztottuk a másik feléből csináltam piskótás mascarponés tortát.

nagyon fincsi lett :D :D :D :D :D :D :D

Kép
cyntia2009
 
 


napszurast elméletileg nem kaphatnak a babak, mert nem szabad oket napoztatni, még annyira érzékeny a boruk.

Barbazso,
holnap leszunk 5 hetesek. nekunk is volt egyszer mar zold kaki, de csak egyszer. Most egymas utan tobbszor is... és egész nap alszik, mar kezdek idegeskedni, hogy vmit elkapott...
s.orsi
 
 


De csini ez a Szinti Baba! :) Nagyon jól áll Neki ez a ruha!

Reméljük, nincs semmi baj a Picurral! Ott Lyonban van ilyen védőnői szolgálat? Vagy kihez tudsz fordulni a kérdéseiddel? Sajna az ilyen dolgok általában hétvégén történnek. Murphy... :) De lehet, hogy csak az időjárás van rá álmosító hatással, a zöld kaki meg valamitől, amit Te ettél. Bízzunk benne! :wink:

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Tényleg csini szinti :D

Orsi..semmi ötletem nincs zöld kakira, bár anyatejes babáknál a szivárvány összes színe előfordulhat..legalább is ezt olvastam.
Apa ttávolléte hát nem csodálom néha nehéz.. csak emberből vagy! :wink:

Ma nem is tudom milyen napunk volt...olyan Gabira illő :lol:
Kicsit aludtunk is, de sokat kellett vele foglalkozni az elaltatás meg maga volt a horror..de ez van..ja ma is 830 vagy 900 grammot evett (csak azért nem tudom mert néha igen érdekes ez a mérleg :? ) De mindezt ciciből ki tudtam préselni :D
Szóval csak nem fogy el ez a fránya tejcsi..na meg persze azért Gabi is lusta.. 5 percenként bealszik 20 percre..őrjítő tud lenni tegnap 15x ettünk..persze ennek az is az oka, hogy egy szopira 30-akat evett néha :?

Na de hagyom is itt a nyűglődést és megyek lassan aludni.


Ja, charlott én kérdeztem a dokit naptejről, de azt mondta még kicsi hozzá Gabi így nem használunk, pelussal takarom le a babakocsit

Rokonok..ej na ez a nehéz.. én együtt lakom 2-vel gondolhatod... átjáróház lettünk, de uram finoman közölte, hogy szeretnénk egy kis magánéletet :D Amúgy én még a a nagyikon kívül nem adtam senki kezébe Gabit... pl jó kifogás: nem kapta meg még az oltásait, nem szabad idegen kézbe adni..amúgy a máv-ban a gyerekdoki azt mondta szíve szerint 6 hónapig ne adjuk túl sok idegen kézbe a gyereket..persze ezt senki nem tartja be, de mondhatod, hogy orvosi utasítás :D

Barba, nálam is néha a nagyik ringatnak..anyukám ok, de anyósom idegesít olyan önelégült feje van ha nála van Gabi...birtoklás mániája van vagy nem tudom... lesz itt még küzdés :D

Csöpplány, nálam is volt a héten nyügi, egy nap 1,5 órán át nem tudtam Gabit megnyugtatni, apja karjában 20 perc alatt elaludt... de az nekem is szar nap volt, és mikor elkezdtem az altatást már fáradt és nyűgös voltam..bizti érzik az ilyeneket....

Na lelövöm magam :D

Kép
Kép
zsu84
Üröm
 
 


Barbazso,én ugyanezt csinálom. :D ha valakinél nem érzi jól magát Bálint,taktikásan kiveszem a kezéből és odébbállok.Ö sem szereti,ha boldog-boldogtalan tapogatja.Tovább megyek,én sem szeretem.Lehet paraszt vagyok,de nem érdekel.
Zöld kaki?Na,az még nálunk nem volt.

Orsi,Neked hányadik babád?

Charlott,sajnálom,hogy nem alakult jól a kiruccanásotok.

nekünk ma megint televigyoros,játszós napunk volt,Gyermekem már szépen kinyomja és tartja is magát egy darabig.Talán már a fürcsit is kezdi megkedvelni,2 napja csöndben tűri és érdeklődve figyel.Cserébe az eddig pár perces fektetést kitolta 1 órásra.
:? Ez van ,semmit nem adnak ingyen.

Én ,megölném apát késsel.ha elmenne mulatni amíg én itthon nyűglődöm.Bár mondjuk az én helyzetem más.Szép is lenne,éjfélkor hazaérne,aztán menne az éjszakába. :roll: De én alapból is ilyen "ha nekem nem lehet,akkor neked se " természet vagyok.Apa néha úgy hív,hogy diktátor. :D De azért szeret. :D

Fiam pőrén 4460g,ami egész jó,mert kedden még csak 4170 volt.Tényleg hirtelen nő!!!

Kép

KépKép
mayday
 
 


Szinti csini!!! :D

Kép

KépKép
mayday
 
 


sziasztok csak beszólok, hogy élünk, egész jó napunk volt, bár most este van egy kis bömbi, nem tudjuk poci vagy éhség... egy ideig masszíroztam, nyugtatgattam, mert tök ideg volt, de most letelt a 3 óra és cicin van... :) gáz, mikor keveri a sírásokat. :(

csöpplány eszembe juttattad, ma este én is masszíroztam olajjal, tök nevetett, olyan édes volt... aztán jött a pocifájás... :?

mayday ismerős hozzáállás... :lol: sajna én is ilyen vagyok, de ez nem cink? :lol: úgy értem, most megy ugye apus 2 hétre amerikába, most azt találtam ki, hogy ősszel, télen, ha már nem csak szopizik (már Peti, nem apu :lol:) elutazom egy hétvégére cserébe... :) mondjuk ide haza... :) illetve kitaláltuk, hogy a szombat délelőttök + heti egy este az enyémek lesznek, mikor elmehetek valahová tök egyedül, csak úgy, feladat nélkül... nem akarom lepasszolni Petit, csak ismerem magam, heti 7 nap 24 órában kimerít... főleg nagyik, rokonok nélkül, tök egyedül... :?

húúú ma voltunk úszni képzeljétek, annyira jó volt!! :) :) a szüleim pesztrálták a babát, mi meg mulattunk 1,5 órát. :)

amúgy még nálunk is csak a nagyszülők fogdosták még Petit, úgy értem, tartották... :)

zsu én tuti nem bírnám ki, ha együtt laknánk vkivel. jó természeted lehet!!! :)

charlott sajnálom a napot. :?

hibernia
 
 
 


Ma mi is mértünk. 4640g

Zsu, imádom, amikor Anyósodról "mesélsz"! :D Ha egy kis vidámságot akarsz lopni a napunkba, írj bátran pár sort az aznapi történésekről! :lol:

Mayday a diktátor! :lol: Ez jó! :D Én elengedem néha sörözni, de belül nem örülök túlzottan neki... Csak mindig arra gondolok, hogy olyan rendes pasi, megérdemel egy kis kikapcsolódást. Amúgy eléggé hozzá vagyok nőve. Én mondjuk nem is szívesen bulizok nélküle. Totál fél embernek érzem magam néha. Azért már fejlődtem jó irányba ezen a téren. Talán pár év múlva egész önálló leszek...?!?

Samu tegnap lett 6 hetes. Lehet, hogy van most nála valami fejlődési ugrás, mert egész nap enne... :?

Na, én is elteszem magam, ha a Fiam hagyja... :)

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Mayday,
3. baba. Van két fiam, 8 és 6,5 évesek.
Na akkor a 6 hetes novekedési hullam nalatok pontos volt! adtal neki végul tapszert vagy szoptatod tovabbra is?

Barbazso,
védonoszolgalat van, de hétvégén nincs, csak munkaidoben... de mar kezd visszasargulni a kaki.

Zsu,
a zold kaki mindig rosszat jelent... foleg, ha egyébként szép sarga szokott lenni. de az is igaz, hogy vmi kaja is bezoldothette. de, hogy mi, az passz...

Csajok,
én nem tartom bezarva a férjem, de o orul ha nem kell menni sehova. régen, még a gyerek elott is igy volt, ugy voltam vele, menjen nyugodtan nélkulem, ha én éppen nem akarok menni... nem vagyunk osszenove.

Rokonok,
én senkinek nem engedem megfogni a picit, csak anya, apa és a testvérek. szerintem ez nem parasztsag, ha vkinek van egy kis esze, meg kell, hogy értse, hogy semmi szukség, hogy fu-fa fogdossa azt a gyereket. sot én még arra is raszolok, aki a kezét akarja megfogni, mivel mar szopja az oklét, meg a mutato ujjat.

megyek aludni, minden gyerkoc alszik, az egyik fiam belézasodott estére; holnap apa 4.30kor kel, mert 6kor mar repul. szoval ki tudja megint milyen éjszakam lesz. még jo, hogy a picinek jo az alvokaja, legalabb o nem zaklat éjjel...
s.orsi
 
 


Sziasztok!
Pár napja olvasgatlak Titeket,szeretnék csatlakozni.Igaz még pocakosan elkezdtem írni ide de aztán széthullott a banda.
Írok magunkról röviden.
Május 3-.án született Kolos fiam(Ő a második)3170g-mal és 54cm-rel.
Most kb:5 kiló(holnap mérem reggel).Tejcsi változó mennyiség hol több,hol kevesebb.Az adag fele meg szokott lenni(60szopi,60tápszer).Hajnalba 120at tud szopizni.Tervezem,hogy veszek Motherlove kapszulát mert azt mondják dől tőle a tej.Eddig használtam homeós bogyót,tejserkentő teát,karamalz sört.
Este 9től 3-4ig végig alussza az éjszakát,nagyon nyugodt,édes baba,kicsit hasfájós de nem vészesen.Mi D vitamint nem szedünk napi rendszerességgel mert sokat sétálunk,K vitamint 2 havonta adok mert a tápszerbe is van!Neki is zöld a kakija és ez a tápszeres babáknál normális.Beadattam a Rota ellenit mert a nagyobb elkapta anno 15 hósan és mégegyszer nem szeretném azt átélni.Na,azt hiszem nagyjából írtam azokra a témákra amiket itt olvastam. :D
Itt egy fotó picuromról. :wink:
Kép

KépKép
Kép
mucus75
 
 


sziasztok

mucus jó, hogy újra itt!! természetes vagy normál szülés volt? minden kajánál tápiztok vagy csak pl esténként? tök jó, hogy Kolos csak 120-akat eszik és ilyen szép baba! milyen tápszert eszik?

orsi, hogy van s kisfiad? mi volt a baj? apa meddig ment el? 3 gyerek??? te jó isten, mi így kinn a 2.-on is filózunk.... az oké, hogy nem vagyunk mi sem összekötve, de ha van egy év alatti gyereke, ne hagyjon már egyedül a kakiban... arról nem beszélve, hogy a 50-50 se működik, hogy ő elmegy x este a barátaival, akkor én is barátnőzzek x este, mert én nem TUDOM itthagyni a babát, se fizikailag, se lelkileg... :? akkor ő se tudja már, ha igazán szereti... az apukák a héten 5x10 órát minimum "egyedül" tölthetnek, "nyugiban"... az ő munkájuk 8 órás, a babázás meg napi 24....

nekünk amúgy furi éjszakánk volt, 10-4-ig szundi, aztán etetés (tej) és 5-6-ig hasfájás, addig ringattuk... :? szegény.. :( 6-8.30-ig megint szundi.... ha most fájt a hasa, tuti a tejjel volt mi... ettem mexikóit, talán a borsó?? eh... szegénykém tök sírt...

hibernia
 
 
 


Hali!

Mucus, üdv újra itt akkor, ez a társaság már fix :D

Képzeljétek Gabi fél 9től 5ig aludt..le vagyok döbbenve sőt 1 óra alatt el tudtuk altatni!

Amúgy én is férjfüggő vagyok..persze vannak kivételek pl most az öcsi legénybúcsúja volt ő szervezte, meg tavaly öcsi is nagyon fasza legénybúcsúval lepte meg így ezt megértem... de szerencsére Gabi alapból nem az az eljárós típus, inkább szeretünk együtt eljárni, illetve sokat kirándulni, na meg a barátaink is közösek és inkább áthívjuk őket.

Orsi akár így akár úgy nehéz lehet. Persze ha úgy adódik menjen a pasi ha mennie kell de akkor is nekem is ő a másik felem és amikor nem volt gyerek is szinte belebetettem a hiányába... remélem egyszer én is javuló tendenciát mutatok :D

Barba, édes vagy hogy élvezed a sztorikat szívesen leírom, mert hát jobb kint mint bent :D

Hibernia ez az együtt élés meg, ugye azt mondtam, hogy külön lakás csak egy ház... szülei találták ezt ki és aranyosak, mert van egy nem gyenge lakásunk, 75 nm 3 határhegyi panoráma...de meg van az ára, nem forintban!!!

remélem egyszer el tudunk menni külön, de egyenlőre örülök, hogy van hol laknunk! :D


Mayday, tejcsi ügy hogy áll? Nekem tegnap 900-at pusztított Gabi... nem csodálom, hogy már 100 gramm híján 5kiló :D

Kép
Kép
zsu84
Üröm
 
 


Sziasztok!
Hibernia!
Normál szülés volt,gyorsan letudtam. :D
Sajnos minden kajálnál kell pótolni de változó,hogy mennyivel.pl:most 100at szopizott,hajnalba 120at is tud de legtöbbször felesbe kell pótolni.
Domi fiammal is így volt és így húztuk ki 6és fél hónapig.
Reggel mértem meztelenül 5360g. :D
Humana HA 1-et eszik.

Zsu!
Köszi. :wink: Igen,úgy néz ki fix ha jöhetek. :)

KépKép
Kép
mucus75
 
 


Sziasztok!

Mucus, üdv újra itt! Kisfiad nagyon szép! Gratula!

Köszi a hasfájásra tippeket, mindent kipróbáltam, vagyis ma megyek gyógyszertárba teáért, abban van már minden bizodalmam :( A Gripe Water nem jött be, szinte az egész hétvégét végig ordította Gréti.... már sírtam vele én is :cry: Azt hiszem Csöpplány írta a vasalt pelust. Na az még talán picit hatásos, úgyhogy nagyon köszi!!! De az is csak percekre hat sajna, azért nem adom ám fel :wink: Bár magam sem tudom, hogy honnan van ma ennyi energiám...mondjuk látattok volna hétvégén....egy zombi hozzám képest szép látványt nyújtott.

Zsu, gratula, hogy nektek jól telt az egyedüli éjszakátok, én mégsem voltam egyedül péntek este, mert délután muszáj volt áthívnom anyut, ugyanis már hulla voltam az ordítástól. Persze ketten se tudtuk megnyugtatni és egész szombat reggelig ordított, még jó, hogy anyu itt volt, mert már így is a falat kapartam.
Gondolkozom nagyon egy magángyerekdokin, mert szerintem, ha hasfájós is, akkor se normális, hogy ennyit sírjon! Aggódom eléggé.

Hibernia, lehet ám, hogy nem a borsó, ne izgulj, az is lehet, hogy csak szimplán fájt a hasa szegény Petinek. Én semmi "olyat" nem eszem, amitől kicsi esély is lenne a hasfájásnak, mégis sír Gréti.

Én se engedném a rokonoknak, hogy fogdossák. Sőt mi a nagyszülőkön kívül még nem is fogadtunk látogatókat, én mindenkinek azt mondtam, hogy 6 hét után jöhetnek. De már előre tartok a sok ismerőstől/rokontól, mert tuti ki fogok akadni, ha kézről kézre jár majd a bébi....szó nélkül úgyse hagyom, úgyhogy tuti én leszek a bunkó, de lesz@rom :) én gyerekem, úgyhogy ennyi :)
Aztán lehet, csak most nagy a szám és akkor meg majd nem szólok.

Még akartam sok mindent írni, de elfelejtettem :oops:

Ma megyünk csípőszűrésre, remélem minden ok lesz, de gáz, mert a legnagyobb csúcsforgalomba megyünk és tök messzire, ráadásul nálunk vagy 30 fok van...
Na de mindegy, megyek is készülni, majd még jövök.
Mindenkinek sírásmentes délutánt! 8)

KépKép

KépKép
nadina01
 
 


Hali,

Mucus: Üdv, újra a csapatban! :lol:
Krisz babánk másfél hónaposan 4700 g, akkor 2 hónaposan ő is 5 kg körül lesz. Hova nőnek ilyen gyorsan a babák??? :roll:

Köszönöm a hsz-ket a rokonokról és igazatok van, hogy ki kell állnom véleményem mellett, főleg, ha saját gyerekemről van szó! Ideje lesz felnőnöm! :wink:

Krisz továbbra is nehezen viseli ezt a fülledt meleget. Voltunk délelőtt sétálni, de amint napot, fényt látott ordítva sírt, ha megálltunk árnyékban a lombok alatt, akkor meg az volt a baj, hogy miért állunk?? :? Gyorsan hazajöttünk és besötétíttem a lakást és ventilátort elindítottam, most édesen szunyókál! :lol:

KépKép
charlott
 
 


Küldtem képeket hasamról meg a vágásról és Gabiról is.
Imádom a fiam..és megint ellopták az UFO-k!!! Csomót alszik..bár most jön valami vihar..lehet az nyomja álomba.. de ettől függetlenül le vagyok döbbenve..vagy lehet attól ilyen álmos, hogy du 2ig már 600 grammot szopizott? :D

Na de mindegy..a végén nálunk a 6 hét tényleg csodát hoz? Na jó azért 1 fecske nem csinál nyarat nem reménykedem hiába, inkább becsülöm az ilyen napokat + reménykedem, hogy nem éjszaka lesz a böjtje....

Nadina, a végén nekem is itt volt anyum..milyen jó, hogy vannak nekünk :D
Sajnálom, hogy Gréti ennyit sírt/sír... én is a helyedben felkeresnék egy megbízható dokit.... persze lehet ő sem tudna többet mondani, de ha több véleményt kikérsz az megnyugtató. Az édesköményt nagyon ajánlják na meg ezt a thai masszázst..nekem attól Gabi belazul teljesen... és nekünk egyenlőre kopp-kopp-kopp bevélt az infacol, szóval beállok az i love infacol funclub-ba :lol:
Persze így is küzdünk a pukikkal/kakikkal de hatványozottan jobb a helyzet! :)

Ja és ma végre cumizott Gabi..hát a cumi is csodákra képes! Rögtön álomba cumizza magát hihetetlen :)

Na megyek...kitartást akinek kell!!!

Kép
Kép
zsu84
Üröm
 
 


Sziasztok!

Nálunk Balu bolondgombát evett.Alvás előtt mindig sír,alig lehet megvigasztalni,de annyira fáradt,hogy nem tud elaludni.Szegénykémet úgy sajnálom.Elolvastam a suttogóba a sírás fajtáit,és mintha csak Balázst látnám magam előtt.Állítólag a fáradt vagyok sírást sokan összekeverik a fáj a hasam sírással.Szegény Balázst akkor hiába masszíroztam eddig :S Nem a hasa fájt,egyszerűen csak fáradt volt.
Én ma megint apára hagytam,most értem haza.Cégnél kellett intéznem dolgokat.meg megint mentem túrni Balunak rucikákat.Hazajövet meg elkapott az eső...bőrig áztam...
Éjszaka még mindig nagyon jó,Balázs átállt arra hogy most már nem fél3-3 között kel,hanem 5 körül.Úgyhogy remélhetőleg most már végig alussza lassan az éjszakát.Bár nálunk már elég régóta van hogy egyszer kelünk éjjel,de lassan azt is elhagyhatná :P Én mindenesetre büszke vagyok rá,hogy ilyen kis ügyes.

Mayday:anyu is ezt mondta hogy biztos feszült voltam,de nem.Csak sajnáltam szegényt hogy bármit csinálok nem jó neki.Azért hívtam anyut hogy hátha neki van valami jó ötlete.De nála ugye szinte rögtön bealudt.Lehet hogy már agyon fárasztotta magát mire anyu átjött.

K-vitamin:nálunk nem kell,mert csak tápit kap.De az elején mondta hogy ha felesbe eszik a baba akkor fele mennyiséget adni kell neki.Hát nálunk annyira kevés tejcsit evett hogy felesnek se ment el(Ne értsétek félre a felest :lol: )

Apafüggőség:én is általában apafüggő vagyok,meg hihetetlen szeretetmennyiségre vágyom.Néha bele tudnék olvadni apába :lol: Nálunk hálistennek sehova nem megy a munkán kivül.Ha megyünk akkor együtt.

Charlott:vigyázz nagyon a nappal,mert nagyon hamar megkapja a gyenge fehér bőrüket.Nekünk az 50 faktoros bébi naptejet javasolták.Mondjuk én nem vettem,mert csak délután szoktunk napon lenne,de akkor se hagyom hogy a fény érje,inkább ilyenkor letakarom egy textilpelussal.
Rokonok közeledésére dettó azt tudom mondani mint a többiek.Állj a sarkadra és mond meg nekik! :) De tuti meg fogják érteni :)

Cinti:nagyon a cuki a picurkád! :)

Mucus:üdv újra itt,én még emlékszem rád :wink: Gratula a picurhoz,nagyon édes.

Nadina:nem én írtam,de örülök hogy bevált :lol: Azt mondják ha egy baba túl sokat sír,az semmiképp se jelent jót.Ha tényleg olyan sokat sír,akkor lehet tényleg érdemes esetleg kivizsgálni.

Zsu:vágásod neked is tök szép na meg a pocak se nagy már.Szerintem az enyém eddig a leggázabb,pedig nekem nem is volt nagy hasam.Láttátok az utolsó pociképemet?35+4-nél készült.Most visszanézve viszonylag nagy,de még így is kicsike volt.

Na megyek,puszika :)

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


Charlott!
Krisz mennyivel született?
Koli most 36dekát hízott egy hét alatt.

Csütörtökön megyünk a két hós kötelező oltásra.
ami még eszembe jutott.....Mi Babe hipoallergén újszülötteknek való naptejet használunk,nagyon szuper,igaz nem olcsó.

olyan édes itt ül mellette a pihiszékében és dumál a játékaihoz. :D

Mi szept 14re kaptunk időpontot az ortopédiára. :shock:

Én még a nagyszülőknek se adom könnyű szívvel a kezükbe. :oops: Voltak már rokonok is nézni de nem kapták meg. :D de pl.a nővéremnek nyugodtan adom oda.Ki érti ezt? :roll: :)

Ahol van a tesók,hogyan viszonyulnak a kicsihez?
Nálunk változó,hol imádja hol szorítja,odacsap(persze nem durván).

KépKép
Kép
mucus75
 
 


Csöplány, nálunk is Gabi ma fura, csak pont az ellentetje, eddig mindíg fenn volt, most meg alszik.. és őrült sokat eszik, most már emiatt kezdek aggódni mindent bevetek hogy 2 kajcsi között minél több idő teljen el.....

Mucus, tök jó ez a tesó kérdés, bár itt zömében első babásak vagyunk engem ez a tesvér téma nagyon érdekel mert már most a következőn gondolkodunk akármilyen nehéz is.. nektek mennyi van a gyerkőcök között?

Mi K-vitamint 2 hetes kora óta havonta 1 x adunk, jövőhéten kapja meg a 2. adagját.

Kézbeadás: én egyre jobban viselem a nagyszülőket.. fejlődök..vagy csak fáradok :oops: :lol:

Kép
Kép
zsu84
Üröm
 
 


Nadina,
részvétem! (a vasalt pelust én irtam egyébként, orulok, hogy picit bevallt!)

Mucus,
nalunk imadjak a nagyok a kicsit, nagyon kedvesek vele. a kisebbik fiam, idézem "szerelmes" belé! és a kicsi mar most nagy mosolyokkal jutalmazza a kedvességet!

Hibernia,
kerulget a natha mindenkit. én is megnathasodtam tegnap ota. Maté jol van, de azért alapjaratban egész nap. pedig o egy olyan igazi energiabomba.
én azért birtam/birom jol a 24 oras anyaskodast mert én rosszul vagyok attol, ha mas foglalkozik a gyerekeimmel... még most is meg kell eroltetnem magam,; hogy ne sirjam el magam, ha a gyerekek nyaralni mennek, annyira hianyoznak. de azt is tudom, hogy nekik is szukséguk van, hogy "kiszabaduljanak" itthonrol. addig, amig szoptatok viszont, szoba sem jon, hogy mas vigyazzon a kicsire. mindenhova jon velem, kivéve, ha apa itthon van. masra nem merem rabizni. (de megint mas annak, akinek a csalad a szomszédban van!!!)

Csopplany,
szerintem is megérzik a feszultséget a babak. de mi is emberbol vagyunk!
egyszer mar irtam, hogy vannak igazi és nem iagazi hasfajos babak, mert sokan osszekeverik a "faradt vagyok "sirast a "faj a hasam" sirassal, mivel mindkettonél megfeszitheti magat, stb...

Apa
én is férjfuggo vagyok, foleg igy, hogy ennyire tavol a csalad és az "igazi" baratok, gondolhatjatok, hogy a férjem egyben a baratnom, az anyam, és mindenem. de ennek ellenére amondo vagyok, mindenkinek kell egy kis szabadsag. pl ha elmegy focizni és utana varatlanul beulnek sorozni és elore nem szol, mar régen nem huzom fel magam. de éppen ezért mindig szol, ha "kozbe jon vmi" és ez extrem ritka, mint mondtam, orul, ha sehova nem kell mennie!!! olyan faradt néha;
s.orsi
 
 


Zsu,
nalatok is jon a 6 hetes novekedési hullam. azért eszik - alszik annyit tuti.
s.orsi
 
 


Sziasztok!

Zöld kaki- ha csak hébe-hóba fordul elő, normális, nem kell megijedni.
-ha huzamosabb ideig zöld, alultápláltságot jelent
-ha a pelus sokáig nincs kicserélve, a kaki levegővel érintkezve bezöldülhet.

Kép
dixus80
 
 


Beálltam a zöldkakisok sorába... de biztos nem alultáplált a csöpp :D Anyukám azt mondta bizti valamelyik kaja, ha az állaga nem változott és nem nyűgös Gabi akkor nincs gond. Azért felhívom holnap a védőnőt és beszámolok nektek is!

Orsi jobbulást a családnak! Amúgy az elején nagyon nehezen viseltem mikor anyósom kezében volt Gabi valahogy gyermekfüggő is vagyok, de rájöttem, hogy hiába ringatja más, anya csak egy van és az én vagyok :D
Amúgy azt én sem tudom megtenni hogy otthagyjam valakinél, max apa elmegy vele sétálni az utcába amíg tusolok, és én is úgy gondolom, hogy amíg szopik nem is akarom lepasszolni, majd 5-6 korában max de akkor is csak pár órára..aztán ahogy nagyobbak lesznek majd gondolom mind a két részről nő a különlét igénye....

Kép
Kép
zsu84
Üröm
 
 


Estét!!!

Csöpplány,csatlakozom a bolondgombához,enyimé is azt zabált szerintem.Istenért nem akart aludni egész nap,pedig egyértelmű volt,hogy fáradt.Talán most sikerült elaltatni... :roll:

Apával is összekaptunk,illetve nem is nagyon beszéltünk egymással. :? Ugye sírt Bálint,én már kissé be voltam pörögve,erre beszól,hogy minek idegeskedem.Jó,ez így nem egy nagy cucc,de olyan hülyén jött le.Tudom,dolgozik sokat,de alvó gyerekre jön haza,nem kell azon izgulnia,ha pár órát sír Bálint,mert neki nem abból áll a napja,hogy azt próbálja kitalálni,hogy mi az oka.Szóval értitek mit akarok mondani,ugye?

Zsu,grat a 900hoz.Miénk ma 780 lett.Csak az a sz@r,hogy estére már kevés a tejcsim.6kor nekiállunk enni és ez így megy fél 8ig.Szegényem már csak ilyen 40eket tud kiszívni 1ből.Megszenvedjük az esti etetést mindketten. :cry:

Mucus,üdv ismét itt és gratula Koloshoz!!!Nagyon édes baba!!! :D

Annyi mindent akartam még,de le van amortizálódva az agyam...Bocs,hogy nem reag mindenre.

Ja,Orsi,mégse írattam tápit,de nagyon gondolkozom rajta.Ezek az esték naon gázosak... :?

Még azt akartam írni,hogy nekem aszonta a dokinéni,hogy 5kilo fölötti babók már általában végig alusszák az éjszakát.Úh hajrá minnyá 5 kilosok,jönnek a gondtalan,nagy alvások!!! :wink:

Kép

KépKép
mayday
 
 


Legfiatalabb topic-babánknak,Grétinek boldog hófordulót!!! :D

Kép

KépKép
mayday
 
 


Dixus
koszi a tippeket!

mit értesz a "huzamosabb ideig" alatt???? egy masik anyuka, meg pont azt mondta, hogy a tuletetés jele is lehet a zold kaki. és nalunk szombat este maratoni szopi volt, ami egyébként nem szokott lenni. utana zoldult be. de aztan visszasargult. bar még most sem az igazi!

na nalunk nem attol zoldul be, hogy nem lett kicserélve. amikor hallom, hogy akcio van, utana rogton teszem tisztaba. meg az én lanyom eddig nagyon rendesen szolt, ha kaka van. na ilyen a fiukkal nem fordult elo soha!

Mayday,
nem akarlak elkeseriteni, de az 5 kg utan meg jonnek mas finomasgok, fogzas példaul, hogy nehogy mar nyugisan aludjunk mindig. :D
s.orsi
 
 


sziasztok
bocs rohanva, elég gáz éjszakánk volt, nálatok?

8kor kezdtük a vacsit és fél 1kor tudtuk letenni... :shock: szerintem jött mi front megint, iszonyat bolond volt szegény, gondolom ő se tudta, hogy a hasa fáj, a feje vagy kajás... fél 1től aludt fél 6-ig és azóta megint kajál, hisztizik... :? hol van a 8-9 órákat alvó fiam???

amúgy csak az ízlések és pofonok: Csöpplány, képzeld, nem eszi a Komfortot. :shock: direkt írattunk neki, hogy szorulásos... oké, csak 150 tápot kap naponta kb, de akkor is, hátha segít, erre nem volt hajlandó enni... Balu meg nyakalja gondolom... Adtunk a régi tápból, azt ette... durva.

mayday az ilyenen én is kiakadok, hogy miért vagyok ideges... :D

hibernia
 
 
 


Orsi, huzamosabb ideig alatt azt értem, hogy egymás után többször is, vagyis ilyenkor nem lakik jól a baba, talán gyenge a tej, v nem elég, ennek akkor utána kell járni. Azt,hogy túletetéstől előfordul, még nem hallottam, de lehet, biztos van benne valami.

Kép
dixus80
 
 


Sziasztok!
A héten itt a nővérkém lánya így nem tudok jönni sűrűn három gyerekes anya lettem. :D Kiakartunk menni az Állatkertbe de narancs riasztást mondanak. :shock: holnap éjjel jövök mert apa 2 napig dolgozni fog. :? Én is apa függő vagyok,rengeteget segít és Ő alszik Kolival. :oops: :wink:

Mayday!
köszi. :wink: Holnap éjjel jössz?Úgy nézetem Te is írni szoktál akkor.

Légzésfigyelő nálunk is Angel Car van,bejárja az ágyat Koli de még nem riasztott(kopkop).

Zsu!
Nálunk Domi is 5 évre és rá Koli is 5 évre jött.Nem így terveztük,így jött össze.Domi inszemmel lett.de most már nem bánom,hogy 5 év van közöttük mert úgy érzem ez pont jó idő ahhoz,hogy Domi már nem féltékeny.Megérti,hogy Ő mindig az első szülöttem lesz,őt ugyan úgy szeretem,persze ehhez az is kell,hogy kettes programokat szervezzünk,sokat beszélgessünk csak Mi és lehetőleg Koli mentes témáról. :D Aztán majd meglátom szeptemberbe mi lesz amikor anya marad itthon tesóval Ő pedig oviba megy

KépKép
Kép
mucus75
 
 


Reggeltől szedem a Motherlove kapszulát.Kiváncsi leszek mi lesz,állítólag 24 órán belül dől a tej. :lol: Valaki szedte már???

KépKép
Kép
mucus75
 
 


Dixus
na most jol a fulembe ultetted a bogarat! fel is hivtam a védonot, hogy jojjon ki megmérni Elisat ma. remélem nem éheztetem.

Utanaolvastam ennek a zold kaki dolognak és érdekes dolgokat talaltam, hatha mast is érdekel:

1. Mindegy milyen a kaka szine, ha a baba rendesen gyarapszik és fejlodik.

2. Zold kaki lehet fertozés jele. Ha lazzal jar, irany a doki.

3. Zold kaki lehet attol, hogy a baba tul gyakran szopik és rovideket, mindig a masik cicibol. Igy csak a laktozban dus elotejet kapja, ami a szomjat enyhito, de az éhségét nem. (na lehet, hogy itt szurtam el az utobbi napokban, a kanikula miatt, gyakrabban szopott és ugy latszik "hig" volt a tej - majd kiderul délutan a sulyabol)
a megoldas kanikula esetén: ha tul gyakran kér, pl egy oran belul még egyszer, akkor ugyanazt a cicit kell kinalni, amibol evett, hogy azt uritse ki.

ezért is mondjak, hogy nem szabad mérlegfuggo lenni. Hiaba szopik egy baba 600t vagy 800t, az a lényeg, milyen tejet kap. tehat odafigyelni, hogy a fehérjében és zsirban dus tejet is megkapja, kulonben éhezik. tehat akinek csak keveset és rovid ideig eszik egyszerre, az valoszinu csak az elotejet kapja és utana még éhes!
s.orsi
 
 


de ha éhezne a gyerek, akkor sirna, nem??? o meg sokat alszik, amikor ébren van mosolyog...
Na most rendesen megingott a bizalmam! de jo lenne, ha mar 5 ora lenne! annyira kivancsi vagyok, hizott-e. egy hete 4070 gr volt 4 hetesen.
s.orsi
 
 


ja és az elotejtol, a laktoz miatt, hasfajossa is valhat a baba. Nalunk egyelore ez nem volt...

egyébként ma reggelre sarga lett a kaki. miota hosszabb ideig kap egy cicibol. de igy meg kevesebb inger ér a két mellet.

bocs, jol el filozofalgatok itt magamban.
s.orsi
 
 


hali!

Nekünk csak egyszer volt tegnap zöld kakai, és tegnap viszont egy mellből 100-120-akat szopizott és 2 óránként..szerintem az korrekt. Fertőzés gondolom nem lehet, ha a reggeli kakija már a normális volt.. láza nincs..

Na Gabi meg ma nyűgös..bár el-el alszik azért nagyon nyűgösködik, az alvása is zaklatottabb picit. Gondolom ez a lüke idő..legalább is remélem! Azért felhívom a védőnőt a kaki miatt én is, csak eddig nem jutottam el oda. Orsi köszi, hogy írtad engem érdekelt :D

Ja ami űber brutál Gabi még tenap vacsira meg hajnalban benyomott 180-at így a tegnapi eredmény 1080 gramm!!!!!!!!!!!!!!

Beszarok..hova fért el benne???? Ma már normalizálódott a dolog úgy látom. Ja és a mellem ki is tudta termelni ezt a mennyiséget na ezen döbbentem le teljesen..ma egy kicsit megint szenvedős de gondolom beáll már végre

MAyday, kitartást! Fejsz is, vagy csak szopi van? Nekünk szerencsére(?) anno írtak fel tápit, ki is váltottuk, mert csak 1 hét után indult be a tejcim... szóval nem sokat használtunk belőle, de itt van vész esetére és ez megnyugtató... na meg persze előbb a lefejt tejek.

Nadina, bódog 1 hót :D

Mucus.. bevállaltad a 3. gyerket az újszülötted mellé..azta...merész :D Mi amúgy 2 évet szeretnénk a 2 tesó között ha a természet is úgy akatja..sokan mondták, hogy nehéz de én gyors egymásutánba le akarom tudni a nehezét.... :)
Hibernia, nem is gondoltam volna, hogy tápi meg tápi íze között van különbség.....

Na ennyi remélem nem hagytam ki semmit és senkit :)

Ercsikati? Mizu veletek, napok óta nem írtál?

Kép
Kép
zsu84
Üröm
 
 


Mucus, majd számolj be milyen volt a motherlove bogyi...én laktoherbezek meg eszem mint az állat :)

Kép
Kép
zsu84
Üröm
 
 


Zsu,
nekem masfél van a két fiu kozott. Akartuk a 2., csak nem gondoltam, hogy rogton terhes leszek, mert még javaban szoptattam.
az eleje iszonyat nehéz, foleg egy olyen babaval, mint az én 2. fiam. de most, par éve mar NAGYON jo, A nagyobbik fiam nem emlékszik arra, hogy o valamikor egyedul volt, mindkettonek ez a természetes. egyutt nonek fel, ugyanaz érdekli oket, egymas legjobb "baratai" és legnagyobb "rivalisai". nem unatkozunk. azért is vartunk ennyit a 3-kal, hogy kipihenjuk az elso 2 évet... + dolgoztam egy kicsit, utaztunk sokat. Még gondolkodom, hogy a 3. mellé kellene egy 4. gyorsan, hogy ne legyen annyira egyedul, de azt hiszem mar nem vallaljuk be, a férjem nem akarja és én is csak jo napokon...
s.orsi
 
 


Zsu,
és 1080 gr egy nap alatt!!! Huha!!! Gratula!
akkor te is etethetnél még kettot a sajatodon kivul! a sogornom gyerekeinek rengeteg a tejtestvére, mert o fejt végig és a végén mar literszamra adta el az anyatejet a szomszédoknak...
s.orsi
 
 


Orsi, eredetlieg mi is már januárban elkezdtünk volna dolgozni a következő porontyon, de a csaszi miatt így is örülök, hogy jövő tavasszal kezdjük..már csak adokimat kell meggyúrnom hozzá, bár mondta, hogy nem fog terhességet megszakítani, de ő örülne ha 2 évig nem esnék teherbe de ezt se párom se én nem tudtuk feldolgozni...
Pedig Gabival sem egyszerű az élet nem hogy 2 gyerekkel de pont azért szeretném így amit írtál, hogy egyótt nőjjenek fel. De hősiesen bevallom a 3. gyereket jelen állapotomban nem vállalnám, aztán persze meglássuk...

Amúgy fejni csak hébe-hóba fejek kivéve most hogy 1-2 napra megapadtam... egy az 1080 gramm nem tudom honnan jött.... ma azért már kevesebbet kajolunk, persze most ezen parázom..igazából mindegy mit csinál szegény gyermek én mindíg azt várom mikor fejezi be :oops: Pl ha nem alszik az a baj, de ha sokat alszik az... ma is álomszuszék magához képest..már 4 órát aludt ma és most tetem le megint :shock: De sanszos, hogy ez a bizonyos fejlődési izének tudható be.. de azért élvezem :oops: :D

Védőnővel beszéltem zöld kaki miatt, ő azt mondta lehet, hogy valamiből /gyümi vagy tej/ többet ettem a kelleténél..és lám két pofára zabáltam a madártejet hétvégén....

És ma rá kellett döbbennem, hogy köv hóban lesz az első éves házassági évfordulónk...brutál hogy megy az idő... csak ötletem nincs mit találjak ki a férjemnek. Töröm a fejem valami jó kis vacsin, de csak kéne valami tárgyi ajándék.... de most itt ürömön nem nagyon tudok venni semmit...bár itt az internet :) Na jó..ezen még töröm a buksim :)

Kép
Kép
zsu84
Üröm
 
 


Zsu,
azt hiszem a legszebb ajandékot mar elore megkapta a férjed!!!!!
s.orsi
 
 


Néztem képeket. :)
Zsu, tök pici a hasad! Gabi nagyon aranyos! Te milyen kendőt vettél végül? Ezt a megkötést nem is ismerem. Tök jó!

Hibernia, szívesen cserélnék Veled egy ilyen nyűgös éjszakát! Fél 1-től fél 6-ig alszik a rosszabb napokon?!? Samu ma éjjel kétóránként ébredt, és alvás közben is sokat nyöszörgött. Nem tudom, mi lehetett. Ma sincs túl jó kedve.
Peti vigyora nagyon cuki! És külön köszönet a rózsaszín takaróért! :D

Tényleg csajok! Egy hétvége maradt. Akkor vasárnap lesz tali vagy nem?

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


A védono szerint ne parazzak. 220 gr-t hizott Elisa 7 nap alatt, ami tokéletes. de a kaki megint zoldes és hig, engem azért ez nagyon zavar... a doki itt nem jon hazhoz, a rendelobe meg utalok menni, mert ott aztan akarmit el lehet kapni... egy hét mulva ujra mérjuk. itthon.
s.orsi
 
 


Küldtem képeket a g-mailre. Orsi, Te tudod azt a címet? Mert tettem fel mosható pelusos képeket is. Ha nem, szólj, és megírom priviben a címet és a jelszót!

220g az elég jó! :wink:

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Sziasztok!

Mi jól vagyunk,Balu jó kisfiú,bár ma nagyon anyás.Sehol nem jó neki csak anyánál.Nem tud elaludni,csak ölben.Pedig simán elalszik mindig a kiságyban,de úgy látszik ez egy ilyen nap.Biztos van valami a levegőben,most ér ide a vihar :S De ha anyát akarja akkor anyát kap! :D

Zöld kaki: :shock: Most kicsit megijesztettetek,mert nálunk szinte mindig zöldesbarna a kaki,az a fura ha nem olyan színű,remélem azért nincs gáz.Én tegnap ijedtem meg,mert sárgát kakilt Balu :shock: Én azt hittem mivel tápit kap,és annak ugye nem változik az állaga meg az összetétele,így mindig ugyanolyan színű lesz a kakija.És eddig így is volt,mindig zöldesbarna,csak most volt sárga,azóta se semmi.Ja és tegnap kétszer kakált, a második volt sárga,azóta semmi.De nálunk nem meglepő ha csak kétnaponta van kakija,ezt csinálja már az eleje óta,de nem görcsöl rajta,simán kakil és az állaga is jó.Szerintetek említsem meg a dokinak a sárga kakit?

Zsu:hát akkor előre is sok ilyen szép évet nektek,és sok boldogságot,immáron hármasban :D

Hibernia:Balu nyakalja a tápit,jobban ízlik neki mint az előző.De úgy látszik ez is gyerekfüggő.Amit a legelején kapott Milidbé pre az olyan édeskés ízű volt .ez amit mosta kapott, a HA start,meg most a Komfort tök kesernyés.De neki ízlik.

Barba:milyen szépen "letisztult" a lilasága,most látszik csak igazán milyen kis formás :)

Nálunk Balu most kicsit nyűgösebb volt éjszaka.Elaludt 9kor 2kor kelt,aztán 5kor megint.de evett és aludt.Néha jó lenne ha a 2 órai kelést kihagynánk,de én még így is összeteszem a kezem hogy Balu ilyen jóalvó.

Tényleg Ercsivel mi lehet?Remélem nincs gond.Kismami még mindig nem válaszolt.

Na most ennyire telt,megyek fürdetni,masszázsolni aztán meg etetni :D

KépKép
Kép
csöpplány
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?